základní část, 3. kolo
22.08.2014 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - Cambuur Leeuwarden 0:1

Cambuur hraje zkraje nové sezóny ve velké pohodě, což se potvrdilo také v Almelu. Po dvou úvodních remízách si nyní fotbalisté z Leeuwardenu připsali na své konto první letošní vítězství, když oslabený Heracles skolili gólem z nastavení těsně 1:0.

Utkání nabídlo zpočátku opatrnou a vyrovnanou podívanou, přesto nechybělo zase tak moc, aby se už ve čtrnácté minutě poprvé měnilo skóre. Reijnen perfektním pasem středem hřiště vybídl ke skórování Bakkera, který dokázal těsně před vyběhnuvším brankářem Telgenkampem zakončit, ke své smůle ale kousíček vedle levé tyče.

Heracles šance Cambuuru probudila, ovšem i přes více než desetiminutový tlak brankáře Nienhuise vážněji neohrozil. Taktéž hosté byli směrem dopředu jaloví, a tak se nikdo z přihlížejících nemohl příliš divit, že v prvním poločase gól nepadl.

K žádné výraznější změně, co se dění na hřišti týče, bohužel nedošlo ani po obrátce. Trávník i nadále připomínal spíše bojovou zónu, ve které oba celky sváděly jednu bitvu za druhou. Rozhodčí Van Sichem si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl.

Heraclieden toužili ve druhém poločase zápas rozhodnout, jejich šance na úspěch ale výrazně ztenčil naprosto zbytečný vyloučením Tannane, jenž se poroučel předčasně do sprch v 67. minutě po faulu nad Hemmena.

Cambuur pochopitelně chtěl početní výhody co nejrychleji využít, několikrát dokonce Heracles i pořádně zmáčkl, na vytouženou trefu si však musel počkat až do druhé minuty nastavení, kdy si Michiel Hemmen naskočil na centr od rohového praporku a přesně umístěnou hlavičkou rozhodl.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele