La Liga preview - 7. kolo

06.10.2007, 11:00, aktualizováno 07.10.2007, 11:24
Previews
Sedmé kolo La Ligy načne sobotní duel Valencie s Espanyolem, po němž se domácí mohou dostat do čela tabulky. Tam se bude chtít v neděli vrátit Real Madrid, hostí Huelvu, šanci přečkat reprezentační přestávku na prvním místě však mají i další dva týmy - Villarreal, ten se představí v Pamploně, a Barcelona, kterou čeká Atlético Madrid.
Valencia CF - Espanyol Barcelona  (sobota 22:00)
Valencie bude v předehrávce sedmého kola hostit Espanyol, mírným favoritem tohoto utkání bude domácí tým, který je v tabulce na třetím místě, a v posledních zápasech jeho forma pomalu stoupá.

Pro netopýry bude tento zápas již třetím během sedmi dnů. V minulém kole si Los Ché odvezli všechny body z Huelvy, ve středu potom doma v ostře sledovaném duelu Ligy Mistrů podlehli Chelsea a po sedmi zápasech v řadě bez porážky tak ochutnali příchuť porážky. "Středeční duel byl pro nás zklamáním, cítili jsme, že Chelsea je k poražení. Nyní, už se všichni soustředíme na sobotní zápas. Espanyol je kvalitní tým, oni vědí, že můžou na cizím hřišti porazit takové celky jako je Sevilla, nás ovšem nezajímá nic jiného než tři body," řekl v týdnu trenér Quique Sanchez Flores.

Canizares, Vicente, Jaime Gavilan, Manuel Fernandes, Edu a Marco Caneira, všichni tito hráči jsou zranění, a k utkání nemohou nastoupit. V brance tak opět nastoupí Hildebrand, který zatím působí velice jistě, Canizares tak bude mít po zranění velmi těžkou pozici. Oproti středečnímu utkání by měl nastoupit od začátku jeden z dvojice středopolařů – Baraja, Sunny. V utkání s Chelsea si v dresu Valencie odbyl debut Nikola Žigič, srbský útočník by měl dostat příležitost i proti Espanyolu.

Espanyol nezačal nový ročník vůbec špatně, po slabších prvních dvou zápasech (prohra na domácím stadionu s Valladolidem, remíza na hřišti Betisu) se Pericos rozjeli a v tabulce se posunuli na šestou pozici. Svěřence Ernesta Valverdeho může těšit zejména čtrnáct dní staré vítězství na horké půdě Sevilly, v minulém kole si poradili nejtěsnějším rozdílem s Deportivem. Kouč Valverde doufá, že jeho tým získá na Mestalle tři body a před reprezentační přestávkou bude v týmu dobrá nálada:"Vítězství by bylo ohromné, mít třináct bodů před reprezentační přestávkou, to je náš cíl." Dále bývalý trenér Athletica pokračoval:"Chceme vyhrát, ale víme, že to bude obtížné, Valencie chce také zvítězit, a zůstat na čele." Valverdemu budou v utkání chybět dlouhodobě zranění záložníci Ivan De La Pena a Rufete, vykartovaný je obránce Pablo Zabaleta.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Miguel, Albiol, Helguera (Marchena), Moretti - Joaquin, Baraja/Sunny, Albelda, Silva - Villa, Morientes(Zigic)
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Lacruz, Jarque, Rodriguez, Torrejon - Valdo, Smiljanic, Angel, Riera - Garcia, Tamudo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Real Madrid - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Real Madrid odstartoval do sezony ze všech klubů La ligy nejlépe a vévodí tabulce. V týdnu navíc remizoval 2:2 na půdě Lazia Řím a vede si dobře i v milionářské soutěži. V devíti letošních zápasech zatím nenašel přemožitele.

Kouč Schuster tedy začal dobře a zatím se osvědčují i jeho časté rotace v základní sestavě. V kádru na zápas tentokrát nejsou Miguel Torres, Drenthe, Balboa, Soldado a třetí gólman Codina. S kotníkem má problémy Robinho a také je mimo nominaci, zraněn je i stoper Pepe. "Nebudeme šetřit hráče pro jejich národní týmy, koukáme na vlastní zápasy a rozhodneme se pro nejlepší variantu," naznačil Schuster, že do zápasu nasadí to nejlepší, co bude mít k dispozici. Španělská média už nyní spekulují o možnostech posílení královského klubu Drgbou do další sezony, ale Schuster tyto spekulace odmítá. Možná by ale mohlo být varováním, že v minulém roce podlehl Real Huelvě před vánocemi 0:3.

Recreativo patří v této sezoně k průměrným týmům ligy, pod vedením kouče Muňoze zatím získalo osm bodů. Dvě porážky přišly se silnými kluby Sevillou a Valencií. Trenér ale bude zápas sledovat jen z hlediště, kam byl vykázán v duelu s Valencií za protesty po vyloučení Martinse. Přílibem je návrat nejlepšího střelce loňského ročníku Florenta Sinami-Pongolleho: "Uvidíme, co řeknou doktoři, ale cítím se dobře a když bude kouč chtít, budu hrát proti Realu Madrid"
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Marcelo - Higuaín, Diarra, Guti, Sneijder - Raúl, van Nistelrooy
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - D.Bautista, M.Cáceres, Beto, Edu Moya - Marquitos, Camuňas, Zahinos, Jesús Vazquez, Aitor - Javi Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Levante UD  (neděle 17:00)
Zatím se střídavými výsledky hrající Real Zaragoza hraje s posledním Levante. Přitom před sezonou měl tým ambice, ale současná ztráta osmi bodů na Real Madrid je zklamáním, stejně jako čtvrteční vyřazení z Poháru UEFA s řeckým týmem Aris Soluň po výsledcích 0:1 na Peloponésu a 2:1 v Andalusii. Křeslo kouče Víctora Fernandeze je tak rozhoupané.

Prezident Eduardo Bandres cítil potřebu omluvit se fanouškům: "Chtěl bych se omluvit ve jménu celého klubu, protože evropský pohár byl velkým snem. Díváme se dopředu a chceme vyřazení odčinit." Trenérovi jsou k dispozici opět Diogo a Ayala, naopak mimo hru jsou Generelo a Paredes, stejně jako na delší dobu i Matuzalem. Do kádru se tentokrát nevešli Miguel a Chus Herrero.

Hosté si zatím ze šesti zápasů připsali pouhý bod a mají skóre 3:14. Už nutně potřebují vyhrát. Nejistou pozici má tak i jejich kouč Abel Resino. Poslední ligový zápas s Barcelonou se proměnil ve frašku, proti Zaragoze má celek přece jen větší šance, jak sám kouč řekl. Má i plán: "Musíme hrát s maximálním nasazením, protože oni hráli i ve čtvrtek a nebude to tak pro ně snadné. Tým není skleslý, pracuje dobře. Jak jednou vyhrajeme, všechno se změní. Nesmíme klesat na mysli, není snadné pro týmy v naší situaci, aby zůstaly klidné."
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César - Diogo, Ayala, Sergio, Juanfran - D'Alessandro, Gabi, Luccin, Aimar - Sergio García, Diego Milito
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Storari - Descarga, Bruno, Alvaro, David - Savio, Tommasi, Miguel Angel, Juanma, P.Léon - Riga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.65 - 5.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (neděle 17:00)
V jasném šlágru kola přivítá FC Barcelona na svém hřišti Atlético Madrid. Na konci devadesáté minuty jeden ze soupeřů přijde o sérii pěti vítězných zápasů v řadě (v lize a evropských pohárech), dá se tedy očekávat tuhý boj, ve kterém by hlavní roli měli hrát argentinští mladíčci Lionel Messi a "Kun" Aguero.

Trenéra Franka Rijkaarda velmi trápí zranění, což mu na druhou stranu paradoxně usnadňuje volbu základní jedenáctky. Gianlucu Zambrottu nahradí na pravé straně obrany Oleguer, stoperskou dvojici vůbec poprvé vytvoří Carles Puyol s Gabrielem Militem, oba dva se totiž dokázali dát během týdne do pořádku ze svých lehčích zranění. Levou stranu obsadí Eric Abidal. Vzhledem k absenci tří defenzivních záložníků – Edmílsona, Rafaela Márqueze a Yaya Tourého – Rijkaard vsadí na ofenzivní složení Xavi – Iniesta – Deco, na lavičce bude na svou šanci čekat Marc Crosas. O góly se postarají Messi, Thierry Henry a uzdravený Ronaldinho.

Los Colchoneros přijíždí na Nou Camp v pozici nejúspěšnějšího hostujícího týmu na tomto stadiónu za poslední tři roky. Hned dvakrát se Atléticu podařilo barcelonský chrám dobýt, svěřenci Javiera Aguirreho však nyní myslí spíše na pomstu za debakl 0:6, který od Blaugranas doma utrpěli v sezóně loňské. Fanoušci hostů své naděje vkládají hlavně do rozjetého "Kun" Aguera, jenž je spolu s Messim nejlepším střelcem Primera División. Společnost bude Aguerovi na hrotu dělat Diego Forlán, křídelní spolupráci jim nabídnou Simao a Reyes. Defenzivní činnost si na starost vezmou Maniche s Raúlem Garcíou, jediný otazník visí nad složením středu obrany, neboť o místo vedle Pabla Ibaňeze se uchází Zé Castro i Fabiano Eller.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Oleguer, Puyol, Milito, Abidal - Xavi, Iniesta, Deco - Messi, Henry, Ronaldinho
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Seitaridis, Pablo Ibaňez, Eller, Antonio López - Simao, Maniche, Raúl García, Reyes - Forlán, Aguero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.85 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Deportivo La Coruňa  (neděle 17:00)
Na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána se představí týmy, kterým se zatím v letošní sezoně nevede podle představ. Sevilla šla po úvodních dvou výhrách s formou rapidně dolů, prohrála na Nou Campu, poté překvapivě doma podlehla Espanyolu a v minulém kole nestačila na Zaragozu. Chuť si spravili svěřenci Juande Ramose alespoň v Lize mistrů, kde si snadno poradili se Slavií Praha. Nejvíce kritiky se v Andalusii valí na obrannou čtveřici. "Je těžké vysvětlovat naší situaci, jsme si dobře vědomi toho, že sem nám nedaří. Pracujeme tvrdě v tréninku, musíme se poučit z chyb, které jsme udělali. V minulé sezoně patřila obrana mezi naše silné stránky," ví krajní obránce Dani Alves, který měl slabší začátek, a přiznal, že mu chyběla fyzická kondice:"Každým týdnem jde moje kondice nahoru, zanedlouho budu moct znovu hrát svůj nejlepší fotbal." Sevilla do utkání nastoupí bez záložníků Adriana a Marescy.

Deportivo je na tom ještě hůře, nežli Sevilla, která je na 13. místě se šesti body a má zápas k dobru s Osasunou. S pěti body jsou hráči La Coruni na 18. pozici, tedy na posledním sestupovém místě. Galícijcům se nedaří hlavně v útoku, tři vstřelené branky v šesti zápasech – to je opravdu špatná vizitka. Kouč Miguel Ángel Lotina v utkání nemůže počítat se službami obránce Alberta Lopa, který bojuje se zraněním.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Dragutinovic, Escudé, Boulahruz, Alves - Poulsen, Keita - Koné, Navas, Fabiano - Kanouté
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Aouate - Filipe, Coloccini, Adrian, Pablo - Guardado, Guzmán, Sergio, Rodriguez - Xisco, Verdu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.85 - 6.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Osasuna Pamplona - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Stadion Reyno de Navarra přivítá druhý tým tabulky – Villarreal. Domácí Pamplona zažívá zatím hodně průměrnou sezonu, vyhrála jedinkrát a v tabulce je na čtrnácté pozici, má ovšem zápas k dobru. Minulé kolo vyšla Osasuna naprázdno z utkání v Madridu, proti Atléticu se znovu neprosadil útočník Javier Portillo, který minulou sezonu zářil v dresu Tarragony, kde nastřílel jedenáct branek, v dresu Osasuny však ještě naskóroval. "Všichni vědí, že je to otázka formy. Myslím si, že pracuji dobře, a trenér to ví," řekl Portillo, 25letý útočník poté dodal:"Nejsem nervózní, ani úzkostlivý, ale už bych chtěl vstřelit svůj první gól v tomto klubu a pomoc tak týmu. Mně osobně by se dost ulevilo." Kouč Ziganda se bude muset v utkání obejít bez Viany, Nekounama, Gardeho a Delporteho.

Villarreal zažívá nejlepší vstup do sezony v historii klubu, jedinou kaňkou dosavadního vystupování hráčů "žluté ponorky" v tomto ročníku je prohra na domácím stadionu s Realem Madrid v poměru 0:5. Jinak ovšem Villarreal šlape jak proslulé švýcarské hodinky, o víkendu si poradil s Bilbaem a ve čtvrtek si v pohodě zajistil postup přes bulharský celek BATE Borisov do základní skupiny Poháru UEFA. "Žlutá ponorka" je zatím stoprocentní na cizích hřištích, tři vítězství a skóre 6:0 budí respekt. Chybět bude dvojice Gonzalo Rodriguez, Nihat Kahveci.
Osasuna Pamplona - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Corrales, Flano, Josetxo, Izquierdo - Juanfran, Punal, García - Plašil, Portillo, Dady
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Viera - Capdevila, Fuentes, Cygan, Venta - Cazorla, Senna, Josico, Pires - Tommason, Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - UD Almería  (neděle 17:00)
Souboj celků z dolní poloviny tabulky bude k vidění na San Mamés, kam cestuje nováček z Almeríe. Domácí Bilbao sice natupuje v roli mírného favorita, ale Almería dokázala zvítězit ve dvou ze tří letošních utkání na hřištích soupeře. A Athleticu se momentálně doma vůbec nedaří...

Svěřence Joaquína Caparróse do teď straší hrůzný start do minulého ročníku, kdy dokázali na domácím hřišti vyhrát až ve čtrnáctém kole, nyní mají šanci snížit tento stav na polovinu. Nebude to ovšem snadné, Baskové se vdžy mohli spolehnout na výborné domácí publikum, avšak tentokráte je jeho postoj vzhledem k menšímu skandálu v průběhu týdne dost nejasný. Caparrós každopádně vsadí na stejnou sestavu jako minulé kolo, jedinou změnou bude nasazení Susaety namísto David Lópeze, jenž zatím předvádí značně nevyrovnané výkony.

Kouč hostů Unay Emery má v dnešní době takřka nevídanou výhodu v tom smyslu, že v duelu proti Bilbau může počítat se všemi svými svěřenci. Z toho důvodu bude Almería pokračovat v rozestavení 4-3-3 s Negredem na hrotu a Ortizem s Crusatem na falešných křídlech.Juanito i Kalu Uche měli sice celý týden svalové problémy, nakonec se však dokázali dát dohromady a budou Emerymu k dispozici.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Aitor Ocio, Amorebieta, Del Horno - Etxeberria, Orbaiz, Martínez, Susaeta - Vélez, Aduriz
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Bruno, García, Acasiete, Mané - Soriano, Corona, Juanito - Uche, Negredo, Crusat
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Murcia - Real Betis  (neděle 17:00)
Murcia se vítězství ve Valladolidu uhnízdila v klidném středu tabulky. Hodně ji ale ke třem bodům pomohl soupeř svou nedisciplinovaností, z níž pramenilo dvojí vyloučení. K nadcházejícímu utkání se vyjádřil záložník Gallardo: "Betis je ve složité situaci, ale neobáváme se toho. Doufám, že jim v neděli připíšeme další poražku." Zraněný je pravý bek Curro Torres, otazník visí nad startem gólmana Notaria. Kouč Alcaraz ale naopak mohl už povolat Cariniho, Pabla Garcíu, Regueira a právě Gallarda.

Betis je zatím s jedním vítězstvím na patnáctém místě. I hosté jdou do zápasu posíleni výhrou v posledním kole, kdy doma přehráli 3:0 Mallorku. Kouč Cúper tak porazil tým, který dříve sám vedl. Stoper Juanito ale zůstává při zemi: "Časem se věci velmi rychle mění z euforie v pesimismus. Murcia má vyvážený tým, který myslí hodně na defenzivu a je ho tak těžké porazit." Mimo hru je jej zraněný Nano, nastoupit již mohou Mark González a Caffa.
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Carini - Pignol, Mejía, Arzo, Peňa - D.Lucas, Movilla, P.García, Regueiro - Ivan Alonso, Baiano
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - F.Vega, Rivas, Juanito, Damiá - Caffa, Juande, Capi, Xisco - Edú, Sobis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.10 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Mallorca - Getafe CF  (neděle 17:00)
Na Son Moix cestuje Getafe, aby se proti domácí Mallorce pokusilo urvat první ligové vítězství , které by mu pomohlo dostat se ze sestupových vod, kam hned od úvodu ligy propadlo. Ostrované se naproti tomu nacházejí v naprosto opačné situaci, poslední zápas sice prohráli, přesto jsou však s poklidem na výborné osmé příčce.

Kouče Gregoria Manzana trápí hlavně rozsáhlé absence. Zranění jsou Jonás Gutiérrrez s Héctorem, karty pak vystavily stopku Ballesterovi s Guizou, který tak zmeška případný souboj se svými ex-spoluhráči. Ztráta Guizy se může projevit velmi citelně, neboť se sedmadvacetiletý rodák z Cádizu do této chvíle nacházel v dobré formě a jeho góly přinášelz Mallorce důležité body. Jelikož druhý útočník Webó je dlouhodobě zraněný, na hrotu budou stát Víctor s Arangem.

V podobné situaci, tedy co se týče absencí, se nachází taktéž Manzanův protějšek na lavičce hostů Michael Laudrup. Na malém madridském celku se začíná nepříznivě projevovat velké zápasové zatížění (účast v Poháru UEFA), během posledního utkání přišel dánský lodivod o Pabla Hernándeze a "Cata" Díaze, mimo hru jsou taktéž Mario, Contra a Cortés. Postižena je tedy hlavně obrana, kde bude muset vedle Belenguera nastoupit na stoperovi veterán Tena. Pabla Hernándeze v záloze nahradí Granero.

Start utkání byl určitou dobu ohrožen kvůli silným větrům u Baleárských ostrovů, počasí se nicméně naštěstí umoudřilo a mělo by se hrát bez problémů. Sice jde teprve o sedmé kolo, přesto už jde o hodně. Hostující Casquero ho dokonce označil za nejdůležitější utkání od doby, co přišel do Getafe...
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - Molinero, Nunes, D. Navarro, F. Navarro - Pereyra, Tuni, Varela, Ibagaza - Víctor, Arango
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Cotelo, Belenguer, Tena, Licht - Granero, De La Red, Nacho, Casquero - Uche, Manu Del Moral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.10 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Real Valladolid  (neděle 21:00)
Racing Santander, který doposud nasbíral osm bodů, hostí pětibodový Valladolid, ten je těsně nad hranicí sestupu a potřebuje zlomit sérii nepříznivých výsledků. Domácí jsou v klidném středu tabulky.

Chmury trenéru Marcelino způsobuje obrana. Zranění jsou Ivan Marcano, César Navas a Oriol, problémy se svalem má Garay a pravděpodobně se nestihne dát do pořádku. Po dlouhé době je ale připraven Moratón: "Postupně získávám zpátky svůj rytmus. Už několik týdnu trénuji s týmem a cítím se dobře. Když se kouč rozhodně mě nasadit, budu připraven." Santander v minulém kole dokázal vyhrát v Almeríi a rád by výsledek potvrdil.

Valladolid začal sezonu dobře výhrou na Espanyolu, pak ale získal v pěti zápasech jen dva body. Kouč Mendilibar neztrácí klid: "Morálka mezi hráči je vysoká a ti se těší na další zápasy, které nám dodají sílu a také výsledky." Proti Racingu očekává trenér těžký zápas: "Bude to komplikovaný duel, ale můžeme uspět, protože nehrají příliš dobře. Mentálně silnější tým vyhraje." Kouč Valladolidu byl v týdnu za špatné výsledky kritizován novináři, ale president Suarez a sportovní ředitel Caminero se ho zastali. I Real má problémy s obranou. V trestu po červené kartě jsou gólman Butelle a obránce Cifuentes. A další obránci Iňaki Bea, Pedro López a Rafa jsou zraněni.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Pinillos, S.Sánchez, Garay, L.Fernandez - J.López, Duscher, Colsa, Serrano - Munitis, Smolarek
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Alberto - J. Baraja, Alexis, García Calvo, O.Sánchez - Sesma, A.Rubio, Víctor, Borja, Sisi - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Real Madrid651014:316
2.Villarreal CF65019:515
3.Valencia CF65019:715
4.FC Barcelona642013:414
5.Atlético Madrid632111:411
6.Espanyol Barcelona63128:710
7.Real Mallorca62229:88
8.Real Murcia62227:68
9.Real Zaragoza62228:98
10.Recreativo Huelva62227:88
11.Racing Santander62223:78
12.UD Almería62137:77
13.Sevilla FC520311:96
14.Osasuna Pamplona51225:55
15.Real Betis61237:85
16.Athletic Bilbao61234:85
17.Real Valladolid61238:135
18.Deportivo La Coruňa61233:85
19.Getafe CF60243:92
20.Levante UD60153:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*Lucas

Valencia musi vyhrat...

Amunt Vale

Reagovat
HOST*Alex

No dufam,ze vyhraju Pericos.....Pekny kurz na dvojku

Raul Tamudo to zariadi...Len dufam,ze obrana uz nieco zahra....

Reagovat
HOST*Mamut

Dúfam, že Espaňol uhrá aspoň bod.

Neviete, kedy sa má vrátiť De la Peňa a Rufete?

Reagovat
Shevchenko

06.10. 22:00 Valencia CF - Espanyol Barcelona 1

07.10. 17:00 Real Madrid - Recreativo Huelva 1

07.10. 17:00 Real Zaragoza - Levante UD 1

07.10. 17:00 FC Barcelona - Atlético Madrid 1

07.10. 17:00 Sevilla FC - Deportivo La Coruňa 1

07.10. 17:00 Osasuna Pamplona - Villarreal CF 02

07.10. 17:00 Athletic Bilbao - UD Almería 1

07.10. 17:00 Real Murcia - Real Betis 10

07.10. 17:00 Real Mallorca - Getafe CF 02

07.10. 21:00 Racing Santander - Real Valladolid 1

Reagovat
smazaný uživatel

06.10. 22:00 Valencia CF - Espanyol Barcelona 1

07.10. 17:00 Real Madrid - Recreativo Huelva 1

07.10. 17:00 Real Zaragoza - Levante UD 1

07.10. 17:00 FC Barcelona - Atlético Madrid 1

07.10. 17:00 Sevilla FC - Deportivo La Coruňa 1

07.10. 17:00 Osasuna Pamplona - Villarreal CF 0

07.10. 17:00 Athletic Bilbao - UD Almería 1

07.10. 17:00 Real Murcia - Real Betis 0

07.10. 17:00 Real Mallorca - Getafe CF 1

07.10. 21:00 Racing Santander - Real Valladolid 0

Reagovat
HOST*

Reagovat
satan_666

Valencie nevyhraje, Espanyol je na ne moc dobrej,budu mu fandit

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Vincent

vo co že Flores koupí v zimě Lolu?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak prohru Valencie jsem teda nečekal...

Reagovat
HOST*Alex

Ja som zasa cakal... ...Dnes zahrala aj obrana,aj kamen zachytal a Valdo zahral skvely zapas.....Gracia Pericos!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem ke zraněním opět bez klasického DM. Tudy podle mě bude vést cesta pro brejky Atlétika, žádný z těch tří v defenzívě Yayu nenahradí, takže mám celkem obavy, že budou mít středopolaři Atlétika hodně prostoru pro kolmé přihrávky.

Bude to těžký zápas, ale tipuju výhru 3:1.

Reagovat
HOST*arvidao

nevite jestli se da sledovat nekde na netu zapas barcy s atletikem?? diky moc

jinak to bude 0:2

Reagovat
HOST*

jedine sport1

Reagovat
HOST*

Herenven - Almelo 9:0, Alves - 7 golov

Reagovat
HOST*

jj, zlata kopacka uz ma sveho majitele

Reagovat
smazaný uživatel

O tom bych silně pochyboval.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

To musel střílet i pinďourem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele