Ligue 1 - souhrn 13. kola

08.11.2008, 21:00, aktualizováno 09.11.2008, 23:00
Komentáře a souhrny
PSG porazil Lille. Valencinnes nestačilo doma na Nancy. St. Etienne utrpělo doma debakl od Rennes. Lyon odvezl tři body z Monaka, Marseille vyhrála v Grenoblu a Bordeaux doma porazilo Auxerre. Jenom Toulouse pouze remizovalo. Na čtvrté místo se vyhouplo Nice, které uspělo v Lorientu. Sochaux zdolalo Le Mans, Le Havre uspělo v Caen.

SM Caen - Le Havre AC 0:1

08.11.2008 19:00

Góly: 83. Nicolas Dieuze

Caen utrpělo druhou domácí porážku v sezóně. Le Havre může vděčit Nicolasi Dieuzemu, který přesnou hlavičkou osm minut před koncem utkání rozhodl o výhře 1:0 svého týmu.

Le Havre sice získalo z venku v této sezóně pouze dva body, už v osmé minutě však domácímu Caen naznačilo, že si jde pro první výhru z venkovního prostředí v Ligue 1. Amadou Alassane předvedl skvělé rychlé sólo, po kterém z malého vápna mířil mezi nohy brankáře Planteho. Ten však předvedl skvělý zákrok a na poslední chvíli vyškrábl míč z brankové čáry.

Domácí zahrozili ve 20. minutě Stevem Savidanem, který ovšem svou nebezpečnou hlavičkou na gólmana Revaulta nevyzrál. Ve 41. minutě vypálil bombu z přímého kopu asi ze čtyřiceti metrů hostující Hassan Alla, jeho pokus mířil jen o centimetry vedle pravé tyče. Revault se na druhé straně naopak proti standardce Barzoly ohánět musel.

Deset minut po přestávce mělo Caen největší šanci utkání. Gomis nacentroval na Savidana, který připravil skvělou pozici pro Toudica, ale ten napálil jen levou tyč. Savidan měl také obrovskou příležitost v 68. minutě, jeho hlava po centru Toudica byla ale skvěle vytěsněna Reuvaltem.

Nakonec osm minut před koncem utkání diváci přece jenom branku viděli. Šťastnější ale byli určitě ti hostující, protože přesná hlava Dieuze po přímém kopu Ally zařídila Le Havre tři body ze hřiště Caen.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - Le Mans UC 72 2:1

08.11.2008 19:00

Góly: 30. Francileudo Santos, 69. Ryad Boudebouz - 44. Paulo André

Sochaux se konečně dočkalo své první výhry v této sezoně. Odskákalo to Le Mans, které tak prohrálo potřetí v řadě a kleslo již na devátou příčku. První vítězství Sochaux zařídil útočník Santos a záložník Boudeboiz, oba si připisují svůj první gól v letošní sezoně.

Prakticky celý zápas se hrál ve velkém tempu. Již ve třetí minutě zahrozil domácí Martin, hosté odpověděli velkou šancí Gervinha, jehož střela se nakonec sklouzla po vnější tyči branky.

Po půlhodině hry převzali otěže zápasu domácí. Ve 28. minutě se do slibné šance dostal Dos Santos, hostující gólman Pelé ale prokázal své skvělé reflexy a míč dokázal vyrazit. Francouzský gólman už ale nestačil na hlavičku tuniského reprezentanta Dos Santose. Ten hlavou přesně našel centr Pitaua a vstřelil svůj první gól po třech letech ve francouzské nejvyšší lize.

Domácí se ale z vedení neradovali dlouho, těsně před koncem prvního poločasu totiž dokázalo Le Mans vyrovnat. Po centru z kopačky Coutadeura napálil míč zblízka do branky Paulo Andre.

Domácí dokázali na obdržený gól zareagovat dobře. Po přestávce se tlačili do útoku a výsledkem byla šance Belaye. Toho ale neproměněná šance nemusela příliš mrzet, protože v 69. minutě poslal domácí opět do vedení střídající záložník Boudebouz. Francouzský hráč dokázal z hranice šestnáctky propálit vše, co mu stálo v cestě, a připsal si tak svůj vůbec první gól v Ligue 1.

Hosté se ke konci zápasu snažili nepříznivý stav ještě zvrátit, když ale svou šanci neproměnil ani Stromsad, mohli se domácí borci radovat vůbec ze své první výhry v této sezoně. Naopak Le Mans už potřetí za sebou prohrálo a v posledních čtyřech zápasech obdrželo hned osm gólů.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - Olympique Marseille 0:3

08.11.2008 19:00

Góly: 4. Hatem Ben Arfa, 32. Bakari Koné, 82. Benoît Cheyrou

Marseille si dokázala poradit s nováčkem z Grenoblu a stále se tak drží těsně za vedoucím Lyonem. Hosté se dočkali již ve čtvrté minutě, kdy se trefil Ben Arfa, další góly pak přidali Baky Koné a Cheyrou.

Domácí se ani nestačili rozehřát a už měli v brance gól. Ten zařídil jednadvacetiletý Hatem Ben Arfa, když dokázal nepřesnou Niangovu střelu tečovat do branky. Připsal si tak již svůj šestý gól v Ligue 1. Hosté mohli zvýšit již o pět minut později, přímý kop Taiwa dolétl až ke kanonýrovi Niangovi, jeho střelu ale dokázal domácí gólman Wimbee zlikvidovat.

Domácí kontovali obrovskou šancí Feghouliho, který se dostal sám před brankáře Mandandu, jeho dělovka se ale odrazila od pravé tyče branky Marseille. Stále měli ale více ze zápasu domácí, což potvrdil čtvrt hodiny před koncem prvního poločasu Bakary Koné. Ten si skvěle naběhl na centr Bonnarta a ještě lépe míč umístil do sítě. Po půlhodině hry tak hosté vedli už 2:0.

Domácí se stále snažili nepříznivý vývoj zvrátit, v nastaveném čase první půle měl obrovskou šanci domácí Romao, gólman hostů Mandanda ale vytáhl jeden ze svých skvělých zákroků a nedovolil tak domácím snížit na rozdíl jediné branky.

Druhá půle se s tou první rozhodně v atraktivitě nemohla rovnat. První šance přišla až po dvaceti minutách, kdy se ke střele dostal domácí Battles. Jeho projektil ale dokázal opět chytit spolehlivý Mandanda. Výhru hostů tak až osm minut před koncem pečetil Cheyrou, který po přihrávce střídajícího Samassy napálil míč z pětadvaceti metrů do sítě. Hosté se tak mohli radovat z výhry 3:0 a nadále ztrácejí na vedoucí Lyon čtyři body.

Více informací k zápasu

FC Lorient - OGC Nice 0:1

08.11.2008 19:00

Góly: 23. Olivier Echouafni

Nice i bez zraněného útočného esa Rémyho dokázalo porazit Lorient na jeho hřišti 1:0 a svou sérii bez porážky prodloužilo na šest zápasů. Domácí zůstávají společně se Sochaux jediným mužstvem francouzské ligy, které doma nedokázalo zvítězit dvakrát.

Hosté začali sebevědoměji a jen pověstné štěstíčko chybělo ke vstřelení branky. Už ve třetí minutě Eric Mouloungui vypálil jedovku na brankáře Joinela, trojku Lorientu, který musel nastoupit ke svému prvnímu životnímu zápasu v Ligue 1 díky zranění dvou dalších brankářů, nakonec však z brankové čáry odvracel Genton.

Lorient ihned na to kontrovalo akcí Gameira s Abrielem, po které musel zasahovat Lietzi. Bylo to Nice, kdo poprvé a naposledy v utkání skórovalo. Hellebuyckův přímý kop našel v pokutovém území přesně hlavu Echouafniho, jenž tak poslal ve 24. minutě svůj tým do vedení. O sedm minut později se domácí snažili o vyrovnání, ovšem přímý kop Abriela skvěle chytil Lietzi. Hosté mohli zvýšit svůj náskok tři minuty před koncem prvního poločasu. Cyril Jeunechamp dodal míč do dobré pozice Hellebuyckovi, jeho střela letěla jen těsně nad spojnicí.

Brankář Letizi měl ve druhém dějství plné ruce práce, aby udržel jednogólový náskok, opět parádním zákrokem zabránil ve skórování Abrielovi, který to zkoušel znovu z přímého kopu. V 89. minutě zahodil Lorient poslední příležitost k vyrovnání, proti Ayewově hlavičce byl však na místě znovu skvěle chytající Letizi.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Olympique Lyon 0:1

08.11.2008 19:00

Góly: 55. Fred

Fredův druhý gól v Ligue 1 zajistil Lyonu čtyrbodový náskok v tabulce před druhým Bordeaux. Monako po dvou výhrách v řadě narazilo a opět kleslo na dvanáctou pozici.

Domácí obrana se dlouho držela proti lyonskému náporu, inkasovala až deset minut po začátku druhé půle, kdy Källströmův centr využil Brazilec Fred. Hosté se tak mohli radovat již ze třetí výhry v řadě a pojistili si tak svůj čtyřbodový náskok v čele francouzské ligy.

Kouč Lyonu Claude Puel všechny překvapil svým rozhodnutím nechat své dva nejlepší střelce, Karima Benzemu a kapitána Juninha, pouze na lavičce. Od začátku dostal důvěru útočník Fred a po zranění se vracející Sidney Govou. Bez dvou opor se Lyon dlouho nemohl dostat blíž k domácí brance a byl tak donucen střílet ze středních vzdáleností. Ale ani střela Freda, Källströma a Toulalana z hranice pokutového území neskončily za zády spolehlivého gólmana Ruffiera.

Další šanci lyonských v podání Källströma dokázal domácí brankář vyboxovat, a když se neujala ani tvrdá střela Makouna z 20 metrů, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhého dějství se už dostal zabiják hostů Karim Benzema, který vystřídal celkem nevýrazného Govoua. Naturalizovaný Francouz o sobě dal vědět již po sedmi minutách na hřišti, jeho volej ale jen těsně minul Ruffierovu branku. Hosté se ale nakonec přece jen dostali do vedení. Nevýrazný centr Källströma zleva našel osamoceného Freda, který neměl problém zblízka napálit míč do sítě. Jeho čtvrtý gól v této sezoně znamenal v 55. minutě vedení Lyonu 1:0.

Domácí se v poslední půlhodině zvedli a svého soupeře vcelku jasně přehrávali. Obrana hostí se ale nedopustila žádné vážnější chyby, a když se už domácí dostali ke střele, zasáhl pohotový gólman Lloris.

Lyon si tak zaslouženě připisuje další tři body v tabulce a zůstává v čele Ligue 1.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - AJ Auxerre 2:0

08.11.2008 19:00

Góly: 70. Fernando Cavenaghi, 75. Marouane Chamakh

Proti svému oblíbenému týmu Auxerre, se kterým doma od roku 2003 Bordeaux neprohrálo, na svém stadionu nezaváhalo a potvrdilo tak výhru z Ligy mistrů na hřišti Kluže. Utkání rozhodly dvě branky Cavenaghiho s Chamakhem ve druhé půli.

V poslední době málo produktivní ofenzíva hostujícího Auxerre začala lépe. Oliechův lob ale vytěsnil mimo branku gólman Valverde. Domácí, posíleni výhrou v Lize mistrů, poprvé vážněji zahrozili po půlhodině hry, když hlavička Cavenaghiho po centru Belliona letěla jen o centimetry nad branku. Abdou Traore také svou střelu hlavou nenamířil mezi tři tyče.

Do druhé půle vstupovali hráči Bordeaux s novým brankářem. Minutu před přestávkou byl odnesen ze hřiště díky srážce s útočníkem Oliechem Mathieu Valverde, jenž byl následně odvezen do nemocnice, a tak se mezi tři tyče postavil Kévin Olimpa. Nutno podotknout, že moc práce neměl.

Dvě minuty po přestávce Cavenaghiho pokus zablokoval gólman Riou, v 70. minutě se už domácí zásluhou právě argentinského rodáka dočkali zaslouženého vedení. Ten totiž skvěle zužitkoval Bellionův pas. Za pět minut rozhodl o konečné výhře 2:0 střídající Chamakh, který hlavou po centru zleva od Gourcuffa překonal brankáře Rioua podruhé.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Toulouse FC 1:1

08.11.2008 21:00

Góly: 4. Guillaume Moullec - 19. André-Pierre Gignac

Utkání nováčka z Nantes a Toulouse vítězě nenašlo. Vše podstatné se odehrálo během prvních dvaceti minut. Domácí poslal do vedení ve čtvrté minutě hry Moullec, v 19. minutě se naopak trefil hostující Gignac a stanovil skóre na konečných 1:1.

Začátek utkání se domácím povedl, Da Rocha našel přesným centrem Moulleca, který hlavičkou dokázal usměrnit míč do sítě. Hosté se ale nevzdali a vyrovnávací branky se dočkali hned za čtvrthodinu. Nebezpečnou střelu Sirieixe vyrazil gólman Alonzo pouze před sebe, míč se odrazil k Gignacovi, který chladnokrevně vrátil balón do branky. V dalším průběhu hry byli lepším týmem domácí, ale nedokázali přetavit několik dobrých šancí v góly. Hlavička Bekamenga mířila těsně vedle tyče a ani poslední vyložená šance Nantes ze 79. minuty brankou neskončila. Střídajícímu Keserovi povedený přímý kop zneškodnil gólman Toulouse.

Remíza Nantes příliš nepomohla, tým se stále nachází jen těsně nad sestupovým pásmem. Hosté z Toulouse klesli v tabulce o jednu příčku, nyní jsou na pátém místě. To se ale ještě může změnit po nedělních zápasech, kdy svá utkání hrají soupeři, kteří jsou v těsném závěsu za Toulouse.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Stade Rennes 0:3

09.11.2008 17:00

Góly: 13. Mickaël Pagis, 51. Rod Fanni, 53. Mickaël Pagis

Saint-Etienne opět prohrálo, v lize je to už podeváté a tým Rousseye je na sestupové osmnácté pozici. Tentokrát si na tomto týmu smlslo ambiciózní Rennes, které si domů odváží jasnou výhru 3:0.

Hosté se ujali vedení již ve třinácté minutě, když se poprvé prosadil Mickaël Pagis. Ten přidal svůj druhý gól v 53. minutě, chvíli po gólu Roda Fanniho. Domácí zkrátka opět neustáli tlak, který je na ně vyvíjen již od října a dopouštěli se zbytečných chyb v obraně.

Rennes se mohlo ujmout vedení již v deváté minutě, když se ke střele z dálky dostal Romain Danze. Gólman domácích se ale dokázal rychle přemístit a střelu zlikvidoval. Bezbrankový stav ale nevydržel o moc déle, již o čtyři minuty později se totiž prosadil kanonýr Pagis. Tomu na gól přihrál Jimmy Briand, který dokázal využít špatného odkopu obránce. Francouzský útočník se tak ocitl sám před brankářem domácích a již neměl problém se zakončením – 0:1.

Pagis přidal o pár minut později málem druhý gól. Z pětadvaceti metrů napálil míč a domácí gólman Viviani jen stěží vyrazil balón nad branku. Domácí gólman se musel v první půli vytáhnout ještě jednou, to když nebezpečně hlavičkoval Mbia po přímém kopu aktivního Pagise. Viviani tak alespoň pro první poločas udržel domácí v zápase.

První vážnější šance Saint-Etinne tak přišla až po změně stran, zasloužil se o ni Dimitri Payet, který si pohrál s Fannim a pokračoval na gólmana hostů Doucheze. Ten se ale výjimečné šance domácích nezalekl a míč dokázal v klidu skrýt do svých rukavic.

Necelou minutu po jediné šanci domácích o sobě totiž dal opět vědět Pagis. Ten volejem protáhl gólmana Vivianiho, který ale dokázal míč vyrazit pouze před volného Fanniho, který už s míčem žádný problém neměl – 0:2.

A pro domácí bylo ještě hůř o pár sekund později. Domácí se nadýchávali k náporu, ale opět udeřil nekompromisní Pagis. Ten se dostal po protiútoku tváří v tvář gólmanu domácích a svou střelou mu nedal pražádnou šanci. Domácí se po třetím gólu nedokázali vrátit do tempa a mohli inkasovat i čtvrtý gól z kopačky Mbii. Jeho dělovka se ale bohužel pro hosty odrazila pouze od břevna.

Ke konci zápasu měl ještě jednu šanci domácí Matuidi, jeho nepříliš výraznou střelu ale dokázal v pohodě zneškodnit gólman Douchez. Saint-Etienne tak prohrálo již popáté v řadě a patří mu až osmnáctá příčka. Přestože se týmu daří v pohárové Evropě, budoucnost trenéra Rousseye je více než nejistá...

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - AS Nancy-Lorraine 0:1

09.11.2008 17:00

Góly: 15. Benjamin Gavanon (pen.)

První výhru na soupeřově hřišti si připsali fotbalisté Nancy, kteří dokázali jediným gólem utkání porazit Valenciennes. Šťastným střelcem byl Gavanon, který v patnácté minutě utkání proměnil pokutový kop.

Nejdůležitější moment zápasu se odehrál v 15. minutě. Pronikajícího útočníka Hadjiho srazil v pokutovém území domácí gólman Penneteau a sudí ukázal na penaltový puntík. K exekuci se postavil Gavanon a prudkou střelou zajistil hostům vedení. Domácí mohli vyrovnat o čtyři minuty později, ale dělovku Bezzaze s problémy zneškodnil brankář Nancy Bracigliano. Osm minut před koncem poločasu znovu hosty zachránil Bracigliano, tenkorát si poradil s pokusem Saeze.

I v druhé půli měli více ze hry domácí, ale většina akcí ztroskotala na výborném gólmanovi Nancy. Poslední desetiminutovka přinesla dva gólové pokusy střídajícího Audela, s prvním si poradil brankář Bracigliano, druhá střela mířila těsně vedle. Hosté si tak dokázali udržet jednobrankové vedení a domů odjíždějí se ziskem tří bodů.

S hráči Valenciennes to ale jde z kopce, poslední vítězství se datuje na 23. srpna, od té doby tým nepoznal chuť vítězství. Z deseti ligových zápasů dokázal pouze vytěžit tři remízy a po tomto kole Ligue 1 Valenciennes kleslo až na úplné dno tabulky.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Lille OSC 1:0

09.11.2008 21:00

Góly: 40. Ludovic Giuly

Ludovic Giuly se poprvé po svém příchodu do hlavního města Francie trefil v dresu PSG. A byla to hned branka vítězná, která znamenala po dvouzápasovém půstu těsně vítězství a tři body pro Pařížany.

V prvních minutách utkání to vypadalo, že Lille potvrdí svoji dobrou letošní formu, protože bylo o poznání lepším týmem. Už ve druhé minutě zkoušel štěstí ranou z 30 metrů Cabaye. Landreau se v brance PSG rozhodně nenudil, jeho pozornost si vyžádal v 8. minutě znovu dalekonosnou střelou Cabaye. První šance domácích přišla po půlhodině hry, Hoarau utekl dvěma obráncům hostů, ale na brankáře Malickiho nevyzrál. Pěknou fotbalovou akci přinesla 40. minuta, Landreau našel dlouhým výkopem Hoaraua, který míč prodloužil na Giulyho. Ten byl u míče rychleji než brankář Lille a poslal hosty akcí na tři doteky do vedení 1:0.

Po hodině hry mohl vyrovnat Chedjou, který v pokutovém území PSG zůstal nekrytý. Tímto faktem byl ale tak překvapený, že hlavičkoval v dobré pozici nad branku. Lille ke konci zápasu otevřelo hru, čehož chtěli využít domácí k rychlým brejkům. Jeden takový se povedl střídajícímu Kežmanovi, jehož nebezpečnou střelu hasil na poslední chvíli gólman Malicki. A když se ani pět minut před koncem nedokázal prosadit hostující Bastos, bylo jasné, že všechny body zůstanou v Parku princů.

Fotbalistům Lille patří sedmé místo a zisk 20 bodů, Pařížané jsou díky horšímu skóre hned v závěsu za Lille na osmém místě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon1393119:830
2.Olympique Marseille1375127:1526
3.Girondins Bordeaux1373320:1124
4.Stade Rennes1357117:922
5.OGC Nice1364317:1322
6.Toulouse FC1364311:1022
7.Lille OSC1355317:1420
8.Paris Saint-Germain1362513:1120
9.Grenoble Foot 381354411:1219
10.Le Mans UC 721353519:1718
11.SM Caen1345418:1417
12.AJ Auxerre1344512:1316
AS Monaco1344512:1316
14.AS Nancy-Lorraine1336410:1315
15.FC Lorient1334615:1713
16.FC Nantes133379:2012
17.Le Havre AC1332811:2111
18.AS Saint-Étienne133198:2010
19.FC Sochaux1316612:189
20.Valenciennes FC132388:179

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
irik

Ach jo , to Monaco ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, ten Paris...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to lyon nakonec zvladl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak a navíc se prosadil Fred,což se v letošním ročníku také navidí zase až tak často. Jinak jsem sledoval zápas Nantes - Tolouse a čekal jsem trochu zajímavější podívanou,první poločas byl sice ze strany obou týmů zajímavý,nicméně ten druhý už byl relativně o ničem. Moullec hrál dost dobře,gól a nastřelené břevno. A docela mě zklamal Mansaré,sice komentátoři neustále připomínali,že je velmi aktivní,ale pokazil,co se dalo,nenahrál,když měl a naopak se snažil nahrát přes obránce,místo aby šel individuálně. Také střídal jako první hráč Tolouse...Jinak gólmani chytali oba dobře,vyjma gólu na každé straně již nedopustili,aby se zvyšovalo skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, fred me prekvapil.. hlavne puel, ze ho nsadil misto benzemy.. nehral ani juninho, takze v prvnim polocase to nic moc nebylo.. ale ve druhy puli zacali hrat lip a dockali se toho golu.. ale prekvapilo me sochaux, jejich prvni vyhra proti silnymu le mans, i kdyz tomu se ted zrovna taky moc nedari.. ale hralo se ve vysokym tempu, peknej zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

... Taiwo, Cheyrou, Ben Arfa, Zenden, M'Bami, Niang, Koné... Olympique Marseille má hodně silný kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je vlastně trénuje?

Reagovat
smazaný uživatel

eric gerets.. z belgie, prisel v roce 2007 z galatasaraye..

Reagovat
božský John

..Ziani,Mandanda,Valbuena,Cana...

Reagovat
smazaný uživatel

Ou,už zase úřadoval Pagis.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pagis diktoval hru.. byl jasne nejlepsi hrac a diky nemu padly vlastne vsechny goly..

Reagovat
smazaný uživatel

Si ještě velmi dobře pamatuju,když hrál nedávno Lyon v Rennes,a i když prohrál,tak jsem si ten zápas dost užil a góly Pagise byly naprosto parádní,jako z učebnice. Po třetím gólu jsem se už jen pobaveně culil.

Reagovat
stas87

este aby vyhralo vecer lille

Reagovat
stas87

podme lille to sa este otoci!

Reagovat
honziss

Jej, tak PSG nemá výsledky a chytne se zrovna na Lille, ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,nemají výsledky,jen např. porazili Marseille. :))

Reagovat
honziss

Myslím poslední dvě kola třeba.

Reagovat
stas87

psg preco porazi zrovna lille a nie treba toulouse???

Reagovat
Kapřík

To Monaco mi neudělá radost a neudělá . Člověk už v jejich případě může maximálně tak vzpomínat na starý časy .

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo PSG a Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dějě se Sant- Etienne?

Reagovat
smazaný uživatel

saint etienee se v tyhle sezone proste nedari liga.. v poharech vyhrali vsechny zapasy, ale nikdy se nedokazou po vyhranym zapase v poharu uefa nakopnout a vyhrat i v lize.. je jen otazka casu, kdy odvolaj trenera..

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele