Evropská liga - preview odvetných zápasů čtvrtfinále

12.04.2018, 09:12
Previews
Evropská liga před sebou má čtvrtfinálové odvety a nejdramatičtější bitva se dnes dá očekávat v Marseille, kam přicestuje Lipsko. Arsenal bude postup stvrzovat v Moskvě proti CSKA, Atlético se představí v Lisabonu a Salzburg bude hrát doma s Laziem...
CSKA Moskva - Arsenal FC  (čtvrtek 21:05), první zápas: 1:4
V doposud hrubě nevyvedené sezoně prožívá londýnský Arsenal první veskrze úspěšné období s bilancí šesti po sobě jdoucích vítězství napříč všemi soutěžemi. Tou vůbec nejdůležitější je pro tým Arséna Wengera Evropská liga jakožto jediná cesta do příštího ročníku Ligy mistrů a poslední šance k zisku trofeje. Po domácí výhře 4:1 nad CSKA Moskva míří Kanonýři do Ruska zdánlivě jen splnit povinnost a stvrdit očekávaný postup do semifinále, ovšem jak ukázaly předešlé dny, ani zdaleka nemusí být rozhodnuto.

S naprosto totožným skóre přijížděla v úterý favorizovaná Barcelona do Itálie na půdu římského AS a po šokující prohře 3:0 se rázem neslavně s Ligou mistrů loučí. Velice blízko obdivuhodnému zvratu byl o den později i další italský zástupce Juventus proti obhájci trofeje Realu Madrid, který odvrátil prodloužení a domácí prohru o tři góly až proměněnou penaltou v nastaveném čase.

Není tedy divu, že Arséne Wenger na předzápasové tiskové konferenci ve středeční odpoledne varoval své hráče právě před jakýmkoli podceněním situace. "Může se to stát, a proto všichni fotbal tolik milujeme, je nepředvídatelný," pravil zkušený francouzský stratég. "V každém zápase je znovu v sázce úplně všechno. Pokaždé je to úplně něco nového. Nyní dle mého žádné riziko podcenění nehrozí, neboť je naším důležitým cílem dojít tak daleko, jak jen to bude možné."

Wenger ovšem zároveň uznává, že po čtyřgólové kanonádě na Emirates Stadium je postup již velmi blízko, navzdory paralele s Barcelonou a AS Řím. "Může to pro nás posloužit jako varování, ale stejně tak není namístě přehánět. Stále nás čeká kus práce, ovšem nacházíme se v silné pozici a klíčový bude náš přístup k zítřejšímu zápasu."

Co je pro Kanonýry výstrahou, mohou hráči CSKA naopak považovat za inspiraci. "Řím odehrál neuvěřitelný zápas a dosáhl zázraku," nechal se slyšet ruský obránce Alexej Berezuckij. "Nemáme moc velkou šanci zopakovat to, ale zázraky se občas ve fotbale dějí."

V sestavě hostí se znovu objeví Petr Čech, který v Evropské lize donedávna přepouštěl místo Davidu Ospinovi, avšak kolumbijský brankář se stále nezotavil ze zranění kotníku. Vinou nemoci bude v Rusku Arsenalu chybět také Granit Xhaka, přinejmenším na pár týdnů zůstává mimo hru Henrik Mchitarjan po zranění z prvního zápasu s CSKA a do čtvrtečního utkání nemůže zasáhnout ani Piérre-Emerick Aubameyang, jemuž v tomto ohledu brání pohárové regule UEFA.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - Sčennikov, A. Berezuckij, V. Berezuckij, Ignaševič, Kučajev - Nababkin, Dzagojev, Golovin, Wernbloom - Musa
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Elneny, Ramsey, Wilshere - Özil, Welbeck - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.80 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Olympique Marseille - RB Lipsko  (čtvrtek 21:05), první zápas: 0:1
Velmi očekávaná odveta tohoto čtvrtfinálového souboje o nejlepší čtveřici EL slibuje nesmírně zajímavá průběh, mírnou výhodu má německé Lipsko. To dokázalo v prvním utkání před vlastními fanoušky zvítězit nejtěsnějším poměrem 1:0 díky brance svého nejlepšího kanonýra Tima Wernera ze samého závěru prvního poločasu. Ovšem Marseille je doma nesmírně silná a určitě je v jejích silách jednobrankové manko smazat.

Na oba dva čtvrteční soupeře ještě čeká tuhý boj v lize, neboť se shodně perou o přímou účast v základní skupině Ligy mistrů pro příští sezónu. Olympique je momentálně čtvrtý s třiašedesáti body a za čtvrtým Lyonem zaostává pouze o skóre, na druhé Monako má manko sedmi bodů. Za určitých okolností by i třetí pozice zaručovala jistou účast mezi evropskou smetánkou, proto je rozhodně o co hrát.

RB je na tom velice obdobně, až na to, že z německé Bundesligy se mezi dvaatřicítku nejlepších dostanou přímo hned čtyři týmy. Lipsko je šesté s šestačtyřiceti body a na čtvrtou pozici ztrácí dva body. Ani jednomu výběru se generálka na tento duel příliš nepovedla. Francouzský vyzyvatel remizoval doma bez branek s Montpellierem, hosté neudrželi nadějné vedení proti Leverkusenem a velkému rivalovi nakonec podlehli vysoko 1:4.

Domácí celek v letošním ročníku evropských pohárů ani jednou neprohrál, kouč Rudi Garcia nepovažuje tuto statistiku za nikterak důležitou. "Jsme ve fázi, kdy jdou tyto předpoklady stranou, rozhoduje se pouze na hřišti. Trochu nás mrzí, že jsme v Lipsku nedokázali skórovat, i tak věříme v postup. Šance jsou otevřené, nesmíme přistoupit na soupeřovu hru," uvedl Garcia na předzápasové tiskové konferenci.

Ten se bude muset obejít bez své brankářské jedničky Mandandy, kterého by měl mezi třemi tyčemi nahradit zkušený Pelé. Na marodce se dále nachází Rami, jistotu startu nemají ani Thauvin s Rolandem. Jeho protějšek Ralph Hasenhüttl již bude moci počítat s Orbanem, jenž si odpykal karetní trest. Hrát by mohl i důležitý záložník Keita, který odcestoval s týmem i přesto, že nedohrál zápas s Leverkusenem kvůli zranění zad.

Naopak dlouhodobě nejsou k dispozici Halstenberg s Ilsankerem, do hry nezasáhne ani Lookman. "Bude to pořádná bitva, to si všichni uvědomujeme. Marseille má skvělý kádr s mnoha individualitami a je nám jasné, že nás čeká peklo. Našim cílem je co nejdelší dobu neinkasovat, abychom soupeře znervóznili. Pokud vstřelíme první gól, tak si troufám tvrdit, že nám to na semifinále stačí," řekl s optimistickými vyhlídkami padesátiletý Hasenhüttl.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pele - Kamara, Gustavo, Sakai - Amavi, Sanson, Anguissa, Sarr - Payet, Ocampos - Germain.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Orban, Laimer - Bruma, Kampl, Demme, Forsberg - Poulsen, Werner.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.61 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Red Bull Salzburg - SS Lazio  (čtvrtek 21:05), první zápas: 2:4
Salzburg má před sebou hodně náročnou výzvu, protože musí doma dohánět manko z prvního duelu. Římské Lazio přijede ve velmi dobré náladě a pokusí se minimálně ubránit náskok dvou gólů.

Salzburg neprohrál 19 utkání v evropských pohárech v řadě, jenže stopku mu vystavilo právě Lazio. Na Olympijském stadionu ve Věčném městě rakouský celek nestačil na domácí mužstvo, jehož hlavní předností se opět ukázala drtivá ofenzíva. Především díky posledním patnácti minutám si Lazio se svým sokem poradilo poměrem 4:2 a má nakročeno do další fáze mnohem lépe.

Salzburg už odehrál v evropských pohárech 57 utkání, což je rozhodně zajímavý počin. Ve čtvrtfinále se ale ocitl poprvé. Lazio nastoupí k utkání s pořadovým číslem 56 a ani Římané nejsou nezkušeným týmem. Naposledy prohrálo v rámci čtvrtfinále s Fenerbahce Istanbul, na které nestačilo v sezoně 2012/2013. Lazio může spoléhat nejen na výhodu dvou branek, ale hodně mu napovídá také historie.

Už v šestnácti případech se Laziu povedlo vyhrát domácí utkání a hned jedenáctkrát z toho byl postup. Také současná forma mu umožňuje mít dobrou náladu. Lazio už v sedmi duelech v rámci všech soutěží dohromady neprohrálo a aktuálně se veze na vlně tří výher v řadě. A každá z nich byla pro diváky ofenzivní podívanou, což značí průměr čtyř branek na zápas! V minulém kole Serie A si Lazio bez potíží poradilo 2:1 s Udinese.

V dalším kole Serie A čeká Lazio derby s AS a podle bývalého hráče Guglielma Stendarda je nutné se dobře připravit. "Myslím, že tou nejlepší medicinou na derby je vyhrát v Salzburgu. Nebude to vůbec jednoduché, protože už v minulém vzájemném utkání Salzburg naznačil, že je velmi chytrý a odvážně hrající tým. Lazio nesmí spoléhat na svou výhodu, protože dva góly mohou padnout velmi rychle. Bude klíčové zvládnout ten tlak také psychicky," míní Stendardo.

Trenér Inzaghi dělá s Laziem zázraky a může spoléhat mimo na to, že se mu vyhýbají dlouhodobé absence. Proti Salzburgu by měl opět nasadit vracejícího se Radua, nadále pak Immobileho, Lucase Leivu nebo Luise Alberta. Domácí mají situaci trochu složitější, neboť jim z důvodu karetního trestu chybí Diadié Samassékou.

Salzburg musel naposledy překonat silnou Borussii Dortmund a hodně mu k tomu pomohla venkovní výhra. Na domácí scéně už to tak slavné nebylo a diváci na Stadion Wals-Siezenheim se gólu nedočkali. Branku Salzburg nevstřelil ani v minulém kole, protože na utkání s Laziem se "připravil" porážkou od mužstva LASK Linz.

Jedinou branku měl na svědomí João Victor, který zajistil domácímu celku tři body. Red Bull však nadále vede tabulku ligy s náskokem pohodlných osmi bodů. Teď si Salzburg musí vzpomenout na svou formu ze základní skupiny, kde dostal jen jednu branku.
Red Bull Salzburg - pravděpodobná sestava:
Walke - Lainer, Caleta-Car, Ramalho, Ulmer - Haidara, V. Berisha, Leitgeb, Schlager - Dabbur, Gulbrandsen
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, de Vrij, Radu - Marušić, Parolo, Lucas Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.72 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting CP - Atlético Madrid  (čtvrtek 21:05), první zápas: 0:2
Portugalský Sporting má před sebou hodně těžký úkol. Hostujícímu Atléticu Madrid musí vstřelit alespoň dvě branky a ještě k tomu žádnou neinkasovat. První utkání mu příliš nevyšlo, ale Portugalci rozhodně neztrácejí naději na obrat.

Evropská liga postupuje stejně jako její slavnější "sestra" do finální části a slávu se budou bít týmy Sportingu s Atléticem Madrid. Mnohem lepší výchozí pozici mají před odvetou v Portugalsku svěřenci trenéra Diega Simeoneho, neboť domácí utkání zvládli na jedničku. Po gólech Kokeho s Antoinem Griezmannem zvítězili a ještě neinkasovali ani jednu branku, což je v pohárové matematice velmi důležité.

Atlético by samozřejmě moc rádo dokráčelo až do finále a ještě radši by ho vyhrálo. Už dvakrát v historii se radovalo z vítězství v Evropské lize a velký krok k postupu do další fáze colchoneros učinili právě svým domácím vítězstvím. V této sezoně Evropské ligy vyhráli už pátý zápas v řadě a končit rozhodně nehodlají. Alespoň o tom svědčí slova stopera Josého Giméneze.

"Mám za sebou období, kdy jsem svému týmu nemohl pomoci. Teď se ale cítím naprosto zdráv, mé zranění je pryč a já se konečně můžu zapojit do hry. Věřím, že v Portugalsku potvrdíme dobrou formu a vyhrajeme. Naším cílem je vždycky vyhrát, máme to v krvi a před žádným soupeřem se nemáme důvod sklonit. Sporting minule ukázal několik nepříjemných šancí, které by se nám mohly vymstít, pokud je nedokážeme eliminovat," dodává Giménez.

Ten se zranil při plnění reprezentačních povinností a utkání s Walesem, ale nyní už je fit. Mimo hru tak zůstává jen dlouhodobě zraněný bek Filipe Luis. Domácí mají situaci trochu těžší, což způsobují především karetní tresty. Kvůli nim se do hry nezapojí střelec Bas Dost a také obránce Fábio Coentrão. K tomu všemu je zraněn Daniel Podence a menší svalové zranění trápí záložníka Williama Carvalha.

Přemožitel Plzně se na utkání s Atléticem připravil nejlépe, jak mohl. Porazil totiž Ferreiru, do jejíž sítě se trefili právě Bas Dost a rovněž Bryan Ruiz. Po devětadvaceti kolech ale Sporting pořád ztrácí na první Benfiku šest bodů. Atlético Madrid v minulém kole LaLigy čelilo městskému rivalovi, se kterým si nakonec jen rozdělilo body. Ani jeho sezona není úplně perfektní, ale v Evropské lize Atlético válí.

Portugalci se mohou alespoň částečně opírat o domácí prostředí, ve kterém dokázali soupeře z LaLigy porazit už šestkrát v uplynulých dvanácti střetnutích. Poslední utkání Atlética s portugalským týmem je datováno do sezony 2011/2012 a byla jím Vitória. Nedopadlo to s ní ale moc dobře, protože Atlético Madrid zvítězilo ve vyřazovací fáze v rámci obou zápasů vysoko 6:0.
Sporting CP - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Ribeiro, Mathieu, Coates, Piccini - Battaglia, Carvalho - Ruiz, Bruno Fernandes, Martins - Montero
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Godin, Giménez, Lucas - Vitolo, Saul, Gabi, Koke - Griezmann, Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.42 - 3.37 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (120)

Přidat komentář
Frantszek

Bude se psát o tom zářezu Juventusu nebo jak?

Reagovat
ttopi

Stáhni si pravidla z FACR.

Reagovat
Frantszek

mám.

Reagovat
ttopi

A na jaký stránce se řeší zákroky na penaltu?

Reagovat
Frantszek

ty to prostě musíš kazit

Reagovat
OnderCZ

Musíš to tahat i sem, do EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Reagovat
oli9

Dnes 4 remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo udělá otočku v EL ?

Reagovat
skat

tak věřím celkem Salzburgu a OlM, Arsenal a Atlético si to už pohlídají

Reagovat
smazaný uživatel

OM

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výjimečně ode mě diamantový tip, Marseille jednička. Je to 100% tak kdo má hluboko do kapsy ať si vsadí a vyhraje. Malokdy leží na zemi penize tak jak v tomhle případě.

Reagovat
mayday

Nějaká analýza by nebyla?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Když nás dobrej tip omáčka k hovnu

Reagovat
Liquid

oba Red Bully snad postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Ricciardo, Verstappen Bahrain GP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

na co dnes koukat ? nejak se nedokazu rozhodnout

Reagovat
Counter

Největší zábavu bych čekal od Salcburku s Laziem, které paradoxně žádná česká televize nedává Marseille by měla být taky fajn, a jestli nám CSKA něco brzo šoupne, může být legrace i v Moskvě.

Reagovat
Coutinho10

jj asi zacnu s vama ...1. zapas se mi fakt hodne libil z obou stran, navic Cech chyta zase v EL/LM, coz moc casto videt nebylo, takze si to jeste vychutnam, dokud je ta moznost

Marseillle asi nebude spatna volba diky vysledku, ale ani jeden tym me nejak extra nelaka....Sporting s Atleticem by treba mohl bejt lakavejsi, kdyby vysledek byl jinej, ale tohle si Atletico asi pohlida, kdyz Sporting malem vyradila i Plzen a taky se divim, ze Salzburg s Laziem neni v tv...to asi muze bejt super zapas...highlight z 1. zapasu, co jsem videl byl super

Reagovat
Kuba94

Řekl bych že televizní zápas co hraje na čt4 jako kulisa bude fájn a k tomu přes stream Sporting a Atletico.

Reagovat
Coutinho10

Sporting s Atleticem si muzu dat klidne i pres mobil

Reagovat
Godwinson

Na zápas Marseille se těším, to bude fajn. A Salzburg by těch 2:0 uhrát mohl

Reagovat
Coutinho10

zda se mi to nebo ma Hysky kolem oka nejakyho monokla

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasil hodně s penaltou včerejší, tak to asi dával příliš najevo i někde v knajpě.

Reagovat
Coutinho10

asi

Reagovat
Greny

to je dvojice snu Hrstka a Kalouda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo rychlý

Reagovat
Tommy the Gunner

ne tak docela, jestli myslis Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý match no tam to lítá

Reagovat
KnoxXx

v Marseille lepsi futbal nez v CL

Reagovat
smazaný uživatel

omg co to je za fotbal :D

Reagovat
Kuba94

:-D :-D

Reagovat
smazaný uživatel

FDF ?

Reagovat
Pony Slaystation

EL > LM, super akce

Reagovat
JessePinkman

Pojďme Marseille

Reagovat
Tommy the Gunner

Marseille

Reagovat
Tommy the Gunner

aha, tak nic

Reagovat
Pony Slaystation

Komentar, jako by byly 4 goly v 17 minute bezny :D

Reagovat
Greny

neplati tak se nebudou vzrusovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to fakt síla jako.

Reagovat
Greny

zlatej Stepan s Nemcem

Reagovat
smazaný uživatel

Už nikdy se nebudu smát informacím o tom kdo kde studoval

Reagovat
Greny

jako to by to lip odkomentoval i Holzel s Pospisilem

Reagovat
mayday

Dneska fakt maso. Kalouda naprostej hardcore co teď za těch 20 minut předvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

A pokračuje..to sou strašný kecy.

Reagovat
mayday

Jsem si říkal, že na ČT už mě nic nepřekvapí. Ale tohle je nejvyšší level, já jsem byl ty první minuty v naprostým šoku Teď už jsem trochu vychladl, ale je to skutečně hrůza.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Serg!o

Slusnej bizar.

Reagovat
Reggie

Prijde to jenom me nebo ten Kalouda je strasnej placal? Me prijde, ze porad mele pantem, aby proste neco rikal, ale jede porad to stejny dokola..

Reagovat
mayday

Olympiakos útočí... Nádhernej centr od Dimitra Payeta...

Reagovat
Reggie

Asi tak...

Reagovat
Coutinho10

Sporting drama

Reagovat
smazaný uživatel

Snad.

Reagovat
Pony Slaystation

Aha, tak stoperi si v utkani Mar - Rbl pocinaji vyborne

Reagovat
Greny

jeste aspon 6kdyz hrajou stoperi tak vybornej zapas

Reagovat
KnoxXx

Kalouda to tusil

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to na jazyku

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
mayday

Ale Olympique nádhera, do poločasu otočit na postup

Reagovat
Reggie

Reagovat
Pipo123

Salzburg sa cez nasu obranu nevie vobec dostat, som od nich cakal nejaky super futbal, ludia ich chvalili no zatial v dvojzapase docela nuda. Snad to nezakriknem

Reagovat
Counter

To už je asi popáté, co píšeš to samé

Reagovat
Pipo123

Lebo tu bola na nich oda ako keby hrali ako LFC, stale cakam na ten ich futbal

Reagovat
doNny

Reagovat
Counter

Už?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Písal som že snad to nezakriknem, no stalo sa

Reagovat
Shevchenko

OMG!

Reagovat
Pipo123

Karma

Reagovat
PBLead

Tak já bych těm všem chytráčkům, co tady pičujou na hihňala Karocha a vyčpělého Bosáka, přimontoval na hlavu sluchátka a nechal je poslouchat dnešní komentář. Kalouda tam mele neskutečný sračky, intonačně úplně nezajímavé a kdo je ten druhý nýmand, to fakt netuším. Oba hrozný vydržel jsem to 2 minuty a pak se mi udělalo mdlo. vraťte mi Vláška ( ) OMG!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

takze ked sa najde este tragickejsi Kalouda, tak zrazu je Karoch nedotknutelna modla a idol?

Reagovat
mayday

Karoch je děs a hrůza. Tohle ale ani nevím, jak pojmenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a Čech skvěle, to je za to luckerské vítězství nad Sotonem, kde jsem měl vsazenou remízu

Reagovat
doNny

Cirooooo

Reagovat
Pipo123

Skoda tak rýchleho golu, ale tak snad sa nepoblaznime

Reagovat
FORZAMILAN

Tak to nevím, jestli byl offide Cira

Reagovat
KnoxXx

francuzsky kral

Reagovat
Hokaido

Payet ♥

Reagovat
Greny

co delali ti obranci Lipska?

Reagovat
Greny

Kamara stal na care ale brankar byl nekde na malem vapne Kaloudo

Reagovat
Jeňa

Jestli Lipsko ten postup prokaučuje tak to jde jednoznačně za Ralphem. Postavit do takového zápasu místo Orbana tu francouzskou školku

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně proč nebyl v základu Forsberg?

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
Greny

Lazio a Milinkovic vystridanej

Reagovat
smazaný uživatel

to je síla tento týden všichni otáčí první promrdané zápasy jak blázni

Reagovat
Counter

A to třeba Lipsko nebo Lazio dokonce dneska i vedly.

Reagovat
Pipo123

Co to kurva je, taký kolaps, presne tohto som sa bál, to nie je prví krát od nás v tejto sezóne

Reagovat
PaulinhoTheGunner

wtf Lazio?

Reagovat
Greny

3 goly za 3 minuty?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

To je kopals rvl, celý zápas hráme dobre, dáme gól a totálne prestaneme hrať, skurvená namyslenosť našich hráčov, potom góle ako keby si mysleli že je hotovo

Reagovat
Pipo123

De Vrij nech ide do piče do Interu, ten čo dnes stvára to som od neho ešte nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson je ale neskutečně tragický, když se mu nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

Ta EL je stejne bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio strašne trapnej výkon Ještě tam padaj jak hrušky

Reagovat
Pipo123

Toto som asi ešte nevidel, to nebolo ako AS či Juve že dominovali a otáčali, toto bolo že hráme dobre, možno lepšie než domáci, dáme gól a potom sa totálne zosypeme, od tak skúsených hráčov akých máme to je až nemožné

Reagovat
Azazelo RD

Se šetříte na ligu, no.

Reagovat
lnterista

Trapas

Reagovat
Pipo123

To je slabé slovo, nevieš si predstaviť aké mám nervy, nepoviem keby nás prehrávali celý zápas, kurva ale ten zápas sme mali pod kontrolou, hrali sme zodpovedne, pozorne a potom takýto kolaps, nepoviem keby dostaneme tie 3 góly v 30 minutách, ale nie za 3 min... je mi na vracanie

Reagovat
lnterista

To se mi ani nechce verit...hlavne nam nechte 4.flek a bude odpusteno

Reagovat
Pipo123

Já po dnešku sa nepozriem ani na jeden náš zápas, fakt nie, som dnes uprednostnil bandu žoldnierov čo sa naháňa za nejakou gulatou pičovinou pred lepší programom, a jo 4 mieste nech je vaše, bo táto banda dementov by v LM spravila len hanbu.

Reagovat
Slejdy

Strop

Reagovat
andrew96

OM

Reagovat
Shevchenko

Tak to ale jděte do prdele dementi trapas jak hrom. Ale nedá se říct, že jsem to nečekal.

Reagovat
M11

Reagovat
Hokaido

Poslední gol OM jasnej ofsajd. Asi ani pomezní rozhodčí tohle pravidlo nezná.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Ondiis

Reagovat
stas87

Co to bolo za houno co vyblil Kalouda? Je uplne jedno, ci sa roh zahra nakratko alebo kopne do vapna priamo. Zlaty Skysport co dava BL. Tam snad az na jedneho ci dvoch komentatorov nikto nerozprava sracky. A Eurosport ma naprosto skvelu polcasovu pauzu, kde rozoberu hru oboch timov dost precizne.

Reagovat
Rudnevs

Koho myslíš z toho Sky? Dahlmann?

Reagovat
stas87

Jj.

Reagovat
Rudnevs

S A L Z B U R G ! ! !

Škoda, že po tom góle Lazia som to vypol... Keď som potom na laola1 videl priebežné skóre, tak som takmer padol na zadok.

Takto ďaleko bol rakúsky tím naposledy v 90. rokoch (vtedy Rapid Wien)... Možno by stálo za úvahu, žeby som sa na to semifinále šiel pozrieť osobne!

Reagovat
Inter Eterno Amore

určite choď

Reagovat
KillSwitch

Lazio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele