Ligue 1 - souhrn 20. kola

10.01.2009, 23:07, aktualizováno 11.01.2009, 23:01
Komentáře a souhrny
Vedoucí Lyon opět nabízí svým pronásledovatelům šanci na zmenšení náskoku, obhájce titulu jen remizoval Lorientem. Po výhře nad Grenoblem je druhé Rennes. Premiéru za Sochaux si odbyl Václav Svěrkoš, branku sice nedal, přesto se jeho tým posunul po výhře 1:0 nad St. Etienne na osmnáctou příčku, Bordeaux v pohodě přehálo PSG...

FC Sochaux - AS Saint-Étienne 1:0

10.01.2009 21:00

Góly: 66. Damien Perquis

Sochaux v sestavě s českou posilou z Baníku Ostrava Václavem Svěrkošem po sedmi zápasech v Ligue 1 konečně dokázalo zvítězit. Těsnou výhru nad St. Étienne 1:0 zařídil v 66. minutě přesnou hlavičkou stoper Damien Perquis. Díky této výhře se domácí odpoutali z poslední příčky na osmnáctou, která však stále patří k sestupovým.

A na jen o příčku výše nacházející se St. Étienne ztrácí Sochaux pouze dva body. První utkání po zimní pauze se Perrinovým hochům vcelku vydařilo, protože v utkání si opravdu gólových příležitostí vytvořilo několik. V první půli bylo lepší rozhodně ono. Dvakrát chyběl kousek štěstíčka ke skórování Gomisovi, pak Ilan zakombinoval s Matsuiem, ovšem domácí gólman Gavanon byl při této akci na místě.

Pouze v 11. minutě musel být ostražitý hostující brankář Jeremie Janot proti voleji Isabeyeho. Sedm minut po přestávce znovu ohrozil domácí branku Matsui, v koncovce byl ale nedůrazný. Sochauxským fanouškům se poté představila i česká posila Václav Svěrkoš, která po kombinaci s Belayem pálila jen do brankáře Janota. Pak přišel zhruba po hodině hry rozhodující moment zápasu, kdy se po perfektním rohovém kopu Isabeyho trefil hlavou Perquis.

Gavanon měl práci udržet příznivý výsledek do konce utkání, v 73. minutě musel lapit střelu z vápna od Ilana. Definitivní ztrátu naděje na zisk ligového bodu potvrdil v závěru zápasu Bayal Sall, jenž obdržel za potyčky s protihráčem Mevlütem Erdingem červenou kartu. Pro remízového krále Sochaux to byla teprve druhá výhra v letošním ročníku ve francouzské lize.

Více informací k zápasu

Le Havre AC - Toulouse FC 0:1

10.01.2009 21:00

Góly: 80. Étienne Didot

Toulouse nakonec využilo svou přesilovku a zvítězilo o jednu branku. Přitom kdyby Gignac proměnil v první půli penaltu, mohli být hosté klidnější. Vše tak musel napravit až deset minut před koncem Didot, který už se svým týmem tehdy hrál proti devíti hráčům.

Domácí měli první šanci utkání po patnácti minutách, kdy Davidasův rohový kop našel Anina, ovšem obránce Mauro Cetto odvrátil míč do bezpečí. Po 21 minutách bylo Le Havre určitě o mnoho hůře, protože se takto brzo nehal vyloučit po druhém žlutém napomenutí za faul na Braatena Ben Idir. Naštěstí ovšem z nařízené penalty André-Pierre Gignac, nejlepší střelec Toulouse, neskóroval, protože Christophe Revault jeho pokus skvěle pochytil.

I v deseti dokázalo Le Havre ohrozit branku hostí, když Dieuze těsně před přestávkou po Lesagenho přihrávce napálil vnější tyč. Gignac se snažil svou neproměněnou penaltu napravit v 50. minutě, ovšem jeho střelu zleva po dodání od Bergougnouxe zlikvidoval Revault. Další důležitý okamžik přišel na řadu v 61. minutě. To se totiž po stejné pohádce jako ve 21. minutě za faul na Braatena nechal vyloučit po druhé žluté kartě Marange.

Od té doby Le Havre bezbrankovou remízu jen bránilo. V 73. minutě sice Gignacova střela břevno pouze rozezvonilo, v 80. minutě se ovšem Revaultova síť už třepotala. Didot zaspolupracoval na hranici šestnáctky s Pentecotem a prvně jmenovaný z blízkosti skóroval.

Mohlo to být i o dva góly, ovšem Revault Gignacovi i Braatenovi ve vstřelení branky zamezil. Le Havre tak zůstalo na posledním místě, Toulouse se posunulo na pátou příčku.

Více informací k zápasu

AS Monaco - FC Nantes 1:2

10.01.2009 21:00

Góly: 86. Alexandre Licata - 5. Mamadou Bagayoko, 41. Aurélien Capoue

Nantes i v jarní sezoně potvrdilo dobrou formu a poradilo si s Monakem. Posunulo se tak již na patnáctou příčku, Monako zůstává čtrnácté.

Hostům se podařil start zápasu, již po pěti minutách vedli zásluhou Bagayoka. Do přestávky ještě náskok navýšil Capoue. Domácí, kteří od 75. minuty hráli v deseti, stačili čtyři minuty před koncem pouze snížit na konečných 1:2. Trefil se Alexandre Licata. Nantes tak prodloužilo svou sérii bez porážky již na pět zápasů; naopak Monako nevyhrálo již čtyři předchozí duely.

Nantes se začátek zápasu mimořádně povedl - vedení se ujalo již po pěti minutách hry. Hosté ale mohli děkovat především gólmanovi Ruffierovi a obránci Adrianovi, kteří se nedomluvili na zkrocení centru a v pokutovém území se srazili. Míč tak doplachtil až k volnému Bagayokovi, který měl již jednoduchou práci - 0:1.

Domácí se snažili překvapit gólmana Nantes a dvakrát se jim to málem podařilo. Nejdříve hlavičkoval Meriem, poté se do míče z veliké vzdálenosti opřel Gakpe. Ani jedna střela ale gólmana Alonza příliš neohrozila a skóre tak zůstávalo příznivé pro hosty.

Monako při útočných výpadech často zapomínalo na obrannou činnost a to se jim vymstilo pár minut před poločasovým hvizdem. Z gólu se tentokrát radoval Copoue, mohl ale opět děkovat Bagayokovi, který odvedl skvělou práci. Nejdříve obešel chybujícího obránce Adriana, poté našel skvělou přihrávkou právě střelce druhého gólu.

Nantes se prakticky po celý druhý poločas dařilo držet domácí v bezpečné vzdálenosti od své branky. Knížecí klub tak byl donucen k nepřesným střelám z veliké dálky. To se změnilo v 75. minutě, když byl vyloučen jeden z nejlepších hráčů na hřišti a střelec prvního gólu Bagayoko. Ten se na rozhodčího několikrát obořil a sudí neváhal udělit mu červenou kartu.

Přesto se domácí dočkali pouze jedné branky, navíc po chybě hostující obrany. Ibrahim Tall odkopával míč do bezpečí, nešťastně ale trefil dobíhajícího Licatu, od kterého se míč odrazil za záda bezmocného Alonza. Zápas tak skončil 2:1 pro hosty.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - FC Lorient 1:1

10.01.2009 21:00

Góly: 7. Ederson - 42. Fabrice Abriel

Pouze bod za remízu 1:1 si v utkání proti Lorientu na své konto připsali fotbalisté Lyonu. Vedoucí celek soutěže šel do vedení už v deváté minutě zásluhou Edersona, těsně před poločasovým hvizdem za hosty vyrovnával Abriel. Do konce zápasu už branka nepadla a Lyon tak má v čele tabulky náskok pouhých dvou bodů před dotírajícím Rennes.

Lyon poprvé zahrozil v šesté minutě, kdy nebezpečně střílel Grosso. O tři minuty později se domácí fanoušci gólu už dočkali, Benzemův pokus sice dokázal brankář Audard vyrazit, ale na dorážku dobíhajícího Edersona byl krátký. Ve 20. minutě musel gólman Lorientu opět zasahovat, když na něj z hranice pokutového území nebezpečně střílel Benzema. Hosté měli s ubíhajícím časem čím dál častěji míč na svých kopačkách a vyrovnávací branky se dočkali ve 42. minutě. Vahirua našel přesným centrem Abriela, který prostřelil Llorise v domácí svatyni. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Lorient mohl jít po sedmi minutách druhé půle dokonce do vedení, ale Lloris si se střelou Gameira poradil výtečně. Všechny body na stranu Lyonu mohl strhnout dvacet minut před koncem Fred, ale jeho střela pouze orazítkovala tyč branky Lorientu. Závěrečné minuty žádnou gólovou příležitost nepřinesly a oba týmy si tak na své konto připisují po bodu.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Olympique Marseille 0:2

10.01.2009 21:00

Góly: 31. Mahmadou Samassa, 78. Mathieu Valbuena

Marseille získala důležité tři body na hřišti Auxerre, které utrpělo svou desátou porážkou v sezóně. Ačkoli se hrálo na zmrzlém a skoro neregulérním hřišti, hráči Olympiqueu nakonec střetnutí odehráli a díky gólům Samassy a Valbueny se radovali z vítězství 2:0.

Prezident Marseille Pape Diouf nebyl příliš šťastný, jak zelený pažit před utkáním na Stade l'Abbe-Deschamps vypadal, a svému sokovi zaměstnaného ve stejné funkci Jeanovi-Claudemu Hamelovi vzkázal: "Nemůžeme na tomto hřišti hrát. Pokud chcete tři body, vezměte si je." Jenže hosté to nevzdali, nastoupili a vyplatilo se. I přes některá zranění se jim podařilo zvítězit.

Nejprve po dvanácti minutách prověřil připravenost brankáře Rioua hostující Boudewijn Zenden, jenž se ho pokusil překonat i osm minut před koncem prvního poločasu. Auxerre se snažilo kontrovat Danielem Niculaem a Lynelem Kitambalaem, ale jeho špatná série šesti zápasů bez výhry se zdála být prodloužena i kvůli 43. minutě.

Valbuena totiž dodal na levé straně do velice nebezpečné pozice Zendenovi. Ten následně nacentroval na přesně hlavičkujícího Samassu, takže Marseille odcházela do kabin s o hodně příjemnějším pocitem. Kitambala se snažil z voleje osm minut po přestávce vyrovnat, ale na místě byl brankář Mandanda.

Marseillský strážce branky o hodinu později předvedl dva veledůležité zákroky. Kahlenberg z přímého kopu našel naprosto nehlídaného Coulibalyho, jehož střela mířila právě na Mandandu. Pak vytěsnil hlavičku Niculaeho z rohové kopu. A tak v 77. minutě udeřili podruhé v utkání hosté. Skvělou spolupráci před tím, než se k míči dostal skórující Valbuena, předvedli Bonnart se Zianim. Valbuena pak jen zakončil pohodlně levačkou.

Domácí Hengbart svojí hlavičkou mířící do tyče mohl utkání zdramatizovat, nicméně Marseille do konce zápasu vedení už udržela.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Grenoble Foot 38 1:0

10.01.2009 21:00

Góly: 46. Moussa Sow

Skvělá série Rennes pokračuje i po zápasu s Grenoblem. Svěřenci Guye Lacombeho neprohráli již osmnáct zápasů a díky své šňůře bez prohry se posunuli již na druhé místo. Dva body za vedoucí Lyon.

Výhru zajistil domácím krátce po změně stran záložník Moussa Sow, Grenoble tak nenavázal na výhru v posledním ligovém utkání a zůstává na jedenáctém místě.

Do první vyloženější šance se prodral hostující záložník Ben Akrour. Ten pronikl zleva do pokutového území a z jeho hranice vypálil na branku. Gólman Douchez neměl vážnější problémy a střelu vyrazil.

Akrour spálil další šanci o pár minut později. Naskočil na centr Baninga, ale jeho hlavička přeletěla kromě brankáře i branku domácích. Grenoble zůstal aktivnějším a živějším celkem i nadále. Do šance se dostal Courtois, který pohotově pálil z přímého kopu. Brankář Douchez byl ale připraven.

První šance Rennes přišla až těsně před poločasem. Leroy ale svou nepříliš dynamickou střelou nenadělal brankáři Wimbeemu větší potíže.

Trenér Guy Lacombe si po pasivní první půli snad nemohl přát lepší vstup do té druhé. Již v první minutě druhého poločasu se totiž trefil Sow. Ten využil nedůsledného odkopu Jemmaliho a postupoval sám na brankáře Wimbeeho. Ten zůstal stát na místě a míč mu proletěl kolem hlavy do branky - 1:0.

Domácí málem zvýšili svůj náskok po hodině hry. Lemoineho volej po standardní situaci ale pouze lízl levou tyč branky Grenoblu. Posléze neproměnil svou šanci ani Jimmy Briand, který nedokázal přesně umístit dorážku po Sowově nepříjemné střele.

Grenoble mohl těsně před koncem vyrovnat. Velikou šanci ale spálil obránce Sandy Paillot, jehož hlavička po rohovém kopu se pouze odrazila od břevna. Grenoble tak nenavázal na svou minulou výhru proti Rennes, když ho o jeden gól porazili ve druhém kole.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Paris Saint-Germain 4:0

11.01.2009 21:00

Góly: 10. Souleymane Diawara, 35. Fernando Cavenaghi, 70. Yoann Gourcuff, 87. Fernando

Drtivým vítězstvím domácího Bordeaux skončil šlágr 20. kola nejvyšší francouzské soutěže mezi Bordeaux a PSG. Fotbalisté Girondins nasázeli soupeři čtyři branky a vítězství je v tabulce katapultovalo na druhé místo za vedoucí Lyon.

Od úvodních minut zápasu bylo jasné, kdo bude v ten večer králem hřiště, Bordeaux bylo ve všech činnostech lepším týmem a první branky se dočkalo už v desáté minutě. Gourcuff poslal do pokutového území hostů prudký centr, na který nejvýše vyskočil Diawara a hlavou otevřel gólový účet zápasu. O pár minut později zkoušel štěstí Jussie, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Po půlhodině hry vedlo Bordeaux už o dvě branky. Chalme na půlící čáře obral o míč hostujícího Camaru a okamžitě adresoval centr do pokutového území PSG. Míč dosedl přesně na kopačku Cavenaghiho, který povedeným volejem stanovil poločasové skóre na 2:0 pro Bordeaux. Pro argentinského útočníka to byla dvanáctá branka sezóny a spolu s toulouským Gignacem kraluje tabulce střelců. Hosté si za první poločas vytvořili pouze jednu vážnější šanci zásluhou Giulyho, jeho střela ale mířila vedle branky domácího celku.

Třetí gól padl dvacet minut před koncem utkání, Gourcuff si pohrál s dvojicí obránců PSG a přesně mířenou střelou upravil na 3:0. Definitivní tečku za zápasem udělal střídající Menegazzo, který tři minuty před závěrečným hvizdem přidal čtvrtou branku. Mrazivý nedělní večer tak přinesl jasnou výhru Bordeaux, které se vyšplhalo na druhou příčku a výrazně začíná promlouvat do bojů o ligový trůn. Pařížané jsou v neúplně tabulce na šestém místě, na vedoucí Lyon už ztrácí šest bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon20116324:1339
2.Girondins Bordeaux20115435:1938
3.Stade Rennes20910125:1337
4.Olympique Marseille2098335:2435
5.Toulouse FC2097420:1534
6.Paris Saint-Germain20103724:2133
7.Lille OSC1988328:1932
8.OGC Nice1986523:1930
9.FC Lorient2076726:2427
10.AS Nancy-Lorraine1967618:1725
11.Grenoble Foot 382067713:1825
12.Le Mans UC 721973925:2824
13.SM Caen1958623:2123
14.AS Monaco2065923:2523
15.FC Nantes2065917:2623
16.AJ Auxerre20551014:2120
17.AS Saint-Étienne20611315:2919
18.FC Sochaux20211719:2517
19.Valenciennes FC19361016:2515
20.Le Havre AC20331414:3512
Zbývající zápasy
10.01. 21:00Valenciennes FC - SM Caen
10.01. 21:00Le Mans UC 72 - Lille OSC
10.01. 21:00AS Nancy-Lorraine - OGC Nice

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak v důležitých tipech dnes Ligue 1 trefena,tipy se promněnily v korunky i eura...

Reagovat
Shevchenko

Tak to ti přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, není to žádný ranec, ale pokud zítra neprohraje PSG, bude to zajímavější

Reagovat
Shevchenko

Sochaux. Díval se někdo? Jak hrál Svěrky?

Reagovat
smazaný uživatel

Díval hrál dobře střídán kolem 75 minuty škoda jednu šanci měl sám na golmána tuším nějak 30.minuta ale neproměnil ale na úvod myslím podal vcelku dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Rennes

Reagovat
onze

ALLEZ PSG Super ze dnes BORDEAUX:PSG davaju sport 1. paris sg ! ! !

Reagovat
didosh

Super Lyon ztratil Marseille vyhrála!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a Bordeaux ztratí dneska

Reagovat
$dolar$

Ani nahodou, Bordeaux bude slavit titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
didosh

Škoda.......

Reagovat
smazaný uživatel

to neni super

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to je doma tragický.

Reagovat
božský John

Výborně,v Auxerre to bylo parádní,až na ten trávník..Zenden ukázal že umí,Samassa ukázal,že umí dát g=ol a Valbuena ukázal,že umí i nepadat...Lijónku,třes se!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Svěrky, debut jako hrom.

Reagovat
$dolar$

Parada Bordeaux, hlavne krasnej tip Ugljana

Reagovat
smazaný uživatel

PSG slušnej průplesk , nicméně Gourcuff

Reagovat
smazaný uživatel

PSG stimhle bezte dopici bylo mi jasny ze vyhra asi jasná nebude ale 4-0 stihle ste mě pěkně nasraly ještě že uz du chrapat jinak bych měl skaženej celej den a ješte jak ste hraly jen jedna sance fakt kreteni a obrana se vyznamenala doufam ze budete vyhravat z klubama s kterejma ste na podzim prohraly a remizoval např(Grenoble.ST etiene,Nancy,Sochaux,atd)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, výborně Bordeaux. To je vončo, tak se mi to líbí.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne se nam to zamotava

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff To byl randál, PSG si takovej výprask sice asi nezasloužilo, ale zápas měl od začátku jasného vítěze.. Ugljane, tak co ještě pořád Ti to připadá na 4. místo?

Reagovat
onze

A ty si co zac? ? ? Das si meno Paris-sg a napises psg stimhle bezte dopici.U mna si hlupak hlupy nadavas na svoj klub ktoremu fandis ? ! Videl si vobec zapas ? Nehovorim ze hrali super,ale az taka zla hra to nebola.PRE MNA STALE ALLEZ PSG

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz mne to preslo ja byl pekne nasranej tak nemel skus si najit nejakej slovenskej servr o fotbale

Reagovat
onze

Cakal som ako zareagujes,posielas ma na nejaky sk-servr.Hanba ti ! To nie je,normalne ked niekto ma rad nejaky klub aby nan nadaval ! TY NIE SI FANS PSG ! ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

bejt tebou tak nemelu ja asopon nekolikrat v Paříži byl a na zapase samo sebou a ze sem se nasral ze sem na ně měl vsazeno a skurvilo mi to ticket tak sem se proste nasral no co jako

Reagovat
onze

Nezvyknem velmi reagovat na clanky,ale ked niekto nadava na PSG tak ma to sere,fakt.Aj mne sa uz stalo ze mi tikek pokazil PSG. Inac aj ja som bol na PSG v PARKU PRINCOV,tak o.k ? A ked ta to zaujima aj inde,asi tak.ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

hele ok mir nebudu se s tebou hadat mas pravdu ze my to trochu ujelo ale byl sem fakt nasranej ALLEZ PSG

Reagovat
onze

O:K ,mier,drz sa zdravim ta ! PARIS SAINT GERMAIN

,

Reagovat
smazaný uživatel

tak na ligue 1 je to az neskutecne zamotany..

Reagovat
onze

Suhlasim pre ligu to bude zaujimave !

Reagovat
božský John

Tak Bordeaux docela překvapilo,čekal jsem plichtu,ale tohle je docela vejvar...byl bych spokojenej kdyby nebodoval nai jeden tým,ale tohle je taky dobrý...ještě odpadne Rennes(i když jsme se včera s Frankiem obávali,že to tak nebude) a bude klid..jinak letos se mi to líbí íc,sice máme trošku odstup,ale nevládne jenom Lyon...OM rullez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

PSG necekal jsem zadny zazrak ale takovou dardu taky ne .. ale Gourcuff AC vola

Reagovat
smazaný uživatel

S takovouhle bych se Bordeaux vůbec nedivil, kdyby se plácli přes kapsu a uplatnili opci. 15 miliónů za takového hráče není nic přehnaného, moc lepších za tu částku neseženeš a pokud odejde Cavenaghi, tak peníze budou. Otázka je, co bude chtít sám Gourcuff

Reagovat
smazaný uživatel

tahle otázka je přímo úměrná s tím, co bude chtít AC.., respektive Carletto. mám takovej dojem, že po Gourcuffovi nijak zvlášť netouží..., což mě mrzí. ale uvidíme, do konce sezony času dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, každopádně ta opce nebyl moc chytrý tah, když si vezmeme, co Gourcuff letos předvádí. Ale to mě zas tak netlačí, u něj hlavně chci, aby si hodně zahrál, navíc v Bordeaux ho mám víc na očích.

Reagovat
M11

a sam Yoann se k tomu stavi jak??? nechal by se odkoupit Bordeaux???

Reagovat
smazaný uživatel

To právě nevím, to asi zjistíme až ke konci sezóny, co by rád. Já bych to viděl, že pro něj stále bude priorita prosadit se v AC, ale jistý si nejsem, navíc Ancelloti nevypadá, že by po něm nějak moc toužil

Reagovat
M11

asi jak pises.. navic i Gattuso nahore si to mysli obdobne coz me mrzi.. ac fanousek AC nejsem.. rad bych ho jeste videl v Italii

Reagovat
smazaný uživatel

Da Costu chce Marseille

Francouzská Marseille má zájem o dvaadvacetiletého obránce Manuela Da Costu. Ten se nedokázal prosadit ve Fiorentině a přestupu by se tak nebránil.

Co já vím, tak dost zajímavý talent, Marseille by se mohl velmi hodit místo Zubara s Hiltonem.

Reagovat
M11

myslim ze pro Marseille idealni posila..

Reagovat
božský John

Přiblížíš mi ho nějak prosimtě?...pokud to je stoper nebo obránce schopnej zahrát napravo,tak ho berem všema 10...

Reagovat
M11

letos jsem ho tolik nevidel.. moc sanci nedostal.. ale je to dano hlavne tim ze si s Prandellim nepadli do oka.. podle me je to ale slusny talent a francie by mu mohla svedcit..

Reagovat
božský John

dík..

Reagovat
božský John

Místo Hiltona má hrát dávno už Gael Givet,kterej si s Ericem moc nerozumí,a tak vysedává na lavičce...

Reagovat
didosh

Po třetím gólu jsem to vypl katastrofa PSG teda spoň výsledek!!!!

Reagovat
Tomanatura

Marseille

Reagovat
didosh

Taky jse mi výsledek Marseille páčil

Reagovat
didosh

Jo a ta známka pro Svěrkyho 5 je to do bré průměr nebo výborné?Jak to známkuje Ĺ Eqipe nebo co za noviny to známkovalo

Reagovat
božský John

0-10...nej. 10 ..takže průměr

Reagovat
didosh

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

60. pro Lyon.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele