La Liga souhrn - 5. kolo

27.09.2007, 00:29, aktualizováno 28.09.2007, 00:41
Komentáře a souhrny
Real Madrid dál vévodí španělské nejvyšší soutěži, rozhodlo o tom jeho vítězství nad Betisem. V závěsu je s jednobodovou ztrátou po výhře v Santanderu Villarreal, stejně je na tom i Valencia, ta si poradila s Getafe. Další bod zpět je Barcelona, která snadno přehrála Zaragozu. Naopak se nedaří Seville, už v úterý doma podlehla Espanyolu.
Sevilla FC - Espanyol Barcelona 2:3
Branky: 61. Daniel Jarque (vl.), 69. Arouna Koné - 30. Ángel, 55. Fernandez Luis Garcia, 88. Raul Tamudo
Velké překvapení se zrodilo v Seville, kde domácí FC podlehlo 2:3 Espanyolu. Hostující celek byl místy pod velkým tlakem, dokázal být ale velmi efektivní v koncovce. Sevilla tak prohrála už třetí zápas v řadě. V sestavě hostí chyběl Tamudo, a tak v útoku sám operoval Luis García. Tříčlenný tak byl střed zálohy, kam se vešli Jonatas, Moisés a Angel, na pravé straně zálohy hrál tentokrát Valdo. Oproti poslednímu zápasu se změnili i krajní beci, které nyní hráli Lacruz a Chica. Pozměněnou sestavu měla i Sevilla. V útoku byl pouze Keržakov, pětičlennou zálohu hrál zleva Duda, a pak střed Keita, Maresca a Renato. Levého beka netradičně Adriano, stopera vedle Escudého debutující Mosquera.

Domácí začali lépe, první střelu si připsal Renato, ale ta šla nad. Pak sevillští vymysleli pěknou kolmici středem obrany, na ní si naběhl Keržakov a ve velké šanci pálil zbrkle vedle. Na druhé straně se řítil do brejku Luis García, zastavil jej ofsajd. Začátek zápasu se odehrával především ve středu hřiště, týmy bojovaly o každý kousek hřiště. Sevilla byla aktivnější, po centru Mosquery a přiťuknutí hlavou Renata se Keržakov jen těsně nedostal k míči. Pak hostující Jonatas vtipně vysunul Luise Garcíu, ale Escudé ho stihl zablokovat. Dobrou akci provedl Dani Alves, když naznačil střelu, ale pak nacentroval na Keržakova, ten skóroval, ale byl v ofsajdu. Domácí hráli hodně přetažené centry, na ten Jesúse Navase nedosáhl pro změnu Duda, Mareskova střela šla vedle branky.

Překvapivě udeřilo na druhé straně. Moaquera špatně odhlavičkoval míč, Luis García vyhrál hlavičkový souboj, Angel se trefil přesně k tyči a Espanyol vedl. Tlak Sevilly pokračoval, vedle střílel nůžkami Renato, stejně nepřesné byly ale i další pokusy domácích, a tak se šlo do kabin za vedení hostí.

Do druhé půle nastoupila Sevilla v ofenzivnějším složení, trápícího se Dudu nahradil na levém křídle Diego Capel, za stopera Mosqueru přišel striker Koné. Hra byla v režii domácích, Riera dostal žlutou kartu za faul na Dani Alvese, po trestném kopu hlavičkoval Escudé, Kameni míč vyrazil jen ke Keržakovovi, ale ten neuvěřitelně zblízka přestřelil! Kameni si pak poradil i s hlavičkou Keržakova a opět padl gól na druhé straně. Riera utekl, nacetroval, do dráhy letu míče píchl nohu Luis García a Palop lovil podruhé míč ze své sítě.

Domácí se ale zvedli. Jesús Navas centroval z pravé strany a míč si do vlastní branky srazil bránící stoper a kapitán Jarque. Sevilla ještě více vybičovala svůj tlak, po sólu Koného zakončoval Jesús Navas a fantasticky zachraňoval Kameni. Za obranu hrajícího Adriana pak přišel Kanouté, Maresca se tak ještě více stáhl a Sevilla začala hrát vabank. Vystřídali i domácí, na hřiště přišel Lola Smiljanič za Jonatase. Za pár okamžiků bylo vyrovnáno. Po centru Diega Capel se obloučkem hlavičkou trefil Arouna Koné.

Espanyol nevěděl co hrát, jediný hráč, který dokázal podržet míč, byl Riera, a tak kouč Valverde poslal na hřiště Tamuda a také Zabaletu. Do šancí se dostávali domácí, Keržakov pálil zdálky do středu branky, Capelovův pokus byl zblokován, vedle hlavičkoval Kanouté. V další šanci Kanoutého proti němu dobře vyběhl a zablokoval jeho střelu Kameni. Závěr ale patřil Espanyolu. Luis García přihrál přes Escudého Tamudovi, ten si míč zpracoval a střelou k tyči rozhodl.
více informací
Racing Santander - Villarreal CF 0:2
Branky: 40. Kahveci Nihat, 77. Giuseppe Rossi
Převaha ani velké gólové šance nestačily domácímu Santanderu k výhře nad Villarrealem. Naopak to byla Žlutá ponorka, která dokázala využít své ojedinělé příležitosti, odvézt si všechny tři body a minimálně do zápasu Realu Madrid převzít první místo tabulky.

Oba celky nastoupily oproti předchozímu kolu v dost odlišných sestavách, v případě Kantábrijců se jednalo o reakci na debakl s Atléticem Madrid, hosté zas pokračují v pravidelné rotaci hráčů. Mezi nejdůležitější změny patřila u domácích změna v obraně, kde se pouze na lavičku dostali Sergio Sánchez s Ayozem, co se týče Villarrealu, na první pohled upoutal pozornost Ital Rossi, který na lavičku posadil Dána Tomassona.

V takovémto složení se tedy začalo a Santander se hned od úvodu chopil iniciativy, zatímco Villarreal vyčkával na své polovině. Nedá se ovšem říci, že by se mu podařilo tlak Racingu zcela eliminovat, naopak útočník Smolarek se dostal hned do dvou velkých šancí, ale jednou ho na poslední chvíli zastavil Ángel, podruhé jeho hlavičku zlikvidoval brankář Viera. Villarreal nepůsobil dobrý dojmem, ale po zbytečné ztrátě míče jednoho z domácíh hráčů se sám před Toňem ocitl Rossi, stav se zatím neměnil. Nezměnil se ani po ráně Munitise, která orazítkovala tyč, ani po následné dorážce Smolareka, jehož pokus šel mimo. Podruhé už svěřenci Manuela Pellegriniho svému soupeři nic neodpustili. Mati Fernández přihrál Nihatovi a ten pod padajícím Toňem otevřel gólový účet.

Po změně stran probíhalo prakticky vše stejně. Racing útočil a zahazoval šance, Villarreal trestal. Garayův přímý volný kop vychytal Viera a stejný muž si poradil i s další z mnoha dorážek Smolareka. V době největšího tlaku domácích přišel šokující moment, když Aldo Duscher uviděl neuvěřitelně přísnou přímou červenou kartu. Výsledkem této události byl nakonec druhý a rozhodující gól Villarrealu. Tentokráte se prosadil Rossi po akci Caniho s Piresem. Oslabený Racing Santander už síly na obrat neměl, a tak si, možná trošku nezaslouženě, odváží všechny body hosté.
více informací
Real Murcia - UD Almería 0:1
Branky: 42. De Carvalho Felipe Melo
Almería si trochu překvapivě odváží všechny tři body z Murcie a v tabulce se posunula na sedmou příčku. Murcia se propadla na patnáctou.

Domácí měli první příležitost ve dvanácté minutě, kdy střílel z jedenácti metrů Fernanda Baiano, branku však útočník Murcie netrefil. Později se dostal do střelecké pozice znovu Baino, tentokráte už musel svoje umění ukázat brankář Cobeno. Krátce před koncem prvního poločasu udeřili hosté, po rohovém kopu se dostala k míči letní posila ze Santanderu Felipe Melo a poslala hosty do vedení přesným zásahem k tyči. Jakékoli naděje domácích na možný zvrat v utkání utkl po hodině hry nejdříve Gallard a tři minuty na to Regueiro, oba hráči viděli během deseti minut dvě žluté karty a museli předčasně pod sprchy.
více informací
Real Mallorca - Real Valladolid 4:2
Branky: 50. Jose Carlos Nunes, 53. Juan Arango, 84. Víctor, 88. Juan Arango - 6. Bartholomew Ogbeche, 26. Victor Manuel Fernandez Gutierrez
Mallorca porazila v šestigólové přestřelce Valladolid, dva góly vstřelila největší hvězda domácích Juan Arango. Valladolid vedl už o dvě branky, Mallorca ale čtyřmi góly skóre otočila.

V sestavě domácích se objevil nově Castro a také bývalý stoper Valencie David Navarro, kterému skončil disciplinární trest, za hosty zase nastoupil prvně Ogbeche. Do vedení šli hosté už v 6. minutě, když se zkraje pokutového území trefil právě Ogbeche. Za Mallorku zase střílel nepřesně Basinas. I druhý gól padl po střele Ogbecheho, kterou Moyá jen vyrazil a Víctor poslal hlavou míč do sítě. Domácí kontrovali nepřesným pokusem Jonáse, hlavičku Nunese Butelle vyrazil. Na druhé straně vyrazil Moyá střelu Estoyanoffa, z následného rohu hlavičkoval nad Alexis.

Mallorca se vrátila do zápasu zkraje druhé půle. Hlavičku Nunese vyrazil Butelle na roh, po další hlavičce tohoto urostlého stopera už kapituloval. O tři minuty později už mohlo být vyrovnáno, ale Guiza trefil jen břevno. Co se nepovedlo Guizovi, to dokázal o chvilku později levačkou Arango. Domácí měli tlak, David Navarro hlavičkoval nad, Guiza pálil vedle, pokus Basinase Butelle kryl. Valladolid odpadl a vítězný gól dali ostrované v 82. minutě, kdy se trefil zblízka Víctor Casadesús. Čtvrtý přidal po Víctorově sražené střele Arango. Další možnosti už Guiza ani Arango neproměnili.
více informací
Valencia CF - Getafe CF 2:1
Branky: 16. David Silva, 32. David Villa - 77. Nobrega Braulio
Valencia vyhrála počtvrté v řadě a dostala se v tabulce před Real Madrid, ten má ovšem k dobru zítřejší zápas s Betisem. Getafe nevyhrálo v lize ani na pátý pokus a se dvěma body zůstává na předposledním místě.

Skóre otevřel v šestnácté minutě po chybě hostujícího brankaře Ustariho záložník David Silva. V 24. minutě si s obráncem hostí pohrál Villa, jeho střelu levačkou vyrazil Ustari před sebe, kde stál Baraja, ani on však překonat Ustariho nedokázal. Po více než půlhodině hry zvýšil vedení Valencie David Villa, který se trefil přesně z hranice pokutového území.

Ve druhém poločase se snažili domácí kontrolovat hru, to se jim však příliš nedařilo, v 77. minutě se prosadil střídající Nobrega Braulio, který byl na hřišti teprve tři minuty. Posledních deset minut bylo na Mestalle hodně nervózních, rozhodnout mohl Villa, naopak vyrovnat Granero, ani jednomu se však vstřelit branku nepovedlo, a tak zůstaly tři body na domácím stadionu.
více informací
Deportivo La Coruňa - Recreativo Huelva 0:2
Branky: 13. Carlos Martins, 47. Francisco Javi Guerrero
La Coruňa pokračuje v mizerných domácích výkonech z loňské sezony, tentokrát podlehla 0:2 týmu Recreativo Huelva. Góly vstřelili Martins a Guerrero.

V dresu domácích so odbyl premiéru obránce Aythami. Hosté zase představili jako střídajícího hráče forwarda Conga. Congo přišel do Recreativa na začátku týdne, aby alespoň částečně zaplnil v týmu mezeru po zraněném Sinama-Pongollem. Hned na začátku deklaroval svou aktivitu střelou hostující Martins, na druhé straně pálil Riki a zasahovat musel Sorrentino. Huelva se ujala vedení v 12. minutě. Do vápna pronikl Dani Bautista, přihrál Martinsovi a ten nezaváhal. Další příležitosti nevyužili domácí Sergio a hostující Javi Guerrero. Pak přišla největší šance Deporu prvního poločasu. Tabordovu střelu ještě zblokoval Beto, roh rozehrál Sergio a hlavičku Collociniho musel řešit Sorrentino. Ve 29. minutě pak málem zaskočil Aouateho svou další šancí hostující Javi Guerrero.

Druhá půle začala ve velkém stylu, druhý gól dala Huelva po 70 sekundách hry. Po levé straně pronikl Marquitos a ve vápně se prosadil Javi Guerrero. Domácí se zmohli na částečný tlak. Hlavička Tabordy šla ale mimo, hlavičku Rikiho likvidoval Sorrentino, nepřesně zamířil i střídající Bodipo. Stejně tak se vedlo i hostujícímu Camuňasovi, Congo si při svém debutu počínal aktivně, ani on se ale ve své šanci mezi tyče netrefil. Dvě minuty před koncem fauloval hostující Jesús Vazquez Adriána, ale mimo šla i hlavička Bodipa.
více informací
Osasuna Pamplona - Levante UD 4:1
Branky: 32. Walter Pandiani, 52. Walter Pandiani, 57. Francisco Juanfran, 77. Javi Garcia - 34. Felix Ettien
Osasuna Pamplona porpvé v sezoně zvítězila, dala hned čtyři branky a od 27. minuty u toho byl na hřišti Jaroslav Plašil. Dvougólovým hrdinou vítězů byl Walter Pandiani.

Domácí začal lépe, do šance se dostal v 5. minutě Portillo, ale gólman Storari zasahovat nemusel. Protáhl se až při střele levačkou Pandianiho, ale gólu zabránil. Do vedení šlo málem Levante, ale střela Pedra Lópeze zblízka trefila jen tyč Ricardovy branky. Pak se zranil Pamplonský záložník Delporte a byl nahrazen Čechem Plašilem. Další možnost patřila domácím, trestný kop Izquierdy Storari zlikvidoval. Při další akci ale už byl italský gólman hostí bezmocný. Juanfran zprava nacentroval a Pandiani se prosadil nekompromisní hlavičkou.

Svěřenci kouče Resiny ale takřka vzápětí vyrovnali. To se pravačkou ze středu pokutového území prosadil Ettien. Strhnout skóre opět nastranu Osasuny mohl Juanfran, ale zamířil mimo. I do druhé půle vstoupili lépe domácí a po centru Izquierda přidal Pandiani další gól. Pandiani byl neudržitelný, v další šanci ale ztroskotal na výborném zákroku Storariho. Třetí gól přidali domácí po necelé hodině hry. Plašil centroval z pravého křídla a před brankou se prosadil Juanfran. Levante v tu chvíli zcela odpadlo a Osasuna vstřelila ještě jeden gól. Čtrnáct minut před koncem přiťukl hlavou Puňal míč Javi Garcíovi a ten definitivně rozhodl.
více informací
Athletic Bilbao - Atlético Madrid 0:2
Branky: 12. Sergio Aguero, 78. Diego Forlan
Athletic Bilbao podlehl v zápase plném ostrých soubojů a nefotbalových momentů Atlétiku Madrid. Domácí byli po většinu zápasu lehce aktivnější, avšak chybělo jim štěstí v koncovce a pozornost v obraně. O výhře Los Colchoneros rozhodly dva nádherné góly Aguera respektive Forlána.

Úvodní minuty zcela patřily hostů, baskické obraně zatápěla hlavně dvojice Aguero – Forlán. Po několika náznacích šancí předvedl parádní akci Argentinec Sergio Aguero, který obešel Ustaritze s Aitorem Ociem a překonal bezmocného Iraizoze v brance Bilbaa. Atlético se pokusilo využít úvodního gólu k dalšímu náporu a přidání pojistky, ta se ale nedostavila ani po střelece Reyese, ani po akcích Forlána, a tak tento tlak postupně opadl. Bohužel s tímto úpadkem přišel zároveň úpadek celé hry, k vidění byly spíše ostré zákroky a dlouhé debaty mezi hráči a rozhodčím. Navíc se těsně před přestávkou zranil hostující obránce Perea. Domácí ovšem této situace, kdy hráli pár minut proti deseti, využít nedokázali.

Po příchodu z kabin bylo Bilbao aktivnější, ale hra byla i nadále rozkouskovaná a nepohledná. Zbytečné byly oslavy fanoušků na San Mamés, protože gól Davida Lópeze nebyl z důvodu ofsajdového postavení uznán. Atlético Madrid se v těchto chvílích nacházelo v obrovské herní křeči, hráči si nebyli schopni přihrát ani podržet balón. Jediným světlým bodem byl dlouhou dobu Kun Aguero. Opět provedl skvělý slalom, následně volil přihrávku na Luise Garcíu, bývalý hráč Liverpoolu a Barcelony ovšem na Iraizoze nevyzrál. A tu se náhle v 77. minutě objevil u míče po přihrávce Luise Garcií v druhém poločase neviditelný Diego Forlán a famózní ranou rozhodl utkání. Jednalo se přitom o první střelu uruguayského kanonýra v zápase. Baskičtí Lvi se ovšem nechtěli vzdát bez boje a podařilo se jim svého soupeře dostat pod tlak. Nicméně jim nakonec nepomohlo ani zranění Lea Franca, který i přesto musel zápas dochytat. V závěrečném tlaku se Vélez trefil pouze do tyče a utkání skončilo výsledkem 2:0 pro hosty z Madridu.
více informací
FC Barcelona - Real Zaragoza 4:1
Branky: 5. Leo Messi, 11. Leo Messi, 22. Andres Iniesta, 45. Rafael Marquez - 10. Alberto Zapater
Ta nejlepší Barcelona byla k vidění v utkání proti Realu Zaragoza. Katalánský stroj v čele s fenomenálním Lionelem Messim začíná působit nezastavitelně. Hosté dělali, co mohli, ovšem když během úvodního poločasu dostali čtyři góly, bylo už předem rozhodnuto. Souboj bratří Militů tedy vyhrál obránce Gabriel, hostující Diego dosáhl pouze na jednu tyč.

Barca, stále bez opor Puyola, Ronaldinha a Eto’oa, nastoupila ve stejné sestavě jako proti Seville a hned od počátku se do svého soupeře zakousla. Aktivní byli hlavně Iniesta, Deco a Messi. Posledně jmenovaný nejdříve mířil vedle, následně si ovšem poradil se dvěma obránci, narazil si s Thierrym Henrym a krásnou technickou střelou překonal brankáře Césara. Dlouho se domácí neradovali, prakticky hned z protiútoku orazítkoval Diego Milito tyč a pak zchladil všechny fanoušky na stadiónu ranou do levého horního růžku Zapater.

Pokud se domácí po první brance neradovali dlouho, hosté se z té své snad ani nestihli začít radovat. Byl to opět Lionel Messi, který nejdříve přihrál Márquezovi a po přiťuknutí od Deca zdvojnásobil své střlecké konto. Krátce na to neuspěl se svou střelou Henry a po nešťastném defenzivním zákroku musel hřiště opustit zraněný obránce Gianluca Zambrotta. Barcelona mezitím nadále pokračovala v ofenzivní smršti, Deco se po narážečce s Messim dostal za obranu hostů a přihrál na nabíhajícího Iniestu, jemuž nezbývalo nic jiného, než doklepnout míč do prázdné brány.

Deco už měl v tu chvíli dvě gólové asistence a nechybělo mnoho, aby se dočkal i gólu, ale po další kombinaci s Messim mířil těsně vedle. Henryho opět vychytal César a celá Zaragoza už netrpělivě očekávala konec noční můry v podobě první pětačtyřicetiminutovky. Ještě před odchodem do kabin ale přišel čtvrtý gól domácích, Decův skvěle zahraný přímý volný kop vyrazil César na tyč a Rafael Márquez následně s poklidem dorazil míč tam, kam bylo potřeba. Barca tedy za poločas nasázela čtyři góly a to se ještě nad hosty smiloval rozhodčí, když v rozmezí jedné minuty rozhodl dvě více než sporné situace v pokutovém území ve prospěch Zaragozy.

Druhý poločas nabídl velmi podobný obrázek, góly už ovšem nepřišly. Nezastavitelná byla i nadále dvojice Deco – Messi na straně pravé a Andrés Iniesta na straně levé. Krátce po příchodu z kabin přihrál Messi Decovi, ten míč svému spoluhráči obloučkem vrátil, ale Argentinec tentokráte tváří v tvář Césarovi neuspěl, když jeho lob dopadl na horní síť. Aktivitou sršel i Thierry Henry, ale na Césara najít recept stále nemohl. 36letý veterán ho několikrát bravurně vychytal. Francouz projevuje v každém zápase známky zlepšení, proti Zaragoze odvedl skvělou práci, pokud bychom nepočítali koncovku, bývalé hvězdě Arsenalu by nebylo co vytknout. Bohužel, u útočníka je koncovka klíčová a Henry, ač se v průběhu zápasu dostal do nespočetného množství šancí, svou smůlu stále prolomit nedokázal.

Hosté si svou největší a prakticky jedinou šanci druhého poločasu užili po akci Sergia Garcíi, který prokličkoval až do pokutového území a výborně přihrál Oliveirovi. Brazilský kanonýr volil střelu z první a balónu v cestě do sítě zabránil jen fantastický zákrok Victora Valdése. Blízko svému druhému gólu byl Andrés Iniesta, jeho střela zpoza hranice velkého vápna narazila do tyče. Své minutky si následně užili i mladíčci Giovani Dos Santos s Bojanem Krkicem, druhý jmenovaný se hned po vstupu na hřiště prezentoval velmi dobrou střelou jen kousek mimo pravé tyče. Góly už ale nepadly, s výsledkem 4:1 jsou v Katalánsku jistě spokojeni.
více informací
Real Madrid - Real Betis 2:0
Branky: 67. Gonzalez Raul (pen.), 85. Julio Baptista
Real Madrid se díky výhře nad Betisem znovu vyhoupl do čela Primera Division. Sevillský klub prohrál třetí utkání v řadě a v tabulce zůstává na posledním sestupovém místě, nutno však říci, že svěřenci Hektora Cupera sehráli na stadionu Santiaga Bernabeua s domácím mužstvem velmi vyrovnanou partii, kde o vítězi rozhodla lepší koncovka "Bílého baletu".

První patnáctiminutovka patřila domácím, konkrétně Raulovi, který se dostal ke třem střelám, brankář Ricardo musel zasahovat jen proti jediné. Poté přišlo hluché období z obou stran. Zhruba od třicáté minuty převzali iniciativu hostující hráči. Ve 34. minutě odcentroval Odonkor, Casillas se nedomluvil s obránci a k balonu se dostal útočník Edu, jeho střelu vyrazil Cassilas před sebe a dorážející Gonzales, který měl před sebou odkrytou branku, vysoko přestřelil. Poté se dostal do výhodné pozice Somoza, jenž technickou střelou z dvaceti metrů řádně protáhl Casillase. Pět minut před koncem prvního poločasu hlavičkoval Rivas po rohovém kopu Odonkora do tyče.

Druhá půle začala střelou Higuaina do připravených rukavic Ricarda, na druhé straně nepřesně mířil Sobis. V 57. minutě měl velkou příležitost Raul, který si výborně zpracoval dlouhou přihrávku do běhu, ovšem střela levačkou z hranice pokutového území mu nevyšla podle představ, a tak si Ricardo připsal další úspěšný zákrok. Po hodině hry na hřiště přišla ofenzivní dvojice Robinho, Robben, dolů šel Higuain a nevýrazný Saviola. V 66. minutě stáhl Rivas v pokutovém území Raula, rozhodčí neváhal a ukázal na penaltový puntík. Sám kapitán Realu se postavil k míči a bezpečně proměnil – 1:0.

Zvýšit skóre mohl po narážečce se Sneijderem Arjen Robben, nizozemský hráč však z úhlu branku netrefil. V 75. minutě si dal málem vlastní gól Diarra, který tečoval přímý kop Sobise do břevna Casillasovy branky. Po další minutě zvonila branková konstrukce domácího celku znovu, to když Gonzales trefil z rohu velkého vápna boční tyč. V 78. minutě mohl svůj první gól v dresu Realu oslavit Arjen Robben, který dorazil za Ricarda střelu Raula, ovšem zbytečně, radost bývalému hráči Chelsea překazil praporek asistenta rozhodčího. Čtyři minuty před koncem základní hrací doby definitivně rozhodl o výsledku utkání střídající Julio Babtista, brazilský kouzelník se dostal k odraženému přímému kopu a parádními nůžkami překonal bezmocného Ricarda.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Real Madrid541013:313
2.Villarreal CF54018:512
3.Valencia CF54018:712
4.FC Barcelona53209:311
5.Atlético Madrid52219:48
6.Real Mallorca52219:58
7.Recreativo Huelva52217:78
8.UD Almería52127:67
9.Espanyol Barcelona52127:77
10.Sevilla FC420211:76
11.Osasuna Pamplona41215:35
12.Real Valladolid51227:95
13.Real Murcia51223:55
14.Real Zaragoza51226:95
15.Athletic Bilbao51224:75
16.Deportivo La Coruňa51223:75
17.Racing Santander51222:75
18.Real Betis50234:82
19.Getafe CF50233:82
20.Levante UD50142:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (158)

Přidat komentář
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Barcelony OK, Zaragoza nějaká slabá Henry-mrvič Touré

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze je slaba ked ma silneho supera

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl Henry den, Zaragoza dostane sedmičku...

Reagovat
HOST*ital

Akorát,že on už den mít nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

no nejaky ten den snad mat bude, a vcera nepotreboval mat 'den', stacilo nemat uplny opak 'dna'....hokejisti si macaju hokejky v hajzloch ked sa nedari...ale Titi asi moc hokej nesleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál skvěle, až příjdou goly, tak se mu omluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijdou a bude hůř... A i kdyby,stejně to pro mě vždycky bude ten,který může tak akorát leštit kopačky Del Pierovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tak takhle má vypadat provokace

Reagovat
smazaný uživatel

To není provokace,myslím to smrtelně vážně...

Reagovat
HOST*bistinko

Asi zrejme narazas na eru,ked moc nezahviezdil v juve,co?

Reagovat
HOST*

To je ten útočník z korupčního týmu?

Reagovat
HOST*ital

Barcelona hrála dobře,hlavně Messi a Iniesta,ale nutno dodat,že Zaragozu by včera porazily snad i Blšany.Tourého zákrok byl hnusný a lámal,ale Diogův na Iniestu byl horší...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si myslel i o Lyonu, ale asi musíme hledat důvod někde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

nj vsetci superi Barcy su slabi, co narobis..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se všichni soupeři domluvili,že je potřeba zachránit Rijkaarda,jinak si to hrůzu nedokážu vysvětlit A dalším důvodem může být prostě Ronaldinho.

Reagovat
HOST*cristi17

Henry mrvič jo???? mozna v barce ale to je klub na prd ,v gunners si nedelal hlavu jestli da gol ale jak ten gol umisti do site ,on akorat potrebuje cas - samo ze to nemuze trvat vecne ale to prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*nofan

Ten obrázek je hezkej, ale starej. Forlá, jak víme, už řádí v Atleticu.

Reagovat
HOST*Stump

Máš pravdu, ve Villarrealu teď řádí Rossi

RE: "Španělská La Liga má po dnešku nového lídra, po výhře v Santanderu se do čela dostal Villarreal" - to zní dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jen o score... ...Amunt Valencia..

Reagovat
HOST*Stump

Jojo letos to bude pravděpodobně hodně vyrovnané

Reagovat
PJ

Je starej, taky je jen ilustrační, jinej sem rychle nenašel

Reagovat
HOST*nofan

Jojo. Ať si to do večera vychutnaj.

Reagovat
smazaný uživatel

aaa to zní jako fanda toho."baletu"..nebo jak se tomu spolku říká

Reagovat
HOST*Stump

Reagovat
HOST*nofan

Ne, fanda vůbec ne, ale realista.

Reagovat
smazaný uživatel

Super!!! Hlavně, ať nám to vydrží i nadále a nebno lépe, ať to přenesem i do zápasů venku, máme totiž fazonu jako hrom, to je ta Barca, jakou všichni chceme.

Reagovat
smazaný uživatel

tu chceš možná ty...a par dlších fanoušku,...takže slovo" všichni" bych tady nepoužival..

Reagovat
smazaný uživatel

Chytřejší pochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel asi všichni fandové Barci, ale to neřeš ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj chytrej pochopil že se Barce nefandí ...ale neřikam že jsou to ču.a tak podobně..jen si to myslim...je na každem komu si chce fandit a je to jeho volba...moje volba je jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil neboj...to všichni melo bejt jako všichni FANOUŠCI...atd atd...blbej nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

i když si to asi mysliš..

Reagovat
HOST*

ty sa nepocujes nemusis bit fan aby si chcel tu staru barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Supr Villarreal,jen tak dál 1.Real 2.Villarreal-toť konečny pořadí

Reagovat
smazaný uživatel

ta sevilla to pekne jebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinující jak Ital najednou totálně převrátil názor. Během léta tady furet srovnával, jak Barca skvěle předčila Real a po dvou kolech už tipoval Madrid na pevní místo. A teď s tím Henrym.

B Btw. v poli už se Henrymu nedalo moc co vytknout, dva zápasy, dvě gólové přihrávky, s obránci už si dělá skoro co chce, koncovka přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom Ital, je tady mnohem více lidí, co po dvou kolech najednou začali favorizovat Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenže on je v tom úplný extrém. V létě jsem se netačil divit, jak Barcu obdivoval a pak po dou týdnech závěry typu "Jestli bude Sevilla druhá, za Barcelonou to nebude." a podobně, to se nestačím divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*ital

Madrid na první místo jsem tipoval hned po příchodu Sneijdera.Stojím si za vším,co jsem řekl a nic z toho si neodporuje.Barcelona rychle a skvěle posílila na místech,kde to potřebovala,zatímco Real nabízel nesmyslné částky za Kaká,u něhož bylo jasný,že nepřijde.Real udělal super posily na konci přestupního období a s přihlédnutím na katastrofání přípravu Barcelony byl pro mě favorit.A "pokud bude Sevilla druhá,nebude to za Barcelonou" normálnímu člověku musí být jasný,že tím myslím,že Sevilla skončí za Realem.A Henry:VŽDYCKY bude ten,který může tak akorát leštit kopačky Del Pierovi,nikdy jsem neřekl nic jiného,navíc jsem tu psal o jeho sinusoidě.

Reagovat
smazaný uživatel

No však právě na to jsme narážel, že jsi myslel první Real, tys to jako nepochopil? Prostě takto radikální měnění názorů po dvou týdnech je naprosto směšné. A jestli je to kvůli jednomu novému hráči, tak ještě více.

Se máme na co těšit, jestli Real dneska nevyhraje, to bys zas tady psal ódy na Barcelonu.

Proč mi tady zas suneš toho Del Piera, o kterém se ale vůbec nebavím, to je taky na pováženou.

Reagovat
smazaný uživatel

Změna názorů ze dne na den není směšná,pokud člověk viděl přípravu Barcelony a zná sílu posil Realu.Pokud by sezóna začala o měsíc dřív,byl by Real třeba desátý.Pořád v tom nevidím žádný rozpor.Jo a mimochodem se podível do tipligy,co jsem měl na první zápasy Barcelony.Ohledně Del Piera:Mám svůj názor na Henryho,jehož je tohle jméno součástí,kdyby tam bylo jiné,nedávalo by to smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Svůj názor si měj, ale netřeba ho psát desetkrát a dělat se zajímavým nějakým skrytým významem.

Přípravu Barcelony jsme viděl rozhoně lépe než ty a byla velmi dobrá, rozhodně nejlepší za poslendí roky, to jseš holt trochu mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

No a já ji viděl jinak a podle vstupu do sezóny jsem se nemýlil.A nebýt podivného zranění Ronaldinha,byl už Rijkaard pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemýlil? Ale mýlil, právěže příprava byli úmyslně vlemi náročná, výsledky toho se těžko projeví po třech kolech. Příprava byla velmi dobrá, ale diváci jak oty prostě nemají dostatek informací, a tak ví akorát o výletu do Asie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses tady podivoval nad tím,jak jsem změnil názor a já ti vysvětlil proč.Možná je to tím,že mám nedostatek informací,jak píšeš ty.Každopádně není pravda,že by to bylo po druhém kole,jak píšeš ve svém prvním příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po prvním, vyznívá to více ve tvůj prospěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se do tipligy na můj tip na první zápas Barcelony(3.liga sk.B) a pak mluv o tom,kdy kdo mění názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, takže první zápas sezóny vlastně rozhoduje celý ročník, jestliže někdo netipně výhru v prvním zápase, ještě k tomu venku, tak to jasně ukazuje, jaké šance ten dotyčný danému celku vlastně dává...

Reagovat
HOST*ital

Ne jenom to dokazuje,že jsem před sezónou věřil víc Realu,stejně jako teď.A pokud po sezóně bude Real za Barcelonou,pak si můžeš klidně brát moje jméno do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jen dokazuje, že jsi netipoval výhru Barcelony v Santanderu.

Reagovat
HOST*

A Ty si kto debile, ze tu budes urcovat kto ma kolko krat napisat svoj nazor. A btw. ludia su vselijaki, nie je nic hrozne ak niekto zmeni nazor za dva tyzdne Kyslicku...Ty si riadny magor

Reagovat
smazaný uživatel

Další ctitel.

Reagovat
HOST*

Buzny hladaj inde vole

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofání přípravu Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě ne výsledkově.Ale příprava znamená připravit se na sezónu a ne učit Číňany koloběžku...

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně o tom nic nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi o tom nic nevím,ale ty jsi začal s tím,že já měním radikálně své názory a na to jsem ti odpověděl proč.Před přípravou jsem věřil Barceloně a po tom,co jsem viděl některé zápasy v přípravě a po posílení Realu,jsem jí nevěřil.Co je na tom špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně je na tom to, že jdeš z extremu do extremu. Nejdříve odsoudíš real aniž bys počítal s tím, že posily ještě přijdou, navíc jsi prokázal neznalost příprav španělských velkoklubů, když tě ta barcelonská překvapila. Následně jsi zase odsoudil Barcelonu kvůli dvěma remízám, opět, jak vidno, tak předčasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jistě víš zamýšlel jsem se nad momentální situací Realu a Barcelony a v tom momentě byl na tom Real bídně.A Barcelonu jsem nikde neodsoudil(úžasné slovo),ale pouze jsem od jisté doby favorizoval Real.Jaké proboha extrémy?

Reagovat
smazaný uživatel

Extremy že Sevilla kldině může být před Barcelonou, ale ne před Realem (hrozný nesmysl) a extremy, které si tady předváděl po celé léto v opačném gardu.

Realu teda nefandím, ale pokud nevyhraje dneska, tak to se tady teda máme na co těšit. Osobně bych si tipl na tragickou přípravu a výborený nákup Milita, které dnes večer budou stát za případnou změnou tvého názoru.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*ital

Ten nejdůležitější obchod jste neudělali,a proto s Realem nakonec prohrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou, ale před chvilkou jri to házel na špatnou přípravu a madridský nákup Sneijdera. Teď zas říkáš, že jsme my neudělali ten nejdůležitější obchod, a proto prohrajeme... Sám sobě si odporuješ.

Reagovat
HOST*ital

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Tak mi to vysvětli.

Cituji:

1) "Madrid na první místo jsem tipoval hned po příchodu Sneijdera... s přihlédnutím na katastrofání přípravu Barcelony byl pro mě favorit."

2) "Ten nejdůležitější obchod jste neudělali,a proto s Realem nakonec prohrajete."

Nejdříve je to přípravou, poté neučiněným nejdůležitějším obchodem. Obě věty jsi napsal ve stejný den.

Reagovat
HOST*ital

Ono to spolu tak nějak souvisí.Bohužel teď nemám čas,abych ti to vysvětlil,třeba si na to později vzpomeneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak ny škole a na privátě? Internet pro přenosy zajištěn?

Reagovat
smazaný uživatel

Kua to mělo jít Kyslíkovi. Jsem zvědavý zda to tady někdo opraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Internet momentálně zajištěn, ale prý nám to chcou nějak zatrhnout, aby to nejelo moc rychle. Škola super, ale už jsem radši jel dom včera. Zas se to nesmí moc přehánět, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnu pripravu sme mali aj v majstrovskych sezonach. Vysledkovo vyborna, Real hral sice so silnejsimi supermi, ale nie s takymi, s ktorymi si moze dovolit prehrat 3:0.

No a zeby Real nejak super posilil, tak to tazko. Doplnil sice vacsinu hluchych miest, ale nie zase tak kvalitne. Vid Heinze, ktory nebol v Man.Utd. schopny sa dostat cez Evru, ktory je este o malo slabsi ako Abidal. No a Sneijdera tu snad kazdy bral ako dobreho nahradnika za Deca, Xaviho/Iniestu, tak neviem preco si tak zmenil koli nemu nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradník za Deca nebo Iniestu tak to jsi mě rozesmál teda

Reagovat
smazaný uživatel

A dovod ?

Reagovat
smazaný uživatel

Při přestupu Sneijdera jsme se spolu bavili o jeho ceně a já nakonec napsal,že je přiměřená,tudíž je to velká posila.Změna názoru je normální a zvlášť v letním přestupovém období,kdy se věci mění ze dne na den.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si asi nesledoval Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nedostatek informací...Jak vy to Barcafans děláte,že víte všechno nejlíp...Ajax jsem sledoval tolik,abych měl podle čeho soudit,což pravda nemusí být ani z poloviny tolik,co ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak to sme asi kazdy sledovali iny Ajax a ineho Sneijdera.

Reagovat
HOST*

Real to neda ,barca ma ted sice pretlak utocniku ale jakmile to vyresi nejakym hostovanim nebo prestupem tak se Ronnie ,Leo a Thierry tak sehrajou ze i real daj 3-0 a pak si reknem kdo vyhraje La Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co italovi vyčítáte. Barca se mu na začátku sezony nelíbila, ale komu ano? Samotní culés z toho byli dost vyděšení. A že je to teď o 100% lepší? Možná ano, možná ne, pravda se ukáže až za hranicemi Nou Campu, kde to barcelonské hvězdy obvykle moc nebaví...

Přípravné zápasy se nepovedly - exhibice s Bayernem, divnej zápas proti béčku Interu a jinak nic (možná bych pochválil ty zápasy ve Skotsku). Chtělo by to turnájek proti soupeřům z La Ligy, hezky si zahrát proti jejich betonu a vyzkoušet si nové věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedla alebo dostatocne nepreverila ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Interu se očividně nepovedla...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesnější je to druhý, ale nevylučuje to to první.

Ve Španělsku se hraje hromada tady těch turnajů, dva zápasy ve dvou dnech, kde si vyzkoušíš dvě jedenáctky hráčů proti španělským týmům MIMO Nou Camp. Tím se podle mě líp připravíš na zápasy venku se Santanderem a Osasunou. Rozhodně líp než exhibicí s Bayernem a nicneříkajícími zápasy v Asii.

Reagovat
smazaný uživatel

No to asi těžko, taktika týmu v přáteláku nemá s taktikou v ligovém zápase na domácím hřišti proti Barceloně nic společného. Na turnájku se budou předvádět a v lize to zas zabetonují a nám bude úplně k ničemu jakási příprava. Výborná věc bylo to skotsko, kde si mohli zahrát proti typickým ostrovním celkům. Proti Bayernu to zas bylo utkání proti silnému soupeři, jehož absenci jsi v létě ještě před tím vzpomínal...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, proti nám betonovali. Ani tak bych vám nevyčítal ty zvláštní soupeře, spíš mě zarazilo, že mezi tím Bayernem a Santanderem bylo 14 dní, ve kterých jste nic neodehráli. Pak se tomu výkonu v prvním kole možná není co divit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola tam aj repre prestavka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ne, ale nerad bych kecal.

Reagovat
smazaný uživatel

S Bayernem jsme hráli ve středu, další středu byly přáteláky reprezentací a potom o víkendu už liga. Myslím, že bylo správné rozhodnutí poslední víkend před ligou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty přáteláky asi nehráli zdaleka všichni, když jsme byli na OBA zápasy proti Seville komplet (komplet jsme byli i na ten turnaj předtím).

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy v zavere pripravy bol na of.webe clanok, kde Rijkaard vysvetloval, v com sa este musia zlepsit...napadanie, zjednodusit a urychlit prechod do utoku...presne to, co stoji za zlepsenim v poslednych troch zapasoch. Takze konec pripravy a dnes...to je mozno ten cas, ktory potreboval na to vylepsenie. Ale snad nas s Levante nepresvedcia o opaku.

Tym chcem povedat, ze asi ta priprava zase tak slaba/nepreverila nebola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak upřímně - když ital napíše, že příprava Barcelony byla katastrofální a proto favorizuje Real...

Naše výkony a výsledky v přípravě byly nesrovnatelně lepší ! Zatímco my jsme drtili (ano, kolikrát slabé soupeře) s Dos Santosem, Krkičem a Oleguerem v sestavě, Real dostával klepec od soupeřů kvalitnějších, ale ne o moc. Přeci jenom je rozdíl prohrát 3:0 s Leverkusenem a vyhrát 1:0 v Minchově proti Bayernu.

Tenhle italovo argument je prostě postavenej na hlavu, s tim ať se de zahrabat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale sám asi víš, že drtit slabé soupeře se Santosem a Bojanem (ten toho ale moc nenahrál) nic neznamená. Pak přijedete někam ven proti dobře organizovanému betonu a co předvedete? Já mám v tomto docela zkušenosti, už několikrát se to mému oblíbenému týmu v minulosti stalo - docela atraktivní příprava a pak údiv, že se v soutěži hraje zcela něco jiného.

Vy jste najednou strašně spokojení s přípravou, přitom na turné tady nadávali snad všichni. S Bayernem to byla sranda, to jsi snad viděl a právě tahle sranda a jejich otevřená obrana tě prověří mnohem míň než nažhavenej Hannover. Ale Real sem nechci míchat, to byl jeden velkej dvouměsíční chaos.

Reagovat
HOST*ital

Tak možná ti to bude připadat divný,ale lepší prohrát s Leverkusenem nebo Hannoverem než v procházkovém tempu přehrát 3:0 Peking,Shanghai nebo Yokohamu.Prohra se silnějším soupeřem ti ukáže slabiny,které je třeba zlepšovat,ale to je těžké vysvětlovat "dokonalým".

Reagovat
smazaný uživatel

A my sme slabiny nenasli ? Vid ten clanok na of.webe.

Reagovat
HOST*ital

Vždyť přece oni měli nejlepší přípravu,mají nejlepší mužstvo,nejlepšího trenéra,nejlepší vedení a běda ti když budeš tvrdit něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději no comment, nebo tady hádkou strávím půlku dne .

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofální příprava to nebyla, už jen proto, že jsme byli od začátku prakticky pohromadě.

Reagovat
HOST*ital

To je sice hezké,ale který z těch zápasů ukázal,kdo je ve formě a kdo by měl začít na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Rijkaard sestavou vždy točil, tento ukazatel tedy není vůbec důležitý, to sleduejš Barcu první sezónou nebo co?

Jak vidím, tak fanoušci klubů z celé Evropy už úpmalu začínají panikařit, jak se Barca rozjela.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být školu ojebávat, ne, to máš tak dobrý rozvrh že si jel už domů nebo jsi jel jen kvůli Barce?

Já teda nepanikařím

Reagovat
smazaný uživatel

Děti, vy už máte školu? To mě začíná až v říjnu

Reagovat
smazaný uživatel

No nerad ti beru iluze, ale říjen je za čtyři dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi povídej

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky začíná v říjnu 1.10 resp. až 2. bo prvního je Rektorské Nechodíš náhodou na VŠB?

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, nechcete si vyměnit icq?...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už tvoje mám...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ne na ČZU v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrťák?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jdu do páťáku, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No normálně se vracím ve čtvrtek, ale tak byl to první týden, tak jsem si to ještě o den zkrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ví to jsou ty první týdny ve škole to známe.

Reagovat
-Kopy-

Pro Edua

Reagovat
smazaný uživatel

Zazněl tady nápad s Carlesem na pravou stranu a já si myslím, že je to nápad určitě dobrý. Zambrotta je zatím našim nejslabším článkem obrany, nehraje špatně, ale trio Milito, Marquéz, Abidal ho určitě převyšují, hlavně Abidal na druhé straně obrany hraje určitě lépe. Jak všichni víme, pravý bek Carlesovi seděl a protože se do výborně hrajícího stoperského dua nemá zasahovat (alespoň já bych nezasahoval), nevím proč to nezkusit. Sestava Puyol, Milito, Marquéz, Abidal vypadá při formě všech čtyř velmi dobře, až neprostupně...

Zkusil bych to - Carles in, Zambrotta out - bohužel petržel.

Reagovat
smazaný uživatel

no ak s nemylim tak Zambrotta si mesiac odpocinie, cize tato varianta by nadobudala realne kontury avsak hlavne je co na to Frank. Carles to zmakne...teda v pripade potreby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a za cca hodinu chci vidět prohru Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ji uvidíš jen na papíře když si to namaluješ

Doufám, že je přejedem útočnou a pohlednou hrou, chce to dát to 20.min gola a bude to dobré.

3:0(1)

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tomu nevěřím, doma jsme pohodové vítězství neuhráli už hódně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý nebude hrát Ruud? Bez něj jste v pytli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude řádit Raul s Higuaínem

Reagovat
smazaný uživatel

Leda hovno

Reagovat
smazaný uživatel

tak tento zapas zrejme neuvidim, dufam ze to bude otrasny futbal, z ktoreho budu boliet oci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v základu je Saviola To jsem na něj zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to já taky.

Pojďme na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj., GO Betis GO

Reagovat
smazaný uživatel

Go home Betis with three goals....

Reagovat
smazaný uživatel

Heinze-Sneider-Higuaín-Raul to fungovalo prních 15 minut. Pak Higuaín uplně vytratil. Heinze s Weslyem si na sebe musí zvyknout, ale mohlo by to jít. Saviola nám zatím ukázal jaké kaskadarské kousky se naučil v Barceloně.Gutiho by zřejmě nebylo od věci pár zápasů nestavět do základu.

K Ikerovi nemám slov, jen děkujem!

Reagovat
smazaný uživatel

Při Realu stojí všichni svatí! Kdyb Betis vedl 0:2, tak by se nikdo nemohl divit.

Reagovat
-Kopy-

Solidní simulant ten Saviola

Tři kontakty s míčem za poločas a třikrát na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak se to asi naučil

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

u vás

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body doma, ale jinak to teda byla trápenka. Penalta no comment, jediný světlý momet byly ty Baptistovy nůžky a hlavička do břevna, jinak nic. Závěr dobrý ale vyplynul jen ze stavu ne z naší hry.

Schuster má o čem přemýšlet.

Reagovat
-Kopy-

štestí jste měli no, třikrát trefili ty blbouni brankovou konstrukci...

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista Robinhův gol po "faulu" na Raúla měl platit, bylo by po kecech...

Reagovat
-Kopy-

jako já nevim, ale mě se (výměčně) zdálo, že to penalta byla...

Reagovat
Xavi

Raúl spadl sám, ale obránce měl ruce, kde nemají co dělat, měli by si zvykat nedávat ruce tam kam nepatří, můžou si zato sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz bolo pisknute, tak nic platit nema a asi ani ta penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, tak buď pískne faul, nebo nechá pokračovat a uzná Robinhův gól. Viz LM Barca - Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

A odkial vies ako by sa hraci supera zachovali, keby rozhodca nepiskol ? Vo finale Lm to bolo viacmenej jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hráli normálně dál, rozhodčí to podělal, měl uznat regulérní Robinhův gól .

Reagovat
smazaný uživatel

"Gól" po odpískání nemůže být za žádných okolností regulérní, ať je důvod pro písknutí jakýkoli.

Když se zapíská, tak se tomu ani nemůže říkat gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád nechápu, co tím chcete říct. Takže on měl v gólovce Realu písknout a pak říct, že se upískl?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jde jen o to, jak někteří považují míč v síti po odpískání za neuznaný gól, to je naprosto absurdní. Pokud pískl, tak je konec hry a žádné góly už nepadaj, tudíž vám ani žádný nemohl neuznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to je pravda, to jsem napsal špatně. V té chvíli ho už samozřejmě uznat nemohl. Mně šlo o to, že byl regulérní v tom smyslu, že všichni normálně hráli dál a padl by stejně. Rozhodčí to vyřešil špatně, neměl pískat a byl by klid.

Reagovat
smazaný uživatel

"Všichni hráli normálně dál"...no to nemas ako posudit. Tu myslienku, ktora preleti v hlave, moze vela ovplyvnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste hold klikaři, ale je dobře, že se to vrací, tam kam má. Ve dvou zápasech jste dokonce hráli fotbal a to jsem se začal fakt obávat. Teď už je to vaše klasický haluzový vítězství

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele