33. kolo
09.04.2016 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - ES Troyes 1:0

Byly to pro St. Étienne pořádné nervy, nakonec však poslední a již sestupující Troyes dokázalo před vlastními fanoušky porazit nejtěsnějším možným rozdílem a i nadále se drží v boji o evropské poháry. O jedinou branku se čtvrthodiny před koncem postaral Neal Maupay, který byl do té doby na hřišti jen čtyři minuty.

Třetí výhra v řadě, třetí udržené čisté konto. Svěřenci Christopheho Galtiera si na aktuální formu opravdu nemůžou stěžovat, každopádně povinné tři body v souboji s ESTAC se nerodily v žádném případě snadno. Hosté, kteří na Stade Geoffroy-Guichard nevyhráli od roku 1954, favoritovi statečně vzdorovali.

Domácí byli na hřišti o něco lepším týmem, nicméně úvodní branka zápasu na řadu stále nepřicházela. Asi největší možnost si v první půli vytvořil Tannane, který už v 15. minutě nahradil v útoku zraněného Bahebecka, ovšem brankář Dreyer mu jeho pumelici z dálky dokázal fantasticky zlikvidovat.

Zkraje druhého dějství se snažil skórovat Cohade, ale nevyzrál na Dreyera. Rozhodující úder nakonec zasadil střídající Maupay. Eyssericův centr z rohového kopu dopadl k nohám mladého Francouze, jenž svou střelu usměrnil přesně ke vzdálenější tyčce. Troyes na tenhle moment již nezareagovalo a připsalo si svou sedmou porážku za sebou.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele