Eredivisie - souhrn 3. kola

22.08.2014, 22:00, aktualizováno 24.08.2014, 18:42
Komentáře a souhrny
Heracles ani do třetice nedokázal bodovat, tentokráe podlehl Cambuuru. Willem II smetl hosty z Alkmaaru a před svými fanoušky zvítězily také Heerenveen a Zwolle. První výhru si připisuje Den Haag a z půdy Feyenoordu si veze body Utrecht. Breda se rozešla s Twente smírně. Ve šlágru kola PSV Eindhoven vyloupilo Amsterdam Arenu...

AFC Ajax - PSV Eindhoven 1:3

24.08.2014 16:45

Góly: 16. Anwar El Ghazi - 52. Memphis Depay, 64. Luciano Narsingh, 86. Jürgen Locadia

Fotbalisté PSV Eindhoven potvrdili velmi dobrou formu na začátku letošního ročníku a vyhráli také svůj třetí zápas v holandské nejvyšší soutěži, navíc si odvážejí tři body za šlágru kola z půdy zřejmě nejvážnějšího konkurenta v boji o titul, tedy Ajaxu. Eindhoven zatím zvítězil ve všech šesti utkáních včetně těch tří pohárových a je na dobré cestě vybojovat velmi cenný úspěch na obou frontách.

Nedělní poslední utkání 3. kola bylo pochopitelně divácky atraktivní a v úvodním dějství se do vedení dostal Ajax po čtvrthodině hry. Ovšem během dvaceti minut ve druhém dějství dokázali hosté otočit výsledek a o svém vítězství definitivně rozhodli čtyři minuty před koncem. Do první vážnější příležitosti se v 10. minutě dostal Ajax, když po velmi nezištném zakončení ze střední vzdálenosti musel brankář Zoet odvracet míč nad horní tyčku.

Po čtvrthodině hry se PSV dostalo do brejku dva na jednoho, jenže Narsingh nedokázal svou přihrávku v pokutovém území procpat na zcela osamoceného spoluhráče. Z následné akce šel do vedení amsterdamský výběr. Po centru Klaassena z levé strany si Anwar El-Ghazi všiml vyběhnutého brankáře Zoeta a hlavou poslal míč nad něj do středu branky. Po půl hodině hry mohl zvýšit vedení Ajaxu Sigthórsson, jenže ten po přihrávce Schöneho nedokázal z levé strany brankáře Zoeta pokořit.

I v první pětiminutovce druhého poločasu se Ajax více tlačil dopředu a jeho druhou branku mohl přidat Schöne, ale ten po dobré zpětné přihrávce Andersena mířil z hranice vápna jen do středu branky a trefil připraveného Zoeta. Ihned na to však PSV srovnalo a dostalo se na koně. Po rychlém brejku to na levé straně udělal skvěle Narsingh a nakonec se dostal až do vápna, kde přeložil naprostou lahůdku před prázdnou branku pro Memphise Depaye.

Po hodině hry byl blízko vedoucí brance Ajaxu Sigthórsson, avšak ten zblízka proti Zoetovi neuspěl a vyprášil pouze jeho rukavice. A i tentokráte hosté potrestali soupeře za nevyužitou příležitost, sami se dostali v 64. minutě do vedení. Narsingh dostal ukázkovou kolmici za obranu a křížnou přízemní střelou uklidil míč na zadní tyč - 1:2.

Ajax si ve zbytku utkání žádnou výraznější příležitost nevytvořil a naopak PSV přidalo v 86. minutě třetí trefu. Střídající Jürgen Locadia strávil na hřišti necelých šest minut a po vyhraném hlavičkovém souboji na hranici pokutového území mezi dvěma protihráči umístil následně svůj pokus podél gólmana Cillessena - 1:3.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FC Utrecht 1:2

24.08.2014 14:30

Góly: 33. Mitchell te Vrede - 45+1. Nacer Barazite, 72. Rodney Antwi

Fotbalisté Feyenoordu nezvládli své třetí vystoupení na domácí scéně a tentokráte podlehli konkurenčnímu Utrechtu před domácím publikem v poměru 1:2. Na konto si tak připsali svou první porážku v Eredivisii v novém ročníku a ztratili cenné body v boji o nejvyšší umístění. Rotterdamský celek má na kontě čtyři body a je osmý, Utrecht po druhé výhře v řadě za sebou poskočil na páté místo.

Feyenoord nezvládl generálku na odvetu 4. předkola Evropské ligy s ukrajinským Luhaňskem a na tento nezdar určitě musí do čtvrtka zapomenout. Domácí výběr byl jasně lepší v prvním poločase a dostal se i do vedení, nicméně hodně mu uškodila vyrovnávací branka v první nastavené minutě prvního dějství. V druhém poločase se hra velmi vyrovnala. Utrecht udeřil dvacet minut před koncem téměř z ničeho a favorit utkání se již na odpověď nezmohl.

Feyenoord mohl jít do vedení po sedmi odehraných minutách, kdy po nedorozumění v obraně Utrechtu střílel ze střední vzdálenosti Clasie a i díky lehké teči nakonec balón skončil mimo branku. Po necelé čtvrthodině hry utekl po levé straně Mitchell te Vrede a vystřelil, ovšem jeho pokus dokázal skvělým zákrokem vyrazit brankář Ruiter. Neuběhla ani minuta a po velkém závaru ve vápně hostů byl Feyenoord znovu blízko vedení, jenže nadvakrát se neprosadil a celá akce skončila útočným faulem.

Zhruba v polovině prvního poločasu to po centru do pokutového území udělal skvěle Manu, vyhnul se dvěma protihráčům, ale tvrdou ranou brankáře Ruitera nepřekonal. Ihned na to pálil z hranice pokutového území Clasie a jeho pokus dobře vytěsnil Ruiter, dorážející Vilhena trefil jen před sebou stojícího protihráče. Feyenoord se dočkal zasloužené vedoucí branky ve 34. minutě, kdy po přímém volném kopu Clasieho hlavičkoval z deseti metrů te Vrede a jeho padáček zapadl přímo do levého horního růžku.

Domácí spálili další obrovskou možnost dvě minuty před přestávkou. Po pasu Schakena hlavičkoval zblízka jen do Ruitera znovu aktivní te Vrede a poté s dostal k míči Immers, který z deseti metrů trefil pouze tyč. Utrecht vyrovnal ze své jediné vážnější možnosti ke konci poločasu. Oar to udělal skvěle na levé straně a zbavil se i Manua, poté přihrál směrem k penaltové značce a z tohoto místa uklidil míč pod břevno nabíhající Nacer Barazite.

Druhé dějství nebylo divácky příliš atraktivní a vítězná branka v podstatě padla z jediné výraznější možnosti. V 72. minutě po rychlém brejku dostal devatenáctiletý mladík Rodney Antwi kolmici za obranu, přesprintoval protivníka a chladnokrevně v tváří tvář proti Mulderovi uspěl - 1:2. Opařený rotterdamský celek si žádný výrazný tlak nevytvořil, a proto trochu smolně prohrál svůj první duel v nové sezóně.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - FC Groningen 3:0

24.08.2014 14:30

Góly: 56. Thomas Kristensen, 82. Michiel Kramer, 85. Michiel Kramer

Groningen nedokázal navázat na povedené výkony z úvodních kol a poprvé v sezóně bodově zaváhal. Především vinou mizerného druhého poločasu prohrál v Haagu vysoko 0:3.

Oba celky vstoupily do zápasu opatrně, i proto byla úvodní dvacetiminutovka hlavně o vzájemném oťukávání bez gólových příležitostí. Ani následně bohužel dění na hřišti mnoho fotbalové krásy nepobralo. Snad jediná šance přišla zhruba po půlhodině hry, kdy se do míče opřel Yoell van Nieff a z hranice šestnáctky pálil jen těsně vedle.

Velké věci se začaly dít až po změně stran. Jako první mohl udeřit Groningen, konkrétně Tjaronn Chery, který se snažil využít centru Antonii, ale ani on nemířil přesně. O poznání úspěšnější byl krátce na to domácí Thomas Kristensen, jenž využil perfektní Maloneho přihrávky a zblízka překonal padajícího gólmana Padta.

Oba strany měly následně několik zajímavých možností ke změně skóre, ujal se však až chytrý lob Michiela Kramera zpoza šestnáctky z 82. minuty. Sergio Padt pouze smutně sledoval, jak míč letí do zívající brány za jeho zády.

Ani s dvougólovým vedením se ale Haag nespokojil a nadále hýřil aktivitou, za kterou byl po zásluze odměněn. Konečnou podobu výsledku dal třetí brankou aktivní Kramer, který využil přihrávky Alberga, obešel vyběhnuvšího Padta a s přehledem zakončil.

Více informací k zápasu

NAC Breda - FC Twente 1:1

24.08.2014 14:30

Góly: 90+2. Adnane Tighadouini (pen.) - 17. Luc Castaignos

Fotbalisté Twente ani ve svém třetím zápase v nové sezóně nedosáhli na tříbodový zisk a tentokráte jim oproti předešlým dvěma duelům štěstí příliš nepřálo. Do vedení se dostali krátce po odehrané čtvrthodině a celkově byli lepším výběrem, ovšem od 55. minuty hráli bez vyloučeného Andrease Bjellanda a ve druhé nastavené minutě Breda vyrovnala na konečných 1:1 z pokutového kopu.

Enschede má po třech zápasech na kontě tři body za tři nerozhodné výsledky a určitě chce toto prokletí brzy zlomit, ve čtvrtek ho navíc čeká odveta 4. předkola Evropské ligy s ázerbájdžánským Karabachem. Breda i po velmi šťastném zisku jednoho bodu zůstává na dně Eredivisie se dvěma body. Hosté byli blízko vedoucí brance již v 8. minutě, když Mokhtar vypálil z hranice pokutového území přesně ke vzdálenější tyči a fantasticky brankář Jelle ten Rouwelaar vytěsnil balón konečky prstů okolo tyče.

Domácí v prvním poločase zahrozili po necelé čtvrthodině, dobrá rána Adnanego Tighadouiniho mířila jen těsně vedle levé tyče. Enschede dostal do vedení v 17. minutě tradiční šutér loňského roku Luc Castaignos, který se v tomto ročníku trefil vůbec poprvé. Po načasované přihrávce Ziyecha pálil z dvanácti metrů velmi tvrdě a nakonec míč zapadl k bližší tyči. Po necelé půlhodině na druhé straně předložil Amieux ukázkově balón do středu pokutového území Falkenburgovi a ten trestuhodně přestřelil.

Ihned na to se na druhé straně mohl podruhé v zápase prosadit Castaignos, ale svůj samostatný únik zakončil o pár centimetrů vedle pravé tyče. Vyrovnáno mohlo být dvě minuty před přestávkou, jenže i tentokráte Falkenburg v jasné pozici selhal. Po dobré kombinaci stanul osamocen před Marsmanem, avšak jeho svatyni přestřelil stejně jako dvě minuty po pauze Perica z velmi podobného místa. Jeden z klíčových momentů utkání byl k vidění v 55. minutě.

Kapitán Bjelland jasně zastavil rozběhnutého Falkenburga a zcela po právu uviděl od rozhodčího druhou žlutou kartu, následně tedy červenou. Zhruba dvacet minut před koncem mohl vyrovnat střídající Seuntjes, ovšem ten pálil pouze do boční sítě. V první nastavené minutě unikl na levé straně Tighadouini a byl zřetelně podražen v pokutovém území Breukersem, který navíc uviděl žlutou kartu. Následný pokutový kop s přehledem proměnil sám faulovaný Tighadouini a stanovil tak konečný výsledek utkání na 1:1.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - SBV Vitesse 2:1

24.08.2014 12:30

Góly: 65. Maikel van der Werff, 88. Stefan Nijland - 24. Davy Pröpper

Fotbalisté Zwolle pokračují v pohádkové jízdě nejvyšší soutěží a i ve třetím zápase tentokráte proti papírově silnějšímu protivníkovi dokázali vybojovat tři body. V utkání s Arnhemem sice prohrávali od poloviny úvodního dějství, ovšem zhruba dvacet minut po přestávce dokázali vyrovnat a o svém vítězství rozhodli brankou dvě minuty před koncem utkání. Podruhé za sebou tak rozhodli v samém závěru a pro odvetu se Spartou jsou velkou hrozbou.

V základní sestavě soupeře pražského celku ve 4. předkole Evropské ligy opět nastoupil český krajánek Tomáš Necid, který odehrál 64 minut, ale do střeleckých listin se nezapsal. Zwolle má na kontě devět bodů a prozatím se dostalo do čela tabulky. Vitesse naopak nedokázalo navázat na dvě předchozí povedené sezóny a s jedním bodem se nachází na sestupových příčkách. Utkání nebylo příliš bohaté na vyložené šance, nicméně o branky nouze nebylo.

Arnhem vstoupil do prvního poločasu mnohem lépe a měl také více ze hry, zaslouženého vedení se dočkal ve 24. minutě. Pröpper na hranici pokutového území vypálil velmi tvrdě a jeho skákavá rána překvapila gólmana Boera, který trochu zaváhal, a míč tak skončil u jeho pravé tyče. O dvě minuty později mohlo Vitesse pojistit svůj náskok, když se Leerdam dostal na pravé straně vápna ke střele a z dobré pozice nakonec trefil jen boční síť.

Po změně stran ale Zwolle lehce ožilo a snažilo se vyrovnat, díky mírnému tlaku se mu to nakonec podařilo v 65. minutě. Po přímém volném kopu van der Werffa zhruba z dvaadvaceti metrů propadl balón skrz zeď a zapadl k bližší tyči, gólman Room skákal úplně na druhou stranu. Od této chvíle hrály oba výběry opatrně a vypadalo to, že už se žádné branky nedočkáme, nicméně vítězství Zwolle zařídil v 88. minutě střídající Nijland.

Domácí využili ztráty míče v obranných řadách soupeře, van der Heijden vlastně přihrál do běhu Lukokimu, ten zatáhl balón k brankové čáře, odkud ho přihrál do šestnáctky na Nijlanda, a ten nekompromisní ránou pod břevno rozradostnil své fanoušky. Zwolle se bude snažit prodloužit svou stoprocentní ligovou bilanci po utkání na Spartě příští víkend na půdě Bredy, Vitesse zajede na hřiště PSV.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - FC Dordrecht 0:0

23.08.2014 20:45

Góly: -

Fotbalisté Dordrechtu se ukazují v celku slušném světle v nováčkovské sezóně a nyní dokázali uhrát na půdě Go Ahead velmi cenný bod po bezbrankové remíze. Hosté mají čtyři body po třech utkáních a to rozhodně není špatný začátek, naopak Go Ahead vybojovalo teprve svůj první bod do tabulky a nachází se ve spodních patrech. O šance nouze rozhodně nebylo, nicméně oba výběry pravidelně selhávaly v koncovce.

Go Ahead zahrozilo po necelé čtvrthodině hry, kdy po centru de Sa z pravé strany na zadní tyč přizvedl balón jeden z obránců a brankář Kurto měl co dělat, aby na změnu směru dokázal zareagovat a míč tedy vyrazit. Zhruba dvacet minut před přestávkou zahrozil na druhé straně Korte, který skvěle obešel Schenka a pronikl až do pokutového území, kde jeho přízemní střelu ke vzdálenější tyči s přehledem chytil gólman Cummins.

Po půl hodině hry nováček soutěže zahrozil znovu, kdy se míč po ose van Overeem - Lieder dostal až k van Haarenovi a ten přízemní střelou minul branku o pár decimetrů. V závěrečné desetiminutovce se hrálo ještě agresivněji a šancí tedy přibylo. Hosté byli blízko vedoucí brance po dobré práci Liedera. Ten po nahrávce van Overeema prošel až do pokutového území a i přes hradbu těl nebezpečně vypálil, jeho skákavá rána šla opravdu jen o kousek vedle levé tyče.

Ihned na to na druhé straně hlavičkoval nebezpečně Schenk, jenže ani on nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. Po změně stran ožili domácí a hned v první minutě zaskočili obranu Dordrechtu, která naprosto zaspala. Nejprve se řítil na Kurta aktivní de Sa a asi o metr minul jeho branku, o pár minut později vypálil velmi tvrdě Schalk a Kurto tentokráte musel podržet svůj tým. Go Ahead bylo aktivní i nadále, v 65. minutě tvrdou ránu Türüca vyrážel fantastický Kurto na rohový kop.

Neuběhla ani minuta a defenzíva Dordrechtu nechala na hranici pokutového území zcela volného Schenka, jehož bombu i tentokráte likvidoval famózním zákrokem Kurto. V závěrečné čtvrthodině zahrozili domácí ještě dvakrát. Nejprve ale Reimerink nepřelstil na levé straně skvělého strážce Dordrechtu a poté ve skluzu netrefil branku o pár decimetrů Kolder. Dordrecht se tak ubránil a může se radovat z druhého bodového zisku v této sezóně.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - SBV Excelsior 2:0

23.08.2014 19:45

Góly: 84. Marten de Roon (pen.), 89. Sam Larsson

Fotbalisté Heerenveenu zvládli své třetí vystoupení v Eredivisii proti Excelsioru až v samém závěru a do tabulky si tak připsali první tříbodový zisk. Ovšem i tento souboj byl pro domácí výběr těžkým oříškem, Excelsior se dlouhou dobu bránil a nebýt pokutového kopu zároveň s červenou kartou, tak by se oba týmy pravděpodobně rozdělily po bodu. Heerenveen i Excelsior mají na kontě čtyři body a zatím se nacházejí v horní polovině tabulky.

Domácí tým začal mnohem aktivněji a už po deseti minutách hry se mohl dostat do vedení. Po dlouhém nákopu za obranu stanul Marzo osamocen před brankářem Deckersem, ovšem zblízka jeho bránu přestřelil. Hosté zahrozili zhruba o dalších deset minut později, kdy po pěkném centru Botaky hlavičkoval van Weert, ale i on mířil příliš vysoko. Deset minut před koncem poločasu se zrodila největší šance dosavadního průběhu a hosty mohl dostat do vedení Fischer.

Po přímém volném kopu si míč v pokutovém území zpracoval a z první napálil míč na branku, gólman Nordfeldt reflexivním zákrokem vyrazil balón na břevno. O tři minuty později na druhé straně nejprve zblízka nedokázal uklidit míč do odkryté branky Uth a stejný hráč o pár minut později neusměrnil do branky míč ani hlavou po centru Slagveera z pravé strany. Heerenveen začal velmi aktivně i ve druhém poločase, nicméně celkově šancí ubylo.

V podstatě tu jedinou si vytvořil zhruba sedm minut po přestávce Slagveer, který se řítil sám směrem na Deckerse, ale strážce Cambuuru nepropálil ani tentokráte. V dalších minutách byli domácí více nervóznější a hosté vcelku s přehledem bránili nerozhodný výsledek. Rozhodující moment se zrodil v 82. minutě. Deckers se tentokráte nedohodl se spoluhráčem a míč těsně před vápnem převzal Slagveer. Brankář Deckers ho poté naprosto jasně oběma rukama poslal na zem a za zmaření vyložené příležitosti byl vyloučen.

Hosté navíc měli vyčerpány všechny možnosti střídání a do branky se tak postavil Kevin Vermuelen. K následné exekuci pokutového kopu se postavil Marten de Roon a s přehledem ho proměnil. Oslabení hosté se na odpor již nezmohli. Naopak za domácí nejprve neproměnil své sólo Wildschut a poté pojistil náskok Heerenveenu v předposlední minutě Sam Larsson, který přesprintoval Vermuelena a zakončoval do odkryté branky - 2:0.

Více informací k zápasu

Willem II - AZ Alkmaar 3:0

23.08.2014 18:30

Góly: 14. Bruno Andrade, 29. Ali Messaoud, 86. Charlton Vicento

Nováček z Tilburgu v domácím prostředí naprosto šokoval jednoho z velkých favoritů na čelní umístění v Eredivisii a po naprosto skvělém výkonu ho porazil bez větších potíží v poměru 3:0. Připsal si tak do tabulky první bodový zisk a dotáhl se na svého sobotního protivníka, který po první výhře nad Heracles a prohře s mistrovským Ajaxem zaznamenal druhý neúspěch v řadě. A nutno podotknout, že Tilburg byl jasně lepším výběrem.

Tilburg se dostal do první vážnější šance již ve 4. minutě, kdy po přihrávce Cornelisse pálil nebezpečně z voleje Ali Messaoud, ovšem jeho pokus skončil nad brankou AZ. Tilburg se dostal do vedení přesně o deset minut později. Po hrubce Johanssona, který se ve vlastním pokutovém území nechal obrat o míč jako o lízátko, převzal míč Ben Sahar, obešel gólmana Estebana a před prázdnou brankou našel Bruna Andradeho, který neměl problém se zakončením.

Po necelé půl hodině hry mohl zvýšit vedení Willemu Sahar, který však v tváří tvář proti Estebanovi neuspěl. O minutu později trefil zhruba z osmnácti metrů pravou tyč branky Alkmaaru aktivní Messaoud a Tilburg se nakonec dočkal zaslouženého dvoubrankového vedení o další minutu později. Sahar pronikl do vápna AZ jako nůž po másle a opět trefil tyč, ovšem dorážející Messaoud stál ve správnou chvíli na správném místě a doklepl míč do sítě.

V nastaveném čase prvního poločasu to mohlo být dokonce o tři branky, po centru Messaouda na zadní tyč nedosáhl na balón jen o centimetry hlavičkující Sahar. Domácí byli lepším celkem i po změně stran a zhruba po hodině hry měl na hlavě zvýšení opět Messaoud, jenže balón poslal jen do míst, kde stál připravený Esteban. O pár minut později poprvé na druhé straně zahrozil Hupperts, jeho lob ale skončil nad domácí svatyní.

Zhruba dvacet minut před koncem se zrodila největší příležitost Alkmaaru. Po rohovém kopu hlavičkoval velmi dobře Haye a brankář Lamprou famózním zákrokem přizvedl míč nad břevno. O nádherný moment se postaral pět minut před koncem střídající Charlton Vicento. Ten se rozeběhl od půlky hřiště a dostal se na levé straně až před Estebana, kde ho technickou ranou z ostrého úhlu ukázkově překonal a završil tak gólový účet utkání - 3:0.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - Cambuur Leeuwarden 0:1

22.08.2014 20:00

Góly: 90+2. Michiel Hemmen

Cambuur hraje zkraje nové sezóny ve velké pohodě, což se potvrdilo také v Almelu. Po dvou úvodních remízách si nyní fotbalisté z Leeuwardenu připsali na své konto první letošní vítězství, když oslabený Heracles skolili gólem z nastavení těsně 1:0.

Utkání nabídlo zpočátku opatrnou a vyrovnanou podívanou, přesto nechybělo zase tak moc, aby se už ve čtrnácté minutě poprvé měnilo skóre. Reijnen perfektním pasem středem hřiště vybídl ke skórování Bakkera, který dokázal těsně před vyběhnuvším brankářem Telgenkampem zakončit, ke své smůle ale kousíček vedle levé tyče.

Heracles šance Cambuuru probudila, ovšem i přes více než desetiminutový tlak brankáře Nienhuise vážněji neohrozil. Taktéž hosté byli směrem dopředu jaloví, a tak se nikdo z přihlížejících nemohl příliš divit, že v prvním poločase gól nepadl.

K žádné výraznější změně, co se dění na hřišti týče, bohužel nedošlo ani po obrátce. Trávník i nadále připomínal spíše bojovou zónu, ve které oba celky sváděly jednu bitvu za druhou. Rozhodčí Van Sichem si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl.

Heraclieden toužili ve druhém poločase zápas rozhodnout, jejich šance na úspěch ale výrazně ztenčil naprosto zbytečný vyloučením Tannane, jenž se poroučel předčasně do sprch v 67. minutě po faulu nad Hemmena.

Cambuur pochopitelně chtěl početní výhody co nejrychleji využít, několikrát dokonce Heracles i pořádně zmáčkl, na vytouženou trefu si však musel počkat až do druhé minuty nastavení, kdy si Michiel Hemmen naskočil na centr od rohového praporku a přesně umístěnou hlavičkou rozhodl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven330012:39
2.PEC Zwolle33006:29
3.AFC Ajax32018:56
4.FC Groningen32016:66
5.FC Utrecht32014:46
6.Cambuur Leeuwarden31204:35
7.ADO Den Haag31115:34
8.SC Heerenveen31114:34
9.Feyenoord Rotterdam31113:34
 FC Dordrecht31113:34
11.SBV Excelsior31114:54
12.Willem II31025:53
13.FC Twente30304:43
14.AZ Alkmaar31024:63
15.NAC Breda30213:82
16.Go Ahead Eagles30124:61
17.SBV Vitesse30124:81
18.Heracles Almelo30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

liga oničem

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si niekedy aj nejaký zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

idioti z Twente... klidne mohli na konci v deseti pridat druhy gol ale nevim co delali pri tom protiutoku... pak prisel trest... a tiket tim padem miri do hajzlu...

Reagovat
Coutinho10

Zwolle jede jak SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, tohle sem chtěl

Reagovat
Coutinho10

ok

Reagovat
afc ajax

Gratulujem PSV zvládli to lepšie ako naši chlapci Môžme si za ten výsledok sami ! Nepremenené šance . Veltman.boilesen "asistencia" no super

Reagovat
Hector17

V prvním poločase jsme byli lepší, ale bohužel jsme dali jenom jeden gól . Před vyrovnávacím gólem platilo známe " nedáš dostaneš ". Potom jsme sice měli lepší držení míče, ale co s toho, dělali jsme hloupé chyby, které dokázalo psv potrestat. Takže gratulace psv

Reagovat
Stiksxx

reakce na oba:

Nemůžu říct, že byste byli lepší v prvním poločase. Viděl jsem to od 12 minuty do nějaké 50, 55? a před vaším golem jsme taky nedotáhli přečíslení. To byla taky golovka. šance byly na obou stranách vyrovnané. Vy jste taky měli dobré přečíslení. jedno skončilo hodně těsně vedle..to už jsem viděl jak branku. A při vašem gólu když jsem zase viděl, že nechali 4 naši hráči přesně ocentrovat Klaassena a co dělal Zoet..tak u toho jsem málem vykvet. Protože to je pořád stejný. Takže jsem se taky bál, že budeme zas tvořit hrubky..

Reagovat
Stiksxx

Tak jsem konečně skouknul sestřih druhé půle a měli jsme teda sakra štěstí..Co nedal Moisander? na konci ještě ten laxní zákrok Zoeta který až na tohle a ten první gol zachytal

Reagovat
Stiksxx

Jinak jsem rád, že Narsingh ukázal že je o hodně platnějším hráčem na křídle než Locadia. To je prostě hrot a žádné křídlo. Tak doufám, že zůstane v základu. Už to bylo vidět proti Soligorsku, když Narsingh vystřídal Locadiu, tak jsme byly mnohem nebezpečnější a nakonci zápasu jsme mohli díky Nasrihgově práci zvýšit na 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Locadia jedině za De Jonga.

Reagovat
Stiksxx

Já nechci bejt rejpal, ale projížděl jsem si všechny ligy a koukal jsem, kdo zatím vede tabulky střelců a zajímalo mě, jestli Zwolle má nějakého kanonýra a zjistil jsem, že i když dali 6 golů, tak jediný střelec je od nich Drost s jedním golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim kde si mozem kuknut "hajlajty" k holandskej lige ? Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ak máš Sport 1/2 tak tam ide po každom kole asi hodinový zostrih, väčšinou v pondelok večer a potom reprízy v ďalšie dni. Dnes napríklad o 23:00 na Sport 2.

Reagovat
Stiksxx

Derijck přestoupil zpátky do Haagu. Další skvělý krok vedení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele