13. kolo
09.11.2008 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Lille OSC 1:0

Ludovic Giuly se poprvé po svém příchodu do hlavního města Francie trefil v dresu PSG. A byla to hned branka vítězná, která znamenala po dvouzápasovém půstu těsně vítězství a tři body pro Pařížany.

V prvních minutách utkání to vypadalo, že Lille potvrdí svoji dobrou letošní formu, protože bylo o poznání lepším týmem. Už ve druhé minutě zkoušel štěstí ranou z 30 metrů Cabaye. Landreau se v brance PSG rozhodně nenudil, jeho pozornost si vyžádal v 8. minutě znovu dalekonosnou střelou Cabaye. První šance domácích přišla po půlhodině hry, Hoarau utekl dvěma obráncům hostů, ale na brankáře Malickiho nevyzrál. Pěknou fotbalovou akci přinesla 40. minuta, Landreau našel dlouhým výkopem Hoaraua, který míč prodloužil na Giulyho. Ten byl u míče rychleji než brankář Lille a poslal hosty akcí na tři doteky do vedení 1:0.

Po hodině hry mohl vyrovnat Chedjou, který v pokutovém území PSG zůstal nekrytý. Tímto faktem byl ale tak překvapený, že hlavičkoval v dobré pozici nad branku. Lille ke konci zápasu otevřelo hru, čehož chtěli využít domácí k rychlým brejkům. Jeden takový se povedl střídajícímu Kežmanovi, jehož nebezpečnou střelu hasil na poslední chvíli gólman Malicki. A když se ani pět minut před koncem nedokázal prosadit hostující Bastos, bylo jasné, že všechny body zůstanou v Parku princů.

Fotbalistům Lille patří sedmé místo a zisk 20 bodů, Pařížané jsou díky horšímu skóre hned v závěsu za Lille na osmém místě.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele