Disciplinárka by měla rozhodnout olomouckou kauzu

18.08.2011, 08:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ac mam sigmu docela rad, tak v tomhle myslim cista neni, a ocekavam adekvatni trest....... minimalne velky odecet bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslet znamená h...o vědět a to je zásadní problém celé téhle kauzy.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty vis ze sou cisty nebo si to jenom myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

No ať si myslí kdokoliv cokoliv, tak fakta jsou taková: důkazy nejsou, je to prakticky slovo proti slovu a na základě toho nás prostě v dnešní době odsoudit nemůžou.

Reagovat
Jajinek

Ač po poměrně vtipném rozhovoru s panem soudcem už asi celkem tuším, co se tam děje a nadšen z toho nejsem, si všechny OČvTŘ vědomy toho, že nebude splněna zásada materiální pravdy a důkazy pro odsuzující rozudek nenajdou. Pravda je přesně mezi všemi třemi zúčastněnými subjekty. Nyní bude záležet na lobby v DK. Jestli zvítězí rozum nebo nitky, za které se tahá. Pokud Golda a spol opravdu budou chtít trestat na základě nynějšího skutkového stavu, mohou si rovnou chystat peněženky, protože v občanskoprávním řízení by z nich kůži sedřel i student střední školy po kurzu občanské výchovy.

Reagovat
shitcool

Dobrá poslední věta

Reagovat
Recik

Přesně tak, Golda je prase a nebude váhat nás sundat, tady to už od začátku není hra o nějaké korupci, tady si vyloženě vyřizuje Kubíček účty.

Reagovat
Jajinek

to až tak není pravda...

Reagovat
Recik

Kdyby neměl osobní spory se současným vedením Sigmy tak proti ní nikdy nevystoupí, to mi neříkej ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Pryč z ligy, s podvodníky.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidím to tak, že Golda je takový hovado, že si nějakej trest určitě prosadí. pak bude záležet na ORK a tam by už snad měl zvítězit zdravý rozum. V nejhorším případě se to holt požene přes soudy nebo přes UEFU či FIFU a někde na tomhle světě se snad najde rozumný člověk, který vidí, že žádný přímý důkaz prostě není.

V případě potrestání by asi největší tragédií nebyly mínusové body nebo pokuta, ale pravděpodobný zákaz činnosti pro pana Psotku. Z toho by se Sigma asi tak lehce nevzpamatovala.

Reagovat
smazaný uživatel

je to špína jeden vedle druhyho a nejvetsi hasek s goldou,prvni z nich uz pochopil ze se uplne bezuhonne pohybovat nemuze a tak opustil post spasitele,druhej na to snad prijde brzo a nebo bude odejit tak jako tak,zlatej kostal,to by se alespon nestalo ze ligu vyhraje klub z odlozenejch spartanu co hral jeste nedavno nizsi soutez

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dopadlo ?

Reagovat
Liquid

Fotbalová Olomouc přišla o 9 bodů a zaplatí 4 miliony korun. Podle disciplinárky se předloni pokusila uplatit střížkovské Bohemians. Klub se odvolá. Trest je směšnej, za základě korupce se dostali do evropských pohárů a dostanou jen 9 bodů odpočet

Reagovat
smazaný uživatel

Mínus 9 bodů, pokuta 4 mega, Drobisz 18 měsíců. Jsou to kurvy, snad z nich všechno vysoudíme zpátky.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Symbolický trest

Reagovat
Liquid

Reagovat
Jajinek

Takže tresty padly...nezávisle na rozhodnutí soudu.

Takže jsem zvědavej na jedno. Jaká bude argumentace, protokoly a zápisy ze svazového vyšetřování. Pokud nechtěli počkat na výsledek soudu, musí si vše provést sami a na soud vůbec nebrat ohled. takže muselo přijít vlastní dokazování, výslech svědků, možnosti obhajoby atd...to samozřejmě neproběhlo v plné míře pro zjištění skutkového stavu pro potřeby disciplinárky. Zajímalo by mě, na základě čeho tedy maji prokázaný skutkový stav, že Sigma uplácela. Mají protichůdná svědectví a nahrávku, kterou soud jako relevatní důkaz nepovažuje, to si pan Golda pod sebou dost podřezal židli...protože toto nelegitivmní rozhodnutí bude poměrně dobrý základem pro budoucí občansko - právní žalobu.

Jinak pro nechápavé. Nerozebírám skutkový a hmotný základ případu, je jasné, že Sigma je v určitých věcech svého financování v bryndě a bojí se ještě teď a rozhodně není čistá jako lilie...jde mi jen o procesní aspekt kauzy, kterou DK totálně domrdala...

Reagovat
smazaný uživatel

Směšná je hlavně ta výše trestu. Říkali, že trest bude exemplární a dají minus 9 bodů. Co to jako je? To jen napovídá tomu, že nic neobjevili, důkaz nemají, ale protože si Golda něco myslí, tak si prosadil aspoň malý trest. Každopádně jsou teď nasraní všichni. Sigmáci a ti, kdo věří v naši nevinu, kvůli tomu, že nějaký trest je, zbytek, protože je trest směšně malý.

Reagovat
Liquid

za oznámení korupce -20 bodů, za korumpování -9 bodů....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele