Korupční kauzu soud odročil na polovinu září

21.07.2011, 17:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Odvolací komise potvrdila trest pro Drobisze v korupční kauze
26.10.2011, 15:45
Olomoucký soud zprostil aktéry korupční kauzy obžaloby
25.10.2011, 12:48
V korupční kauze padne rozsudek na konci října
07.10.2011, 11:49
Drobisz i Obermajer u soudu přísahali na děti, že mluví pravdu
07.10.2011, 10:37
Disciplinárka dala Olomouci za korupci stejné tresty jako poprvé
06.10.2011, 18:33
Disciplinárka znovu otevřela případ Olomouce, Drobisz nesmí hrát
29.09.2011, 20:10
Odvolací komise zrušila trest Olomouci za údajnou korupci
26.09.2011, 23:04
Rozsudek v korupční kauze nepadl, odročeno na říjen
15.09.2011, 16:21
Sigma Olomouc stáhla odvolání proti trestu za korupci
05.09.2011, 17:39
Drobisz i Olomouc se proti verdiktu disciplinární komise odvolají
19.08.2011, 12:52
Olomouc kvůli korupci ztratí devět bodů a zaplatí čtyři miliony
18.08.2011, 22:09
Disciplinárka by měla rozhodnout olomouckou kauzu
18.08.2011, 08:27
Disciplinárka chce kauzu údajné korupce uzavřít 18. srpna
04.08.2011, 15:55
Olomouc přišla podpořit stovka fanoušků
15.07.2011, 20:28
Kauza Sigma - Bohemians odročena
27.06.2011, 20:52
Římský: Rozhovor je nacvičený
23.06.2011, 14:08
Advokát Sigmy chce počkat na soud
10.06.2011, 10:50
Nejde o korupci, chtějí zničit olomoucký fotbal, míní Gajda
09.06.2011, 18:57
Kubíček by kvůli korupční kauze Olomouc oddálil losování ligy
09.06.2011, 18:03
Na úplatkářskou aféru upozornil kriminalisty anonym
01.06.2011, 14:43
Kubíček obvinil v olomoucké korupční kauze i trenéra Psotku
31.05.2011, 16:11
Olomoucký soud se bude korupcí zabývat na konci května
26.04.2011, 15:53

Komentáře (125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to neni zadna novinka ze nas chce potopit

Reagovat
smazaný uživatel

Vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recik

Už to vyřešte. Doufám že po vynesení rozsudku o naší nevinně budeme hromadně linčovat Kubíčka v ulicích Olomouce. Zmetek jeden.

Reagovat
Recik

* lynčovat.. brr

Reagovat
sosna

Kubíček už se prý přestěhoval do Prahy. Takže leda výjezd.

Reagovat
Aris1914

To ne, bych šel sedět za brutální vraždu, kdy bych jeho vnitřnosti naházel do Moravy, hlavu bych zapíchl někam na viditelný místo, jednu ruku bych poslal goldovi druhou Kaprovi, ať si rozmyslí jen se podívat na východ. Na ty jeho smradlavý nohy bych radši ani nešahal, přece jenom rostou z prd...e

Reagovat
twerp

To je najednou nenávisti vůči člověku, který pro vás toho tolik udělal a možná pro vás i dnes dělá daleko víc, než nynější vedení Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal toho dost, třeba ten stadion na fotce je z velké části jeho zásluha. Ale tím co dělá teďka by svoju celoživotní prácu mohl efektivně pohřbít, jenom kvůli jeho ješitnosti. A to mu nikdo z fanoušků neodpustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

No já do toho nějak moc nevidím, ale kdo ví, jak to bylo a je. Ono Kubíček taky neodcházel za úplně příznivé situace, respektive pokud vím, tak byl rozhádaný s ostatním vedením. A teď se možná mstí, nebo se snaží Sigmě a sobě pomoct. Tím, že odstraní vedení, Sigma se udrží v lize a on se vrátí. Nebo je to úplně jinak. Každopádně blít tu na Kubíčka, který 26 let dělal pro Sigmu první poslední, jenom kvůli podezření, že se mstí je podle mě zbytečné. Bohužel todle je typická lidská vlastnost rozhodovat se spíše emocionálně, než racionálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby malíř 26 let maloval mistrovské dílo a pak by ho díky pomstě zamázl primalexem, tak co mu na to řekneš? Sice půl života něco budoval, ale je klidně ochotný to za půl roka zlikvidovat. A ještě se tvářit jakoby nic. Poslechni si co říká "klub netrestat, hráče netrestat, potrestat Psotku, Gajdu" - čili ani ne Drobka který je u soudu jediný podezřelý, ale jenom ty které Kubíček nemá rád. Ještě ti to nepřipadá jako pomsta?

Reagovat
twerp

Ten příklad není moc odpovídající, protože po Kubíčkovi toho spoustu zbylo a to dílo pomáhal spoluutvářet. Přirovnal bych to spíš k někomu, kdo staví panelák a v momentu, kdy se mu to zdá nebezpečné vycouvá a snaží se zabránit další stavbě. Teď je otázka, jestli by ten panelák byl opravdu nebezpečný, nebo jde jenom o jeho ego. Prostě každá mince má dvě strany. Takže možná jsou ti zlí Psotka s Gajdou a on se snaží sjednan spravedlnost a pomoct Sigmě. A možná je to tak, jak si myslí většina Olomouckých fanoušků.

Ono i to co psal Liquid s tou DK nemusí být blbost. Pokud se koukneš na politiku či ostatní veřejnou správu, tak provázanost partijí v bezpartijním odvětví je zřejmá. Takže je možné, že opravdu má Olomouc v DK pod palcem většinu členů a Golda je prakticky bezmocný i když je v právu. Paradoxně když tady psali fanoušci Olomouce o Goldovi, že je to grázl a že chce za každou cenu vyřadit Olomouc z ligy, tak většina lidí souhlasila a v podstatě je to totožné s tím, co napsal Liquid. Tím nechci nějak hájit Goldu či Kubíčka, ale nelíbil se mi ten "dětský" komentář Arise1914 a všeobecně nemám rád lidi, kteří o daném tématu skoro nic neví, ale jejich názor je radikální a "jedinný správný".

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně se ztotožňuji s Tvým pohledem, aneb media nejsou dostatečný zdroj informací. Pokud člověk nemá možnost vidět do zákulisí, měl by se vyvarovat jakýchkoli soudů.

Můj názor je pak ale ten, že jestli je Sigma skutečně na vině, nedělala nic jiného, než to co je ve fotbalovém prostředí ČR běžnou praxí. Nemělo by, ale je a vybrat obětního beránka pro potlačení těchto neřestí je nefér. Ale to je jen můj osobní názor. Celá kauza je od samého počátku děsně neprůhledná a pro nezainteresovaného člověka má příliš mnoho "hluchých" míst.

Nenávist olomouckých ke Kubíčkovi sice chápu, ale stejně jako Ty si nemyslím, že by si tato persona libovala v potopení svého díla. Kubíček toho pro Sigmu udělal víc než si Hanáci dokáží připustit a nebýt něj kdo ví, kde by dnes tento klub byl. Podezírání z egoistické zášti a uzavírání se do subjektivní nenávisti, brání rozumu hledat cestu k skutečnému poznání pravdy. Nic méně obávám se, že jak verdikt soudu, tak FAČR bude dalece zdálen spravedlnosti.

Reagovat
twerp

No pokud je Sigma vinna, tak si exemplární trest zaslouží. Protože i strach z velkého trestu může částečně korupci vymýtit. Pak by se ale disciplinárka měla rozhodovat vždycky tvrdě. Pokud ten první velký trest padne na Sigmu, tak mi to bude líto, ale každopádně musí být nastolený trend tvrdých trestů. Klidně přeřazení do třetí ligy a několikaroční zákaz činnosti pro uplácející či upláceného. Co se týče Sigmy, tak tam to uplácení(pokud bylo), tak bylo v jednom zápase a ještě je to docela neprůkazné. Takže v případě odsouzení soudem bych si dokázal představit -20 bodů, velkou pokutu a zákazy činnosti. Todle by nemělo být pro Sigmu likvidační. Pokud soud Sigmu osvobodí ale Golda si dosadí svoje lidi, tak bych to viděl na nějaký mírnější trest, který by signalizoval, že disciplnárka dospěla k jinému názoru a nebude se v budoucnu vždy striktně soudního rozhodnutí.

Každopádně teďka mě napadlo, že stát se todle v politice, tak by Olomouc jako politik musela dávno odstoupit pod tlakem médií a i když by byla osvobozena soudem, tak už by se na vrchol nikdy nevrátila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to že je v DK Olomoucká "lobistická" skupina je možné. A stejně tak je možné že tam má každý klub svého lobistu, přece si nemyslíš že by byla Sigma tak mocná a Sparta, Boleslav, Slávia a další velké týmy by byly ta pozadu. Ale do toho nikdo z nás nevidí a vzhledem k tomu, že média zatím přišla s jediným člověkem který může mít vazbu na Sigmu, tak si myslím že jich tam asi víc nebude. A jeden člověk toho moc neovlivní. Můj názor na Goldu sem tady už psal. Podle toho co říká bych mu asi věřit měl, ale podle toho jak se chová, tak ne. A nemyslím si že je Kubíček ten hodný. Když se objevilo to první Kaprovo nařčení, tak byl ještě v klubu. A okamžitě vydal prohlášení že všecko odmítá, nic nebylo a že je to směšné. Kapr dokonce původně jmenovitě obvinil Kubíčka jako člověka který za tím vším stojí. Až potom ho přibral za spojence. A mimochodem, Kapr se často objevuje v Olmiku - mimo soud a schází se tam zřejmě s Kubíčkem. A navíc, řeknu to trocha drsně. Aji kdyby Sigma uplácela a Kubíček by byl pořád v klubu, myslíš že by spolupracoval se soudem? On by nebyl "ten hodný" - z hlediska spravedlnosti, v žádném případě.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň by ti náckové z kotla byli k něčemu užiteční.

Reagovat
smazaný uživatel

A rovnou by mohli jít nadosrmti do kriminálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální scénář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
sosna

Ten člověk je opravdu bezpáteřní hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak toto ještě dlouho potrvá? To by jeden blil .....

Reagovat
Puskas

Jak dlouho? Padne rozsudek, pak odvolání, pak další rozsudek, pak odvolání k UEFA, ale to už si Drobisz, Kincl a ostatní nic nebudou pamatovat, bo budou už senilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišikriste, tak dlouho snad né? I když se mi někdy zdá, že jsou až moc senilní už nyní ....

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že rozsudek už konečně padne. Jsem přesvědčen že u soudu se Sigmě (Drobiszovi) vina neprokáže, pokud teda ještě nepřijde nějaký převratný důkaz.... Čím si však jistý nejsem, je to, co ještě provede Golda a jak nakonec rozhodne DK. Snad zvítězí rozum, což však neznamená, že i pravda, ale důkazy nejsou, takže co...

Reagovat
smazaný uživatel

SK SIGMA OLOMOUC Věřím že to dobře dopadne a konečně se očistí jméno našeho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

fandím Sigmě, věřím Kubíčkovi!

Reagovat
smazaný uživatel

a co mu veris? nacvicenej rozhovor a jeho jesitnost s jakou chce odrovnat to co celej zivot budoval protoze ho za jeho chovani na svaze atd hodili pres palubu protoze uz tehdy sigme vic skodil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jen v ČR jsou takovýhle tahanice po soudech ?

Koukněte se do ostatnních zemí, např. Turecko, tam se s nima ne*erou...

Oboum týmům napráskam tresty a zdar..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se někdy dožiju dne, že to u nás bude chodit stejně jak v Turecku, buď emigruju nebo si rovnou hodím mašlu. Tím nemyslím přímo tento případ, spíše celkově jejich mentalitu (doufám, že tím nikoho neurážím, jen mi prostě nejsou sympatičtí).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kebab tu už požíráme, šíšu kouříme, vlčí mák nám tu také roste, turecké hospodářství tu místy také praktikujem...měl by sis začít balit čemodan .

Reagovat
smazaný uživatel

Až budeme mít doma turecký záchod, začnu o tom vážně uvažovat

Reagovat
Puskas

Zapomněl jsi na turecký med, na kávu a na to, že už děti ve školce se učí sedět ůna turka".

Reagovat
smazaný uživatel

No turecký med je jediná věc, která činí Turky snesitelnými

Reagovat
Puskas

Švanda dudák by mohl vyprávět...

Reagovat
smazaný uživatel

Šíša a kebab jsou taky dobré importy z Turecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě ani jednomu příliš neholduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta šíša. Sežrat se dá všechno, ale fajn pokouřeníčko - to je zážitek pro fajnšmekra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale už jsem si odvyknul. Tak půl roku jsem neměl pořádnou šíšu a to jsem dřív byl skoro poloviční Arab. Ale kdybys chtěl doporučit luxusní tabáček, obrať se na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm - to jsi mohl rovnou napsat. Tak se tedy obracím.

Reagovat
smazaný uživatel

Základ je vybrat si kvalitní značku tabáku. Příchuť je pak na vkusu a chuti jednotlivce. Osobně považuji za nejvalitnější značku Al Fakher. Slečna v šíšakrámku mě onehdy děsila, že to ten Mouřenín přestane do ČR dovážet, ale zatím by měl být k dostání. No a od této značky je nejlepší zlatá edice (černý hrozem, jahoda, snad i granátové jablko a zelené jablko). Jinak z obyčejné řady je prima meloun, ananas, banánk, dvě jablka a v podstatě všechny ovocné. A pokud jsi trochu magor, tak zkus příchutě jako kola, kokos, kapučíno, čokoladá, lékořice, skořice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem magor - skořice. Ale povětšinou něco jablečnýho. Tu značku si každopádně zapamatuju a vyzkouším. Jinak nejsem odborník, mě spíš fascinuje ten styl, dlouho se bafá, neklepu na koberec popel, atp, takže třeba k fotbalu v bedně si tu vodnici občas rozbublám.

Reagovat
smazaný uživatel

Do hospody na stůl ideální (občas se nevyhneš podezření, že jsi feťák), na fesťáky, mejdany na chatě, k fotbalu, k filmu, s přítelkyní po...Šíša je velmi univerzální, co se týče užití. Jinak jestli chceš mít kvalitní zážitek ze šíšy, doporučuji zakoupit vodou proplachovatelný šlauch, jinak se ti při pravidelnějším užívání ten obyčejný děsně zasere a sníží se kvalita požitku z tabáku. Jinak skořici vyzkoušej s jablkem - štrůdl. Zajímavá je kombinace kola+čokoláda.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, šlaušek už jsem jednou měnil. Skořici s jablkem už jsem míchal, když jsem měl jen zbyteček skořice - nebylo to špatný. A zapomněl jsem na oblíbenou cherry, tu taky beru. Kupodivu jsem ještě nevyzkoušel vanilku, ani nevím, jestli je.

Reagovat
smazaný uživatel

Vanilka je. I od Al Fakhera. Dlouho jsem jí chtěl ochutnat, ale teď si nejsem jistý, jestli se mi to povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

skus "Serbetli" v SK/CZ tazko zohnat, ale ked to zvladnes tak to je fajnove, najlepsi aky som kedy mal

Reagovat
smazaný uživatel

Kámoš teďka dotáhl na nějakou akcu nahřáté kameny. Nikdy sem nic podobného neviděl, ale prý v tom není tabák ani nic. A celá dýmka je strašně malá.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Turecku de podle mě o něco jiného. Důkazy jsou tam jasné a zřejmé, svědků a doznání je habaděj a hráči tam jdou bez milosti do vězení. Kdyby v tom Turecku všecko bylo postavené na notářsky ověřeném prohlášení a jedné nahrávce, tak se tam nic neděje a nedostane se to ani do novin. To co se děje v Turecku je spíš srovnatelné s tou minulou kauzou, kde byly policejní odposlechy, rozhodčí byli nafilmovaní při předávání úplatků a některé výsledky byly hodně podezřelé.

Reagovat
smazaný uživatel

neřikám ať tady jsou turci nebo ať se jako oni chováme, ale koukni se jak oni řešej korupci a jak u nás.. U nich všechny pozavíraj a ne*erou se s nima a pak se to řeší, jen v česku každej na svobodě, pořád se odvolávaj a takhle se to protahuje klidně i 2, 3 roky a pak se na to radši vy*erou než aby to řešili, nejradši bych já emigroval z ČR..

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou všem useknout ruku a je to Tady je problém v tom, jak už psal prospero, že narozdíl od Turecka tady nejsou žádné opravdové důkazy...

Reagovat
smazaný uživatel

SK Sigma Olomouc - Nejlepší tým v Gambrinus lize

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ses probudil?

Neberu ti tvoje názory...ale aspoň napiš pro mě nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouškovská nadsázka. A navíc je to pravda

Reagovat
Puskas

Zdvojená fan. nadsázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval sem se že máte ultra levné vstupenky. Za dvacku na zápas. A stejně vám lidi nechodíjou.

Reagovat
Puskas

20? Kdes to vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

Psali to na idnes.cz Že při předložení permanentky z minulého roka stojí nová 300. A bylo to aji na Bazalech když sem poblíž minulý měsíc dělal přijímačky.

Reagovat
Puskas

Na ekonomce?

Reagovat
smazaný uživatel

Na přírodovědecké. Politologie - Politická a kulturní geografie.

Reagovat
Puskas

To téma - politika - se na přírodovědeckou vyloženě hodí, je to džungle...

Reagovat
smazaný uživatel

To je kvůli té geografii. Ostatní obory jsou čistě přírodovědné, tohle tam působí trocha divně.

Reagovat
Puskas

Ale můžeš se tam cíti bezpečně, je to blízko Policie ČR, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tož je to blízko Bazalů, takže šálu Sigmy bych tam asi nenosil A radši se snažím nemluvit Hanácky

Reagovat
Puskas

a hlavně blízko hospody Baník -to je ta na rohu, co tam jede trolejbus a co na té zastávce po zisku titulu fanoušci nappadli cestující

Reagovat
smazaný uživatel

O tom ani nevím. Naštěstí sem pak šel chlastat na druhou stranu, jinak bych tam mohl ještě zle dopadnout.

Reagovat
Puskas

Kdysi dávno jsem šel s kámošem slávsitou na Bazaly. On měl ušitou červenobílou košili, já baníkovský dres. Všichni se po nás točili , pak já šel do ochozů, on se šel schovat na hlavní tribunu. Jen co jsem usedl, vidím přes celou šířku hřiště, jak k němu přišel takový metrákový borec, dvakrát máchl pravičkou a kámoš hned poté oblékl bundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Drsný kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že váš snílků je tu více

Každej má srdíčko jinde no...

Sigma je mi sympatická ale za nejlepší jí nepovažuju

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla by být nejlepší, kdyby alespoň v jednom přestupovém období pořádně posílila.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to samé se dá říct ale třeba i o dukle nebo loni o ústí...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale tyhle 2 týmy by musel nakoupit cca 10 posil, aby se dalo o něčem takovém uvažovat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, to Sigmě stačí 2 až 3 kvalitní hráči.

Reagovat
Hubna

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žalobce předvede alespoň jeden pořádnej důkaz a pak chce tresty. Kromě nahranýho hovoru, kterej je úplně nesmyslnej nemá nic . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Každej nadává na Kubíčka,jenže on řika jen pravdu.A za toho ho trestat?TSSSS :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Další ostuda... neskutečně se to vleče, já držim palce Goldovi a DK (bez těch vocasů, co maj vazby na Sigmu)... Je potřeba to exemplárně potrestat!!! A to především činovníky klubu a kluby samotné... U hráčů bych ještě tresty promyslel, každopádně to chce konečně ukázat, že s korupcí se mazlit nebudeme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Kapra by měli potrestat hodně tvrdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Kapra naporcovat a na modro ....

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš být tvrdej. Nechat ho leknout na souši, občas ho polít pár kapkama vody a trápit ho tak dlouho, dokud to jen půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo až zazpívá, jak to bylo doopravdy. A pravdu, nic než pravdu .....

Reagovat
Puskas

Všechno víme. Tak jak to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si vzpomněl na dva mučící nástoje. Kubánské kleště a albánskou rukavici .

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská panna, palečnice, .... a ještě by se toho našlo!

Reagovat
Puskas

mongolská vlaštovka

Reagovat
Puskas

beru zpět, ta byla popravčí praktikou

Reagovat
smazaný uživatel

To bys nám ten výslech pěkně posral .

Reagovat
Puskas

K tomu výslechu jsem si vzpomněl na vtip, jak policie vyslýchá zloděje: Kde jsou ty peníze? Víte jak z náměstí jdete doleva kolem řeky, pak přes most, přes cestu? Ano. A pak jdete kolem té tsraé části města ven za město. Ano, víme, pkrčaujte. no a pak jdete kolem pole s obilím ,napravo je takový lesík. Ano, a dál? No projdete tam tím lesíkem, dostanete se na palouk a na jeho konci je zbořená chalupa. No výborně a tam to je? ne, tam u ní je taková stará pumpa, znáte ji? Jo, známe. Tak tam běžte a zapumpujte si, protože ze mne nic nevypupmupujete...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná blbina

Reagovat
Puskas

je, ale co narobíš

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je?

Reagovat
Puskas

Mongolská vlaštovka? To žavedli Čingischánovi pohunci - je to něco na způsob našeho kozelce, ale trochu jinak, v mnohem bolestivější poloze a způsobu svázání - tak, aby si člověk vlastní váhou postupně zlomil páteř.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je nejbrutálnější staré dobré narážení na kůl.

Reagovat
Puskas

Jo, stará dobrá klasika...

Reagovat
domingo

Mel jsem minuly podzim semestr thanatosofie a tam jsme dostavali literaturu, kde tyhle praktiky popisovali dost podrobne.. vlastne stredoveky trestni pravo, plus nejaky takovy ty domaci zpusoby muceni, podsvetni praktiky a tak. Dobra je treba metoda kastrace, kdy zenska chlapovi pesti rozdrti varlata, dodnes se to dela myslim nekde na vesnicich v Rumunsku nebo Moldavii.. pak piratsky popravy, kdy ti rozriznou bricho, vytahnou strevo, pribijou ho na stezen a pak se honi zapalenyma loucema kolem toho stezne, dokud nedostanes anafylakticky sok nebo nevykrvacis.. a kdyz se nemuzes hybat a jeste nejsi mrtvy, tak te proste upali.. narazeni na kul je klasika, nebo dat cloveku pod zada kus speku, privazat ho k posteli a na bricho pustit krysy.. vyloupnout oci, dat je do sacku s nejakym palivym korenim nebo soli a pak je strcit zpatky (to se dela doted v jihoamerickych kriminalech).. Cingischan byl treba posedly tim, jestli dokaze cloveka stahnout zaziva z kuze, vzdycky ho potrel pryskyrici a kdyz ztvrdla, zacal od chodidel, ale ti lidi umreli nejpozdeji v okamziku, kdy odkryl srdce a to tim padem prestalo pumpovat.. nez se k tomu srdci dostal, trvalo to treba dva mesice.. a tak. Nekde tu literaturu mam, asi desetkrat jsem se z toho malem poblil a navrch jsem dostal smradlavy D, fuj.

Reagovat
Kepy_FCB

ty prase

Reagovat
smazaný uživatel

Au a eště s mejma zádama to je nechutné . A kubánské kleště a Albánská rukavice co psal Sancho?

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip z Cimrmanů. Kubánské kleště na kastracu a Albánská rukavica na tyranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale albánská rukavice moc často nefunguje. Že, Veverko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Španělské boty a železná panna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že z toho Kapra nic nezbyde. Možná mastný flek .....

Reagovat
smazaný uživatel

Iron Maiden

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Hurvínek a lupiči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cimrman

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítám, že bychom se někdy dozvěděli, jak to vlastně bylo. A to je tak zhruba jediné, co mě zajímá. Jestli nás na základě "důkazů" přeřadí DK do 2. nebo 3. ligy, tak prosím. Aspoň budou lepší výjezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

vypadá to že není o čem, jediný Drobisz proti několika lidem, který se navíc ani neznají (např. Kubíček - Zoubek) přesně co jsem říkal já i Golda, soud opět nerozhodne a potáhne se to dál, ať vymění ti členy napojené na Olomouc v DK a konečně se spravedlivě rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co bych se rozčiloval, vždyť je mě to vlastně jedno co si meleš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem si říkal to samé

Reagovat
sosna

Dvě sekundy jsem přemýšlel, že bych reagoval, ale pak jsem se radši podrbal na zadku.

Reagovat
Liquid

to mi je jasný, že se v tomhlec nemůžu s pravověrnými fanoušky Sigmy shodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem ti říkal že je to kvůli tomu že máš myšlení stranického ideologa v období tvrdé normalizace, ne kvůli tou že bys nechodil každé dva týdny na Andrák.

Reagovat
Liquid

k tématu : jasně, celá republika má zájem odstranit Sigmu, zpiknou se proti vám v Liberci, Budějovicích, v Praze, všude, vymyslejí si kauzu, aby jen tak potopili nějaké moravské mužstvo...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš ,že už to chápeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt nemocný. To dokážeš myslet jenom černobíle? Buď je Sigma zlo a to co říká je apriori lež a nebo je všude proti Sigmě spiknutí? No, říkám, myšlení stranického ideologa.

Reagovat
sosna

Jako fanouška Sigmy mě taky točí, že se to tak táhne. Ovšem zodpovědnost za rozhodnutí je obrovská. Důkazy žádné, dva lidi v konfrontaci před soudem tvrdí opak (jeden z nich evidentně lže...). Tomu soudci nezávidím, jen nechápu, proč to vždycky odročí o měsíc...

Ovšem lepší, než to střelit podle pocitu, jako by to s chutí udělal mistr Golda. Ten nemá jistě vazby vůbec na nikoho...

Reagovat
Liquid

Golda má snad vazby na Střížkov

Reagovat
sosna

Teď si na to kápnul. Je vidět, že se v tom orientuješ a nevybíráš si jen co se ti hodí.

Reagovat
Murtago

Nakonec bude v září rozhodnuto o tom, že Olomouc uplácela a bude vyloučená z ligy. Celá liga se tak odehraje v 15 týmech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele