33. kolo
09.04.2016 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - GFCO Ajaccio 0:0

V nezáživném souboji dvou nováčků se nakonec neradoval nikdo; remíza 0:0 se ale hodí více hostům z Ajaccia, kteří bojují o záchranu. Naopak Angers už nejspíš o nic nejde. Hostující kouč Thierry Laurey mluvil o tom, že jeho tým bude bojovat ze všech sil, možná ale zapomněl dodat, že ve fotbale jde v první řadě o fotbal..

Jedno z nejzapomenutelnějších utkání dosavadního průběhu sezony otevřeli lépe domácí, kteří také vyhráli poslední dva duely a ti optimističtější z jejich fanoušků možná tajně zadoufali v závěrečný pohárový útok. Gilles Sunu připravil první šanci pro Pierricka Capelleho, ten však ve 12. minutě branku Clémenta Mauryho netrefil. A když už se domácím podařilo propasírovat míč do sítě, gól neplatil - Romain Thomas, zakončující po Manganiho přímém kopu o sedm minut později, byl podle názoru sudího v ofsajdu.

Na druhé straně Gazélec odpověděl nebezpečnou hlavičkou Khalida Boutaïba z 35. minuty, která letěla těsně nad - a to bylo vše. V celém druhém poločase nebylo k vidění vůbec nic, pouze marné snahy nekreativního Angers a pevný, zuřivě bránící blok Korsičanů. Pouze domácí Billy Ketkéophomphone vypadal na hřišti jako fotbalista, to ale bylo málo. I přes vyválčený bod zůstává Gazélec v sestupovém pásmu, dva body za sedmnáctou Remeší; Angers je osmé.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele