Kauza Sigma - Bohemians odročena

27.06.2011, 20:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
ryzskej

Golda

Reagovat
smazaný uživatel

Golda ven! Chceme, aby nás soudil někdo nezávislý!

Reagovat
sosna

Reagovat
Janze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

ty chceš aby vás soudil někdo zmanipulovaný ve prospěch Sigmy Golda je Haškův člověk a je nezávislý !

Reagovat
smazaný uživatel

výjmečně souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Golda je především Hušákův člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě najít někoho nezávislého je velký problém. U nás je to samej mafián, každej provázen s nějakým klubem nebo společností, takže leda snad vzít nějaký Johnyho z Ameriky, kterej vůbec neví, vo co go a nechat obě strany, ať se hájí.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

tak tomík berdychů zase zklamal

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečny... Ví vůbec Golda, k čemu slouží hlasování? Zjevně k tomu, aby se nerozhodovalo na základě pocitu jednoho člověka, ale na základě názoru většiny... Na co se to hlasování potom dělá, když to musí dopadnout podle Goldy, jinak je zle?

A jsou ti novináři tak neschopní, nebo je to naschvál, že se ho nikdo nezeptá, na základě čeho ke svému názoru došel? Existuje kromě osobního pocitu a Kubíčkovi nahrávky ještě něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

No ba, teď na idnesu vyšel rozhovor s Goldou, kde jasně Golda říká, že je přesvědčen, že ke korupci došlo, ale proč, na to se ho nidko nezeptá

Reagovat
smazaný uživatel

ČR nikdy nezklame

Reagovat
Aldeano

Reagovat
soukup

tak dokud to leží u civilního soudu, tak mi přijde logický, že fotbalový orgány nerozhodnou

Reagovat
smazaný uživatel

Mně hlavně šokuje, že pan Golda chtěl trestat Sigmu, když jediný důkaz jsou slova krajně nedůvěryhodného Kapra a nějaká podivná nicneříkající Kubíčkova nahrávka. Přijde mi to, jakoby v duchu toho, že se toho případu hlavně musí zbavit co nejdřív, aby nebyl dále poškozován obraz orgánů ČMFS (FA), hlavně někoho potrestali a je vlastně jedno, jestli je vinen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, hned se pozná, kdo je olomoučák a kdo ne Nic neříkající Kubíčkova nahrávka? Nebuďte prosím hluchý, vždyť je to jasné, stačí použít selský rozum.. Ale chápu, že když jde o váš srdcovej klub, je objektivita téměř nemožná, kdyby šlo o Hradec, asi bych byl na tom podobně..

Reagovat
smazaný uživatel

Na takový, kterým "stačí použít selský rozum", Kubíček právě spoléhá... Právě věcí umazaných, pár vhodně zasazených do kontextu, a je to...

Reagovat
smazaný uživatel

*Pár věcí...

Reagovat
twerp

Tak ta nahrávka Římského je docela průkazná a todle by těžko uměle vytvořil. Čehož si je vědoma i Sigma a tak to byl prý trénink řeči, kterou měl pronést na představenstvu. Což je ale dost divné vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se teda jako průkazná nebere ta nahrávka rozhovoru Kubíček - Voženílek... To mi nejde do hlavy...

Reagovat
twerp

Tak Voženílek si mohl vymýšlet, to Římský těžko. Mě osobně teda příjde průkaznější nahrávka aktéra, než nahrávka někoho, kdo něco někde slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Římský ale sám tvrdí, že si vymýšlel... A jemu o "nic" nejde, on z ničeho obviněn není, pokud vím...

Reagovat
twerp

Jenže Římský ja aktérem i když není obviněný. A bylo by logické, kdyby u soudu lhal(i když teda podle zákona nemůže lhát). Zato u Voženílka je to jedna bába povídala. Já neříkám, že Olomouc uplácela, já to nevím a nemám na to vyhraněný názor, jen se tu strašně moc odsuzuje Golda a já si nejsem jistý, jestli oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase nechci tvrdit, že je Sigma nevinná, to se nejspíš nikdy nedovíme... Ale přece se nelze rozhodovat jenom na základě osobních pocitů. Když svaz vydal oficiální prohlášení, že se distancuje od pořizování nelegálních nahrávek, zejména pak od pořízených Kubíčkem, proč je to najednou výrazný střep do mozaiky? A co mi na Goldovi vadí opravdu nejvíc, je to jeho "odvolání" členů komise ve stylu - budem hlasovat tak dlouho, dokud Sigma nepůjde do druhé ligy...

Jo a jak Kubíček prohlásil do medií, že se sešel s Goldou osobně, tak má Golda 2 možné odpovědi:

A) Kubíček lže... Jak mu tedy může v něčem věřit?

B) Je to pravda... Není to trochu podivné a neprofesionální počínání od předsedy DK?

Jinak přeji dobrou noc, na případné dotazy Vám odpovím až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a taky je problém, že nikdo z nás tu nahrávku vlastně neslyšel... Četli jsme akorát přepis... Kdoví, jak ta nahrávka zní doopravdy.... To můžem jen spekulovat.

Reagovat
twerp

Tak na 99% je to ta stejná. Nahrávka zazněla u soudu, takže je veřejně "přístupná".

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, jenom říkám, že nikdo z nás diskutérů si ji neposlechl...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole !! co to mluvíš ! co ta kubičkova nahrávka dokazuje ? když bereš důkaz proti tak vem i důkaz pro a to ten že ten kdo to měl dát tak byl po operaci a v pracovní neschopnosti! To že pan Golda chce někoho potrestat bez jasného důkazu tak to je divné nebo ne ? Třeba chce udělat jen gesto aby se řeklo že se s korupcí bojuje! Možná ne! Jen se na to musíš dívat z obou pohledu a nebrat jen ty věci proti ale i pro ! A pana debilaKubíčka sem netahej asi nevíš co je to za nečlověka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, všichni sou čistí, k uplácení už nedochází.... Podle mého názoru je nahrávka více než jasná, když si to někdo nechce připustit, je to jeho věc, samožřejmě spochibnit se dá všechno, i videonahrávka .. To, že byl někdo v pracovní neschopnosti dokazuje, že ležel celej den doma? No nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

1860: Pro začátek - psal jsi, že se ukazuje, kdo je olomoučák... já nejsem fanoušek žádného klubu v GL. Kubičkova nahrávka nedokazuje z právního hlediska zhola nic a Kaprovy povídačky ty snad nebere vážně nikdo.

Jak už jsem psal na jednom zpravodajském serveru, fakt si přeju, že soud ukáže Sigmu jako nevinnou a olomoučtí následně sedřou svaz z kůže žalobou za poškození dobrého jména, aby se znova ukázalo jací neschopní volové ve svazových funkcích sedí.

Reagovat
twerp

Přečti si diskuzi po odstoupení Haška, jak ho tam skoro každý kritizuje, že nebojoval s korupcí a jak je měký. Pak tu napíšeš ty, jak je Hašek tvrdý. Tak si vyberte

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně je "boj s korupcí" jenom taková fráze, že ano, Radek John taky přece bojuje s korupcí jak o život...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že soud sigmu neodsoudí a odloží to pro nedostatek důkazů Jinak nemusím být pravník, abych si na to udělal názor, soud sleduju jako drtivá většina přes média, přepis nahrávky jsem měl možnost si přečíst.. Podle mého názoru se Sigma snažila koupit zápas a Kaprovi skočili na špek.. Ani bych se nedivil, kdyby je tím vydíral..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli chtěl p. Golda trestat na základě pochybných pseudodůkazů, ale každopádně je dnešní rozhodnutí rozumné. A to nejsem z Hané, natož fanda Sigmy ....

DK by měla vzít rozum do hrsti a ztrestat p. Kapra, toho škůdce českého fotbalu ....

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas! Neříkám že sigma je nevinna ale pokud by je odsoudili a pak se ukázal opak tak to by bylo se čmfs hodně zlé sigma by vysoudila i goldovy trenky

Reagovat
twerp

To není zase tak jisté. Disciplinárka se může rozhodnout zcela podle své vůle a pocitu. Soud se musí rozhodovat podle důkazů a i když soudce ví, že se skutek stal. ale nejsou důkazy, tak nemůže odsoudit. Zatímco disciplinárka ten verdikt může vynést. A s tou vymahatelností u soudu sem trošku skeptický.

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela podle své vůle a pocitu rozhodnout může, ale ve stanovách je, že když bude mít člen Svazu názor že se rozhoduje výhradně podle své vůle a pocitu a nemá proto relevantní důkazy, že se může bránit u civilního soudu. Což bysme asi udělali, pokud by nás soud osvobodil. Každopádně jak sem říkal, důkazy proti nám nejsou, ani podle selskekého rozumu to nevypadá že by nám rozhodčí pomáhali, vždyť si na to snad nikdo nestěžuje. Upřímně si myslím že je Sigma čistá, páč kdyby nebyla, tak by to bylo vidět na hřišťu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele