Ligue 1 - souhrn 25. kola

20.02.2010, 21:00, aktualizováno 21.02.2010, 22:54
Komentáře a souhrny
Včerejšího zaváhání Montpellieru využily Lille, Lyon i Marseille. Lille vyhrálo v Rennes, Lyon veze body ze Sochaux, Marseille přehrála Nancy. Za zmínku jistě stojí hattricky Bastose a Nianga. Zápas vedoucího Bordeaux byl odložen.

Stade Rennes - Lille OSC 1:2

21.02.2010 21:00

Góly: 26. Jérôme Leroy - 10. Pierre-Alain Frau, 89. Pierre-Emerick Aubameyang

Lille dokázalo uspět i na hřišti Rennes a po vítězství 2:1 nyní ztrácí na druhý Montpellier pouhý bod. Po půlhodině zápasu byl stav 1:1, rozhodnutí přišlo až minutu před koncem, kdy výhru na stranu hostů strhl střídající Aubameyang.

První branka utkání padla už v desáté minutě, Frau utekl obraně Rennes a přízemní střelou z hranice pokutového území poslal Lille do vedení. Domácí se do hry začali dostávat až s ubíhajícím časem. Po dvaceti minutách zahrával Marveaux přímý kop a gólman Landreau měl co dělat, aby si s tímto pokusem poradil.

Brankář Lille ale byl bezmocný o šest minut později, kdy pohotovou ranou vyrovnal domácí Leroy. Do konce poločasu ještě hosty postihla nepříjemná událost v podobě zranění Gervinha, který musel ve 37. minutě střídat.

V druhé pětačtyřicetiminutovce sahala po výhře obě mužstva, velké šance domácího Leroye a následně Manganeho však zůstaly nevyužity. Poslední slovo ale měli hosté, minutu před závěrečným hvizdem tvrdě vystřelil střídající Dumont, jeho ránu ale domácí gólman Douchez vyrazil pouze před sebe. Tam už číhal útočník Lille Aubameyang, který byl v tu dobu na hřišti pouhých osm minut, a pohodlně dopravil míč za brankovou čáru - 1:2.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - Olympique Lyon 0:4

21.02.2010 17:00

Góly: 4. Michel Bastos, 23. Michel Bastos, 25. Michel Bastos, 78. Lisandro López

Lyon zakončil perfektní týden fenomenální výhrou. Kdo jel fandit až do Sochaux, musel do svého města odjíždět maximálně spokojený. Po výhře nad Realem Madrid totiž l'OL jasně přehrálo Sochaux, když se třemi brankami na výhře podílel především Bastos. Poslední trefu utkání si připsal Lisandro.

Lyon tak navázal na úspěch z minulého kola, kdy si poradil s Lens. V lize neprohrál již pět zápasů v řadě. Díky dalšími úspěchu se tak tým Clauda Puela začíná dotahovat na vedoucí Bordeaux, na to ztrácí zatím pět bodů. Na druhý Montpellier je to o tři méně. Naopak Sochaux, v jehož dresu odehrál celý zápas Václav Svěrkoš, přišlo o svou skvělou sérii osmi neprohraných zápasů za sebou. Přesto zůstávají na patnácté příčce.

Hned po první půli se musely dít v kabině Sochaux věci. Vždyť Michel Bastos stihl během necelé půlhodiny vsítit hattrick! Poprvé se prosadil již v páté minutě, další góly přišly v 24., respektive 26. minutě. Kanonádu dokončil ve druhém poločase Lisandro López, který se prosadil deset minut před koncem utkání.

Diváci se možná ještě nestihli po předzápasovém občerstvení usadit a zkoncentrovat se na utkání a již tu byla první branka. Michel Bastos si to dosprintoval až k pokutovému území, napřáhl - propasíroval míč mezi nohama spoluhráče Boumsonga - a vystřelil krásně k tyčce. Neuvěřitelný gól - 0:1.

Lyon byl jasně lepším týmem. Dvakrát se pokoušel Bafe Gomis, jednou střílel z větší vzdálenosti také Kim Källstrom. Z týmu domácích lze vyzdvihnout snad pouze Yassina Mikariho, který se svým spoluhráčům často nabízel. Dostal se také k několika střelám. Nakonec mu to ale nebylo nic platné, když jeho kolegové z obrany udělají takový kiks, jako ve 23. minutě.

Jeremie Brechet "nalil" Gomisovi, ten spatřil Bastose. Centr francouzského reprezentanta byl přesný a našel Brazilce neobsazeného na vzdálenější tyči. Bastos se zdvihl do vzduchu a mohl se radovat. Jeho střela do horního růžku neměla chybu ani tentokrát - 0:2.

A netrvalo dlouho a bylo to o tři branky. Konkrétně pouze dvě minutky. Ederson se prosmýkl po pravé straně, jeho centr do pokutového území opět využil Bastos. Jeho volej byl nechytatelný. Hattrick během 26 minut, to se jen tak nevidí - 0:3.

Sochaux se dostalo do hry až po změně stran. Po dlouhé době si nebezpečnou střelu v Sochaux připsal také Václav Svěrkoš. Jeho patička ale skončila těsně mimo branku. O chvíli později zase Martinův přímý kop bezpečně lapil brankář Lyonu. Další šanci si vypracoval Ideye, z dobré pozice ale hlavičkoval nad branku.

Nakonec to ale byli hosté, kteří si připsali poslední branku v utkání. Lisandro zachytil zpáteční přihrávku Josseho a překonal Richerta počtvrté. 4:0 pro Lyon.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - AS Nancy-Lorraine 3:1

21.02.2010 17:00

Góly: 9. Mamadou Niang, 33. Mamadou Niang, 66. Mamadou Niang - 12. André Luiz

Marseille si připsala již svou třetí ligovou výhru v řadě a upevnila si svou pátou příčku bez větší bodové ztráty na čtvrtý Lyon a třetí Lille. Na hřišti se skvěl jeden muž, který byl u všech tří gólů domácích. Hattricku byl Naing blízko už 20. ledna proti Le Mans, kde skóroval dvakrát. Proti Nancy třígólové dílo dokončil povedeným brejkem ve druhé půli, kdy uzavřel skóre 3:1.

Hosté začali na Stade Vélodrome aktivněji. V páté minutě se musel pod nohy dotírajícího Alo'a Efouloua vrhnout gólman Mandanda, pak po špatné rozehrávce domácích pálil jen těsně vedle z první Berenguer. Zato na druhé straně udeřil z vůbec první šance zápasu jejich soupeř. V 10. minutě Kaboré zprava nacentroval do vápna na Nianga, na jehož tvrdou hlavičku nedokázal brankář Bracigliano reagovat.

Nancy dokázalo ovšem záhy odpovědět. Po pravé straně unikl do vápna Dia, předložil balón před poloodkrytou branku Andre Luziovi a ten z téhle pozice nemohl minout. Akce střídala jedna druhou, v 18. minutě Lucho González předložil balón Valbuenovi, který však přestřelil. Jen o chvíli později vytáhl z rukávu fantastický reflexivní zákrok Mandanda, jenž vytěsnil nad břevno dělovku z voleje od hostujícího Brisona.

Po dvaceti minutách hry mohl po rohovém kopu Valbueny přidat druhou branku zápasu Niang, jenže tentokráte jeho hlavička zamířila jen do břevna. Niang nakonec nemohl smutnit, o čtvrthodiny později se mu přece jenom podařilo skórovat. Tentokráte si ho našel ve vápně centr zleva od Taiwa a domácí kapitán zamířil z pádu levačkou přesně k pravé tyči.

Ve 42. minutě mohl ASNL znovu vyrovnat, po rohovém kopu Féreta prodloužil míč hlavou před Mandandu Ouaddou, tam ho znovu tečoval Alo'o Efoulou, jenže marseillský gólman znovu výtečně zasáhl. Jenže jako by oba týmy v první půli své tutovky vyčerpaly. Druhé dějství nebylo na šance tolik bohaté.

Vlastně až 67. minuta stojí za zmínku. Lucho González šajtlí dlouhým pasem vyslal na zteč Nianga a ten si jako zkušený mazák s koncovkou skvěle poradil. Jeho dokončení hattricku prakticky znamenalo potvrzení třech bodů pro OM. Nancy se ale nevzdávalo. V 72. minutě chyběla hezké kombinaci jen tvrdší rána Dii.

A o deset minut později pomohli Marseille snad všichni svatí. Po rohovém kopu pálil z voleje do gólmana Mandandy krsáně hostující Féret, vyražená střela se dostala k Ouaddouvi, jenž míč poslal mezi tři tyče. Už už se střela dostávala za brankovou čáru, jenže na ní smolně stál Berenguer, který gólový pokus nemotorně vyrazil mimo. A zřejmě tenhle moment Nancy definitivně zmařil šanci na možná zvrat v utkání.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Toulouse FC 1:0

20.02.2010 21:00

Góly: 24. Guillaume Hoarau (pen.)

První ligovou výhru v roce 2010 slaví fotbalisté PSG. Toulouse, kterému se tak v tabulce přiblížili na rozdíl jednoho bodu, porazili těsně 1:0 proměněnou penaltou Hoaraua z prvního poločasu. Tahle chvíle byla klíčová pro celé utkání. Hosté totiž nejenom že museli strávit nařízení pokutového kopu, ale přišli také i o vyloučeného Ebonda.

O tolik lepší než Toulouse domácí rozhodně nebyli. Mohli si však užívat už po 23 minutách obrovské výhody - nabídnuté penalty a do konce zápasu oslabeného soupeře. V deseti se poté Toulouse na vyrovnání nezmohlo, i když Capoue k němu byl ve druhé půli hodně blízko.

FCT začalo v Parku princů aktivněji. Kazim v 11. minutě převzal balón po Camarovi, ale domácí brankář Edel jeho střelu polapil. O chvilku později to turecký útočník, který je v Toulouse na hostování z Fenerbahce, zkoušel na Edela znovu, jenže ten byl zase úspěšný. A pak nastala ona 23. minuta...

Obránce Ebondo ve vápně srazil pronikajícího Luyindulu, a ačkoli zákrok možná nevypadal vlivem hereckého umění pařížského útočníka tak hrozivě, sudí Lannoy se zachoval jako nekompromisní krutovládce. Ebondo viděl červenou kartu a domácí navíc kopali penaltu. Tu proměnil v pohodě Hoarau, jenž se v Ligue 1 trefil poprvé od 26. září loňského roku.

Do konce poločasu měly oba týmy po jedné solidní šanci, Hoarau mohl skórovat podruhé, ale hlavou po centru Giulyho jen přestřelil, na druhé straně Kazim napálil z voleje Braatenův pas, ovšem mimo. Přestože Toulouse vstupovalo do druhého poločasu o hráče méně, nevedlo si vůbec špatně.

Nejprve však mohl poslat PSG do dvoubrankového vedení Erding. Jen reflexivní zákrok navrátivší se brankářské jedničky Pelého pařížské podnikání znemožnil. Pak měli hosté největší možnost na vyrovnání, Capoue smolně hlavičkoval po centru Machada do tyčky. Do konce utkání si domácí jednobrankový výsledek pohlídali, na Toulouse byla zkrátka znát únava ze sedmdesátiminutového oslabení.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Montpellier HSC 1:0

20.02.2010 19:00

Góly: 79. Emmanuel Rivière

Útočník St. Etienne Riviére rozhodl jedinou brankou utkání deset minut před koncem o tom, že v sobotní večer zůstanou všechny body na Stade Geoffroy-Guichard.

Domácí o sobě dali vědět hned po deseti minutách hry, ale volej z kopačky Payeta dokázal akrobatickým zákrokem zneškodnit gólman hostů Joudren. Na druhé straně obral Montaňo o míč domácího Fernandese, ale jeho pokus mířil vysoko nad branku St. Etienne. O pár chvil později se do šance znovu prodral aktivní Montaňo, ale ani tentokrát nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Po půlhodině hry se k hlavičce dostal domácí Bergessio, ale s jeho pokusem si gólman hostů věděl rady. Druhý poločas začal šancí Montpellieru, u které opět nechyběl nejaktivnější hráč hostů Montaňo. Tentokrát si jeho střela cestu na branku našla, ale skončila v náručí gólmana Janota.

Zlom přišel deset minut před koncem zápasu. Matuidi našel centrem Riviéreho, který přesnou hlavičkou rozveselil všechny domácí fanoušky. A skóre se mohlo měnit i podruhé - v nastaveném čase se do dobré příležitosti dostal Payet, ale nedokázal překonat gólmana Joudrena.

I přesto nemusí domácí útočník smutnit, jeho tým vyhrál nejtěsnějším rozdílem a připsal si veledůležité tři body do tabulky.

Naopak Montpellier promarnil svou příležitost bodově se dotáhnout na Bordeaux, které má díky blížícímu se utkání Ligy mistrů zápas s Auxerre odložen. Jestli tohoto zaváhání využije Lille, bude jasno v neděli večer, kdy právě třetí celek tabulky hraje svůj zápas v Rennes.

Více informací k zápasu

OGC Nice - FC Lorient 1:0

20.02.2010 19:00

Góly: 57. Loïc Rémy (pen.)

Jedenáct. Na tomto čísle se zastavilo trápení Nice. Přesně tolik ligových zápasů v řadě totiž OGC potřebovalo na to, aby konečně zvítězilo. Jedinou branku utkání s favorizovaným dal kdo jiný než Loïc Remy.

Po velice špatné sérii tak konečně přichází pro fanoušky i hráče vzpruha. Tým přesto zůstává na posledním nesestupovém místě. Také náskok na sestupující celky zůstává stejný, šest bodů. Naopak Lorient po výhře nad Paris SG a remízou s Toulouse nemile překvapil, na devátém místě ho tak vystřídalo Rennes.

Jako první se o rychlou branku pokoušel domácí Chaouki Ben Saada, ten ale doplatil na dobrou formu Fabiana Audarda, který jednoduše ukryl míč ve svých rukavicích. Jako by rychlý pokus předznamenával, komu bude dnešní utkání patřit. Nicméně hostům se podařilo rychle kontrovat střelou Sebastiana Dubarbiera, nové posily Lorientu. Ani David Ospina se ale nenechal zahanbit.

Les Aiglons se do poločasu prosadili v útočné fázi již jen jednou, byl to opět Loïc Remy, nejlepší střelec týmu. Jeho chytrý lob ale na branku nestačil. A to jak na tu postavenou, tak na tu myšlenou. Bývalý střelec Lyonu se nenechal zahanbit ani po změně stran, kdy se v úvodu pokoušel o první branku hned dvakrát. Audard byl ale šťastnějším než on.

Nakonec se ale přeci jen dočkal. V pokutovém území byl faulován Mamadou Bagayoko, k penaltě se postavil právě Remy a zkušeně svou příležitost proměnil - 1:0.

Po obdržené brance se pokoušeli oranžoví o rychlou odezvu. Střelecky se ukazoval Morgan Amalfitano, nicméně Ospina si s jeho pokusem poradil. To byla ale spíše výjimečná situace, Lorient po celý zápas nebyl příliš nebezpečný. Naopak. Museli čelit dobře vedeným útokům domácích, v jejichž čele stál neuvěřitelný Remy.

Několikrát donutil Audarda k brilantním zákrokům, na chvíli ho poté vystřídal také Mounier. Ani on na vynikajícího brankáře soupeře ale nevyzrál. Domácí tak zaslouženě vyhráli a potěšili tak po několika měsících své fanoušky.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - Valenciennes FC 0:1

20.02.2010 19:00

Góly: 32. Carlos Sánchez

Přestože byl Grenoble lepší, nebylo mu to nic platné. Poslední celek tabulky opět prohrál, když jedinou branku Valenciennes a celého utkání vstřelil po půl hodině Sanchez.

Po drtivém vítězství nad Auxerre tak přišly hned dvě těsné porážky v řadě. Nejdříve GF 38 prohrálo s Montpellierem, nyní s papírově slabším soupeřem - Valenciennes. S modro-bílými to tak začíná být akutní, z posledního místa ztrácejí na poslední nesestupové místo již šestnáct bodů. Naopak VA podruhé v řadě vyhrálo, v tabulce se posunulo již na osmé místo. Z toho na poháry ztrácí pouze pět bodů.

Přestože byli domácím lepším týmem, měli více ze hry a dokonce drželi častěji míč na svých kopačkách, úvod klání se jim příliš nepovedl. Jejich první šance tak přišla zhruba až po čtvrt hodině hry, kdy se ke střele odhodlal Nassim Akrour. O pár okamžiků později se pokoušel o úvodní branku také obránce Jean Calvé, ale z dobré pozice mířil pouze vedle spojnice.

A přestože Valenciennes nepředvádělo žádný dobrý fotbal, ujalo se vedení. Po půlhodině hry a dvou minutkách k tomu. Z jednoduše zahraného přímého kopu Matera se dostal nejlépe Carlos Sanchez, který z nějakých šesti metrů neměl s usměrněním míče do branky příliš potíží - 0:1.

Svěřenci Mecha Bazdareviće se pokoušeli zaskočit hostujícího brankáře několika ranami ze střední vzdálenosti. Žádný úspěch jim to ale nepřineslo. A to ani ve druhé půli. A přestože byl Grenoble i ve druhé půli aktivnější, mohl být rád, že neprohrál o tři branky. Dva góly z druhé půle totiž rozhodčí Valenciennes neuznal. Nejdříve se mohl vztekat Johan Audel, jehož zarazil asistent rozhodčího zdviženým praporkem. Nejednalo se o ofsajd, míč prý byl ještě před vstřelením branky mimo hru.

V nastaveném čase zastavilo Gregoryho Pujola tentokrát ono postavení mimo hru. Grenoble tak opět prohrál, především kvůli děravé defenzivě.

Více informací k zápasu

RC Lens - AS Monaco 3:0

20.02.2010 19:00

Góly: 31. Issam Jemâa, 43. Sébastien Roudet, 52. Henri Bedimo (pen.)

Monako pokračuje v matných výkonech. Ne matných, vlastně temných. Až černých. Vždyť znovu prohrálo, nyní dokonce s nováčkem soutěže z Lens. O branky se postaral Jemâa, Roudet a z penalty také Bedimo.

Pro knížecí klub je to již potřetí v řadě, co se musí spokojit s porážkou. Pohárové příčky se tak chtě nechtě pořádně vzdalují, nyní na ně ze sedmého místa ztrácejí čtyři body. Naopak Racing se po prohře s Lyonem opět vzchopil a svého soupeře jasně porazil. Z patnácté příčky s tak dostal až na dvanáctou. Na první desítku ztrácí již pouze tři body.

První šanci si ale vytvořili hosté, kteří byli jasnými favority zápasu. Ouwu Maazou ukončil svůj dlouhý běh až u pokutového území soupeře a svou přesně mířenou střelou pořádně vystrašil brankáře Lens. Stejný hráč se dostal do nadějné pozice a následně i zakončení o pár minutek později. Po pěkném centru Neneho se objevil zcela nestřežený v pokutovém území, jeho hlavička ale mířila jen těsně mimo.

Právě Nene byl dalším hráčem, který ukazoval odhodlání Monaka vyhrát. Jeho přímý kop se ale vznesl až příliš do výšky a nakonec branku či její konstrukci minul o dobrý metr. To bylo ale z úvodních a neproduktivních šancí vše. Poté si vše vzal do režie Roudet s Jemaem. První jmenovaný zahrál standardní situaci - míč se odrazil od Yahiy právě k Jemaovi a ten již neměl problém s umístěním míče za Ruffierova záda - 1:0.

O deset minut později, ve 43. minutě, byl Ruffier překonán znovu. Tentokrát to byl ale Roudet, který si připsal branku. Po krásné kombinaci několika hráčů se do zakončení dostal právě on a točenou střelou levačkou nedal soupeřovu brankáři příliš šancí - 2:0.

A nakonec mohli příznivci Monaka smutnit ještě víc. Poslední míček do branky zatloukl Henri Bedimo z pokutového kopu, když poslal Ruffiera zkušeně na druhou stranu. Byl to jeho první gól za Lens. Penalta se kopala po faulu Traorého na Jemaau.

Za hosty se ještě s výsledkem pokoušel něco udělat Nene. Po ťukesu s Francoisem-Josephem Modestem se dostal do zakončení, Vedran Runje byl ale připraven a míč vyrazil. Z přímého kopu pak mířil těsně mimo aktivní Jemaa. Své umění pak opět dokázal Nene, když přešel přes Kovačeviće i Yahiu, vše vyřešil až brankář Runje.

Více informací k zápasu

US Boulogne - Le Mans FC 1:3

20.02.2010 19:00

Góly: 72. Mustafa Yatabaré - 30. Mathieu Dossevi, 32. Grégory Cerdan, 90+5. Modibo Maïga

Dva slepené góly dávají Le Mans naději. Po výhře nad Boulogne sice ze ztráty na poslední nesestupující místo nic neukrojili, nicméně dalším sestupem ohroženým celkům se daleko vzdálilo.

Boulogne tak pokračuje ve špatných výkonech. V lize prohrálo již podeváté v řadě a udržení se jim vzdaluje čím dál tím více. Nyní ztrácí z předposledního místa již dobrých deset bodů. Naopak Le Mans vyhrálo po dlouhých dvou měsících a navázalo tak na výkon z posledního zápasu, kdy o body obralo Sochaux.

Po půlhodině hry se hosté prosadili poprvé, prsty v tom měl především Mathieu Dossevi. Hned o tři minuty později zvýšil Grégory Cerdan, zatímco brankář hostů předváděl neuvěřitelné výkony. Domácím se ho podařilo překonat až ve druhé půli zásluhou Mustaphy Yatabarého, v nastavení ale výhru pojistil Modibo Maiga.

Alexandre Cuvillier byl prvním, kdo se pokusil o rozvlnění sítě za Ovonovými zády. Nicméně jeho pokus ze čtvrté minuty na to zdaleka neměl a gabonský reprezentant si s míčem jednoduše poradil. Na druhé straně to zkoušel zase Dossevi, ale Jean-Francois Bedenik se mu udatně vrhl pod nohy a zabránil úvodní rychlé brance.

Poté se ale opět ukázal Ovono. Až na brankové čáře si fantasticky poradil s dobře mířenou hlavičkou Johanna Ramareho. To tedy k úvodním dobrým šancím obou týmů. A jak to tak bývá, horší tým se ujme vedení. Tentokrát to bylo Boulogne, kterého mohlo žehrat na fotbalového Boha. Z ničeho nic se totiž zjevil Dossevi se svou dělovkou a rozvlnil síť v horním rohu Bédénikovy branky - 0:1.

Hned o tři minuty později se mohl Bedenik zlobit znovu. Domácí obrana nedokázala odkopnout míč po hezky zahraném rohovém kopu. Cerdan využil své rychlé orientace a zblízka propálil míč do sítě - 0:2.

Boulogne se již do konce poločasu k ničemu nedostalo, do útočení se ale dalo znovu po změně stran. Po skvělém centru Thila se do zakončení dostal Cuvillier. Jeho vynikající volej ale snad ještě lepším zákrokem vytáhl výborný Ovono. Na brankáře Lorientu si nepřišel ani Damien Marcq se svým přímým kopem.

Nakonec se ale domácí dočkali. Po pěkné akci Thila a Lorcy se do zakončení dostal třetí hráč - Yatabaré - a v 72. minutě dal svému týmu naději. 1:2.

Skončilo to ale přesto o dvě branky. V poslední minutě se do míče opřel Anthony Le Tallec, jeho střela se odrazila od břevna. Ale k míči měl nejblíže Maiga, který pohotovým zákrokem upravil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux24163541:1951
2.Montpellier HSC25153733:2648
3.Lille OSC25145648:2547
4.Olympique Lyon25137543:2846
5.Olympique Marseille24136543:2745
6.AJ Auxerre24126622:2042
7.AS Monaco251231031:3239
8.Valenciennes FC25115938:3638
9.Stade Rennes25107834:2437
10.FC Lorient25106937:2836
11.Toulouse FC2597926:2034
12.Paris Saint-Germain25961034:2733
13.RC Lens25961025:2933
14.AS Nancy-Lorraine25951129:3532
15.FC Sochaux24951021:3032
16.AS Saint-Étienne25751318:3126
17.OGC Nice25751325:4026
18.Le Mans UC 7225551523:3920
19.US Boulogne25371517:4516
20.Grenoble Foot 3825241917:4410
Zbývající zápasy
20.02. 19:00Girondins Bordeaux - AJ Auxerre

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hmm, tak se jsem v tipu, že Montpellier dnes prohraje, nemýlil...

Reagovat
smazaný uživatel

To néé Nice vyhrálo Tk já jdu zítra slavit Konečně jak dlouho jsem čekal? 9 kol?? Konečně 3 body nedokážu popsat jak se cítím když Nice vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

ten lyon me stve takovej tym a zadny vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

proc bordeaux odlozili???

Reagovat
smazaný uživatel

09.02. Bordeaux byl odložen zápas

Vedení francouzské nejvyšší soutěže odložilo ligové utkání mezi Bordeaux a Auxerre, které se původně mělo hrát 20. února. Bordeaux má hodně nabitý program, 17. února hraje Ligový pohár s Lorientem, 23. pak cestuje k osmifinále Ligy mistrů proti Olympiakosu Pireus. Trenér Laurent Blanc již upozorňoval na nabitý program a prohlásil, že je připraven vzít do Lorientu jenom rezervní tým, aby si hráči prvního týmu mohli odpočinout.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně výhra po tak dlohé době ikdyž je pravda, že jsme měli na mále. Skvělé výkony předvedl Hoarau, který nejen že útočil a mohl ještě přidat dvě branky, ale také se vracel do obrany a odvedl tam kus dobré práce vyzvednout bych chtěl ještě Giulyho, který ve svých 33 letech " brousí lajnu " jako dvacetiletý mladík a velice znepřijemňoval práci obráncům. Jen tak dál a udržme se na vítězné vlně i v dalším zápase, který bude nejen těžký, ale také ostře sledovaný Paris SG - Olympique Marseille. ALLEZ PARIS

Reagovat
onze

PARIS SAINT GERMAIN

Reagovat
onze

PARIS SAINT GERMAIN

Reagovat
smazaný uživatel

Lens ukázalo, že doma umí, většina týmů z širší špičky letos odjela s prázdnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Bastos versus Niang

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Bastos, doufám, že to Puel bude brát jako přímou výzvu o trvalej základ. A Lisandro taky fík, ukazuje, že to je prostě jednička.

Reagovat
terry

Mám vsazeno, že v zápase Rennes-Lille vstřelí oba gól. Ani se mi nesnažte říct, že to tak neskončí!

Reagovat
smazaný uživatel

Mamadou Bastos

... pre mna je Niang najlepsi utocnik v Ligue1 a urcite by sa nestratil aj v lepsej lige...ale kedze mam Marseille z tejto ligy najradsej tak nech tam pekne ostane od čias Drogbu najlepsi utocnik akeho v Marseille mali

Reagovat
božský John

Nejlepší byl Cissé ...jenže de po prachách...

Reagovat
honziss

Tak pome Lille, všichni konkurenti vyhráli dneska, tak snad bude odpověď jednoznačná - taktéž výhra. Ikdyž to bude těžký zápas. Rád bych na něj mrkl, ale hokej je hokej.

Reagovat
Shevchenko

Perre !!!

Reagovat
Shevchenko

Pierre

Reagovat
GEGE

Konečně mu to tam padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šlágr kola dopadnul lépe pro Lille, ohromná škoda.. Snad se Bordeaux před Auxerre vzchopí..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele