13. kolo
09.11.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Valenciennes FC - AS Nancy-Lorraine 0:1

První výhru na soupeřově hřišti si připsali fotbalisté Nancy, kteří dokázali jediným gólem utkání porazit Valenciennes. Šťastným střelcem byl Gavanon, který v patnácté minutě utkání proměnil pokutový kop.

Nejdůležitější moment zápasu se odehrál v 15. minutě. Pronikajícího útočníka Hadjiho srazil v pokutovém území domácí gólman Penneteau a sudí ukázal na penaltový puntík. K exekuci se postavil Gavanon a prudkou střelou zajistil hostům vedení. Domácí mohli vyrovnat o čtyři minuty později, ale dělovku Bezzaze s problémy zneškodnil brankář Nancy Bracigliano. Osm minut před koncem poločasu znovu hosty zachránil Bracigliano, tenkorát si poradil s pokusem Saeze.

I v druhé půli měli více ze hry domácí, ale většina akcí ztroskotala na výborném gólmanovi Nancy. Poslední desetiminutovka přinesla dva gólové pokusy střídajícího Audela, s prvním si poradil brankář Bracigliano, druhá střela mířila těsně vedle. Hosté si tak dokázali udržet jednobrankové vedení a domů odjíždějí se ziskem tří bodů.

S hráči Valenciennes to ale jde z kopce, poslední vítězství se datuje na 23. srpna, od té doby tým nepoznal chuť vítězství. Z deseti ligových zápasů dokázal pouze vytěžit tři remízy a po tomto kole Ligue 1 Valenciennes kleslo až na úplné dno tabulky.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele