základní část, 3. kolo
24.08.2014 14:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - FC Groningen 3:0

Groningen nedokázal navázat na povedené výkony z úvodních kol a poprvé v sezóně bodově zaváhal. Především vinou mizerného druhého poločasu prohrál v Haagu vysoko 0:3.

Oba celky vstoupily do zápasu opatrně, i proto byla úvodní dvacetiminutovka hlavně o vzájemném oťukávání bez gólových příležitostí. Ani následně bohužel dění na hřišti mnoho fotbalové krásy nepobralo. Snad jediná šance přišla zhruba po půlhodině hry, kdy se do míče opřel Yoell van Nieff a z hranice šestnáctky pálil jen těsně vedle.

Velké věci se začaly dít až po změně stran. Jako první mohl udeřit Groningen, konkrétně Tjaronn Chery, který se snažil využít centru Antonii, ale ani on nemířil přesně. O poznání úspěšnější byl krátce na to domácí Thomas Kristensen, jenž využil perfektní Maloneho přihrávky a zblízka překonal padajícího gólmana Padta.

Oba strany měly následně několik zajímavých možností ke změně skóre, ujal se však až chytrý lob Michiela Kramera zpoza šestnáctky z 82. minuty. Sergio Padt pouze smutně sledoval, jak míč letí do zívající brány za jeho zády.

Ani s dvougólovým vedením se ale Haag nespokojil a nadále hýřil aktivitou, za kterou byl po zásluze odměněn. Konečnou podobu výsledku dal třetí brankou aktivní Kramer, který využil přihrávky Alberga, obešel vyběhnuvšího Padta a s přehledem zakončil.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele