Ligue 1 - souhrn 10. kola

24.10.2009, 20:55, aktualizováno 25.10.2009, 18:59
Komentáře a souhrny
Bordeaux nemělo problémy s Le Mans a v tabulce poskočilo na první místo před Lyon, který odjede z Nice s debaklem 1:4. Druhé je Monaco, čtvrtý Montpellier. Sochaux si poradilo s Lorientem, na první body stále čeká Grenoble...

AS Saint-Étienne - Valenciennes FC 0:2

24.10.2009 19:00

Góly: 17. Johan Audel, 90. David Ducourtioux

Saint-Etienne se po nedávném rozjezdu opět začíná zadrhávat. Tým prohrál podruhé v řadě, po Montpellieru dnes nestačil ani na Valenciennes.

St. Etienne se vůbec nepovedl vstup do sezony. Ve čtvrtém kole se ale vše zlomilo a tým začal konečně vyhrávat. To pokračovalo až do osmého kola, kdy tým převálcoval Bordeaux. Pak ale zelenobílí překvapivě narazili proti Montpellieru a nyní na svůj výkon navázali - prohráli 0:2 s Valenciennes. To se díky druhé výhře v řadě posunulo již na sedmou příčku, naopak ASSE kleslo na šestnáctou pozici.

Skóre utkání se měnilo poprvé v 17. minutě. Svou příležitost totiž využil Johan Audel, jeden z nejlepších střelců týmu. Pojistka přišla až v samém závěru - v devadesáté minutě se trefil David Ducourtioux a určil tak konečný stav utkání.

Zápas začal prakticky až od desáté minuty. To totiž přišla úvodní šance utkání. Do nadějné pozice si naběhl Gonzalo Bergessio, který svou střelou pořádně otestoval brankáře Guye Rollanda Ndy Assembeho. Odražený míč uklidil do zámezí obránce Ducourtioux. O sedm minut později se ale skóre již měnilo. Cohade nabil Audelovi, který dělovkou překonal prakticky bezmocného Janota - 0:1.

Gólman St. Etienne se musel činit o deset minut později. Po půlhodině hry se totiž do solidní příležitosti dostal Siaka Tiene, tentokrát si Janot, i když s menšími problémy, poradil. Minutu před koncem se hostům naskytla další skvělá příležitost na zvýšení náskoku. Mater našel úplně volného Pujola, ten ale z prostředku pokutového území nepochopitelně minul.

Z druhé půle uplynula pouze minuta, brankář hostů Assembé musel být přesto v nejvyšší pohotovosti. Bergessio centrem našel Mirallase, ten si ale s nabídnutou šancí neporadil nejlépe a pouze trefil gólmana Valenciennes. Assembé se musel ohánět i o chvíli později. Tentokrát byl architektem celé akce Cedric Varrault. Ten přihrávkou oslovil volného Gelsona Fernandese, ani on ale nezamířil přesně.

Varrault přihrával i do další šance. Tentokrát Gonzalu Bergessiovi - jeho střela z bezprostřední blízkosti ale opět narazila na veliký problém - brankáře Assembého. A když Mirallas z dvaceti metrů pouze nastřelil tyčku brány hostů, vstřelili druhý gól zápasu právě oni. Carlos Sanchez si několikrát přihrál s Ben Khalfallahem, celou akci pak gólem zpoza pokutového území zakončil David Ducourtioux - 0:2.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - FC Lorient 1:0

24.10.2009 19:00

Góly: 8. Damien Perquis

Sochaux na svém hřišti přivítalo protivníka, který již dlouho nepoznal hořkou chuť porážky. Dnes si jí ale Lorient musel připomenout, domácí totiž na svém hřišti zásluhou Perquise vyhráli 1:0.

Sochaux mělo pomalejší vstup do soutěže, nyní ale klub opět šlape jako na konci minulé sezony. Nyní vyhrálo poslední tři zápasy a v tabulce se vyšplhalo na skvělé osmé místo. Naopak Lorient klesl o jednu příčku níž - je momentálně na šesté. Na tak vysoké umístění rozhodně nejsou v tomto městě zvyklí, do tohoto zápasu ale jejich tým držel čtyřzápasovou sérii bez porážky.

První a poslední gól zápasu přišel ke štěstí domácích fandů už v osmé minutě. Perquis zahrával přímý kop a tvrdou ranou překonal jak stojící zeď, tak také brankáře Audarda - 1:0. První šance hostů přišla zhruba po dvaceti minutách hry, z nadějné pozice ale minul Vahirua. O dvě minuty později již musel zasahovat brankář Teddy Richert - střela Morgana Amalfitana mířila do dolního rohu jeho brány.

Konec první půle vypadal téměř stejně, jako začátek. Nicolas Maurice-Belay se zbavil hned dvou obránců, dokonce se dostal i ke střele. Jeho ránu zpoza pokutového území ale brilantním zákrokem vytáhl brankář Audard. Na začátku druhé půle se ukázali opět hosté - Richert si tentokrát musel poradit s dělovkou Gameira, na kterou mu nabil aktivní Vahirua.

Deset minut po úvodním hvizdu sudího v druhém poločase se do šance dostal i Václav Svěrkoš. Ten využil špatného výkopu brankáře Audarda, jeho následná střela ale postrádala větší razanci a chyba gólmana tak zůstala nepotrestána. Mnohem lepší šance ale přišly ke konci poločasu. Nejdříve mladý záložník Marvin Martin opřel svou střelu do břevna, následně skvělou přihrávku Svěrkoše nevyužil Maurice-Belay, který naprosto osamocený netrefil. Poslední příležitost nakonec patřila hostům, Monterrubio ale Richerta nepřekonal a brankář domácích se tak mohl radovat z dalšího čistého konta.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Olympique Lyon 4:1

24.10.2009 19:00

Góly: 17. Mamadou Bagayoko, 40. Aly Cissokho (vl.), 69. David Hellebuyck, 74. Loïc Rémy - 84. Ederson

Lyon v lize opět prohrál. A opět to bylo proti týmu, který by OL neměl dělat vážnější problém. Po Sochaux si na sedminásobném mistru smlslo také Nice, před tímto zápasem předposlední tým tabulky.

Lyon má letos dvě tváře. Jednu veselou a jednu smutnou. Obě je pak pravidelně mění; tu první si nazouvá pouze na zápasy evropských lig, tu druhou si poslední dobou navléká především v domácí lize. Aplikováno: Lyon v minulém kole sice podlehl Sochaux 0:2, vše ale napravil v Lize mistrů. To porazil Liverpool na jeho hřišti 2:1. Nyní ale opět proběhla rychlá výměna - tým prohrál 4:1 s Nice a z čela tabulky se propadl až na čtvrté místo. Naopak OGC se díky letošní třetí výhře posunulo na čtrnáctou příčku.

Gólové hody načal již po čtvrt hodině hry domácí útočník Mamadou Bagayoko. Druhý gól domácích přišel pět minut před koncem poločasu - autorem se ale nestal žádný z hráčů Nice. Vlastní branku si totiž vstřelil Aly Cissokho. Na další branky jsme museli čekat až do sedmdesáté minuty. To na rozdíl tří branek zvyšoval David Hellebuyck, o pět minut později se do černého trefil i bývalý hráč hostů - Loïc Rémy. Za Lyon se trefil již pouze Ederson, který v 84. minutě pouze jemně korigoval výsledek.

Zápas začal poměrně svižně. Hned v úvodu pálil domácí Julien Sable, na druhé straně se zase z veliké dálky pokoušel Jean Makoun. První branka ale padla až po sedmnácti minutách hry. Svůj první ligový gól letos vstřelil Mamadou Bagayoko. Rémy byl hlavní postavou celé akce - zatáhl míč po pravé straně a svou přihrávkou našel dobře postaveného střelce. Před ním stál poměrně "složitý" úkol - obejít stopera Crise. To se mu nakonec podařilo a přízemní střelou otevřel skóre zápasu - 1:0.

Druhý gól také padl na líc odchovanci Olympiquu Lyon, momentálně ale hrajícího za OGC Nice - Loïca Rémyho. Ten opět centroval z pravé strany, tentokrát ale nemusel najít jediného spoluhráče, míč si totiž do vlastní sítě uklidil obránce Aly Cissokho. Byl to vůbec jeho první gól za Lyon, jistě ale na něho nebude vzpomínat v dobrém - 2:0.

Lyon se nedokázal dostat do tempa zápasu, pravděpodobně také kvůli únavě z minulého dramatického utkání proti Liverpoolu. Jejich první šance přišla až po hodině hry. Do volného prostoru si naběhl Lisandro López, svou střelou ale brankáře Ospinu pouze protáhl. Na druhé straně se naopak dávaly lekce z produktivity. Mounier našel neobsazeného Helleybucka, který svou pověstnou pravačkou napálil míč do sítě. Vercoutre byl i tentokrát bezmocný - 3:0.

O dvě minuty později se na sebe mohl hodně zlobit Sidney Govou. Ten už už překonal vyběhnuvšího brankáře Ospinu, jeho lob se ale nakonec zastavil na břevně. O pár sekund později již mohli hráči Lyonu na zápas rezignovat. Loïc Rémy se zjevil v pokutovém území a nevyzpytatelnou střelou překonal na zem se položivšího Vercoutreho. Aktivní Rémy se tak dočkal odplaty proti svému bývalému zaměstnavateli - 4:0.

Edersonův gól v 84. minutě již nic neřešil, Lyon tak podruhé v sezoně prohrál.

Více informací k zápasu

US Boulogne - AS Monaco 1:3

24.10.2009 19:00

Góly: 66. Jérémy Blayac - 36. Chu-Young Park, 86. Nenê, 90. Nenê

Dva góly Neného v průběhu posledních čtyř minut rozhodly o třech bodech pro Monako. Knížecí klub po poločase vedl, domácí ale dokázali i v deseti lidech vyrovnat na 1:1. Boulogne ale síly došly těsně před cílem, Nené totiž brankami v 86. a 90. minutě posunul Monako na druhé místo tabulky.

Úvod zápasu patřil hostům, jmenovitě Parkovi, který hned dvakrát po sobě prověřil gólmana Koného. Korejec Park se ale nakonec branky dočkal. Ve 36. minutě šťastně tečoval Alonsovu střelu, která tak mířila úplně na druhou stranu, než čekal brankář Boulougne - 0:1. Další zajímavý moment přinesla až 38. minuta, kdy byl po faulu na Alonsa vyloučen domácí Kévin das Neves.

Domácí však i v deseti lidech dokázali s Monakem srovnat krok. Dvacet minut před koncem se po závaru před knížecí brankou dostal k míči Blayac a pohotovou střelou vyrovnal skóre utkání.

Fotbalisté Boulogne sice bojovali, ale remízový bod udržet nedokázali. Čtyři minuty před koncem totiž Nené z přímého kopu fantasticky zakroutil balón do horního růžku branky domácích - 1:2. Poté rozhodčí zřejmě upřel domácím penaltu, která ještě mohla pořádně zamíchat s kartami. Definitivní tečku za zápasem tak udělal v 90. minutě znovu Nené, který přidal svou druhou branku v utkání a stal se hrdinou monackého výběru.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - AS Nancy-Lorraine 1:2

24.10.2009 19:00

Góly: 53. Danijel Ljuboja - 74. David Jemmali (vl.), 89. Youssouf Hadji (pen.)

Vlastní branka a gól z penalty v poslední minutě utkání určily Grenoblu už desátou prohru v Ligue 1 v řadě. Ač domácí zásluhou Ljuboji vedli 1:0, Nancy dokázalo otočit a radovalo se ze tří bodů. GF38 zůstává s pouhými pěti vstřelenými brankami, z nichž čtyři vstřelil právě Srb Ljuboja, bez bodu na beznadějně posledním místě.

Na domácích bylo vidět, že po vítězství po tak dlouhém půstu bez bodového zisku přímo prahnou. Od začátku bušili do plných, Jemmali už ve druhé minutě po rohovém kopu hlavou otestoval hostující brankáře Gregoriniho. O chvilku později dodal Matsui dobrou přihrávku na Boyu a Gregorini musel opět zasahovat. Zkoušel to i Ljuboja a pak stopadesátiprocentní tutovku zahodil Cesar.

Gregorini při oné situaci podcenil centr Batllese z rohového kopu a míč se dostal právě ke slovinskému stoperovi, avšak nikdo, ani on sám asi nepochopí, proč netrefil naprosto prázdnou branku.

Nancy se dostalo do dobré příležitosti prakticky až po přestávce. Efoulou prošel skrz defenzívu a hezky vypálil, gólman Le Crom však pohotově zasáhl. V 53. minutě přišla chvíle domácího Ljuboji, jenž levačkou nedal Gregorinimu vůbec žádnou šanci a pro něhož to byla již čtvrtá trefa v sezóně.

Grenoblu ovšem vedení vydrželo jen 21 minut. Berenguerův centr sice nenašel hlavu žádného spoluhráče, nemuselo mu to ovšem být líto, jelikož balón hlavou usměrnil do vlastní sítě domácí Jemmali. Když už se zdálo, že si GF38 alespoň připíše první bod do sezóny, udeřilo Nancy ještě jednou. Cesar zatahal za dres ve vápně Diu, sudí Ledentu nařídil penaltu, kterou bez větších problémů proměnil Hadji.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Le Mans FC 3:0

24.10.2009 19:00

Góly: 4. Didier Ovono (vl.), 67. Marouane Chamakh, 83. David Bellion

Fotbalisté Bordeaux se díky hladké domácí výhře nad Le Mans dostali do čela tabulky. Pomohl jim k tomu i nečekaný debakl Lyonu na půdě Nice, který tak svou pozici lídra opustil. Skóre otevřel šťastnou brankou Gouffran, jemuž pomohl brankář soupeře, už ve třetí minutě, ve druhé půli se trefil Chamakh s Bellionem.

Bordeaux určitě pomohl rychlý uklidňující gól, míč se za brankovou čáru ovšem dokutálel s pořádnou dávkou štěstí. Gouffran napálil tyč, od níž se střela odrazila smolně pro Le Mans do hostujícího brankáře Ovona a směrem do sítě. Domácí dominovali po celou první půli, přesto mohl soupeř z hodně slibné pozice srovnat.

Helstad se hezky a šikovně snažil přelobovat gólmana Carrassa, ten však ještě stačil včas zareagovat a vyrazil povedený pokus nad břevno. Pět minut po pauze se Carrasso znovu pěkně protáhl, to když hodně nebezpečně pálil ostrými Le Tallec.

Les Girondins ovšem v 67. minutě zvýšili svůj náskok a hosté mohli s dvoubrankovým deficitem už jen těžko pohnout. Gourcuff rozehrál parádně rohový kop do pokutového území, kde našel Chamakha a Maročan hlavou zavěsil pod břevno. V 83. minutě upravil na konečných 3:0 Bellion, jenž se povedenou šajtlí po spolupráci s Trémoulinasem trefil za záda Ovona.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Montpellier HSC 3:0

24.10.2009 21:00

Góly: 33. Sylvain Marveaux, 49. Moussa Sow, 90+3. Asamoah Gyan

Montpellier zmařil šanci dostat se po dalším zaváhání Lyonu do čela tabulky, když si připsal svou druhou porážku v sezóně. Domácí Rennes nedalo soupeři moc prostoru a díky trefám Marveauxe, Sowa a Gyana vyhrálo bezpochyby zaslouženě 3:0.

Až po dvaceti minutách hry viděli diváci první větší šanci utkání. Hostující Montaňo hezky vypálil z přímého kopu směrem mezi tři tyče, proniknutí míče do sítě ovšem zabránil gólman Douchez. Costa pak zpoza vápna také napřáhl, tentokráte však Douchez nemusel zasahovat, jelikož střela zamířila mimo branku.

Domácí ve 34. minutě skórovali a ujali se vedení, aniž by do té doby hráli bůh ví jak dobrý fotbal. Leroyův pas našel na pravé straně Marveauxe, ten se následně zbavil strážce Spahiče a fantastickou střelou levačkou vymetl pavouky na vzdálenější šibenici. O dvě minuty později zase Gyan našel centrem hladového a nažhaveného Marveauxe, ten však tentokráte v koncovce selhal.

A jak aktivně Rennes zakončilo první půli, tak ještě aktivněji, dokonce s gólovým podtextem, vstoupilo do té druhé. Sow totiž v 50. minutě hezky tečoval střelu Leroye přesně do sítě. Velmi dobře hrající Leroy se ovšem musel o pět minut později poroučet kvůli zranění ze hřiště.

Montpellier se mohl vrátit do hry čtvrthodinu před koncem. Rennes nezachytilo centr Montaňa, jenže Lacombe nabídnuté příležitosti nevyužil a trestuhodně přestřelil. Montaňo to zkoušel ještě jednou z přímého kopu, v 90. minutě dokázal Camara obejít brankáře Doucheze, ale jeho střela našla jen boční síť.

A tak v nastaveném čase přidal ještě třetí branku domácích Gyan, jenž obešel dva protihráče a pravačkou se trefil tak, že si domácí gólman Jourdren ani nemohl sáhnout na míč.

Více informací k zápasu

RC Lens - Toulouse FC 0:2

25.10.2009 17:00

Góly: 34. Moussa Sissoko, 55. André-Pierre Gignac

Lens opět prohrálo a v tabulce zůstává na sestupových pozicích. Tentokrát nestačilo na Toulouse, které začíná stoupat tabulkou.

Toulouse se nová sezona zatím příliš nedaří. V tabulce je až na jedenácté příčce, na pohárová místa ztrácí již šest bodů. V Evropské lize tým odjížděl ve čtvrtek s debaklem - Šachtar doma naložil FCT hned čtyři branky. Fialoví ale dnes vše alespoň trochu napravili v domácí lize, kde vyhráli již podruhé v řadě. Naopak Lens nevyhrálo již sedm zápasů v řadě a zůstává na předposlední pozici.

Skóre se poprvé měnilo zhruba po půlhodině hry. Již svůj čtvrtý gól v sezoně si připsal záložník Moussa Sissoko, zatím překvapivě nejlepší střelec týmu. Druhá trefa přišla až ve druhém poločase - na své úspěšné tažení v minulé sezoně dal vzpomenout André-Pierre Gignac.

První šanci ale spálili domácí. Sebastien Roudet z přímého kopu našel na vzdálenější tyči Razaka Boukariho, ten ale ze složité pozice minul. Další šance byla opět ve znamení Lens, opět ve znamení standardní situace. Kanga Akalé vyzval ke skórování Alaeddine Yahiu, ten již překonal vyběhnuvšího brankáře Pelého - míč skončil za brankovou čarou, ovšem mimo svatyni hostů.

Paradoxně to pak byli hosté, kteří se ujali vedení v zápase. Paulo Machado objevil svou skrytou přihrávkou dobře postaveného Francka Tabanoua. Ten svou střelou ještě nastřelil břevno, k odraženému balonu ale nejrychleji doběhl Moussa Sissoko a jednoduše uklidil míč do sítě. Deset minut před koncem poločasu se tak hosté ujali vedení 1:0.

Ve druhé půli se Lens již do větších příležitostí nedostalo, na tahu tak bylo Toulouse. Konkrétně André-Pierre Gignac, který se snad pomalu dostává do své dřívější formy - nejdříve obešel své dva strážce a poté chladnokrevně zavěsil do dolního růžku Runjeho branky. Domácí brankář byl i tentokrát bez větší šance zasáhnout - 0:2.

Toulouse se téměř dočkalo tříbrankové nadílky. Machado opět chytrou přihrávkou vyzval svého spoluhráče, tentokrát Sissoka. Ten ale tentokrát napálil pouze tyč domácí branky. Mladý záložník hostů ale na chvíli zapomněl plnit také defenzivní úkoly a po jeho chybě se do solidní příležitosti dostal Roudet. Jeho dobře mířená střela ale narazila pouze na brankáře Pelého. Gólman Toulouse musel být připraven i o pár chvil později, kdy se po úniku obránci odhodlal ke střele Boukari.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Lille OSC 3:2

25.10.2009 17:00

Góly: 36. Ireneusz Jeleń, 77. Ireneusz Jeleń, 81. Daniel Niculae - 25. Gervinho, 40. Pierre-Alain Frau

Lille zahrálo lépe první půli, Auxerre tu druhou. Nakonec se však domácí díky dvěma trefám Poláka Ireneusze Jeleně a rozhodující na konečných 3:2 od Rumuna Daniela Niculaeho radovali ze tří bodů. Dogy přitom ještě dvanáct minut před koncem utkání drželi těsné vedení 2:1, které zařídily už v prvním dějství branky Fraua s Gervinhem.

Nejprve zahrozil v 16. minutě hostující Florent Balmont, jehož rána ovšem letěla mimo. Cabaye pak dobře zapresoval, vybojoval míč pro Hazarda, který našel hlavičku Fraua. Ten se vyšplhal nad svého strážce Coulibalyho a hlavou hezky vystřelil, nicméně jeho střela orazítkovala pouze břevno.

Lille však nakonec tyto promarněné šance nemusely být líto, o pět minut později totiž přece jenom načalo účet. Butelleho dlouhý výkop si našel ve 26. minutě na pravé straně Fraua, ten svým pasem do vápna perfektně vyslal do šance spoluhráče Gervinha a útočník Pobřeží Slonoviny z halfvoleje zamířil přesně za záda gólmana Sorina.

Za deset minut bylo ovšem vyrovnáno, Birsův centr zleva si vybral na vzdálenější tyči Coulibalyho, jenž hlavou vrátil míč na skórujícího Jeleně. Hosté se však ihned na to vrátili do vedení. Ve 40. minutě vzal Frau míč Grichtingovi a rychlý brejk dva na jednoho společně s Gervinhem zakončil gólově.

Nebojácný výkon, jaký Lille předvedlo v první půli, ve druhém dějství upadl do zapomnění a soupeř nakonec jeho pasivitu potrestal. Iniciativu hry pomalu a jistě převzalo Auxerre. Jeleňův pokus po hodině hry zablokoval až obránce Rami, Pedrettiho střelu zpoza vápna musely likvidovat až rukavice gólmana Butelleho.

V 78. minutě se domácí dočkali zaslouženého vedení. Kapitán Oliech přihrál Jeleňovi, který přesným pokusem mezi nohy překonal brankáře Butelleho. O čtyři minuty později se Dogám dokonce rozplynuly i myšlenky na alespoň zisk jednoho bodu, když rozhodující trefu, svou druhou v letošním ročníku Ligue 1, vsítil rumunský útočník Niculae.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux1071219:722
2.AS Monaco1070316:1021
3.Olympique Lyon1062216:1120
4.Montpellier HSC1062217:1320
5.Olympique Marseille952216:917
6.FC Lorient1052314:1017
7.AJ Auxerre1052310:917
8.Stade Rennes1044215:616
9.Valenciennes FC1051419:1516
10.FC Sochaux1050511:1315
11.Toulouse FC1042410:714
12.AS Nancy-Lorraine1042415:1514
13.Paris Saint-Germain934213:1013
14.OGC Nice1032513:2111
15.Lille OSC1024410:1410
16.AS Saint-Étienne103169:1410
17.US Boulogne102358:159
18.Le Mans UC 721022610:168
19.RC Lens102268:188
20.Grenoble Foot 381000105:210
Zbývající zápasy
25.10. 21:00Olympique Marseille - Paris Saint-Germain

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (68)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Grenoble A já si myslel, že není větších tragédů než v Kometě...

Reagovat
domingo

Monaco

Nice

Grenoble

Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam dělo? V týdnu porazí Liverpool, pak myslí na titul v Lize mistrů a pak prohrají v Nice?

Reagovat
domingo

Oni už předtím prohráli se Sochaux, je to fakt zvláštní. Dneska měli okna v obraně, Toulalan (což je DM) a Cris (což je opička) vedle sebe... koukal jsem na to, pravda, místy jenom na půl oka, ale stejně jsem si všiml jenom tří hráčů - Vercoutreho, protože měl v první půli dobrej zákrok, Edersona, protože dal gól, a Lisandra, protože vypadal jak talibánskej loupežník... jinak neslanej, nemastnej výkon, Gonalonsovi to tam propadávalo dozadu, Nice bylo mnohem týmovější, lepší ve středu pole, nebezpečnější... bylo vidět, že jsou nahecovaní, zatímco Lyon ten výsledek spíš ukolíbal a řekli si, že se takoví tragédi přece porazí sami... Rémy musí cítit dobrý zadostiučinění

Reagovat
smazaný uživatel

Dík...

Reagovat
smazaný uživatel

Talibanský lúpežník, svätá pravda, už som v podobnom duchu mal chuť čosi k nemu napísať.

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro vypadá jak Robin Hood, Jánošík, Ilja Muromec a Nikola Šuhaj dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě zbojník.

Reagovat
smazaný uživatel

tezkej p*jeb

Reagovat
smazaný uživatel

Dík...

Reagovat
smazaný uživatel

Do řiti...

Reagovat
smazaný uživatel

Puel ven.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

a to bylo keců, když jsem mu minulou sezonu nevěřil

Reagovat
domingo

Tak my se tu o něm vyjadřovali od začátku sezony všelijak...hlavně poté, co asi ve 2.kole poslal na hřiště tohle: Lloris - Reveillére, Cris, Bodmer, Cissokho - Govou, Makoun, Kallström, Bastos - Lisandro, Gomis

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale to bylo tuhle sezonu..., já o něm zapochyboval už někdy v polovině tý loňský a hned jsem schytal pár žihadel

Reagovat
domingo

A Montpellier se začíná propadat...teď je nečeká nic lehkýho...

Reagovat
smazaný uživatel

jj sem na ne zvedavej, dvojzapas venku a pak rozjete lille a monaco...

Reagovat
domingo

Myslím, že Bordeaux mají doma, ale potom hrajou v Auxerre...nemají šanci vydržet nahoře

Reagovat
domingo

Tak jsi měl pravdu, s Bordeaux teď vůbec nehrajou, jsem se přehlíd

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že dvojka Park - Nené opět úřadovala. Zajímalo by mě, jak dlouho vydrží tihle dva pohromadě. :)

Reagovat
domingo

Já zas koukám, že Ljuboja zase gól...zajímalo by mě, kam půjde :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako správnej jezevec do nory? :)

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Park

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten vtipálek, co chtěl dát čistou 2 na Montpellier?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

V Rennes? ale no tak, tam vyhráváme jenom my...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale vy jste jiná kvalita, že jo. Navíc když dá týmu brzkej gol Pedretti, to hnedka klesne morálka a pak zkus hrát.

Reagovat
domingo

Hele, ty srandisto, mít skóre 1:6 po zápasech s týmama, který měly předtím dohromady 17 bodů ze 17 zápasů...

Jinak cos dneska říkal na Rémyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nekoukal, jen jsem po očku čekoval stav a hned mi bylo jasný, jak to asi vypadá.

Jinak Rémy nikdy neměl odejít, odchody Ben Arfy, Mouniera, Paillota a Rémyho byly fakt kumšt.

Reagovat
domingo

No já jenom že dneska hrál výborně, tak jestli jsi zdravě naštvaný

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť, o tom, jak budou motivovaný, jsem už psal v preview. :) To skóre je trága, je mi docela záhadou, že vyhrajeme drtivě v Debrecínu, porazíme na Anfield Road Liverpool a pak nám dá šišku Nice a doma nás ztrapní Sochaux. Nechápu to a jsem z toho trochu zmatenej, protože tohle dřív nebejvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež ma to celkom prekvapuje aj vzhľadom na spôsob akým ste dané zápasy vyhrali mi to príde rozhodne divné

Reagovat
domingo

Obrana byla hrozná. Toulalan s Crisem se tam motali jak na pouti (bodejť ne, když jeden je záložník a druhej pařez), Cissokho si dal vlastence a přes Gonalonse by dneska prošel i nafukovací balónek...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a úplně stejná skvadra nedovolila téměř nic Debrecínu a Liverpoolu povolila jen jeden gol. Tomu fakt říkám "pohárové" mužstvo..

Reagovat
domingo

Tak ono to dost stojí na Maximovi, kór když má vedle sebe jenom Makouna a pak už samý útočníky :) a ten je ještě moc mladej, když se blbě vyspí, tak celej střed hřiště prostě neohlídá, kór proti Rémymu s Hellebuyckem... no jsem móóc zvědavej na další kolo, ASSE z vás doma stáhne kůži, hlavně z Gomise teda

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nevim, co je pořád s tím Bodmerem, co je v Lyonu, tak je pořád v rukou lékářů. A Boumsong se už snad taky vrátí, původně byla řeč o třech týdnech a furt nic. Pak by se konečně mohl vrátit na starý místo Toulalan a hned by to k něčemu vypadalo. Gonalons není špatný, ale na DM je základem zkušenost a dobrý přehled, ani jedno ještě nemá na takové úrovni, na jaké by bylo potřeba. Na druhou stranu tyhle zápasy jsou pro něj důležitá škola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je to s právami naň. Lyon sa už definitívne vzdal akejkoľvek možnosti získať ho za menej než trhovú cenu? Priznám sa, že len poznám jeho prípad zbežne, do pozadia som sa nevŕtal.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Místo by se pro něj asi našlo, ale řekl bych, že Aulas si ani moc nechce přiznat omyl a vykoupit Rémyho zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tá možnosť tam stále je? Myslím v zmluve a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, o tom, co má ve smlouvě jsem nikde nic nečetl. Navíc pochybuju, že by se mu chtělo vracet, když na něj Lyon v podstatě hodil bobek a nedal mu pořádně ani šanci prosadit se.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, tak to sme na tom rovnako, ale s tým jeho postojom máš asi pravdu i keď, čo vieš... Pokiaľ je na Lyon citovo naviazaný... Predsalen, je to francúzska špička a jeden z top odrazových mostíkov do zahraničných veľkoklubov vzhľadom na to, že Lyon nielen pravidelne LM hrá, ale hrá ju aj celkom úspešným spôsobom. To nie je ľahostajné nikomu, ani Remymu nie, domnievam sa. Ono hráč by občas mal pochopiť aj to, že klub je v prvom rade organizácia na personálnom princípe. Nuž a chyby či antipatie sú prirodzene ľudské. Klub za rozhodnutia svojich predstaviteľov nemôže, no nesie sám za nich zodpovednosť tak ako oni zaň, to je pravda.

Reagovat
domingo

To už bude spíš dávat šanci Taferovi. V konečným důsledku to pro vás bude dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr by som to nazval, źe to v konečnom dôsledku nebude zlé. Tafer by sa presadiť mohol

Reagovat
Lojd

co je s tím PSG? to se už nikdá nevrátijou na špicu?

Reagovat
rufus

Skvěle Monaco!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někdo mi dělá radost, když ne Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na zápas Rennes s Montpellier a musim říct, že Montpellier má obrovskou kvalitu.. Rennes je porazilo jen, protože mají mnohem zkušenější tým, jinak v tom zápase měli územní převahu Montpellier.. Mysím, že by nemuseli padat nějak strašně dolů, střed tabulky jim bude hodně slušet

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem byl primo na stadione a videl jsem naprosto zoufale Montpellier, jehoz hraci kupili tolik chyb, ze to vypadalo jako nejaky mansaft z druhe nasi ligy, zbytecne ztraty balonu, nulove nasazeni, prakticky odchozeny zapas...krome asi 15 min...uzemni prevahu melo Rennes a naprosto zaslouzene vyhralo, kdyby nebyli tak zbrkli v utoku, tak je ten rozdil ve skore vyssi

Reagovat
smazaný uživatel

Montpellier hrálo dobře, akorát dělaly chyby, což se nakonec projevilo na výsledku. Územní převahu mělo Montpellier, zkusím někde najít statistiku, protože jsem si úplně jistý, že měli míč na kopačkách víc Monpellier než Rennes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec máš fakt pravdu.. Nicméně se mi opravdu zdálo, že Montpellier hrálo hodně dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

OGC Tak se snad zvednem :)

Reagovat
domingo

Fanoušek? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Ne že bych Sledoval každý zápas ale mám je rád fandím jim

Reagovat
domingo

To rád slyším, Nice tu zatím nikdo nefandí

Reagovat
božský John

Na tramvaji vlajky vlají...Puel ven volají Puel ven volají tataatadata

Reagovat
božský John

Tady se ukázala kvalita Ligue 1..Lyon vyhraje na hřišti Liverpoolu a pak prohraje na hřišti předposledního Nice...prostě PL je slabši,co si budem povidat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

jjjjJJJO! Jeleń je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

taky na neho koukam..

Reagovat
domingo

poslední tři kola - Rennes, Bordeaux, Dogues, 9 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

az neuveritelny..

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě borcům nepřeju zdravotní problémy, ale odložení mě potěšilo..., derby jsem si nechtěl nechat utýct a jelikož se PSG opět krylo s AC - stalo by se.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele