Evropská liga - souhrn prvních zápasů osmifinále

08.03.2012, 20:57, aktualizováno 08.03.2012, 23:00
Komentáře a souhrny
Výborně si dnes vedly španělské kluby, Atlético Madrid i Valencie zvítězily doma a Athletic Club dokonce vyhrál na hřišti Manchesteru United. Svůj zápas nezvládli ani Citizens, kteří odjíždějí s nepořízenou z Lisabonu, domácí prostředí využily Alkmaar a Twente, Olympiakos veze náskok z Charkova...

Standard Lutych - Hannover 96 2:2

08.03.2012 21:05

Góly: 27. Yoni Buyens, 30. Mohamed Tchité - 22. Lars Stindl (pen.), 56. Mame Diouf

Dolnosaský celek dokázal Lutychu vrátit porážku ze základní skupiny a remízou 2:2 udělal významný krok k postupu do čtvrtfinále. H96 se sice ujal brzkého vedení, domácí však dvěma zásahy utkání do půlhodiny ještě otočili, konečnou podobu pak dostal výsledek trefou Dioufa.

Stejně jako v prvním vzájemném duelu v základní skupině, tak i tentokrát začali lépe hráči Standardu, kteří od prvních minut diktovali tempo hry. První hrozbu měl sice na svědomí ze standardky kdo jiný v hannoverském dresu než Pander, ale Bolat neměl výraznější problémy. Pak už o sobě dávali vědět zejména domácí: velkou parádu chtěl na Zielera spáchat Cyriac, jenž si všimnul, že je hostující strážce svatyně hodně z branky, a tak se ho pokusil z velké dálky zaskočit, reprezentační brankář se však stihl vrátit a zabránil tak nejhoršímu. Ten samý hráč to zkoušel i ve dvanácté minutě, ale na Zielera si opět nepřišel.

Jako blesk z čistého nebe pak přišla pro Lutych situace z 21. minuty: Rausch se rozběhl s míčem napříč vápnem, předběhl Kanua, jenž následně situaci neodhadl a zasáhl pozdě - výsledkem toho musel být pokutový kop. Míč si na značku postavil při Abdellaoueho absenci Stindl a stejně chladnokrevně balón poslal do sítě - 0:1.

96ky byly v ráži, přímo od rohového praporku to na branku zkoušel Pander, ale na Bolata si stejně tak nepřišel. Ve dvacáté sedmé minutě ale bylo přece jen srovnáno. Zvyšující se tempo domácích přetavil v kýženou branku přihrávající Tchité a z bezprostřední blízkosti přesně zakončující Buyens - 1:1. Hned vzápětí posílal do vápna ostrý míč Gakpé, na přední tyč si seběhl Van Damme, před ním ovšem zasáhl pozorný Eggimann. Následoval rohový kop, který si vzal na starost opět tožský útočník, tentokráte na přední tyči našel hlavu Tchitého a rázem bylo utkání definitivně překlopené na lutyšské straně - 2:1.

Poločasová pauza, ale jakoby ráz utkání obrátila vzhůru nohama - najednou byli Dolnosasové všude o pověstný krok dříve, měli míč pod kontrolou a především začali konečně ohrožovat Bolatovu svatyni. V tom byl aktivní zejména nejlepší hráč 96tek Lars Stindl, jenž se během pár minut dostal k zakončení hned dvakrát, napoprvé ale Bolat jeho přízemní ránu vyrazil, následná střela pak chytla opačný směr, a tak se mezi tři tyče nevešla. V 56. minutě se ale Hannover po zásluze dočkal: parádní akci započal Ya Konan, pak se přes Stindla k němu balón vrátil, robustní útočník ho potom nasměroval před branku a nehlídaný Diouf už neměl problém dopravit mičudu na místo určení - 2:2.

Senegalský reprezentant, jenž do bundesligového celku dorazil v zimní přestávce z ManUtd musel o chvíli později vystřídat, osudný se mu zřejmě stal nekontrolovatelný pád v závěru prvního dějství. A nadvláda H96 pokračovala i nadále, Stindlova standardka však končí v náručí Bolata, rychlé zakončení Konana pak postrádalo přesnost. Velké paráda byla osm minut před koncem k vidění na druhé straně a byla to znovu dvojice Cyriac - Tchité, kdo dostal hostující obranu do potíží, druhý jmenovaný se pak pustil do odvážného zakončení přes hlavu - Zieler se ovšem dotázal k tyči skvěle vymrštit.

Brankář se na straně Hannoveru musel činit ještě dvakrát: nejprve si na Pocognoliho volný přímý kop naskočil o šest minut později Kanu, gólovou radost mu ovšem překazil skvělým reflexem Zieler. Hned v nastavení potom hlavičkoval pro změnu Felipe, strážce hannoverské branky uklouzl, Tchité ale svůj pokus nasměroval vedle branky.

Více informací k zápasu

Valencia CF - PSV Eindhoven 4:2

08.03.2012 21:05

Góly: 11. Víctor Ruiz, 13. Roberto Soldado, 43. Roberto Soldado (pen.), 56. Pablo Piatti - 83. Ola Toivonen (pen.), 90. Georginio Wijnaldum

Valencia doma v prvním zápase s PSV nakročila k postupu do čtvrtfinále, maximálně spokojena přesto být nemůže. Španělský klub v závěru zápasu ztratil vedení 4:0 a do Eindhovenu pojede pouze s dvoubrankovým náskokem.

Domácí začali velmi dobře a brzy šli do vedení, ve 13. minutě centroval Pablo, na zadní tyči našel špatně hlídaného Ruize a snaha Isakssona už byla marná - 1:0.

Hosté se ještě nestačili vzpamatovat z první inkasované branky a už to bylo z jejich pohledu 0:2. O pouhé dvě minuty později se na pravé straně nadechl k individuální akci Barragan, prošel až k pokutovému území a jeho přihrávku dopravil do sítě s pomocí Manoleva probuzený kanonýr Soldado - 2:0.

Na tříbrankový rozdíl mohl zvýšit Jonas, k němuž propadl rohový kop Pareja, brazilský reprezentant se ale nedokázal ideálně vypořádat s centrem, který už směřoval za něho a v krkolomné pozici mířil nad. PSV se následně osmělilo díky centru Manoleva a zakončení Matavže, ten se ocitl v dobré pozici před Alvesem, rozvlnit síť se mu ovšem nepovedlo.

Valencia pak odpověděla centrem Barragana a hlavičkou na malém vápně zcela osamoceného Piattiho, jemuž zkazil radost Isaksson ve spolupráci se svou pravou tyčí. Švédský brankář přesto v první půli ještě jednou inkasoval, krátce před odchodem do kabin fauloval Strootman v pokutovém území Jonase a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Soldado - 3:0.

Do druhé půle šli hosté s cílem dát branku a vykřesat postupovou naději pro odvetu, místo toho ale opět inkasovali. V 56. minutě si na Parejův pas za obranu naběhl Piatti a sám před Isakssonem zachoval chladnou hlavu - 4:0.

Isaksson se poté musel činit proti trestnému kopu Jonase, s nímž si poradil. Zdálo se, že Valencia v pohodě kráčí za postupem, závěrečná desetiminutovka ale otevřela před odvetou zajímavé možnosti. V 83. minutě byl ve vápně soupeře faulován Strootman, jehož zastavil špatně načasovaný skluz Mathieuho, Toivonen následně penaltu proměnil a snížil na 1:4.

A to nebylo ze strany PSV vše, v samém závěru si na centr na zadní tyč počkal Wijnaldum a zařídil svému týmu nakonec velmi slušnou pozici před odvetou.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Udinese Calcio 2:0

08.03.2012 21:05

Góly: 63. Maarten Martens, 84. Erik Falkenburg

Italskému fotbalu hrozí, že mezi posledními osmi celky Evropské ligy nebude mít ani jednoho zástupce. Do osmifinále se probojovalo pouze Udinese a to před sebou bude mít složitý úkol, v domácí odvetě proti Alkmaaru totiž bude dohánět manko 0:2...

Výkony Udinese stojí a padají s Antoniem Di Natalem. Italský kanonýr měl poměrně nedávno zdravotní problémy, trenér Francesco Guidolin se ho tak rozhodl v tomto zápase ponechat jenom na lavičce náhradníků a na výkonu jeho týmu to bylo znát, přestože první střelu si na své konto už po třech minutách připsal Asamoah.

Jinak první půle patřila domácím a jako první zahrozil Elm, proti jehož střele musel zasahovat Handanović. Slovinský brankář musel do akce i v 19. minutě, v té ho zaměstnal Holman. Alkmaar kontroloval hru a hodně často pobýval na polovině svého soupeře, hodně složitý úkol pro něj ale znamenalo nalezení skulinky v defenzívě Udinese.

Největší šanci úvodní pětačtyřicetiminutovky si tak na své konto připsali hosté. Armerův tečovaný pokus znamenal rohový kop, po něm se pak do zakončení dostal Danilo a Esteban musel ukázat své kvality.

Druhý poločas otevřel Pasquale a jeho volej mimo, skóre se ale měnilo na druhé straně. V 63. minutě se k centru dostal Altidore, od Pasqualeho nabral míč směr k Martensovi a ten si už věděl rady - 1:0.

O čtyři minuty později mohlo být srovnáno, to by ovšem Ferronetti musel v obrovské šanci trefit odkrytou bránu. Udinese více otevřelo hru, na hřiště přišel i Di Natale, ke gólu to ovšem nevedlo, alespoň tedy ne ke vstřelenému. V 84. minutě totiž podruhé udeřili domácí, asistentem byl znovu Altidore, z jeho práce tentokráte těžil Falkenburg - 2:0.

A pro hosty mohlo být ještě hůře, v 89. minutě pálil znovu Falkenburg a Handanović musel vytáhnout povedený zákrok. V nastaveném čase pak náruč slovinského brankáře našla hlavička zcela volného Altidora.

Více informací k zápasu

Manchester United - Athletic Bilbao 2:3

08.03.2012 21:05

Góly: 22. Wayne Rooney, 90+2. Wayne Rooney (pen.) - 44. Fernando Llorente, 72. Óscar de Marcos, 89. Iker Muniain

Nervózní, leč krásný zápas viděli fanoušci v "Divadle snů". Manchester United sice vedl, ale disciplína, štěstí i souhra španělského týmu skóre otočila, a tak mají Baskové lepší výchozí pozici do odvety.

Po dvaceti minutách vstřelil první branku Wayne Rooney a vše vypadalo růžově. Možná spíš rudě. Přesně o stejný časový úsek později se ale dočkali i hostující fanoušci, hlavní hvězda týmu, střelec Fernando Llorente, srovnal krok. Ve druhém poločase poslal Basky do vedení De Marcos. A potřetí poslal míč za De Geova záda Muniain. V infarktovém závěru zkorigoval stav brankou z penaltu opět Wayne Rooney.

V první šanci zápasu se objevil Fernando Llorente. jeho střela ale mířila těsně mimo De Geovy tyče. K velkému tempu úvodu zápasu přispěla i souhra Rooneyho s Giggsem. Johnny Evans na druhé straně skvělým zákrokem zastavil Fernanda Llorenteho. Poté už přišla další chvíle Wayna Rooneyho, který si s ní tentokrát poradil. Po pěkné akci Ryana Giggse a Javiera Hernandéze pálil mexický útočník, gólman Iraizoz jen vyrazil a Rooney se z dorážky nemýlil - 1:0 pro "Rudé ďábly".

V další šanci se ocitl Ashley Young, ale bránu po souhře s "Chicharitem" netrefil. Další šance ale přibývaly jen na konto hostí, vedení United držel výborný De Gea. Nevyzráli na něj Susaeta, Lorenta ani několikrát Muniaín. Když už se svěřenci trenéra Fergusona viděli v šatnách, zúročil Athletic svou aktivitu v zasloužené vyrovnání. Na centr zprava si naskočil nedůrazně bráněný Fernando Llorente a hlavou překonal De Geu - 1:1. Rozjásal tím zhruba sedm tisíc příznivců Athleticu, kteří se na Old Trafford starali o výbornou atmosféru.

Do druhé půle vlétl Athletic snad ještě aktivněji a De Geu prověřil jeho vrstevník Iker Muniain. Krvácející hlava nedovolila pokračovat Smallingovi, kterého nahradil Carrick. Do zápasu se zapojil po delší odmlce také Anderson, který nahradil Parka. Ani to ale domácím nepomohlo. Očekávaný tlak se nekonal, naopak Baskové byli stále nebezpeční, favorita přehrávali a v 72. minutě se dostali do vedení. Na oblouček za obranu si z drobného ofsajdu naběhl De Marcos a z první zamířil přesně k tyči - 1:2.

Deset minut před koncem se zkoušel prosadit Rooney, jeho pokus ale brankou neskončil. Naopak stále aktivní Athletic ještě navýšil své vedení po sérii chyb v obraně United. Evra s Jonesem nedokázali odvrátit dlouhý pas a míč se dostal k De Marcosovi, jehož laxně bránil Anderson. Se střelou do protipohybu si ještě De Gea reflexivně poradil, ale tragickou chvilku defenzívy Manchesteru završil Rafael, jenž zcela vypustil souboj s dobíhajícím Muniainem a nechal jej z malého vápna prostřelit bezmocného De Geu.

Když už začala být situace pro United kritická, zachránil ji opět osvědčený borec s vizáží unaveného boxera. Hernandézův centr byl na hranici vápna zblokován rukou De Marcose a nařízenou penaltu bez problémů proměnil Rooney. Jeho dva góly ale na vítězství nestačily a United čeká v Baskicku velmi těžká práce.

Více informací k zápasu

Metalist Charkov - Olympiakos Pireus 0:1

08.03.2012 19:00

Góly: 50. David Fuster

Jediný zástupce ukrajinského fotbalu v jarní části evropských pohárů Metalist Charkov nezvládl osmifinále Evropské ligy na domácí půdě s Olympiakosem Pireus, se kterým prohrál o jediný gól. Hosté tak mají k postupu do čtvrtfinále blíže. O vítězství 1:0 se postaral v 50. minutě David Fuster.

Metalist vstoupil do utkání o dost aktivněji. Papa Gueye a José Sosa ale mířili jen vedle brány, za hosty se mohl prosadit Mirallas, jehož centr z rohového kopu musel vytěsňovat na brankové čáře do bezpečí až gólman Horjajinov. V 9. minutě vypálil domácí Cleiton Xavier, jeho střela z dálky ale byla zablokována.

Rychlé tempo utkání plné menších i větších šancí pokračovalo i nadále. V dobré střelecké pozici se najednou objevil také Maniatis, do jeho pokusu se ovšem na poslední chvíli vložil Papa Gueye. Pak také z pořádně velké vzdálenosti zkusil vypálit Blanco, nicméně mezi třemi tyčemi byl pozorný maďarský gólman Megyeri ve službách Pireusu.

Domácí byli jinak směrem dopředu i nadále aktivnější. Po pěkné akci mohl skórovat rovněž Cristaldo, nenašel ovšem správnou mušku, dvakrát také vychytal Fininha skvělý Megyeri, stejně tak ani Cleiton Xavier neuspěl z přímého kopu. Do přestávky chtěl ještě rozvlnit síť hostující Maniatis, ale pálil jen nad břevno.

I když by si za výkon v první půli asi Metalist průběžné vedení zasloužil, podařilo se to právě soupeři. V 50. minutě se po Mirallasově centru dostal k nešťastnému odraženému balónu Fuster, jenž z blízkosti v pohodě zacílil. Přitom ihned na to mohl vyrovnat Edmar, jenže hlavičkoval nad břevno po centru od José Sosy.

Edmar měl ještě jednu šanci, poté také Taison, jenže prvního jmenovaného zastavila domácí obrana a druhý jmenovaný hlavičkoval mimo. Taison ihned na to prověřil Megyeriho přece jenom o pár minut později, nepřekonal ho ovšem. Ani střídající Devič nezamířil úplně podle svých představ, a míč tak skončil v zámezí.

V 78. minutě napodobil své spoluhráče opět Cleiton Xavier, po jeho střele si zkrátka Megyeri na balón šáhnout nemusel. Hosté s velkým štěstím vítězství ubránili, ačkoli soupeř byl v útoku o dost lepší. Nakonec Charkov hrál posledních osm minut o deseti, jelikož se za hrubý zákrok nechal vyloučit Maniatis.

Více informací k zápasu

Sporting CP - Manchester City 1:0

08.03.2012 19:00

Góly: 51. Xandão

Po zcela jasném vyřazení Porta narazil jeden z žhavých kandidátů na titul v Evropské lize na další portugalský klub. Manchester City v Lisabonu se Sportingem odehrál vyrovnaný první poločas a ve druhém měl možná o trochu více ze hry. Jediný gól zápasu nicméně vstřelil domácí Xandao a dal tak zelenobílým solidní naději na postup do čtvrtfinále, kterou budou hájit za týden na Etihad Stadium.

První záchvěv v srdeční frekvenci diváků na Estadio Jose Alvalade způsobili domácí hráči. Joao Pereira po deseti minutách hbitě pronikl do pokutového území a mířil na zadní tyč Hartovy branky, anglický gólman ale prudkou ránu dokázal vyrazit. Už za dvě minutky ale byla k vidění největší šance první půle. Milner nakrátko rozehrál rohový kop, následně poslal dobře mířený centr do malého vápna, kde nejvýše vystoupal Kolo Touré a jen fantastický reflexivní zákrok Patricia udržel konto Sportingu čisté.

Úvodní dějství bylo poměrně dost svázáno taktikou, Sporting důsledně bránil a spoléhal na protiútoky. S těmi si ovšem defenziva Citizens až na výše zmíněný pokus Pereiry dokázala poradit. Hosté pak už do přestávky zahrozili jen jednou a to ve 24. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal k míči na hranici vápna Gareth Barry a šikovně kroutil míč levačkou k tyčce. Minul asi o 20 centimetrů.

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala ve velkém tempu. Už po pěti minutách po faulu Kola Tourého zahrával Matias Fernandez z dobré pozice přímý kop, Hart jej dokázal jen vyrazit k dobíhajícímu Xandaovi. Stoper portugalského týmu napoprvé mladého brankáře ještě nepřekonal, avšak druhá dorážka patičkou už skončila v síti - 1:0. Hned vzápětí se hnal s odpovědí Agüero, jehož průnik do vápna skončil střelou z úhlu do pohotového Patricia.

V šedesáté minutě mohlo být rovněž srovnáno, Kolarovově dělovce po nakrátko rozehraném přímém kopu chybělo k šibenici málo. Hned za další tři minutky bylo ovšem málem veseleji v táboře domácích. Emiliano Insua přihrál okolo dezorientované obrany Man City na malé vápno Van Wolfswinkelovi, který bohužel pro dychtící fanoušky v Lisabonu trefil jen přesouvajícího se Harta.

Angličané se snažili s nepříznivým stavem něco udělat, ale do velkých příležitostí se dostali Manciniho svěřenci až v posledních minutách. Tři minuty před koncem základní hrací doby se po rohu pověsil do vzduchu střídající Balotelli a hlavou trefil břevno. V poslední minutě pak Agüero v obrovské šanci sice překonal Patricia, jenže trefil hrdinu dnešního zápasu Xandaa, jenž včasným blokem zachránil pro Sporting těsné vítězsví.

Více informací k zápasu

FC Twente - Schalke 04 1:0

08.03.2012 19:00

Góly: 61. Luuk de Jong (pen.)

Schalke si chtělo po neúspěšných ligových zápasech spravit chuť v Evropské lize na trávníku Twente, to se mu však nepovedlo, rozdílovou branku zaznamenal z pokutového kopu de Jong. Königsblauen tak budou mít v odvetě napilno.

Oba celky se rozbíhaly pomalejším tempem, byli to ale domácí, kteří už na Arke Stadionu nepoznali hořkost porážky v posledních šesti duelech, kdo se osmělil jako první: po deseti minutách centroval do pokutového území Cornelisse, nehlídaný de Jong ovšem nedokázal svou hlavičkou Hildebranda ohrozit. Další hlavou se o chvíli později prezentoval Chadli, ten však pro změnu mířil pouze do místa, kde stál připravený strážce hostující svatyně. Na opačné straně pak měl z ničeho nic nadějnou šanci Holtby, ale neuspěl - i tak ale tato akce symbolicky předala dirigentské žezlo do rukou německého celku.

Zvýšenou aktivitu Königsblauen mohl po chybě Bramy ve středu pole zužitkovat Jones, jenž vyvezl míč dopředu, narazil si s Obasim, potom už však nedokázal sám před Mihajlovem zacílit do branky. Hra nabírala na obrátkách, oba týmy už dostatečně pochopily, kudy že to povede cesta, a tak svoje útočné choutky vůbec nekrotily. Nejprve byl v akci Raúl, tomu ale ve vápně odebral míč dovoleným způsobem Douglas, hned nato se užuž hnal na Hildebranda Fer, zkušený brankář ale prokázal dobré čtení hry a byl u míče jako první. Twente mělo do přestávky ještě několik nadějných šancí, ale opět Fer, Chadli, ani de Jong s nimi nedokázali naložit ideálně.

Po obrátce se pokračovalo podle not Twente, postupem času se však hra dostala do mrtvého bodu, hrálo se především ve středu hřiště, ani jedna strana se nedokázala dostat k ohrožení branky. To se změnilo až v 60. minutě. De Jong dostal ideální balón za obranu, když však za zády ucítil Matipa, ani na chviličku nezaváhal a skácel se k zemi - sudí Thomson situaci vyhodnotil jako faul, a tak nemohlo následovat nic jiného než pokutový kop. K němu se postavil sám faulovaný a tvrdou ranou bezpečně proměnil - 1:0. Navrch ještě viděl mladý stoper S04 červenou kartu.

Gelsenkirchenský celek se nicméně po inkasované brance nesesypal, právě naopak - okamžitě chtěl odpovědět tím stejným způsobem. To se mu však dlouho nedařilo, domácí se zatáhli a víceméně už jen čekali, s čím přijde soupeř, Schalke se však přes zhuštěnou defenzivní hráz prosazovalo jen velmi ztěžka. Když už se ale přece jen hosté k něčemu dostali, tak Jones hlavičkoval nad branku a střídající Draxler pro změnu nedokázal trefit prostor ohraničený třemi tyčemi.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Beşiktaş JK 3:1

08.03.2012 19:00

Góly: 24. Eduardo Salvio, 27. Eduardo Salvio, 36. Adrián - 53. Simão

Bez větších problému zvládlo první osmifinálový duel španělské Atlético Madrid proti Besiktasi. Během prvního poločasu nasázelo soupeři hned tři branky, o které se postarali dvakrát Salvio a jednou Adrián, a bylo prakticky rozhodnuto. Hosté si do odvety, ve které budou pro tuto chvíli bojovat o menší šanci na postup, vezou alespoň trefu Simaa.

Domácí prvnímu poločasu naprosto vévodili. Defenzíva Besiktase nebyla jako cedník, byla jako děravý cedník. Už ve 3. minutě bylo zřejmé, že Atlético je v naprosté pohodě a že na vstřelení gólu nebude čekat dlouho. Adrián poslal přihrávku na Falcaa, který však z vyložené pozice ještě v tuto chvíli nezamířil dobře.

V 11. minutě si vytvořil jedinou šanci prvního poločasu i istanbulský celek. Fernandes vypálil tvrdě z dálky, jelikož nevěděl, co by, a brankář Courtois měl s jeho dělovkou pořádné problémy. To bylo ovšem ze strany svěřenců kouče Carlose Carvalhala vše. Od té doby už to byl jen koncert Atlética.

Po dvaceti dvou minutách hry si Falcao narazil pěkně s Kokem, jedním z nejaktivnějších mužů na hřišti, jenže hostujícího gólmana Gönena nakonec nepřekonal. To se podařilo až o dvě minuty později Salviovi. Koke na něj poslal dlouhý pas, Salvio se elegantně dokázal zbavit záložníka Kavlaka a z vyložené pozice v pohodě zacílil.

O pár chvil později již madridský tým vedl o dvě branky. A že to byla fotbalová lahůdka, jak skóroval Salvio! Opět si ho našla Kokeho přihrávka, Salvio byl naprosto sám před Gönenem a krásným padáčkem, jenž lehounce zapadl k tyčce, rozvášnil své příznivce. A to přitom minutu před ním Filipe neuspěl z blízkosti proti Gönenovi.

Osm minut před koncem Atlético dovršilo parádní výkon i třetí trefou. Adrián se dostal s míčem těsně za vápnem, naznačil, že bude přihrávat doleva, ale jakmile zjistil, že má před sebou vlastně volný prostor, využil ho a krásnou střelou pod břevno stvrdil průběžné vedení. Besiktas po přestávce přidal pouze jeden čestný úspěch.

Po rohovém kopu byla nejprve střela Korkmaze zablokována, balón se ale odrazil k Simaoovi, jenž táhlou střelou překonal marně se natahujícího brankáře Courtoise. O pár minut později mohl skórovat také Mustafa, jenž si naběhl u bližší tyče na centr Simaa, jenže z blízkosti trestuhodně zamířil mimo.

Atlético si jinak nadále vítězství v pohodě hlídalo. Čtvrthodiny před koncem zahrozil ještě Koke, když mu hlavou Mario Suárez sklepl pas Pizziho, jenže španělský záložník po zemi zamířil mimo. V závěru pak domácí nedokázali potrestat chybu gólmana Gönena, na druhé straně vychytal Hološka skvěle Courtois.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (239)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pekne Sporting

Reagovat
smazaný uživatel

united dneska strasny vykon a obrana horsi jak od chelsea, a krasa vykon bilbao, a de gea aspon 5 golu vychtal....

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi sázkařsky zase zadařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na Charkov **/*****

Reagovat
smazaný uživatel

na Charkov jsem mne taky za 1

Reagovat
smazaný uživatel

Metalist, Schalke, City, Athletico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokračování: Hannover, United, Udine(02), Vale... ach jo, a to mi minulý týden (resp. i pondělí) vyšlo všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na lutych a Valencii ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

gól Sportingu hned jak ho najdu přidám

Reagovat
FC Porto FC

ne já chci

Reagovat
smazaný uživatel

Atléti

Reagovat
Godwinson

Pěkné výsledky, až na ten Metalist, co ti tam dělali ...

Reagovat
smazaný uživatel

City potřebuje posily

doporučuji Essiena. Ideální aby si stoupl vedle Yaya Toureho místo Barryho a pak to bude šlapak perfektně. Dále by to chtělo Maloudu. By byl levně a zvedl by konkurenci Nasrymu kterej zatím hraje tužku. Ale potenciál má na TOP10. však už tam jednou byl stejně jako Malouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji ti lobotomii.

Reagovat
Godwinson

To jdeš asi s křížkem po funuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys potřeboval taky posílit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

City potřebuje posily.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

jj a největší slabinu mají v útoku, torres by drahej nebyl a idealně by se doplňoval s van persiem

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting zaslouzene.

Reagovat
Arne

Komentátor tam prý reklamoval brankářovu ruku v malým vápně, jo?

Reagovat
Erdovec

ne ale první říkal potom co Citizens nastřelili břevno že to nebylo žádné nebezpečí a pak tvrdil že přímák kope hráč který už delší dobu nebyl na hřišti, prostě ČT

Reagovat
Trand

Lípa říkal něco ve stylu "Aguero reklamuje ruku, asi domácího brankáře Ruie Patrícia.." Přitom celá akce byla někde urpostřed vápna.

Reagovat
jv

Reagovat
Arne

Jo, to jsem si myslel...

Reagovat
fantomas

To je fakt tragéd..

Reagovat
herbage

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem žasnul

Reagovat
hawk

já to slyšel jen okrajově, ale podle mě to bral jako srandu ne jako vážnou věc, myslim, že zase tak mimo nejsou.

Reagovat
hawk

kdyby to řekl Bosák tak to berou všichni jako svkělej hlod

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Wat

Souhlasim, byla v tom ironie.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to mela byt narazka na tu Aguerovu reklamaci

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť si dělal prdel ...

Reagovat
Josifek

No, myslel to v nadsázce, ale vtipný to fakt nebylo, celý to jeho komentování bylo děsný, klasicky..zlatě Čapek, to je rutinér, sice tě jeho komentování příliš neobohatí, ale dá se snést celkem v pohodě, až na ty jeho rýmovačky a výslovnost některých jmen.

Reagovat
smazaný uživatel

Charkova,City ************

Reagovat
FC Porto FC

pro Sporting Clube de Portugal

Reagovat
Ligter

Sporting výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože Čapku, jak to zas vyslovuješ ty jména Lijorente?

Reagovat
Erdovec

tak jestli ti toto připadá nejhorší tak jsi šťastný člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Evááááááááááááááááns

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic hraje neskutecne paradne

Reagovat
Bayern +

Tak snad Schalke 04 postupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Valencia si to dává

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao to dnes fakt dává, MU budou dnes rádi za remízu!!

Reagovat
Kokesh

Anglie dostává zatím pěknou čočku. Samozřejmě, že teď přijdou fanoušci obou Manchesterů s tím, že Uefa je pro ně zbytečná soutěž, ale...baví mě to.

Reagovat
Kokesh

Uefa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi starší ročník,přiznej si to.

Reagovat
Kokesh

No patnáct jako tobě mi opravdu není.

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě bohužel příští týden vypadne Chelsea a bude hotovo. Letos týmy z PL celkem v 3,14či

Reagovat
smazaný uživatel

lol Ferguson penalty.. ruka, ktera chranila oblicej a jeste mimo vapno - jasna penalta prece

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka to byla, ale penalta být neměla.

Reagovat
Liquid

přesně tak, United se prostě takový pencle pískaj no, ale stejně to nestačilo

Reagovat
smazaný uživatel

za jakou ruku byste teda chtěli ty penalty pískat když ne za tuhle

Reagovat
PJ

Obličej půl metru nad hlavou? Penalta to nebyla, protože to bylo venku, ale ruka jasná.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

španělské kluby jsou v Evropě kromě Realu a Barcelony nekonkurenceschopné © experti

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao je fakt dobrý, těm bych výhru a 4 místo v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*přál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Kde mas uvodzovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Primera je "liga dvou týmů" a zbytek je sračka. © experti

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao fantázia...dneska mám ešte k tomu narodeniny, proste skvelý darček... Muniain zosmiešnil celú obranu, Manchesterom sa nesie baskický rev :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale penalty být neměla,bylo to před čárou

Reagovat
smazaný uživatel

*penalta

Reagovat
Shevchenko

Naprosto zasloužené vítězství Bilbaa, ale skončit to mělo tak 1:5.

Reagovat
fenixLFC

athletic je neskutocny ako drzal som im palce, ale ze predvedu takyto skvely vykon to som necakal....a ti ich fanusikovia, ti su genialni....takze ked som doteraz nevedel kto je v spanielsku moj najoblubenejsi, po dnesku je to jasne dufam ze to udrzia a postupia dalej, prajem im vitazstvo v celej sutazi

Reagovat
Ronaldo.com

OSTUDA!OSTUDA!OSTUDA! nechci snižovat vykon Athleticu ten byl skvělěj a pro ně zasloužená vyhra jen mě zaraži že před zapasem se toho nakeca jak se nesmi opakovat ajax atd. a potom hráči

(ne)podaji takovej vykon bez jakékoli bojovnosti a zaujatosti do hry

Reagovat
iamek

.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Španělsko - Zbytek světa 17:6 hezky

Reagovat
iamek

De Gea dneska ... Zbytek tymu

Reagovat
smazaný uživatel

United dnes spíše k smíchu... výkon ala Chelsea, i když spíše slabší

Reagovat
iamek

Vykon ala Zizkov

Reagovat
smazaný uživatel

mela to byt penalta?

Reagovat
vocasisko

ale jo, ta ruka byla tak 10 cm ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Fajne, v LM sa môžu tímy z Calcia aj roztrhnúť, ked budú ostatní takto srať na EL, budú hrať Ligu Majstrov namiesto Juventusu, Interu či Neapolu celky ako Stuttgart, či Hannover....awesome

Reagovat
fenixLFC

BTW to co vyviedla ta valencia, aby ich tie dva goly este nemrzeli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta penalta byla vyzivna jak snidane od Nestle

Reagovat
Kokesh

70. pro slivovičku

Reagovat
smazaný uživatel

už běžím s kyblíčkem oleje k tomu ohníčku nad Manchestery .... jo , jo , a ještě jednou jo!!!!

Reagovat
Liquid

parádně Bilbao, velice chabý výkon Manchesteru United, takhlec špatně by to neodehrál ani Stoke, dokonce i poměrně mizerný de Gea uchránil United od ostudy, můj černý kůň Bilbao tedy půjde dál

Reagovat
iamek

Mizerny de gea nas drzi stale v boji na titul. Poslednich 6 zapasu zachytal jako buh

Reagovat
Liquid

ale první půl rok měl hodně špatný a i z vaší strany na něj šla zasloužená kritika

Reagovat
iamek

To urcite, ale asi mu to pomohlo. Ted je vazne uzasny. Snad mu to vydrzi do konce sezony, protoze v soucasnem manchesteru potrebujeme dobreho golmana

Reagovat
Liquid

Edwin stejně měl ještě vydržet, byl nejlepší na ostrovech ikdyž končil

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád má do top světových golmanů strašně moc daleko...

Reagovat
iamek

Taky to je nejmladsi golman v top klubech :). Ma cas :). Edwin byl Edwin :).

Reagovat
Marosh16

Athletic hra takto pekne stale alebo mu vysiel zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

u Schalke to snad neni možný

a) de Jong si zakopne o nohy a sudí pískne faul + čk pro obránce, který se ho nedotkl

b) k údajnému kontaktu došlo před vápnem, ale bylo rozhodnuto, že se provede penalta

c) při exekuci pk do vápna vběhli dva útočící hráči Twente předčasně, gól se tedy neměl uznat a kop opakovat

Reagovat
Bayern +

d) De Jong nešiel priamo na bránu, červená karta neoprávnená.

A to som snáď na takej úrovni ani nevidel, aby sa v jednej situácii dvaja rozhodcovia trojnásobne splietli.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ten třetí co se opírá o brankovou konstrukci to mohl taky vidět líp

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

čim více šašků, tím větší komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Reagovat
Bayern +

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

ještě štěstí, že Ibra proti Arsenalu padal mimo vápno, tedy alespoň v odvetě

Reagovat
smazaný uživatel

vzkaz zbylých PL onanistům

Reagovat
fenixLFC

myslim ze vacsina ,,PL onanistov'' to bilbau praje

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prohra je good, aspon WBA dostanou klepec a city bez Kompanyho na Liberty stratijou.

Reagovat
tomasinho

TY vole, tomu říkám penalta.

Reagovat
Trand

Reagovat
poz3n

no je to fakt neskutečný

Reagovat
vocasisko

doživotní zákaz fotbalu pro Matipa

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sestřih na ČT... Nejdřív řekne Timovi Neuer a teď místo Draxler Baumjohann...

Reagovat
herbage

ČT rulez

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Luuk de Jong Nechutny. A oni se furt tyhle fauly piskaji, viz Torres proti Chile na mistrovtsvi.

Reagovat
Cipinho

chceš říct, že si sám zakopl o nohu bez cizího zavinění?

Reagovat
tomasinho

Csaplár

Reagovat
poz3n

aspon se s tim nesere

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Stindl

Reagovat
Kokesh

Viděl někdo to malé brnknutí jako moderátor? Teď by se hodili ti zmiňovaní experti - viz výše od CJP.

Reagovat
poz3n

brnknutí jeho jedné nohy o druhou

Reagovat
Nuno čomes

V tom studiu 10 minut řeší, jestli mu škrt nebo neškrt o nohu To ČT je vážnš směšné a ten co dneska komentuje studio je nejsměšnější ze všech

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Messi. On nikdo jinej nikdy neloboval..

Reagovat
Liquid

Reagovat
JacoBee

Dává tak každý 3/4 gól,a dává to krásně i ve chvílích kdy jsou lepší řešení,momentálně v tom není nikdo lepší ...nevím čemu se divíš

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo tak lobuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby srovnavali treba s Ronaldem, tak by tu zase naopak mohli byt Barca fans urazeni. Nevyberes si

Reagovat
JacoBee

Jak často takhle ronaldo dává góly?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda mohli im viac natrepať odpornym manjúuu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak vzpominam na nedavnou diskuzi o tom, ktera soutez je lepsi PD nebo PL - meli jsme tu ted docela fajn primou konfrontaci :-)

Reagovat
JacoBee

ne ale to přece nejde protože,prostě BPL je lepší ,protože víš co, prostě proto.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vocasisko

BPL je komplexnější, nebo jak je to v tomto případě?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, to je snad jasne ne?Tymy jsou tam vyrovnany a zadnej vyrazneji nevycniva(vsichni hrajou hovno)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Všechny komplexně na hov*o

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to je, ja teda PL moc nemusim, podle me je hodne precenovana... PD si myslim je lepsi. Mam rad L1, napinava, vyrovnana, dramatika a kvalitni. Pulka tymu z PD kupuje hrace prave z L1.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz celkem nedavno nakopala Cukotka prdel Valencii ( i blbej Stoke s ni kopal vicemene rovnocene) tak to byl dukaz ceho prosimte? Tohle sou proste tak zbytecny zvasty po jednom zapase nechapu co si tim dokazujete mamlasci

Reagovat
Jerichoo

Bilbaooo

PD dnes dala opäť PL na medzinárodnom fóre naprdel

Reagovat
joshua

Naprostá většina fanoušků PL tady dneska fandila Athleticu, ale vy si něco pořád musíte dokazovat.

Reagovat
Al Capone

Ale to nic nemění na tom, ze skutečně dostala na prdel

Reagovat
joshua

Tak proč si to v klidu neužijete? Proč hned musíte provokovat? Místo toho, aby se tu hodnotil výborný výkon Athleticu, tak se tu zas píšou tyhle sračky, který nic dobrýho nepřinášej.

Reagovat
Al Capone

Ja si to užívám, toto je taky můj první příspěvek, ale fans PL si za to můžou sami...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jak se do lesa volá... Pod PL stačí napsat "PD - plážová liga" a máš 15 palců. Tohle aspoň dává nějakej smysl, tamto je naprostý honění si trika

Reagovat
joshua

Tohle mi teda přijde horší. Tam si jen honěj navzájem, tady je to už ale cílená provokace.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jaká cílená provokace? Neustálý výsměch PD o nějaký konkurenceschopnosti se zakončí tím, že španělský kluby kromě R&B v jeden den vyklepnou PSV, Besiktas a United. A pak zase někdo naběhne a bude psát o plážový lize? Prostě se chytrolínům vrací jejich humorné poznámky.

Reagovat
joshua

Ok Jen mi to přijde naprosto zbytečný ve chvíli, kdy právě výsledky hovoří za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nedelej zbytecne haló z toho, ze nekdo rekne, ze PL dostala na prdel, kdyz tomu tak je "na druhou" dneska.

Reagovat
joshua

Pokud vím, tak dnes hrál Athletic Clubek s ManUTD, a ne PL proti PD.

Ale když vás to baví. tak prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý spíš bylo srovnání týmu na špičce PL bojujícího o titul a týmu, který bojuje ve Španělsku o poháry. A sorry, prohrát doma a ještě se nechat takhle přehrát.. Navíc celková situace týmu PL - dneska prohra City. v LM jen Chelsea a to s malou nadějí.. A ve Španělsku jak vidno hodně kvalitní týmy + Real a Barcelona uplně někde jinde - zkrátka dneska další důkaz, co je asi momentálně kvalitnější. Nic víc - konkrétně já ani nic nepsal do týhle doby, ale nemusí se zo toho dělat věda, ono si to asi dost lidí zasloužilo, takhle popíchnout

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz teda Chelsea ktera je letos totalne v hajzlu a bojuje jen o LM porazi dlouhodobou spanelskou "trojku" Vale tak to znamena co? Ze PL je teda lepsi? Se nekdy zamyslete boze.....Nikdo z fans PL nepopira dominanci Barcelony a Realu (i kdyz tam to na mezinarodnim poli neni tak jednoznacny) jenomze delat tyhle soudy po jednom zapase? Nechci snizovat fantasticky vykon Athletiku ale MU bylo ocividne dost demotivovany.....proste ne tyhle soudy neuznavam, nemyslim si ze tenhle zapas lze brat jako bernou minci

Reagovat
smazaný uživatel

nesoudim podle jednoho zapasu - koukni se na celkovou situaci. ale rozhodne tenhle zapas da spis za pravdu PD. a at do toho sli s jakymkoliv umyslem, tezko si doma muzou dovolit podat takovejhle vykon? o vysledku nemluvě..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze tenhle zapas vysel lip pro PD, Chelsea-Vale zas pro PL, navic tam slo o postup do dalsi faze LM takze maximum, EL proste pro MU neni vyzva coz jejich vykon neomlouva ale brat se to proste musi kdyz uz chces delat tyhle soudy.....proste kdyz vypichnu bezkonkurencni Barcu tak je to naprosto srovnatelny a pres to ze letos sou pohary pro Anglany krizovka....navic moje osobni presvedceni je ze PL je ve vsech ohledech mnohem zajimavejsi (boj o titul, pohary, sestup...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze tenhle zapas vysel lip pro PD, Chelsea-Vale zas pro PL, navic tam slo o postup do dalsi faze LM takze maximum, EL proste pro MU neni vyzva coz jejich vykon neomlouva ale brat se to proste musi kdyz uz chces delat tyhle soudy.....proste kdyz vypichnu bezkonkurencni Barcu tak je to naprosto srovnatelny a pres to ze letos sou pohary pro Anglany krizovka....navic moje osobni presvedceni je ze PL je ve vsech ohledech mnohem zajimavejsi (boj o titul, pohary, sestup...)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jdeš s mainstreamem, nezajímáš se o jiný ligy, minimálně La Ligu. Kdežto kdyby ses trochu rozhlédl, dal tomu čas a nesledoval jen první dva tři kluby, tak tě ta liga prostě musí bavit. Vyrovnaná utkání, krásný góly, pár bodů mezi sestupem a poháry. Jen dát něčemu šanci a ne bezhlavě jásat, že v tom a tom je Anglie nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A nenapadla te ta moznost ze vsichni nevidi vsechno jako ty sam a ze se proste najde nekdo kdo ma moznost sledovat obe ligy a vybral si tu anglickou, nez ze je to mainsteamova loutka co PDvidela jen z vlaku? A o tomhle ten prispevek fakt nemel byt to byla jen zbytecna vsuvka, nechtel sem to zas stacet timhle smerem....

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No, nechci tebe nebo všeobecně podceňovat, ale myslím, že to tak opravdu většinou je. Kdo odsud viděl třeba utkání Sportingu s Espanyolem, Getafe s Málagou nebo podobný utkání v posledních letech? Řekl bych, že naprosté minimum, přesto se zůstává u jednoho názoru vycucaného z El Clásic nebo všeobecně R&B a jejich soupeřů.

Je mi jasný, že Španělsku je, co se týče zdrojů nebo jazyka, těžší sledovat, ale je tu neustálé neoprávněné podceňování, které jsi mimochodem právě předvedl i ty.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Samozřejmě, že je. Ale člověku to prostě nedá, když může něco vrátit.

Reagovat
Jerichoo

ja si nič nedokazujem a nezapájam sa do roztržiek ktorá liga je lepšia, len som rád, že sympatický klub ako je Bilbao porazil hrdý ManU

a to, že im fandila väčšina je práve preto, lebo hrali s ManU

Reagovat
Kokesh

Nediv se. Sláva je totiž pomíjivá. Užili si to fanoušci Calcia, PD, PL, jenže...nic netrvá věčně. A proto je potřeba si vše pokaždé užít naplno...

Reagovat
smazaný uživatel

PL PD

Reagovat
kiwwi

hra sa na odvety synu, tak sa ukludni

Reagovat
fantomas

Na fóre nepochybně, tam vždycky španěláci váleli.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, na mezinárodním fóru včera opravdu zaváleli. Narozdíl od Angličanů. Ti se na to prý vykašlali nebo co ...

Reagovat
fantomas

Nedělej nechápavýho, jiříku.

Reagovat
poz3n

Csaplár s termoskou čaje

Reagovat
noustres

MU facku potřebuje, a né jednu, naše hra už delší dobu připomíná ospalou pannu. Doufám, že je to nastartuje, přičemž doufám, že další facku dostanou v Baskicku opět.

Reagovat
smazaný uživatel

"Někdo vyrábí fotbalisty, někdo desetibojaře" . Zelené divadlo snů, klobouk dolů za ten výkon .

Reagovat
Kily

pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

S desetibojařema máme teď bohužel po Romanovai konec.

Reagovat
Kily

jj, škoda, že se Patera uchlastal, ukouřil a na všechno se v jednu chvíli vybodl

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ani neznám. Já mám z těch mladších zafixovaného akorát Karase a že s tím koketoval i Svoboda, než šel definitivně k překážkám.

Reagovat
Kily

není tomu zase tak dávno, co na MS juniorů v Kanadě skončil třetí. Hráli jsme spolu fotbal, on pak jakožto někdo, kdo v šestnácti vypadal na 25 přišel na to, že fotbal pro něj není, jelikož v tom těžil jenom z rychlosti a s míčem neuměl nikdy nic. Pak jeho kariéra ztroskotala na tom, že se o něj nikdo nepostaral, nesehnal stipendium a svaz mu na další rozvoj jeho kariéry nedal ani korunu

Reagovat
alcantara

Kde zaznelo? NA to mam autorske prava

Reagovat
smazaný uživatel

Proslov od Sira Bobbyho ke všem - bez výjímky včetně SAFa, takhle to odfláknout + ta sestava. Ale Baskové zahráli užasně, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

staci ta sestava navic 59 000 divaku a ztoho jeste hruza ze spanelska To je videt jak anglani hodnoti EL viz Tottenham v jakych sestavach nastupoval EL Proste na to kaslou Maji to v hlave

Reagovat
kiwwi

sa tusim ani nepredavali listky do nejakych sektorov...volal som s kamosom v Manchestri a vraj o to vobec nie je zaujem...fanusikovia zvyknuti na LM to beru ako nieco podradne a tak k tomu ocividne pristupuju aj hraci na cele so SAFom

Reagovat
smazaný uživatel

To prijde vice divaku i na Wigan

Reagovat
kiwwi

kukol som si zostrih tak mozme byt asi radi ze to skoncilo len 2:3

len par poznamok...

-gol z ofsajdu kde bola nasa linia obrancov dokonala...bohuzial stava sa a takyto miniofsajd sa neda kritizovat ako chyba rozhodcov (navyse po takej peknej akcii by to bol aj hriech prerusit )

-penalta jasne v pokutovom uzemi

-Meulensteen bude pykat za tu tabulu

Reagovat
smazaný uživatel

penalta JASNĚ (???) v pokutovom území? Co na tom bylo jasného?

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi je zvyknutý na obligátnych 20% pre domácich

Reagovat
smazaný uživatel

Pro něj jako fanouška United v pokutovém území, pro ostatní jasná čára...

Reagovat
cristiano.K.

kiwwi má vlastní pravidlo, neboli podle něj se bere čára jako součáast vápna a prý to má být potom v pokutovém území

Reagovat
kiwwi

jj ja aj fifa mame vlastne pravidla a potom vy mate tie spravne pravidla

Reagovat
cristiano.K.

čára ohranučuje sice území,nicméně,když se stane faul,ruka na čáře,píská se přímý volný kop

Reagovat
smazaný uživatel

Cara je ale soucast pokutovyho uzemi. Na tom se nic nezmeni kvuli tomu, ze obcas nejakej rozhodci nema koule na to, aby piskl penaltu, a vyresi to kompromisem v podobe primaku pred vapnem, protoze si neni jistej, kde se ten prestupek stal.

Reagovat
kiwwi

a este mi povedz, odkial mas taku kokotinu - to si si prave vymyslel?

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

čára je prostě součást vápna, nevim jestli si to nepleteš s brankovou čárou, tam se to bere tak, že když neni celým objemem balon za čarou, tak je ve hře...

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono to tak ale je cara je soucast pokutovyho uzemi

Reagovat
kiwwi

kazdy ju videl, kazdy ju najprv videl vo vapne, bola odpiskana, bola odpiskana dobre!

na toto sa mi hodi prislovie: ked nieco chodi ako kacka, lieta ako kacka a plava ako kacka - je to kacka

Reagovat
Josifek

Parádní výkon Athleticu, MU se zase jednou setkalo s parádním fotbalem...každopádně by mě moc zajímalo, jak by střet takových týmů vypadal v rámci LM, no třeba se to dozvíme příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Udine je tým flákačů nebo ne spíš jeich vedení jsou totální bezmozci oni budou šetřit hráče v osmifinále Uefy ať jdou doprdele,co chtějí bpjovat v lize o LM!radši ne díky,nechte LM gigantům a ať se Udine snaží v EL.Tohle mě tak sere a to stejné je od Lazia,Palerma,AS a dalších serou mě neskutečně.Já to věděl že dostanou,oni nehcjaí na lavce Di Nataleho a v lize si zas pěkně bude vyklusávat směle dál,dá dva goly...njn

Reagovat
smazaný uživatel

však je také to,že díky svému přístupu v EL přišli taliánské kluby o 4.místo v Lize Mistrů takovou sladkou odměnou

každému co si zaslouží - pak se nemůžou divit,že dostanou v kvalifikaci Ligy Mistrů Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

to se prostě nedá, od fanouška Juventusu tohle zní strašně směšně

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, jestli se někdy v nějakém přenosu komentátor nezmíní o Barceloně nebo Messim.

Reagovat
RealC.F.

Včera jsem nesledoval ani jeden zápas. Míra zase perlil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Míra to snad ani nekomentoval včera A ne, že by perlili, já to zas tak neposlouchám, ale v každém zápase se museli zmínit o Messim, jestli ten hráč, co loboval brankáře ho náhodou nesledoval, bago jako Barcelona... Jakoby Barcelona učila hrát jiné týmy. Hlavně Čapek to furt opakuje.

Reagovat
cristiano.K.

200. pro tento krásný fotbalový týden

Reagovat
Al Capone

zas tak pěkný nebyl, 7:1 je fakt hodně

Reagovat
cristiano.K.

padalo hodně golů,krásné zápasy,tak to má být + Straka odstoupil

Reagovat
vladis271

Ale to bránenie Rafaela pri trľom góle bolo epické

Reagovat
Darren Fletcher

ale je to skvely moment na ponaucenie, radsej teraz v mladom veku a v zapase, ktory fakt nie je najpodstatnejsi. druhykrat to uz neurobi, odteraz bude dobehovat kazdu loptu ako divy, to som si isty

Reagovat
smazaný uživatel

včera s Bilbaem výborná příprava na ligu. Výsledek je nepodstatný pokud se vypadne nic se nestane. Hlavně se v těchto zápasech nezranit a nějak to odehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná ostuda pro MU.Proti španělům vypadali jak amatéři.

Reagovat
smazaný uživatel

promiň,ale to je směšný

Reagovat
smazaný uživatel

co je směšné já to tak beru vypadnutí z tohohle poháru mě mrzet nebude. Škoda že SAF nestaví více mladíků.

Reagovat
Darren Fletcher

ot: má tu niekto kontakt na "ally"-ho?

Reagovat
Darren Fletcher

nikto nic? mail?

Reagovat
Free_player

Dobře Bilbao škoda, že jim nenaložili ještě víc

Reagovat
stiflerovamama

Kiwwi zeby von z boja o dalsiu trofej ?

Reagovat
j_mrazik

Kdy naposledy ManUtd nevyhrál žádnou trofej?

Reagovat
minoLFC

ale ved maju uz ten Counter-strike pohar....co sa budu srat s nejakym CC...a FA...a EL...a PL

Reagovat
Darren Fletcher

vy sa s tou PL ci europou tiez prilis neseriete

Reagovat
vladis271

Counter-strike pohar

Reagovat
minoLFC

"Dame CSko?" to boli casy

Reagovat
j_mrazik

Pořád je to hratelný. Nedávno jsem se k tomu vrátil..

Reagovat
Swarley

taky

Reagovat
j_mrazik

Tak se někdy můžeme domluvit. Docela rád bych ti ustřelil hlavu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Darren Fletcher

2005

Reagovat
Rišan

Nechápu, proč tady někteří fandové tak vytrvale přejí Angličanům, i když jsou teď na ústupu ze slávy. Tu věrnost samozřejmě beru, ale ne zaslepenost. Vždyť to ani nejsou žádní Angáni, třeba v ManCity je ze 14 hráčů jen dva opravdoví bílí Angličani, takže je to spíš Afrika City, ManU je vyloženě v krizi a je mi jen líto Ajaxu, který naopak staví dost na odchovancích klubu a prašivej Lyon ho vyřadil z LM podvodem, že Man nedokázal vyřadit - měl k tomu jen krůček. Chelseu mi zprotivil nejdřív Mourinho a samozřejmě ruský velkozloděj Abramovič, takže jediné sympatie mám pro Arsenal, který si to nepochopitelně podělal v Miláně a teď doufám udrží včetně Rosy lepší formu. Obecně mi vadí, když mají ve fotbale rozhodovat prachy. Tím sympatičtější jsou mi výkony menších klubů jako je třeba Bilbao, které jistě není tak bohaté, ale hrají pro radost z fotbalu, líbí se mi třeba oproti trochu již degenerovaným milánským "velkoklubům" i Neapol nebo ukrajinský Charkov, kde je sice taky plno cizinců, ale rozhodně vnesli do EL vítané oživení. Bohužel s nesympatickým, ale mnohem zkušenějším Pireem prohrál, snad ještě v odvetě něco dokážou. Kromě Španělů v pohárech přeju i Holanďanům, což jsou národy favoritů i ME spolu s Němci, kterým to ale v klubech tradičně moc nejde.

Reagovat
jv

A proto je Německo tam, kde je...aha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele