V korupční kauze padne rozsudek na konci října

07.10.2011, 11:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak to tak čtu, tak jsem toho názoru, že budou odsouzený. Spíš je otázka, kdo a jestli se bude odvolávat.

Reagovat
Jajinek

na 80% nebudou....není jediný přímý důkaz, jen tvrzení proti tvrzení. Státní zástupce nenavrhl provedení jediného důkazu, který by aktéry usvědčoval.

Reagovat
smazaný uživatel

to jenom Golda si může rozhodovat bez důkazů...Jak za komoušů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč 80%?

Reagovat
Jajinek

protože jsem nečetl spis...

Reagovat
smazaný uživatel

"Drobisz stoprocentní alibi rozhodně nemá, jeho pohyb na stadionu nikdo nesledoval, přesvědčivé nebyly ani výpovědi členů ochranky." Jasný důkaz korupce, no ne?

Reagovat
ryzskej

to, že se jdeš vysrat na hajzl a ochranka nemá ponětí, kde jsi, to ti přijde jako jasnej důkaz korupce? Zamysli se trošku

Reagovat
smazaný uživatel

No zamysli se spíše ty, nebyla v mém příspěvku trocha ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

25.října 2012 ... chápu

Reagovat
Steve Stifler

Spíš bych napsal "jeden z rozsudků"

Reagovat
kitas

Velké množstvo futbalových tímov vie čo sú to špinavé peniaze, zarábaju stávkové kancelárie,zarábajú futbalové kluby , zarábaju samotní aktéri,zarábajú tak aj najvyššie postavení ludia vo vedení jednotlivých tímov....Tak prečo nie Bohužial korupcia tu má velké zastúpenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci října? A jakého roku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tato kauza je jenom trapná šaškárna a kdyby měla disciplinární komise trochu soudnosti, tak pošle Olomouc dávno do druhé ligy nebo jim připíšou odečet alespoň dvaceti bodů. Myslím si, že korupce je minimálně stejné provinění jako nenastoupení do utkání (poukazuji na "duel" Bohemek).

Co se týká Drobisze, tak je to jenom jeho hloupost, že se na stará kolena do něčeho takového namotá, jelikož brankář je to dobrý.

Reagovat
Recik

Když jsi tak - očividně - srozuměn s touto kauzou, jistě nám všem povíš, podle jakých že to důkazů by měla Sigma jít do 2. ligy popřípadě dostat -20b .. ? Golda sám řekl, že trestal protože si to myslí, je o tom osobně přesvědčen = myslet znamená hovno vědět = soudí bez důkazů. Až mi najdeš jediný důkaz, klidně budu chodit na milovanou Sigmu i do 3.ligy. Do té doby se podobných nesmyslných výlevů ušetři, děláš ze sebe hlupáka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele