25. kolo
21.02.2010 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - Lille OSC 1:2

Lille dokázalo uspět i na hřišti Rennes a po vítězství 2:1 nyní ztrácí na druhý Montpellier pouhý bod. Po půlhodině zápasu byl stav 1:1, rozhodnutí přišlo až minutu před koncem, kdy výhru na stranu hostů strhl střídající Aubameyang.

První branka utkání padla už v desáté minutě, Frau utekl obraně Rennes a přízemní střelou z hranice pokutového území poslal Lille do vedení. Domácí se do hry začali dostávat až s ubíhajícím časem. Po dvaceti minutách zahrával Marveaux přímý kop a gólman Landreau měl co dělat, aby si s tímto pokusem poradil.

Brankář Lille ale byl bezmocný o šest minut později, kdy pohotovou ranou vyrovnal domácí Leroy. Do konce poločasu ještě hosty postihla nepříjemná událost v podobě zranění Gervinha, který musel ve 37. minutě střídat.

V druhé pětačtyřicetiminutovce sahala po výhře obě mužstva, velké šance domácího Leroye a následně Manganeho však zůstaly nevyužity. Poslední slovo ale měli hosté, minutu před závěrečným hvizdem tvrdě vystřelil střídající Dumont, jeho ránu ale domácí gólman Douchez vyrazil pouze před sebe. Tam už číhal útočník Lille Aubameyang, který byl v tu dobu na hřišti pouhých osm minut, a pohodlně dopravil míč za brankovou čáru - 1:2.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele