Evropská liga - souhrn odvetných zápasů čtvrtfinále

12.04.2018, 23:02
Komentáře a souhrny
Salzburg předvedl velký obrat proti Laziu, za čtyři minuty dal tři branky a po výhře 4:1 je v semifinále. Sportingu k postupu přes Atlético nepomohla ani výhra 1:0, Arsenal veze postupovou remízu z Moskvy, Marseille přestřílela RB Lipsko...

CSKA Moskva - Arsenal FC 2:2

12.04.2018 21:05

Góly: 39. Fjodor Čalov, 50. Kirill Nababkin - 75. Danny Welbeck, 90+2. Aaron Ramsey

První zápas: 1:4, postupuje Arsenal FC

Dvě gólové dorážky oddělené poločasovou přestávkou přiblížily CSKA Moskva k překvapivému zvratu duelu s Arsenalem na rozdíl jediné branky. Výrazně nervózní hosty uklidnil až čtvrthodinu před koncem Danny Welbeck, jehož gól ukončil převahu soupeře, a v samém závěru pak srovnal na konečných 2:2 Aaron Ramsey. Šance Arsenalu na trofej a účast v Lize mistrů tak žije dál.

Povinnost útočit ležela na moskevském klubu, který k postupu potřeboval skórovat přinejmenším třikrát. Podle úvodu první půle tuto neúprosnou pohárovou matematiku na trávníku ani nešlo zaznamenat, neboť hra domácích postrádala přesnost a obraně Arsenalu nedělalo žádné potíže hlídat prostor před Petrem Čechem. Po pětadvaceti minutách mohl Kanonýry ještě více přiblížit semifinále Alexander Lacazette, avšak Alexej Berezuckij se na poslední chvíli stihl do jeho rány vložit a tečovat ji na rohový kop.

Když už se zdálo, že hosté poklidně dovedou do přestávky výhodné bezbrankové skóre, přišla zničehonic první kloudná akce CSKA a rovnou také skončila gólem. Nababkinovu hlavičku sice Petr Čech ještě reflexivním zákrokem stihl vyrazit, ale nejrychleji na odražený míč zareagoval Fjodor Chalov, pro nějž už bylo snadné uklidit jej z bezprostřední blízkosti do sítě. Domácí rázem ožili a poločasový odchod do kabin byl pro Arsenal navýsost vítaným.

Po změně stran již byla ofenzivní snaha armádního celku o poznání patrnější a již po čtyřech minutách přinesla ovoce. Golovinovu dělovku zdálky opět Petr Čech pouze vyrazil do strany, kde číhal Kiril Nababkin a stejně jako v případě prvního gólu zblízka doklepl míč do odkryté brány. Situace Arsenalu již byla kritická, neboť jej od vypadnutí dělil jediný gól, a nebýt Čechova kvalitního zákroku proti přímému kopu aktivního Golovina, už by tříbrankový náskok Kanonýři prohospodařili celý již v první hodině.

Jen pár minut po Nababkinově trefě dokázal Mohamed Elneny povedenou hlavičkou snížit, avšak o radost jej oprávněně připravil zdvižený praporek čárového rozhodčího. Poté se však hra přesunula zpět před branku Arsenalu, jehož nervozita by se dala krájet, a dvacet minut před koncem již moskevský stadion málem zvedal vítězoslavně ruce nad hlavu. Domácí se totiž dostali k další pumelici zpoza šestnáctky, která z kopačky Ignaševiče skončila jen pár decimetrů vedle Čechovy pravé tyče.

Když už se zdálo, že utkání dospěje k dramatickému závěru, předvedl Arsenal jednu z mála kloudných akcí druhé půle a dočkal se důležitého venkovního gólu. Jeho autorem se stal Danny Welbeck, jenž celou akci sám založil výtečným uvolněním na levé straně hřiště, následně si narazil s Elnenym a tváří v tvář Akinfejevovi suverénně napálil míč přesně k tyči.

Moskvané rázem potřebovali během čtvrthodiny skórovat dvakrát alespoň k zajištění prodloužení, což již bylo nad jejich síly. To z hostů naopak spadl tlak a v druhé minutě nastavení nakonec ještě stihl po další Elnenyho kolmici srovnat Aaron Ramsey. Do semifinále tak přece jen podle očekávání postupuje po souhrnném skóre 6:3 Arsenal, který může v páteční odpoledne vyhlížet los ve švýcarském Nyonu.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - RB Lipsko 5:2

12.04.2018 21:05

Góly: 6. Stefan Ilsanker (vl.), 9. Bouna Sarr, 38. Florian Thauvin, 60. Dimitri Payet, 90+4. Hiroki Sakai - 2. Bruma, 55. Jean-Kévin Augustin

První zápas: 0:1, postupuje Olympique Marseille

Marseille dokázala smazat jednobrankové manko z půdy Lipska a po nádherném ofenzivním koncertu zvítězila v divokém poměru 5:2. V duelu sice prohrávala, nicméně ještě do poločasu vstřelila tři branky a i přes snížení protivníka nakonec postoupila mezi čtyřku nejlepších. O finálovou účast se popere s někým z trojice Arsenal - Atltético - Salzburg, los je na programu v pátek.

Lipsko zažilo vstup do zápasu jako z říše snů. Už po necelých dvou minutách se prosadil Portugalec Bruma, jenž po zpětné přihrávce z pravé strany a následnému přistrčení od Jeana-Kévina Augustina vypálil z dvanácti metrů a přízemní ranou propálil brankáře Pelého. Olympique však na sebe nenechal s odpovědí příliš dlouho čekat a za čtyři minuty srovnal stav. Do vlastní sítě nešťastně zamířil Rakušan Stefan Ilsanker.

Rohový kop z pravé strany tečoval kolenem Mitroglu a brankář Gulácsi vyrazil míč před sebe do nabíhajícího Ilsankera, od něhož se balón odrazil za brankovou čáru. Za další tři minuty otočil francouzský výběr stav, po rychlém přečíslení sice zlikvidoval fantastický Gulácsi dvě tvrdé rány Sansona, jenomže na závěrečnou dorážku Bouny Sarra neměl nárok. Marseille pokračovala v obrovském tlaku i v dalších minutách.

Po čtvrthodině hry přihrál Mitroglu zcela volnému Dimitrimu Payetovi, jenomže poté naprosto nesmyslně stáhl k zemi bránícího Ilsankera. Payet se sice nádherně trefil ke vzdálenější konstrukci, nizozemský rozhodčí Kuipers však správně neuznal gól právě kvůli předchozímu zkratu řeckého útočníka. Domácí výběr tento moment příliš mrzet nemusel, sedm minut před přestávkou totiž vsítil prozatímní postupový gól Florian Thauvin.

Ten obdržel krásný pas do pokutového území po přímém volném kopu od Payeta a jemnou tečí pokořil bezmocného Gulácsiho - 3:1. Ještě do poločasu mohl přidat pojistku Mitroglu, jenže po akrobatickém zakončení minul prostor tří tyčí. Ihned po změně stran neproměnil řecký snajpr další dvě obrovské možnosti, Marseille byla potrestána v 55. minutě. Německý klub vykřesal naději na postup mezi čtyřku nejlepších zásluhou Augustina.

Francouzský forvard po elegantní patičce od Keity vystřelil ze čtrnácti metrů a díky teči jednoho z bránících hráčů pokořil plachtícího gólmana Pelého. Nahecovaný Olympique za dalších pět minut opět vedl o dvě branky a udělal tak klíčový krok do semifinále.

Sympaticky se prosadil Payet, jenž vběhl do šestnáctky soupeře a poté nádhernou šajtlí zavěsil přímo pod horní tyčku - 4:2. V samém závěru Pelé doslova zasedl balón po ráně Poulsena, po rychlém přečíslení na druhé straně pečetil úspěch Marseille Hiroki Sakai střelou do prázdné branky.

Více informací k zápasu

Red Bull Salzburg - SS Lazio 4:1

12.04.2018 21:05

Góly: 56. Munas Dabbur, 72. Amadou Haidara, 74. Hee-chan Hwang, 76. Stefan Lainer - 55. Ciro Immobile

První zápas: 2:4, postupuje Red Bull Salzburg

Salzburg to dokázal! Ačkoli vstupoval do utkání s Laziem s mankem dvou branek a navíc dnes prohrával, dokázal ve druhém poločasu utkání otočit. V rozmezí pouhých čtyř minut totiž dokázal skórovat třikrát a Římany poslal domů zostuzené.

Salzburg musel doma pořádně zabrat a navrch doufat v menší zázrak, neboť z Říma si přivezl porážku 4:2. Sestava načala utkání prakticky totožná, takže do Lazia se pustili hráči jako Walke, Ulmer, Haidara, Berisha nebo Hwang s Dabburem. Lazio tak trochu spoléhalo na první utkání, ale přesto trenér Inzaghi nasadil opěrné body svého systému. De Vrije, Parola, Milinkoviće-Saviće nebo Immobileho s Albertem.

Velkou hrozbou pro Italy a jejich pověstnou obranu měl být především útočník Munas Dabbur. A bylo znát, že by dnes hodně rád odlehčil svému týmu a prosadil se. Svým pohybem si neustále říkal o míč a dělal hostům problémy. V prvních minutách ale přes velkou snahu panovalo na hřišti spíš hodně nervozity a nepřesností.

Ani ze strany Lazia se nejednalo o nějak ofenzivní podívanou, což bylo vzhledem k prvnímu utkání docela pochopitelné. Že by se diváci dočkali kvalitní podívané, která by je zvedala ze sedaček, to ani náhodou. Snad až po třiceti minutách se ke střele dostal Ciro Immobile, jenže jeho snahu zlikvidovala domácí obrana.

V poslední šanci první půle se opět zjevil útočník Ciro Immobile, kterého ale bravurním zákrokem na poslední chvíli vychytal brankář Walke. První poločas se stal minulostí a diváci byli nejspíš rádi. Asi nikdo pak nečekal, jaké strhující drama přinese poločas druhý. Hostující Lazio začalo aktivněji a brzy se dočkalo vedení.

Deset minut po změně stran se totiž do šance opět prohnal Ciro Immobile, který se v podobných situacích cítí jako ryba ve vodě. Jeho přesně umístěnou střelu na zadní tyč už brankář Walke chytit nedokázal. S nadějemi domácích to v tu chvíli vypadalo hodně bledě.

Jenže domácí Salzburg předvedl famózní obrat. Vše načal pouhou minutu po inkasované brance Munas Dabbur, jenž narážečkou přešel přes obránce Lazia a krásným lobem překonal Strakoshu!

Římské Lazio hrálo nerozhodně a naprosto mu to vyhovovalo. Navíc trenér Inzaghi stáhl Milinkoviće-Saviće. Pouhé tři minuty poté toho ale možná litoval. Amadou Haidara totiž napřáhl ke krásné ráně ze zhruba třiceti metrů a jeho projektil zapadl přesně k tyči.

Za další dvě minuty se opařené Lazio dočkalo trestu za svou přílišnou pasivitu. Obrana Lazia už se zřejmě viděla v derby, protože absolutně nepohlídala míč od Ćalety-Cara. Na ten si naběhl mladík Hee-Chan Hwang a dokázal propálit brankáře Strakoshu! Nepochopitelný výpadek Lazia potrestali domácí ještě jednou, když se po rohovém kopu hlavou prosadil nehlídaný obránce Stefan Lainer!

Více informací k zápasu

Sporting CP - Atlético Madrid 1:0

12.04.2018 21:05

Góly: 28. Fredy Montero

První zápas: 0:2, postupuje Atlético Madrid

Sporting měl už před utkáním velmi těžkou úlohu. Aby si totiž vynutil aspoň prodloužení a mohl postoupit do semifinále Evropské ligy, musel Atléticu, které má vůbec nejlepší obranu ve španělské LaLize, vstřelit dvě branky. Úkol se mu podařilo splnit jen na půl, trefil se pouze Fredy Montero, takže mezi nejlepší čtyřku proklouzl jeho soupeř.

Domácí věděli, že se do toho v ofenzívě musejí opřít, a už od začátku se snažili tlačit dopředu. Ve 4. minutě se k hlavičkovému pokusu propracoval Acuňa, nicméně zamířil pouze nad bránu, o pár chvil později střílel tvrdě svou hlavou Coates, jenž tlačil míč k tyčce, nicméně k té se odvážně vrhl brankář Oblak a šanci protivníka výtečně zamezil.

I nadále nemělo Atlético příliš pohlídaný vzdušný prostor, takže další slušnou hlavičku vyprodukoval Bruno Fernandes, každopádně jeho střela skončila pouze mimo bránu. Ve 28. minutě přece padla jediná branka tohoto střetnutí. Oblak nedobře odhadl směr centru z pravé strany, podskočil ho, a tak na zadní tyči pohotově zacílil Montero.

Portugalský celek byl směrem dopředu stále lepším týmem a logicky cítil příležitost přidat ještě jeden přesný zásah, který by celý dvojduel zřejmě značně zdramatizoval. Deset minut před obrátkou napřáhl ze slušné pozice Ruiz, znovu tak musel být v pohotovosti Oblak, a ve 45. minutě se slovinský muž v rukavicích musel proti svému sokovi činit ještě jednou.

To ovšem z prvního poločasu nebylo všechno. Los Colchoneros měli opravdu velké štěstí, že inkasovali jediný gól, protože kdyby v nastavení Gelson Martins proměnil svou možnost a hlavičkou pouze neminul, určitě by měli o strach postaráno. Takhle ovšem mohli ve druhém dějství v podstatě jen držet náskok, jaký si vytvořili z prvního střetnutí.

A ten se jim nakonec uhájit podařilo. V 57. minutě se osmělil Coates ke svému zakončení, pálil ovšem pouze doprostředka prostoru mezi třemi tyčemi, takže Oblak bez větších problémů zasáhl. Až o minutu později se snad poprvé výrazněji snažili prosadit taktéž hosté, avšak Griezmann poslal balón jen do rukavic gólmana Ruie Patrícia.

Montero v 64. minutě nevyzrál na Oblaka, a to samé platilo rovněž o Brunovi Fernandesovi, který o pět minut později zase vůči brankáři madridského klubu neuspěl. Od té doby však Sporting nedokázal najít správnou cestu ke skórování. Naopak Griezmann mohl vyrovnat z přímého kopu a v 83. minutě ze hry, jenže kýžený a chtěný prostor netrefil.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (157)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ako hral Aleksandr Golovin ?

Reagovat
Counter

Solidně, zase tam měl dvě dobré střely zdálky (po jedné z dorážky padl gól), v obou zápasech asi nejlepší hráč CSKA. Ale jako že by si tím řekl o přestup do Arsenalu, to zas ne.

Reagovat
cristiano.K.

Musa první zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Prej to zase ne Když ho porovnám jen s Wilsherem, tak je lepší snad ve všem a to je teprve jeho 2. sezóna co hraje pravidelně základ v CSKA ani Dzagoev nebyl takový talent , teď už hraje tužku.

Reagovat
Counter

Však Wilshera ženu z klubu svinským krokem...

Reagovat
Pipo123

Nech idú do piče naši hráči, tak som ich o polčase chválil ako dobre bránime, všetko bolo super, potom dáme gól, síce sme rýchlo gól dostali, ale naďalej sme pomerne kludne odrážali akcie domácich, no potom tie 4 minuty ktoré sme predviedli... nepochopím ako môže banda tak skúsených hráčov sa položiť, pritom paradoxne súper nebol dovtedy vôbec lepší... odpad, na túto sezónu po dnešku seriem a už si nepozriem ani jeden zápas...

Reagovat
JuventusFC1897

preco isiel dole Savic?po jeho odchode sa to zosypalo nejak,

Reagovat
Pipo123

Cez víkend je derby, tak ho chcel šetriť, o jeho odchode to vôbec nebolo, to bolo o tom že sa hráči posrali, keby si videl čo predvádzal Ramos a De Vrij v obrane tak by si pochopil, odrazu nevedeli nahrať na dva metre, pritom zrovna De Vrij má už obrovské skúsenosti, keby ho niekto dnes sledoval tak o neho nezakopne ani Lecce...

Reagovat
tony223

ak bola hra Lazia organizovaná podobne ako tvoj slovosled, tak sa moc nedivím, že prehrali.

Reagovat
Kepy_FCB

Lazio

Reagovat
PISTOLERO

Marseille paráda Škoda Lazia, viděl bych je tam radši než Salzburg

Reagovat
Anacron

Parádní zápas

Reagovat
PISTOLERO

Kéž by to urvali celý

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo, Arsenal?

Hele, to opravdu fandíš MC ženám nebo tam MC máš proto, že chceš říct, že jsou ženy a fandíš MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Arsenal.

Reagovat
afc

A kto iny, preboha? My LM potrebujeme, ostatni ju budu hrat.

Reagovat
Assassin

No to ano, ale ostatni budu chciet pohar a nebude ich zaujimat, ze my to musime vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

OM mozno nie, sme na 4. furt bojujeme

Reagovat
Pipo123

Ten gól Cira na 2:1, čo to malo kurva znamenať, veď to nebol ofsajd? rozhodca zase odpad, ale aj tak dostať 4ku vonku, postup si nezaslúžime

Reagovat
Counter

No nemohl to ten Sporting dotáhnout? To už bych i v koutku duše věřil, že to fakt můžeme urvat.

Reagovat
mul

semi vy a OM poprosim, mohla by to byt opat solidna prestrelka

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl. I kdyz to byl od Atletica hrozne bezkrevny a nekvalitni vykon, Sportingu nedovolilo v druhem polocase takrka nic, natoz zaverecny tlak. Cely zapas Sportingu vysumel jak sladka opilost utnuta po tretim pive uz tak ve 40. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni matche lazio ostuda. Atletico naslaply bylo taky jednou nohou venku. Marseille suverene a i CSKA celkem dobrej match.

EL - parada

Reagovat
stas87

Ty pico, co to zasa ten klaun v branke Arsenalu stvaral u druheho golu?

Reagovat
Mastný Chobot

to isté, čo pri prvom... ako, ťažko mu to pripisovať ako čisto jeho chyby, ale jasné, že lepší brankár by to vytesnil minimálne ďalej od brány alebo na roh.

Reagovat
Counter

Reagovat
stas87

Ten prvy mu vycitat nikto nemoze. Ten druhy...ako pises ty. Lepsi brankar by to vyrazil tak, ze by utociaci tim nemal moznost dorazky.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako myslis vazne ten prvni??? vzdyt tam naopak chytil jasny gol, nebylo fyzikalne mozne to vyrazit nekam do zamezi, toto uz je cista paranoia

Reagovat
Mastný Chobot

Jasne že to možné bolo

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to chytal v podstate na care, neslo to

Reagovat
Taiger

Ta zaujatost z tebe krásně čiší, pěkně.

Reagovat
Mastný Chobot

Zaujatosť voči komu ako?

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas dost

Reagovat
smazaný uživatel

ta strela dost zaplavala, zadna total e hruba chyba to nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná piča jsi ty, ale to není třeba víc rozvádět, všichni zdejší uživatelé to ví. Že Arsenal tragicky bránil a neuhlídají ani dobíhajícího hráče, to nikdo nezmíní.

Reagovat
smazaný uživatel

cisty zebrak

Reagovat
Mastný Chobot

V kombinácii s tým, ako pristupujeme k odvetám a ako hráme vonku, by bolo fajn, ak by sme semifinále hrali prvý zápas vonku. Ako súpera by som popravde bral aj Atlético, tak či tak by sme s nimi hrali buď teraz alebo finále, ak by sme prešli cez semi a nejako sa mi naše šance momentálne javia lepšie v dvojzápase. Navyše by to nebolo také sklamanie, ak by nás vyklepali už v semi.

Reagovat
Counter

Já si zase myslím, že v případném finále máme na Atlético větší šanci než v dvojzápase. V tom jednom zápase nám to zrovna klapnout může, ale abychom proti nim zvládli na slušné úrovni zahrát dvakrát, to je sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to scifi. Pozitivni mentalita hracu Atletica je unavena, neni dobrym signalem, ze posledni zapasy proziva nejvic Simeone. Dva zapasy jsou narocne a hracum uz chybi chut hrat, finale uz by jim ale do hlavy natlacil i samotny fakt, ze se jedna o finale.

Reagovat
Counter

Únava a chabá šířka kádru je pro mě jediná útěcha, jak je přetlačit. Jenže mám obavu, že i jejich bezkrevný nevýrazný výkon bude na tu naši defenzivní marnost bohatě stačit.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

zas nedelej z atletica nejaky nepřekonatelný klub. naopak ve finale by bojovali o uroven vic

Reagovat
Counter

Atlético bojuje v každém zápase, proč by zrovna semifinále měli brát na lehkou váhu? Nejde o to, že by byli nepřekonatelní, jen jsou nepřekonatelní pro současný Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

proste to neni ten klub, ktery se dostaval do finale LM, jejich uroven klesla a to zejmena psychickym vytizenim, ktere se na takove urovni jakou vyzaduje simeone zjevne uplne vydrzet neda. pro tym, ktery byl zvykly hrat takoveto zapasy v LM, EL ani nemuze byt tak atraktivni. na zadnou lehkou vahu to brat nebudou, ale stejny naboj jako kdyby hrali v te LM tam nebude.

na finale je kazdy tym motivovan o uroven vic, to je podle me jasna vec. a tym, ktery se prave o tohle hodne opira, by mel vyhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si to s nema taky radsi rozdal az ve finale na neutralni pude. Docela nam to i svedci viz. zapasy ve Wembley, kdyz o neco slo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejidealnejsi by bylo Marseille a zacinat venku

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouda + Karoch v jeden den, to je panecku parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouda + Kozohorak samozrejme.. jeste Karoch k nim, to by byl sen

Reagovat
Gedofrey

Nádherný zápas. S tím, že v záloze nastoupil Lopez se Sansonem, tak se asi nedalo čekat nějaké perfektní vystoupení směrem dozadu, ale jinak super. Payet fenomenální. Lopez na konci několikrát výborně podržel míč. Snad se dá do SF do pořádku Mandanda a že třeba to ještě nebude konečná. Teď by to nebylo špatné vrátit Salzburgu za skupinu.

Reagovat
Pipo123

Chcem sa spýtať aj iných fanúšikov čo sledujú svoje kluby a prípadne instagram, twitter hráčov, to aj v iných kluboch im tak jebe ako v Laziu? Aby 5 minút pred zápasom dávali videa, fotky na instagram, tancovali v šatni na pesníčky a iné pičoviny? Kurva byť Inzaghi tak im zoberiem mobil a spláchnem do hajzla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je drsny

Reagovat
Pipo123

Mne nevadí keď tam dajú nejaké statusy ohľadom zápasu, ale kurva občas vidíš brazílčanov a prípadne černochov, (Bastos, Lukaku) ako si dávajú tanečky v šatni pred zápasom a smejú sa ako keby boli na drogách. To mi príde strašne amatérske, si predstavujem hráčov ako maximálne počúvajú nejakú motivačnú hudbu a sústredujú sa na zápas, no tá juhoamerická a africká banda to má evidentne u prdele, nemám na to pochopenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No napríklad Marseille to nehrozí. Dokonca ak nie je dobrý výsledok pár dní sa všetci odmlčia na Instagrame.

Reagovat
vladino10

Nie, nič také..maximum fotky z lietadla alebo z busu a potom jedna na oficiálnom profile klubu zo šatne, kde však nie sú hráči, ale iba pripravené dresy na vešiaku pre hráčov..

Reagovat
Gareth Bale 11

U Spurs to samé, co píše vladino, jen je víc videí a fotek na klubovém instagramu.

To co ty popisuješ je celkem šílený.

Reagovat
Pipo123

Ono to nie je take hrozne, ta starsia generacia ako Radu, Lulic, Parolo atd snad ani nema ucet, skor ma zaráža ako sa kopec hracov Lazia den co den venuje soc. sieťam, hlavne ma najviac stve ta nasa brazílska kolónia, najlepsie je na tom ze si zmazali tie príspevky Bo im fanúšikovia Lazia zacali po dnesku nakladať do komentárov :D vzdy boli Brazílčania a afričania blázni v taneckoch, hudbe, ale v kabíne klubu akym je Lazio by som cakal trosku profesionálnejší pristup

Reagovat
Assassin

...klubu, akym je Lazio... aky to je vlastne klub?

Reagovat
Pipo123

Po dnesku klub co je na smiech...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak von je ten klub delsi dobu k smichu.

Reagovat
Pipo123

No to prr, vy ste nam aspon zdatne sekundovali, tie vase zapasy v LM boli tiez krasna parodia, az na dnesnu sezonu

Reagovat
ADM

Podľa toho to aj dopadlo no

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal je kokotina

Reagovat
Kepy_FCB

Futbal ano

Fotbal ne

Reagovat
TheMally11

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Inzaghiho vyjadrenie po zapase, striedal Milinkovica a hore poslal Andersona vraj kvoli tomu aby sme dali 2 gol a rozhodli zapas, skvele striedanie :D

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude za par tydnu v Atleticu lepsi pohoda, protoze tohle bylo 8 zombiku, Oblak, Koke a Saul. Stridajici Torres a Correa. A krecovity Simeone.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou bych si na Velodromu dokazal predstavit sisku.

Reagovat
Phillipinho

Ti hraci jsou unaveni. Jako to, ze je v acku do pole pouze 17 hracu, je absolutne nedostatecny. Takovej Lucas ted musi hrat uplne vsechny zapasy az do konce sezony, pritom pozice levyho beka neni pro nej idealni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu situaci Simeone uz moc dobre zna, akorat zatimco nekolik let zpatky bylo muzstvo hladove, ted je bez rotace hlavne psychicky unavene. Takhle se plouzit jsem Atletico snad jeste nevidel.

Reagovat
Phillipinho

Jinak teda jeste poznamka- absolutne nechapu nenasazeni Thomase na ukor Gabiho. Thomas je nas fyzicky nejlepsi zaloznik, umi podrzet mic jako nikdo a navic je fyzicky silnej. Jako Gabi se na nej absolutne uz nechyta a zda se mi, ze uz proste obecne na takovou uroven nema. Zvlastni je tenhle tah jeste s ohledem na to, ze Thomas je vykartovanej a o vikendu hrat nebude.

Reagovat
Phillipinho

Koukam, ze to ze je fyzicky silnej jsem dost zduraznil

Reagovat
smazaný uživatel

Pozastavoval jsem se nad tim taky a dokazu si to vysvetlit jedine tim, ze v EL hraji hraci za zasluhy a ze se bere vazne hlavne pro ne. Nemam to Simeonemu za zle. Tohle se mi libi, i kdyz je to na ukor potreb tymu a vykonu. Hlavne Torrese jsem si vcera vylozene vychutnaval, i kdyz tam mel zase hrozive doteky s micem. Motivaci byl mimochodem uplne jinde nez plouzici se Griezmann nebo Costa. A konecne Gabimu se i pres tu individualni bidu podarilo byt na spravnych mistech a zhustovat stredovy prostor. Byl to takovy krecovity dozvuk velikeho Atletica. V lete musi prijit zmeny. Griezmann, Torres pryc, Gabi a Juanfran na stavajici uroven taky uz nemaji. Chce to koupit nejake dravce a hladove hrace, kteri budou moci ihned do zakladu, jinak to bude stale stejne melancholicka a nostalgicka pisnicka. Jinak bych do kostry tymu nesahal, ac ta revolucni myslenka se sama vnucuje.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak jednoznacne stojim za Simeonem.

Reagovat
Phillipinho

Ja jenom doufam, ze Atletico koupi nejaky hrace, ktery nebudou primo z Cholovo hlavy. Jako zni to takhle blbe kupovat hrace, ktery si vylozene Cholo nepreje, ale ten Cholovo vyber posledni dobou neni dobrej. Poslednim krasnym prikladem je Vitolo. Ja jako vubec nevim co od nej Cholo ocekava. Pustili jsme Carrasca, kterej ano mel spatny zapasy, ale proste byl to hrac, kterej mel dobrej driblink, rychlost a individualni kvalitu. Co z toho ma Vitolo? Nic, ziskali jsme jenom dalsiho tezkopadnyho hrace, kterej navic neni produktivni. Posledni dobou se mi taky vubec nelibi Costa. Samozrejme toho na hrotu strasne moc odmaka a vytvari prostor pro Griezmanna, ale jinak s micem je to katastrofa. A proste pokud se na hristi sejde Gabi, Vitolo, Costa a obcas tezkopadny i Koke, tak to proste neni moc koukatelny. Snad v lete prijde nejaky kvalitni kridlo, Rodri, plus jeden zaloznik s nadstandardni technickou vybavenosti. Gabi, Juanfran, Torres pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je pro harmonii muzstva a pro jakysi maly zrod nove ery toho tymu jeste nutny a nevyhnutelny odchod Griezmanna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo vsech, kteri nemaji jasno o tom hrat za Atletico.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Oblak neskutečný blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden gol chytil, jeden zavinil.

Reagovat
Han střelil první

Jako už jsem tam ten náš postup docela viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten dojem byl opravneny jen v prvnim polocase. Je to krute, ale postupem casu slo videt, ze na to nemate. Mozna by to bylo jine s Dostem.

Reagovat
Inter Eterno Amore

nevidel som zápas, ale tie góly Payeta prenádherné ... keď takto bude hrať na MS tak Francúzi môžu zas ísť ďaleko

Reagovat
icemike

Skvěle OM, skvěle

Reagovat
ratusek

Salzburg

Reagovat
didosh

Reagovat
JessePinkman

Marseille

Reagovat
didosh

t

Reagovat
Bakary3

Teorie:

Ve finale Arsenal prohrahe s Atleticem, ktery se ale kvalifikuje primo do LM ze svy ligy.

Arsenal tedy jde primo do LM jako finalista EL?

Reagovat
Jakubisko

Nikoliv. V takovem pripade by druhy tym ceske logy sel rovnou do 4. predkola LM pokud se nepletu. Nebo z tretiho predkola LM primo do skupiny EL v pripade prohry nebo neco podobne divnyho.

Reagovat
avicii

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Arsenal musí jedině EL vyhrát, jinak je bez LM

Reagovat
Bakary3

díky všem

Reagovat
wyqinac

pokud by arsenal prohral ve finale s atleticem, tak misto v LM obsadi 3.tym v lize, ktera je 5.v rankingu(Francie) - budou mit jednoho ucastnika navic, ten tym pujde do predkola. Naopak by pote neoabsolvoval predkolo tym, ktery skonci na 4.miste v lize s top rankingem(Spanelsko).

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Inter Eterno Amore

Z ESP,Ita, Ger a Eng ligy idú 4 kluby priami do skupiny LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentář. Jak ve slunce seno. "Střílej, střílej...." - "Au!"

Reagovat
Puskas

Přišlo mi to, jako kdyby komentoval sestřihy, tak jsem to přepnul na Slováky, kde to bylo přece jen živější, i když Marko, nebo kdo to byl, to srážel ještě níž než ti dva na ČT.

Reagovat
Malresi

Que vive Marseille ! Tak snáď to celé vyhrajú :)

Reagovat
10

přesně jsem čekal, že to Lazio klasicky dojebe

Reagovat
Pipo123

10 dojebe je slabe slovo, ja som dnes ani nemohol zaspat. Strasne ma to stve, 150 minut sme držali postup, hrali dobre, kontrolovali hru a potom predvedieme take 4 minuty, ako povedal Parolo po zapase, bol to len vysledok arogancie ktoru nadobudli po prvom strelenom góle, paradoxne verim ze keby nedáme ten gol tak dalej hrame sústredene a postúpime, je mi na hovno :D

Reagovat
10

už v tom prvním zápase hráli jak v přáteláku, prostě je podcenili a oni to nezdárci nejsou...

Reagovat
Pipo123

Posral to aj Inzaghi, za stavu 1:1 kedy ten zapas stal za hovno a hralo sa len medzi sestnastkami tam poslal Andersona a Lukakuho, povedal ze chcel aby sme dali 2 gol a rozhodli zapas, ako nebol od toho daleko, Ciro dal gol no neuznali ho kvoli ofsajdu, pritom to ofsajd nebol, Alberto bol sam pred bránou a nedal, o par minut prisiel ten výpadok. O to viac ma to stve, keby nad bili od úvodu tak nepoviem ani slovo, no ja si nevybavujem zapas kde by jeden team vypadol na tak krátku chvilu ako včerajšie Lazio, hlavne je toto velka škola pre Inzaghiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako není o čem, kdo si fakt zaslouží celou soutěž vyhrát jsme fakt my (OM), nemyslím výkony, ale pro Atletico by to byla jenom další Evropská liga z které již takové vzrušení nemají, pro Arsenal a fanoušky na ostrovech to pořádně ani není trofej, z které mají neustále prdel a hned pozítří by na to úplně zapomněli a RedBull je .. no Redbull.

Ty scény, ten stadion, to město, ti fanoušci a ta radost a ten fotbalový dojem by byl úplně s Marseille někde jinde.

Šance na případné vítězné finále jsou mizivé, ale musíme věřit !!!

Reagovat
Ondiis

My ale potřebujeme tu LM a k Marseille jako k městu - krásné, ale už to tam je taky o strach imho

Reagovat
smazaný uživatel

Já v Marseille byl a delší dobu a po celé. Absolutně v pohodě i po nocich i s přítelkyni. To je prostě tak když jsou z tech storek nafoukle bubliny. A fet a droky se resi akorat v panelacich na severu.

Reagovat
Ondiis

Já z toho města tak dobrý pocit neměl no, ale zase já jsem asi posera, i některé uličky třeba Neapole bych rád zpětně nenavštívil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, podle kriteria motivace byste si ta zaslouzili na prvim miste a za vami RBS, protoze Arsenal s Atleticem do te sceny zdaleka nedavaji takovou vasen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Xavi

Jak by Arsenal a jeho fans mohli mít z trofeje prdel, když je to tým, kterej nic nevyhrává?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze si bezne ctu twitter Arsenal fans... oni to berou jak kazašskou trofej ktera jim je u zadku, maximalne jako takovou cheatingovou a ostudnou cesta jak se dostat k LM.

Reagovat
smazaný uživatel

včerejší TV zápas (ČT) naprostá dokonalost

Reagovat
10

uff, to je dement...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kedy je žreb semifinále LM?

Reagovat
CHONG

Dneska 13:00

Reagovat
smazaný uživatel

díkes

Reagovat
CHONG

Reagovat
Nikikrew

Zapas nasich som nevidel ale ked som len checkoval statistiky, musela to byt klasicka bieda co hrame vonku, nastastie mame Dannyho boya . Ten druhy gol opat na tricko Cecha nie?

V semi by som chcel Rakusanov a vo finale Atletico

Reagovat
Bakary3

ten první gol taky nebyl kdovíco..

Sice chytil dobře tu hlavičku, což by ale asi na týhle úrovni golmani tak nějak chytat měli... ale sakra, když už to vyrazim, musim zas bejt rychle na nohou a být připravenej na dorážku...

On než se zas rozhejbe, tak už ho tam má, druhej gol to samý...

Já nevím, ale fakt mám pocit, že už nechytí nic... A že není náhoda, že není schopnej vychytat nulu. To Ospina by jich měl víc.

(Obrana ale tragická, o tom samozřejmě žádná)

Reagovat
Ondiis

Mi zase přijde, že by Ospina nechytil u toho 1. gólu ani tu hlavičku. Každopádně by to chtělo posílit i tento post

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Zaujatost z tebe cisi

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Marseille mě nadchl. Payet neskutečný, to je vyloženě hráč pro diváky.

Reagovat
REPLIKATOR

Lazio

Reagovat
mayday

Díval jsem se na Marseille a super fotbal. Payet skvělej. Že bude v SF Solnohrad, to mě teda ve snu nenapadlo. Co se týče ČT 4, včerejšek byl asi nejděsnější noční můra. Kalouda celej zápal plácal neskutečný sračky, nezná pořádně jména hráčů... Karocha nesnáším, ale tohle byl prostě ještě vyšší level

Reagovat
Puskas

Měls to přepnout na Slováky, tam aspoň komentátor nepůsobil, jako že komentuje šachy.

Reagovat
GjøvikFF

Ten zápas byl tak kvalitní a zábavný, že jsem si po pravdě ani nestihl všimnout, kdo to komentuje, nevnímal jsem to. Přeju Marseille, ať to vyhraje celé.

Reagovat
mayday

Já taky

Reagovat
Han střelil první

Škoda... Atlético se včera mohlo klidně vyřadit. Netrestali jsme to, jak laxně hráli. Být tam asi Bas a William, tak to urveme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak na to, jak těsný byl postup s Plzní, tak tohle potrápení Atletica mě celkem překvapilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tema dvema by to bylo asi o necem jinem.

Reagovat
mul

skoda,ze na konci prveho zapasu ste zahodili tutovku, mohlo to byt o inom

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Docela frajerismus vypadnout 3x za sebou proti týmům typu Sparty, Salzburgu nebo Ludogoretsu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlaste ted je to hrozne smutne, kdyz mohlo byt to semifinale takhle sympaticke a pritazlive. A dojebe to klasicky Lazio.

Reagovat
fenixLFC

Lazio sympaticke

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, udelam ti test objektivni casove predstavy. Zakomponuj Lazio misto RBS k jakemukoliv semifinalovemu souperi a z komplexniho hlediska (historie, aura stadionu, kvalita muzstva, osobnost trenera, estetika dresu) ti musi pokazde vyjit Lazio jako potencialne atraktivnejsi souper nez RBS. Konecne ten jejich vzajemny dvojzapas byl spis dilem fotbalove nahody nez toho, ze by postoupil kvalitnejsi tym.

Reagovat
fenixLFC

Hovorim o sympatickosti nie atraktivite. Jj fotbalova nahoda...tou je to ze salzburg dokazal prestrielat aj bvb. Historia (najma pri sympatii) je nieco co je nechutne proti laziu. Aura stadionu osobnost trenera a dresy su subjektivne. Kvalita kadru by mala byt na strane lazia ale nestacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze prvotni byl muj prispevek, od ktereho se odviji cely kontext. A tam jsem psal o sympatii a pritazlivosti. Ano fotbalova nahoda je, kdyz das behem nekolika minut tri goly dvema tecovanyma strelama, ktere by za beznych okolnosti golama nikdy neskoncily a strelou ze triceti metru. Minimalne ti jde naproti fyzicka konstalace veci spis nez vedome zahravani tech situaci, o nemz se da smele pochybovat. V casove predstavy urcite nejsou minimalne aura stadionu a osobnost trenera subjektivni. Protoze casova predstava zahrnuje neporovnatelne vetsi zapasy na Stadio Olimpico nez v RB Arene a jmeno Inzaghi je s vrcholnym fotbalem daleko intenzivneji provazano nez jmeno Rose. U dresu se opet odrazi identita spojena s klubem daleko propojeneji nez u tech RB, ktere v podstate jen odrazi sponzorske logo. Historie je diskutabilni pokud se bavime jen v historicko politickem kontextu a v kvalite kadru je nam tom Lazio urcite lepe.

Reagovat
Rudnevs

Mne sa trebárs oveľa viac páči Wals-Siezenheim než štadión Lazia...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak dost možná by to bylo nejlepší semifinále vůbec. A nejhorší na tom je, že tam místo Lazio postoupí takový špíny...

Reagovat
smazaný uživatel

Lazia*

Reagovat
norton

guys kedy je los ?

Reagovat
Kepy_FCB

Tip losu

Atletico-Red Hnus

Marseille-Arsenal

Reagovat
Nikikrew

hmm takze Atletico

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele