La Liga preview - 8. kolo

20.10.2007, 10:12, aktualizováno 21.10.2007, 09:17
Previews
Hned dva zápasy týmů z první pětky přinese osmé kolo španělské La Ligy. Villarreal hostí Barcelonu, Real bude pozici v čele tabulky hájit na Espanyolu. Valencia jede do La Coruni, šanci konečně se chytit má Sevilla, když hraje na hřišti posledního Levante, Atlético se utká se Zaragozou.
Levante UD - Sevilla FC  (sobota 20:00)
Levante hraje v sobotu večer se Sevillou a oba týmy by rády získaly vítězný impuls, který by je navedl na cestu v tabulce vzhůru. Domácí jsou poslední, vítěz posledních dvou ročníků Poháru UEFA patnáctý.

Poslední příčka levantského týmu, který má na svém kontě pouhý bod, znamenala v reprezentační přestávce odvolání kouče Abela Resina. Porážka se Zaragozou byla poslední kapkou, novým trenérem se stal Ital Gianni de Biasi, který dříve vedl Turín a Brescii. Má před sebou těžký úkol pozvednout morálku týmu a dostat jej z nepříznivé bilance 17 obdržených branek v 7 kolech a jen dvou vstřelených. Kouč de Biasi nemůže počítat se Saviem a Davidem Castedem, kteří se nestihli vyléčit ze svalových zranění. Příležitost také zřejmě dostanou doposud méně využívaní hráči jako Rubiales, Juanma, Ettien nebo Viqueira.

V křeči jsou i sevillští, kteří ze šesti zápasů v lize ukořistili zatím jen dvě vítězství. Tým zasáhla tragická smrt Antonia Puerty a od té doby celek vyhrál jen nad odevzdanou Slavií v Lize Mistrů. Od té chvíle vždy před zápasem na domácím Stadionu Sancheze Pizjuana kapitán Sevilly a kapitán soupeře pokládají květiny na trávník a podle kouče Ramose to pak má na psychiku jeho svěřenců spíše negativní vliv. Problémy má tým i v obraně, kde často chybí zraněný Javi Navarro, ta dělá chyby a má průměr održených branek přes dvě. Pomoci mohla reprezentační přestávka, nejistý je start Frederica Kanoutého, jenž byl po zápase za Mali napaden fanoušky a bude možná šetřen až na Ligu mistrů. Zraněný je také Escudé, pro nemoc zřejmě vynechá Boulahrouz.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Storari - Descarga, Alvaro, Bruno, Rubiales - Juanma, Tommasi, Viqueira, Miguel Angel, Courtois - Riga
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Dani Alves, Fazio, Boulahrouz, Dragutinovič - J. Navas, Keita, Poulsen, Adriano - L. Fabiano, Koné
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.30 - 3.45 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruňa - Valencia CF  (sobota 20:00)
Souboj čtrnáctého se čtvrtým uvidí diváci na stadionu Riazor. Domácímu Deportivu se zatím v sezoně nedaří, čtrnáctá pozice a podprůměrná hra se divákům líbit nemůže. Chuť si alespoň trochu spravili svěřenci trenéra Miguela Lotiny v minulém kole, kdy si překvapivě po dobrém výkonu odvezli tři body ze Sevilly. La Coruňe bude chybět stále zraněný Alberto Lopo. Galícijcům se daří zejména na venkovních hřištích, kde už nasbírali pět bodů, oproti třem bodům v domácím prostředí.

Valencie prožila před reprezentační pauzou špatný týden, nejprve v duelu Ligy mistrů podlehla Chelsea, poté po podprůměrném výkonu prohrála s Espanyolem. Obě prohry byly umocněny tím, že Ches hráli doma na Mestalle, navíc v obou utkáních vedli 1:0, poté však vždy polevili, dvakrát inkasovali, a nezískali ani bod. Trenér Flores se bude muset obejít bez služeb zraněného kanonýra Villy, který by měl být k dispozici španělskému stratégovi příští kolo v důležitém utkání s Realem Madrid. Dále nebudou schopni nastoupit Vicente, Edu, Mata a Fernandez. Po zranění se vrací duo Caneira, Gavilán.
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Aouate - Diaz, Coloccini, Guardado, Kasmirski - Adrian, Sergio, De Guzman, Rodriguez, Verdu - Jimenez
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Miguel, Albiol, Helguera, Moretti - Joaquin, Baraja, Albelda, Silva - Morientes, Zigic (Arizmendi)
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Villarreal CF - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Souboj druhého s třetím bude k vidění na El Madrigal, kam cestuje rozjetá Barcelona. Domácí Žlutá ponorka se pokusí udělat vše proto, aby odčinila nezdar z minulého kola, pomoci by jí k tomu mohla reprezentační pauza, která vyřadila ze hry Brazilce Ronaldinha.

I Villarrealu bude chybět útočná hvězda. Je jí mladý kanonýr Guissepe Rossi, jenž se po svém příchodu v létě ihned stal nejlepším střelcem svého týmu, ovšem pět žlutých karet za sedmi zápasů je pro útočníka přece jenom příliš. Další absencí je svalovými problémy zužovaný Josico. Přesto v táboře domácích panuje optimismus. Na Blaugranas vyzráli čtyřikrát ze sedmi posledních duelů na El Madrigal, četně toho poslední, který zároveň znamenal poslední oficiální porážku Katalánců. I letošní sezóna až na výjimky vychází perfektně, a tak není potřeba dělat rozsáhlejších změn, Manuel Pellegrini má díky výsledkům natolik pevnou pozici, že si může dovolit i nadále opomíjet Juana Romána Riquelme, přesto6e tento Argentinec doslova zářil v posledních reprezentačních zápasech...

Jak už bylo řečeno, Frank Rijkaard nenominoval Ronaldinha, nicméně tou hlavní hvězdou a miláčkem Los Culés je v současnosti bezpochyby Lionel Messi. Barcelonský odchovanec byl v úvodu sezóny doslova nezastavitelný a pokud bude ve svých výkonech pokračovat, mají se obránci Villarrealu na co těšit. Otázkou bude výkon Thierry Henryho, který sice prokazoval velké známky zlepšení, ale nyní má za sebou velmi náročný program a jeho fyzická kondice je nejistá. Těmto dvěma hvězdám bude partnera v útoku dělat jeden z mladičké dvojice Giovani Dos Santos – Bojan Krkic. O něco větší šance má prvně jmenovaný, avšak i ten absolvoval v týdnu náročný reprezentační program. O složení zálohy nepanuje nejmenších pochyb, neboť vzhledem ke zranění Tourého, Márqueze a Edmílsona má Rijkaard k dispozici pouze Marca Crosase, Iniestu, Deca a Xavi, přičemž prvně jmenovaný zatím spíše sbírá zkušenosti. Ani obrana nedozná žádných změn, zraněného Zambrottu nahradí Oleguer, absence Rafaela Márqueze je vyřešená stoperskou dvojicí Puyol – Milito a Eric Abidal Sylvinha na levou stranu obrany nepustí.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Viera - Javi Venta, Fuentes, Godín, Capdevila - Pires, Ángel, Senna, Cazorla - Nihat, Giullermo Franco
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Oleguer, Puyol, Milito, Abidal - Deco, Iniesta, Xavi - Messi, Krkic, Henry
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.30 - 3.20 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Real Madrid  (sobota 22:00)
Vedoucí Real cestuje do Barcelony, kde se utká s místním Espanyolem. Katalánský tým si v sezoně vede dobře, sehraný celek s ambiciózním trenérem Valverdem je zatím v tabulce na pátém místě, a v posledních pěti zápasech si připsal čtyři výhry. Los Pericos překvapili zejména plným bodovým ziskem ze hřišť Sevilly a Valencie. Espanyolu bude chybět Rufete, David Garcia, Angel, Chica a Javi Martinez. Naopak se po zranění kolene se vrací do týmu Iván de la Peňa, kreativní záložník však nejspíše nebude schopen odehrát celý zápas po dlouhém zranění, což potvrdil i kouč Valverde:"Pro nás je to velice důležitý hráč. Nevím ale jestli bude schopen odehrát celých devadesát minut."

Madridský klub zatím v sezoně neutrpěl jedinou porážku, ze sedmi zápasů v jich vyhrál šest, v posledních utkáních ovšem nepodal optimální výkony. Proti silnému Espanyolu bude trenérovi Schusterovi chybět řada opor. Zranění si z reprezentační pauzy přivezla dvojice Robben, Hienze. Navíc nebude k dispozici ani Robinho a Baptista, kteří se vrátili pozdě z Brazílie, nejistý je start Pepeho. Kouč Schuster během týdne upozornil na některé nebezpečné hráče v katalánském klubu:"Espanyol má hráče typu Riery, Tamuda, Valda či Luise Garcíi, ti jsou opravdu schopni mnohého. Mají však dvě tváře, podívejte se na skvělé vítězství se Sevillou či Valencii, ovšem také podprůměrné zápasy s Deportivem či Getafe."
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Zabaleta, Jarque, Torrejón, Chica - Valdo, Jônatas, Moisés, Riera - Luis García, Tamudo
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Torres, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo - Diarra - Higuaín, Guti, Sneijder - Raúl, van Nistelrooy
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.25 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Real Valladolid - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Athletic Bilbao přijíždí do Valladolidu, aby se zde pokusil vybojovat tolik potřebné tři body. Domácí se ovšem nenacházejí v situaci, ve které by si mohli dovolit na svém hřišti ztrácet, zvláště pokud se jedná o zápas proti možnému konkurentovi v boji o udržení. Remíza netačí nikomu...

Na hosty čeká boj se statistikou. Na stadiónu Pucely totiž dokázaly z poslendích pěti zápasu urvat jeden jediný boj, čtyřikrát odešli poraženi. Jestli někdy bylo potřeba tuto šňůru prolomit ,je to právě nyní, kdy Bilbao potřebuje napravit zbytečnou ztrátu z minulého kola proti Almeríi. Kouč Joaquín Caparrós se orpoti zmiňovanému utkání rozhodl udělat celou řadu změn. Sankcionovaného Del Horna nahradí na levé straně obrany Koikili Lertxundi, v pravo budde po 900 dnech hrát v základu Zubiaurre. Iraola se tím pádem posune do zálohy namísto Susaety, útočnou dovjici vytvoří zkušení Aritz Aduriz a Joseba Etxeberria.

Valladolid se bude muset obejít bez několika důležitých hráčů. Pedro López ještě stále není zdravotně fit a jelikož Llorente neuspěl s žádostí o zrušení jeho druhé žluté karty proti Santanderu, dostane se místo něj na hřiště Ogbeche, jehož v útoku doplní Víctor. Zbytek sestavy pravděpodobně moc překvapení nepřinese, vše by mělo být při starém.

Duel bude mimojiné zajímavý i díky účasti několika osob, které nyní budou stát na opačné straně barikády, než tomu bývávalo v minulost. Trenér domácích José Luis Mendilibar udělá jistě vše proto, aby Bilbau dokázal, jak se pletli, když ho před nějakou dobou propustilii, na druhé straně Aduriz určitě rád zavzpomíná na více než vydařený rok a půl v dresu Pucely...
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Butelle - Rafa, Baraja, Calvo, Sánchez - Sisi, Borja, Rubio, Borja - Víctor, Ogbeche
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Zubiaurre, Ocio, Amorebieta, Koikili - Iraola, Orbaiz, Martínez, Gabilondo - Etxeberria, Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Racing Santander  (neděle 17:00)
Šestnáctý Real Betis přivítá devátý Racing Santander. Domácí předvádí rozporuplné výkony, z vítězství se radovali zatím jedinkrát a svou bilanci by potřebovali vylepšit. Proti Santanderu se jim dlouhodobě daří, mají tedy příležitost.

V posledním kole remizoval Betis na hřišti nováčka z Murcie, byla to již třetí remíza v sedmi zápasech. Realu chybí hlavně kreativní záložník, v týdnu se objevily spekulace o možném zimním příchodu argentinské hvězdy – Juana Romana Riquelmeho. Naopak v útoku panuje velká konkurence, na kvalitní duo Sobis, Edu se tlačí další výborní útočnicí jako Xisco či Jose Mari. "Racing je silný soupeř, ovšem myslím si, že je v našich silách porazit jej," řekl na tiskové konferenci záložník Somoza. Domacím bude chybět dlouhodobě zraněný Nano.

Racing tak loni i letos prožívá nadprůměrnou sezonu. Tým talentovaného trenéra Marcelina je na deváté příčce, na pátý Espanyol ztrácel před začátkem kola jen dva body. Znovu se daří argentinskému stoperovi Garayovi, o jehož služby se údajně zajímá Real Madrid. Na křídle hraje výborně ostřílený Munitis, v útoku se celkem daří nahradit Nikolu Žigiče Polákovi Smolarkovi. V tomto zápase se bude Santander pokoušet o třetí vítězství v řadě, v předchozích duelech získal všechny tři body s Almerií a Valladolidem.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Vega, Moreno, Rivas, Caffa - Edu, Capi, Somoza, Gonzalez - Xisco, Sobis
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Tono - Fernandez, Garay, Pinillos, Sanchez - Lopez, Duscher, Colsa, Munitis - Serrano, Smolarek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Real Murcia  (neděle 17:00)
Getafe hostí Murcii a oba týmy dělí v tabulce celých sedm bodů. Ale opačně, než by se čekalo - nováček je ve středu tabulky, účastník Poháru UEFA Getafe s pouhými dvěma body předposlední.

Domácí zatím stále čekají na první výhru, hosté již mají na kontě dvě, například v šestém kole využili nedisciplinovanosti Valladolidu a v početní převaze ho porazili na jeho vlastním hřišti. Kouč Getafe Michael Laudrup doufá, že reprezentační přestávka pomůže jeho týmu zapomenout na prohru s Mallorkou v posledním kole 2:4. Zvláště když Azulones vedli už 2:0, ale ostrované skóre otočili.

Kouč Laudrup nešetřil kritikou:"Mohli bychom tento zápas ztratit, kdybychom hráli třeba proti Barceloně či Realu Madrid, ale ne s Mallorkou. Kvalita je ve fotbale důležitá, ale není to dost, když nemáte správnou mentalitu a rozhodnost." Po zranění by měl být opět k dispozici gólman Signorino, nejistý je start Cosmina Contry, Maria Alvareze a Pabla Hernandeze.

Hosté jsou zatím s devíti body jedenáctí a podávají nevyzpytatelné výkony. Porazili Zaragozu, ale také prohráli s dalším nováčkem z Almeríe. Po zranění se do kádru vrátil bek Curo Torres, kouč Alcaraz možná bude šetřit internacionály Pabla Garcíu, Maria Regueira a Fabiana Cariniho. Trenér by rád srovnal hru svých svěřenců do stabilní formy a nechce protivníka podcenit: "Není to vhodný čas hrát proti Getafe, neboť má za sebou sérii špatných výsledků a bude hrát s o to větším zaujetím a touhou po vítězství. A to jej bude dělat nebezpečnějším."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Cortés, Belenguer, C. Díaz, Licht - Granero, Casquero, De La Red, Sousa - M. Del Moral, Uche
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Notario - Pignol, Majía, Arzo, Pena - Gallardo, Movilla, P. García, Regueiro - I. Alonso, Baiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Recreativo Huelva - Real Mallorca  (neděle 17:00)
Recreativo Huelva hostí Mallorcu v zápase, který jako by byl přímo předurčen k tomu, aby skončil remízou. Vždyť hned v pěti z poslední sedmi vzájemných střetnutí se body dělily. Ale nedělejme předčasné závěry, domácí pro napravení dvou předchozích porážek jistě vypustí na trávníku duši, svěřenci Gregoria Manzana sepro změnu pokusí přenést výbornou domácí formu i mimo San Moix.

Mallorca, pokud chce i nadále myslet na účast v příštím vydání evropských pohárů,musí za každou cenu zlepšit venkovní výsledky. Dva body z devíti možných jsou naprosto nedostačující, zvláště kdzž vezmeme v úvahu výbornou hru předváděnou před svými fanoušky. Kouč Manzano každopádně opět nevyužije služeb Jonáse Gutiérreze, jehož fyzická kondice podle trenérova mínění stále není ideální (přestože lékař argentinské reprezentace Raúl Maroto ujišťoval o opaku), kvůli kartám se v Huelvě nepředstaví ani Pereyra. Naopak dobrou zprávou pro všechny fanoušky ostrovanů je plné uzdravení Aranga. Venezuelský útočník hrál za svou vlast proti Ekvádoru v bolestech, podle posledních zpráv je ale už naprosto zdráv. Aranga v útoku doplní Guiza, který se vrací po odpykání karetního trestu. Hříčkou osudu se znovu setká s rozhodčím Gonzálezem Vázquezem, jehož červenou kartu si Guiza z blízka prohlížel hned dvakrát....

Jak už bylo řečeno, Huelva neměla v uplynulých dovu kolech zrovna bodové hody. Nutno podotknout, že více než špatnou hrou byly dvě porážky způsobeny sílou soupeře, neboť Valencie i Real Madrid patří k aspirantům na titul. Nyní fanoušci loňského nováčka věří, že se začne nová, o mnoho úspěšnější, série. Čeká ho totiž pět zápasů s mnohem hratelnějšími protivníky. Tím prvním je právě Mallorca. Na tu si Víctor Muňoz po měsíci připravil do základní sestavy Sinamu-Pongolleho, partnera v útočné dvojici mu bude dělat Javi Guerrero. Dalším uzdraveným je pravý obránce Edu Moya. Druhou stranou mince je absence sankcionovaného Martinse a zraněných rafa Barbery a Dimitri Rosua.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Moya, Beto, Cáceres, Bautista - Calvo, Zahinos, Vázquez - Aitor, Guerrero, Camuňas
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - Héctor, Ballesteros, Nunes, Navarro - Basina, Varela, Tuni, Ibagaza - Guiza, Arango
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Osasuna Pamplona  (neděle 17:00)
Almería s Osasunou Pamplona se zatím pohybují v horším středu tabulky, Baskové ale mají o zápas k dobru. Oba celky mají osm bodů. Kouč domácích Unai Emery by rád rozhojnil body získané v domácích prostředí, což se zatím týmu letos podařilo jen jedinkrát: "Musíme zlepšit proměňování šancí, proti Valencii i Santanderu jsme jich měli více než soupeř. Doma jsme zatím získali jen jeden bod, i když za předvedenou hru jsme si jich zasloužili víc." Dobrou zprávou pro domácí, by mělo být uzdravení stopera Bruna Cirilla, který se zranil v duelu s Bilbaem.

Osasuna jde do zápasu s klidem a vědomím dobrého výsledku, když doma naposledy porazila Villarreal. S dobrou náladou půjde do utkáni i Jaroslav Plašil, který v týdnu přispěl jedním gólem k výhře Česka v Německu a pomohl celku na mistrovství Evropy: "Jsem připraven odehrát v Almeríi celých devadesát minut, cítím se dobře, moje morálka dostala vzpruhu. Chceme vyhrát." V trestu je gólman Ricardo, kterého by měl nahradit Elía, stejně jako Cruchaga distancovaného Josetxa. Zraněni jsou Pandiani, Garde, Nekounam a Delporte, naopak k dispozici by už mohl být Viana.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Cobeno - Bruno, C. García, Acasiete, Mané - Juanito - J. Ortiz, F. Melo, Corona, Crusat - Negredo
Osasuna Pamplona - pravděpodobná sestava:
Elía - Izquierdo, J. Flano, Cruchaga, Coralles - Juanfran, Punal, J. García, Plašil - Portillo, Dady
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Real Zaragoza  (neděle 21:00)
Zvítězit před vlastním publikem bude chtít v 8. kole La Ligy Atlético Madrid. Ovšem nečeká ho snadné sousto, na stadión Vicente Calderóna přijede totiž Zaragoza, která minulou sezónu poslala výhrou v Madridu domácí "colchoneros" do Poháru Intertoto a sama proklouzla do Poháru UEFA. I v nadcházejícím zápase budou oba týmy, které mají na svém kontě v tomto ročníku La Ligy zatím stejný počet bodů i gólů, usilovat o posun v tabulce na místa zaručující evropské poháry.

Mexický kouč Atlética Javier Aguirre bude postrádat několik důležitých hráčů jako jsou Motta, Mista a Seitaridis. Z posledního tréninku navíc odkulhal s vyvrknutým kotníkem Reyes. A aby toho nebylo málo, trojice jihoamerických hráčů Forlán, Maxi Rodríguez a Agüero hrála v týdnu utkání kvalifikace na mistrovství světa a potýká se z únavou z dlouhé cesty. Slabou náplastí budiž pro trenéra Aguirreho fakt, že se do sestavy vrací po zranění Leo Franco, Luís Perea a Juan Valera.

Aguirreho protějšek Víctor Fernández na tom je podstatně lépe a bude moci postavit teměř to nejsilnější, co má. Nejcitelnější ztrátou bude patrně absence brazilského záložníka Matuzalema. Nastoupit nemohou ani Generelo, Chus Herrero a Javier Paredes. Pikantní příchuť bude mít zápas pro středopolaře Luccina a Gabiho, kteří dříve oblékali červenobílý dres Atlética.

Oba týmy hrají podobným systémem, s dvěma středovými záložníky a dvojicí útočníků. Zaragoze se na hřišti Atlética daří, v posledních deseti letech se jí vždy podařilo bodovat. Naopak Atlético bude chtít udržet letošní domácí neporazitelnost. Utkání začíná ve 21 hodin středoevropského času a bude ho řídit rozhodčí Miguel Ángel Pérez Lasa.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco, Perea, Pablo, Zé Castro, A.López, M.Rodríguez, Maniche, R. García, L. García, Agüero, Forlán Real Zaragoza – pravděpodobná sestava: César – Diogo – Ayala – Sergio – Juanfran – D'Alessandro – Luccin – Zapater – Aimar – S.García - Oliveira Tip eurofotbal.cz: 0
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César, Diogo, Ayala, Sergio, Juanfran, D'Alessandro, Luccin, Zapater, Aimar, S. García, Oliveira
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Real Madrid761016:319
2.FC Barcelona752016:417
3.Villarreal CF750211:815
4.Valencia CF750210:915
5.Espanyol Barcelona741210:813
6.Atlético Madrid732211:711
7.Real Mallorca732213:1011
8.Real Zaragoza732211:911
9.Racing Santander73225:711
10.Real Murcia72327:69
11.Osasuna Pamplona62228:78
12.UD Almería72238:88
13.Recreativo Huelva72237:108
14.Deportivo La Coruňa72234:88
15.Sevilla FC620411:106
16.Real Betis71337:86
17.Athletic Bilbao71335:96
18.Real Valladolid71248:155
19.Getafe CF70255:132
20.Levante UD70163:171

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
Xavi

1.Neřekl bych, že Slávie byla odevzdaná.

2.Odvážný tip.

3.Forca Barca!

4.Tady očekávám, že Real ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Odevzdaná je silné slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Odevzdaná je silné slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Villarreal vyhraje a Real samozřejmě taky,ikdyž to bude hodně těžký

Reagovat
satan_666

jsem si jistý že Espanyol vyhraje,obzvlášť když bude i Iván de la Peňa

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážný tip, ale při formě a kvalitě Espanyolu to může vyjít.

Vidím to spíš na kříž.

Reagovat
HOST*

Barca válí

Reagovat
HOST*Dibbo

Barca

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak villarreal jede...

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol bohužel taky

Reagovat
smazaný uživatel

Repre pauza.

Reagovat
smazaný uživatel

Výmluvy

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Deco - svalové zranění - do konce listopadu

Edmílson - vazy - ???

Yaya - svalové zranění - do poloviny listopadu

Eto'o - ???

Zambrotta - svalové zranění - do konce listopadu

Márquez - ???

dále:

Ronaldinho - bez formy, věčně nehraje - proč? chlastá?!

Puyol, Milito, Guddy se vrátili nedávno po zranění

Henry - sice hraje dobře, ale nepadá mu to tam

Zatim bych to sestavil takhle, než se lazaři vrátí:

Valdés - Abidal, Milito, Puyol, Thuram - Iniesta, Crosas, Xavi - Dos Santos (Ronaldinho), Henry (Krkič), Messi

A ať už se kurva začnou řešit ty zranění, zvlášť ty svalový, kterejch je už tolik a pořád jich přibývá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem proti tomu, aby se reprentační zápasy hrály ve středu a hned o víkendu měl následovat ligový zápas. Větším týmům se rozuteče celá jedenáctka a mít na ligový zápas dva dny přípravy je úplně k hovnu.

Reagovat
HOST*madridcan

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já už dlouho nadávám na to, že se hraje v SOBOTU! Třeba Real hraje LM až ve středu, takže proč musí hrát v sobotu? Aby to měl soupeř mnohem snadnější? Vy teď máte LM v úterý, tak se to dalo pochopit, ale stejně se to musí nějak řešit. Potom se nikdo ani nemůže divit, že má každý velkoklub zraněných minimálně 6 hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

To taky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele