Bundesliga souhrn - 6. kolo

26.09.2008, 22:29, aktualizováno 28.09.2008, 19:41
Komentáře a souhrny
Frankfurt se znovu nedočkal první výhry v sezóně, proti Bielefeldu dokázal Eintracht získat jen bod za remízu 1:1. V Bundeslize již není žádný neporažený tým, Wolfsburgu totiž přitřihlo křídla výhrou 2:1 Karlsruhe.

1. FC Köln - Schalke 04 1:0

26.09.2008 20:30

Góly: 43. Youssef Mohamad

Cenné vítězství a hlavně tři body si na své konto připsal nováček z Kölnu, který doma po vynikajícím výkonu porazil první Schalke. O osudu utkání rozhodla hlavička Mohameda těsně před přestávkou.

Úvodní minuty sice patřily hostům, ti se však výrazněji neprosadili a postupem času začali diktovat tempo domácí "Kozlové". První šanci měl Novaković, jeho hlavička šla ovšem vedle. Stejný hráč měl příležitost podstatnějšího rázu po čtvrthodině, kdy překonal ofsajdovou past a řítil se sám na Fährmanna, ten však jeho nájezd bravurně zlikvidoval. O několik minut později zase střílel po individuální akci Ehret, jeho jedovatému pokusu ale scházely centimetry. Ráz utkání se v první půli příliš neměnil, domácí poněkud překvapivě proti lídrovi tabulky diktovali tempo.

Jejich další příležitost měl ve 29. minutě znovu Novaković, tentokrát slovinský kanonýr střílel po příhře Breška z voleje, radost mu ale opět skazil skvělý Fährmann. O minutu později se po rohu dostal k hlavičce Antar, trefil však jen břevno. "Königsblauen" zahrozili pouze prostřednictvím Westermanna, jenž po Farfánově rohu hlavičkoval vedle. Dvě minuty před pauzou však již branka padla a dali ji po zásluze domácí. Womé házel zleva dlouhý aut, který prošel až k Mohamadovi a ten přesnou hlavičkou k levé tyči otevřel skóre – 1:0.

Po obrátce se čekala od Schalke větší aktivita, byli to ale znovu hráči Kölnu, kdo útočil. Pěknou individuální akcí se dostal do dobré pozice Vučičević, jeho následné střele ale chyběl kousek přesnosti. Stejný hráč se po hodině hry dostal z úhlu před Fährmanna, mladý brankář hostí však znovu svůj tým zachránil. Zhruba od sedmdesáté minuty se domácí začali pochopitelně více zatahovat a Schalke hru ovládlo, malá kreativita směrem dopředu však Ruttenův tým brzdila.

V 80. minutě zkusil štěstí Westermann, svižnou ranou z dálky ale přestřelil. V posledních minutách hosté domácí tým přešpendlili k vlastnímu pokutovému území a již v nastavení si vypracovali i kýženou šanci na vyrovnání. Panderův dlouhý centr přiťukl Asamoah hlavou střídajícímu Altintopovi, který hlavičkou sice již překonal Mondragóna, ale trefil pouze tyč. Domácí tak k radosti vyprodaného RheinEnergieStadionu uhájili zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - Bayern Mnichov 1:0

27.09.2008 15:30

Góly: 23. Szabolcs Huszti

V souboji týmů, které minule dostali od Leverkusenu, respektive Brém nařezáno, se ze zasloužené výhry raduje domácí Hannover, který díky Husztiho trefě porazil Bayern 1:0.

Do utkání však vstoupil o něco lépe Bayern, který měl také v 7. minutě první příležitost. Roh Sosy prodloužil hlavou Toni, Demichelis však míč o vlásek minul. Poté však převzal iniciativu Hannover a ve 23. minutě se domácí tým dostal do vedení. U pravého rohu pokutového území se kopal přímý kop, Huszti možná trochu překvapivě volil místo centru přímou střelu a rozhodně nelitoval, trefil se totiž přesně k přední tyči – 1:0.

O několik minut později skvěle vymyslel Balitsch příhrávku na Forssella, na jeho rychlou střelou reagoval Rensing neméně pohotově a výborně míč vyrazil nad břevno. Úřadující mistr předvedl pořádnou akci až v závěru první půle, po přímém kopu se dostal k míči Oddo, jeho pokus ale šel těsně vedle.

Po obrátce byl aktivnější pochopitelně Bayern, po pár minutách hlavičkoval Breno, Enke však dobře zasáhl. Poté se ocitl v dobré pozici Klose, byl však z toho tolik překvapený, že domácí branku neohrozil. To se ale podařilo na druhé straně Forssellovi v 75. minutě, který po přihrávce Schlaudraffa nastřelil brankovou konstrukci.

Bavoři si v posledních dvaceti minutách vytvořili tlak, který ale k žádné příležitosti nevedl. Hosté mohli být naopak rádi, že Brenův zákrok na unikajícího Schlaudraffa nechal rozhodčí Kircher bez povšimnutí. Stejně to však nebylo co platné, skóre se již nezměnilo, což pro Bayern znamená další propad, tentokrát na deváté místo. To dolnosaský celek se díky třem bodům posunul na dvanáctou příčku.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Energie Cottbus 0:1

27.09.2008 15:30

Góly: 13. Branko Jelić

Velké překvapení se dnes zrodilo v Berlíně, domácí Hertha prohrála s doposavad posledním Cottbusem. Ten dokonce v probíhajícím ročníku doposud nevyhrál, tentokrát se to však Energii povedlo a díky tomu veze tři body za výhru 1:0.

Hertha měla v prvním poločase více ze hry a i první šance přišla z jejích kopaček. Cícero vyzkoušel z dálky Tremmelovu pozornost, ten se ale překvapit nenechal. O pět minut později se však již měnilo skóre, ke smůle domácích padl gól do jejich branky. Strůjcem celé akce byl Stanislav Angelov, který se prohnal po pravém křídle přes Steina a prudce poslal přízemní centr na vzdálenější tyč, kde Branko Jelić uklízel míč do prázdné branky. Hertha, ač mohutně hnána vpřed svými fanoušky, si již žádnou šanci do konce poločasu nevypracovala.

Domácí kouč Lucien Favre neudělal o přestávce žádnou změnu a dále věřil základní jedenáctce, kterou vyslal od začátku utkání, stejně tak jeho protějšek, i když ten neměl žádný důvod ke změně. A hned po třech minutách druhé půle se dostal do šance znovu Cícero po pěkné kombinaci s Raffaelem, ale střelu kryl znovu Tremmel. Hertha byla blízko vyrovnání znovu po hodině hry, kdy se dostal do šance srbský kanonýr Marko Pantelič, Tremmel byl ale opět bezchybný. Poslední šance Berlíňanů přišla až dvě minuty před koncem, ale velmi aktivní Cícero z přibližně sedmadvaceti metrů o pár centimetrů minul pravou šibenici.

Zápas tedy skončil 0:1 a hosté tak utekli ze sestupového pásma, Hertha zůstává v klidném středu tabulky.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - TSG Hoffenheim 5:4

27.09.2008 15:30

Góly: 8. Mesut Özil, 16. Claudio Pizarro, 21. Diego, 30. Aaron Hunt, 81. Mesut Özil - 15. Demba Ba, 36. Sejad Salihović, 61. Vedad Ibišević (pen.), 71. Marvin Compper

Brémy potvrdily vzestup formy a v překrásném utkání doma přestřílely Hoffenheim v poměru 5:4. Bundesligový nováček sice smazal třígólový náskok domácích, deset minut před koncem však o osudu utkání rozhodl Özil.

Utkání začalo zostra z obou stran, nejprve v šestnáctce o vlásek minul míč volný Ba, na druhé straně Özcan utnul akci Rosenberga. V 8. minutě však již uhodilo a domácí vedli. Na levé straně zakombinovali Hunt s Özilem a druhý jmenovaný parádní střelou otevřel skóre – 1:0. Hosté se o odpověď snažili záhy, nejprve Ba nemířil vedle, v 15. minutě se však stejný hráč prosadil. Svého útočného parťáka našel skvělým pasem za obranu Ibisević a Ba střelou do protipohybu Wieseho vyrovnal – 1:1.

Za další minutu však již znovu vedl Werder. Rosenberg našel zprava v pokutovém území Pizarra, který efektní, ale i efektivní patičkou rozvlnil síť – 2:1. Domácí se však nenasitili, dále útočili a výsledkem byla třetí branka ve 21. minutě. Po Özcanově zaváhání se dostal k míči Diego, který příliš dlouho neotálel a tvrdou střelou z třinácti metrů zvýšil na 3:1. Zanedlouho se TSG opět pokusilo o odpověď, Obasi však zblízka trefil pouze tyč.

Strhující tempo zápasu pokračovalo, nejprve Rosenbergovu střelu Özcan zneškodnil, ve 30. minutě však již domácí vedli třígólovým rozdílem. Odražený míč se dostal za hranici šestnáctky k Huntovi a ten parádní ranou trefil pravý horní roh branky – 4:1. A opět se po domácím gólu začali tlačit do ofenzivy hosté, Salihović se postavil k přímému kopu a trefil břevno, následnou střelu Gustava odvrátil hlavou Pizarro. Ve 36. minutě si Salihović předešlou situaci zopakoval s tím rozdílem, že tentokrát již mířil přesně k tyči – 4:2.

Po obrátce utkání svou úroveň neztratilo, jen se pro změnu více snažil Hoffenheim. Salihović znovu zahrozil přímým kopem, tentokrát však zaúřadoval Wiese. V 61. minutě ale zavadil Diego o Weisovy nohy a kopala se penalta, kterou chladnokrevně proměnil Ibisević – 4:3. Krátce poté bylo domácím ještě hůře, Ibisevićův postup na branku zastavil faulem Mertesacker a německý reprezentant musel předčasně do sprch.

Hosté naladili na ještě více ofenzivnější notu a v 71. minutě výhodu jednoho muže v poli využili. Salihovićův rohový kop našel na zadní tyči hlavu Comppera a ten s trochou štěstí vyrovnal na 4:4. S jídlem roste chuť a nejinak tomu bylo u Hoffenheimu, jeho útočná snaha však ke gólu nevedla a naopak udeřili domácí. V 81. minutě vyslal Vranješ pasem vpřed Özila, který střelou k přední tyči dal na 5:4. O dvě minuty později to mohlo být opět nerozhodně, Obasi však z voleje nastřelil pouze břevno a tak po skvělém přestavení obou týmů bere všechny body Werder.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach 1:0

27.09.2008 15:30

Góly: 12. Mladen Petrić

Domácí HSV nakonec vydřel proti nováčkovi z Mönchengladbachu zaslouženou výhru 1:0.

Začátek zápasu byl plný nepřesností, hlavně hosté kazili většinu svých postupných útoků nepřesnými kombinacemi. V 10.minutě se zranil Matmour na straně Gladbachu, toho musel nahradit Coulibaly.

Hamburk se dočkal vedení už po dvanácti minutách. Přímý kop Nevese nešťastně prodloužil Paauwe na zadní tyč, kde stál nikým nekrytý Petrič a poslal domácí do vedení. Vstřelená branka dodala HSV sebejistotu. Hráči severoněmeckého celku přebrali v této fázi kompletně iniciativu nad zápasem.

Ve 23.minutě měl Olič na noze druhou branku, ale na poslední chvíli mu do střely skočil Daems. Hosté se stále o nic nepokoušeli, bránili převážně v šesti a více lidech a snažili se vyrážet do rychlých brejků. Stav o pauze byl 1:0.

Začátek druhé půle byl totožný s tím prvním. Obě mužstva kazila kombinace, nedařil se jim plynulý přechod do útoku, a tak se místo na fotbalový zápas diváci koukali na boj o každý metr na hrací ploše.

V 72.minutě měl skvělou příležitost k vyrovnání Marin, který z hranice šestnáctky orazítkoval břevno. Závěrečná fáze zápasu byla stejně nezajímavá jako většina zápasu. Na druhé straně byl jediným aktivním hráčem mladý Marin, ale sám toho proti obraně HSV moc nezmohl.

V 90.minutě měli hosté další z malá šancí k vyrovnání. Po centru Marina se k hlavičce dostal Friend a jen těsně minul branku domácích.

Zápas tak rozhodl svou brankou chorvatský reprezentant Mladen Petrič a HSV porazil Gladbach 1:0.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - Bayer Leverkusen 2:3

27.09.2008 15:30

Góly: 79. Stanislav Šesták, 81. Sinan Kaloglu - 6. Arturo Vidal, 21. Renato Augusto, 61. Patrick Helmes

V gólově bohatém zápase nakonec vyhráli hosté z Leverkusenu, kteří si už náskok 0:3 nenechali vzít a tak si odvážejí 3 body.

Hosté byli už od začátku aktivnějším mužstvem, když už ve 2.minutě hlavičkoval nad branku Kiessling. První branka na sebe také nenechala dlouho čekat a dali jí hosté. Po sehraném signálu Vidala a Barnetty skóroval první jmenovaný – 0:1.

Domácí byli tímto startem hodně zaskočeni a do zápasu se dostávali velmi těžko. Navíc ve dvacáté minutě přidal Leverkusen druhou branku. Kiessling nahrál na vápno úplně volnému Augustovi a ten technickou střelou obstřelil domácího brankáře Fernandese – 0:2. O dvanáct minut později měli první dobrou příležitost domácí. Ve vápně se balón odrazil k Dabrowskému, ale ten ze sedmi metrů přestřelil.

Ve 37.minutě měla Bochum další vyloženou šanci. Japonský reprezentant Ono stál úplně sám proti Adlerovi, ale ten ho skvělým reflexem vychytal. Do konce prvního poločasu už se nic podstatného nestalo, a tak šly oba kluby do kabin za stavu 0:2 pro Leverkusen.

Začátek druhé půle byl úplně odlišný od té první, chybělo tempo i nasazení, Leverkusen spíše vyčkával na chyby Bochumi a ta toho dopředu moc nepředvedla. V 61.minutě přišel z čista jasna další gól. Z protiútoku hostů se nádhernou střelou trefil Patrick Hermes na 0:3.

Od této fáze byl zápas prakticky rozhodnutý. Hosté hráli na čas, drželi balón a snažili se držet míč co nejdále od své branky. Bochum byla zase v obrovské křeči, její hráči kazili kombinace a nedařilo se jim dostat své protivníky pod stálý tlak.

V 79.minutě svitla domácím ještě malá naděje. Šesták dostal skvělou přihrávku za obranu a mazácky přehodil Adlera – 1:3. Dvě minuty na to přišla další branka domácích, kteří nyní byli ve varu. Azaouagh vystřelil, jeho střela letěla jen do tyče a pohotový Kaloglu hlavou doklepl za brankovou čáru.

Poté byl zápas velmi hektický, červenou kartu dostal domácí Yahia. I přes snahu a vůli domácích se už ale nic nestalo a tak si Leverkusen odváží z Bochumi velmi cenné 3 body.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - VfB Stuttgart 3:0

27.09.2008 15:30

Góly: 10. Tamás Hajnal, 19. Felipe Santana, 73. Alexander Frei

Po výpadku v Hoffenheimu opět zabrala Borussia Dortmund, která doma proti Stuttgartu zaslouženě vyhrála 3:0, o což se brankami zasloužili Hajnal, Santana a Frei.

Domácí začali lépe, první šanci ale mělo paradoxně VfB a konkrétně Gomez, jehož hlavičku však konečky prstů skvěle vytěsnil Weidenfeller. To Borussia byla efektivnější a v 10. minutě vedla. Hajnal převzal ve středu pole dlouhý pas od Schmelzera, a když viděl, že na něj nikdo nevyvíjí žádný tlak, vystřelil a přesnou ranou k pravé tyči nedal Lehmannovi šanci – 1:0. Domácí pokračovali v dobře rozehraném utkání, pokus Kringeho zneškodnil Lehmann, v 19. minutě však bývalá reprezentační jednička inkasovala podruhé.

Po přímém kopu Hajnala postoupil Lehmann ostrý vzdušný souboj s dvěma domácími hráči, z čehož Santana vytěžil gólovou hlavičku a jelikož rozhodčí Brych v souboji faul neviděl, BVB vedlo 2:0. Hosté byli směrem dopředu poněkud bezzubí, na druhé straně mohl naopak zvýšit Hajnal, po přihrávce Blaszczykowského ale mířil těsně vedle. Již v nastavení první půle pak maďarský záložník nahrál Valdézovi, ten sice již překonal Lehmanna, míč však nakonec skončil vedle branky.

Na rázu utkání se po změně stran změnilo pramálo či spíše vůbec nic. Po hodině hry mohl po centru Kringeho definitivně rozhodnout Frei, hlavičkou však přestřelil. V 73. minutě ale švýcarský ostrostřelec již mířil přesně, tentokrát ho centrem oslovil Lee a Frei hlavou k tyči zvýšil na 3:0. Stuttgart se prakticky na nic nezmohl, Hitzlsperger na vše sám nestačil. VfB proto prohrálo a propadlo se na sedmou pozici, Dortmund se naopak vyšplhal na pátou příčku.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld 1:1

28.09.2008 17:00

Góly: 87. Benjamin Köhler - 7. Artur Wichniarek

V utkání mezi Frankfurtem a Bielefeldem se zrodila remíza 1:1. Arminii vyšel začátek, kdy vedla po gólu Wichniarka, Eintracht však ovládl druhou polovinu zápasu a díky pózdní Köhlerově brance vyrovnal.

První střelu utkání zaznamenal po dvou minutách Fenin, mířil ale vedle. Na druhé straně zastavil Wichniarka v poslední možný okamžik Russ, v sedmé minutě však již stejný hráč udeřil. Polský kanonýr převzal na pravém kraji pokutového území míč a obloučkem přehodil Nikolova – 0:1. Za tři minuty vystihl Katongo nepřesnou rozehrávku domácích, nahrál Wichniarkovi, leč jeho střela ze stoprocentní pozice šla tentokrát těsně kolem pravé tyče.

Poté to ještě zkoušel ranou Marx a hlavičkou znovu Wichniarek, oba ale neuspěli a mírně šokovaný Eintracht se začal probouzet. Nejprve se dostal k míči Fenin a Eilhoff se musel hodně natahovat, aby jeho skákavou střelu alespoň vyrazil. Po necelé půlhodině se z voleje opřel do míče Inamoto, ránu mířící pod břevno ale skvělým zákrokem vytěsnil znovu Eilhoff. Již v nastavení se octil ve výborné pozici Fenin, tentokrát jeho snahu na poslední chvíli odvrátil hostující blok.

Po změně stran pokračovali v aktivní hře frankfurtští "Orli", obrana Arminie ale po většinu případů pracovala dobře a moc toho domácím nedovolila. Po hodině hry vyzkoušel svojí pravačku střídající Caio, Eilhoffa však nenachytal. Stejný hráč poté zahrozil z přímého kopu, Eilhoff ale jedovatou střelu vyrazil. Na druhé straně se rozběhl Katongo, nadějný brejk však nedokázal dotáhnout.

Tlak domácích s blížícím se koncem sílil, v 86. minutě si Steinhöfer s Ochsem vylámali zuby na Eilhoffovi, minutu poté však již bylo po zásluze vyrovnáno. Z pravé strany nacentroval Steinhöfer, míč se po prodloužení dostal až na zadní tyč ke Köhlerovi a ten hlavou doťukával do prázdné branky – 1:1. Domácí chtěli poprvé v sezoně vyhrát a dále útočili, ve zbývajících minutách si však již žádnou šanci nepřipravili a tak utkání skončilo smírně.

Více informací k zápasu

Karlsruher SC - VfL Wolfsburg 2:1

28.09.2008 17:00

Góly: 51. Massimilian Porcello, 75. Sebastien Freis - 78. Ricardo Costa

V nedělní dohrávce porazilo domácí Karlsruhe hosty z Wolfsburgu 2:1 a nebyla to snadná práce. Hosté se totiž drží zásady "vítězná taktika se nemění" a tak i v dnešním utkání vycházeli hlavně ze zajištěné obrany a rychlých brejků.

Na této taktice ztroskotal i lídr tabulky Hamburk. Ovšem celá tato taktika je postavena na premise, že nesmíte jako první inkasovat, což se bohužel pro Vlky stalo. Přesto stačilo málo a utkání mohlo dopadnout zcela jinak, první půli totiž hosté domácí k ničemu nepustili. Nebezpečno bylo hlavně na druhé straně, především z kopaček Grafiteho, který na sebe v závěru utkání upozornil jiným způsobem než by bylo příhodno, o tom ale později.

První šance přišla v 16. minutě, kdy po kombinaci s Grafitem vystřelil Gentner, ale nepřesně. O deset minut později přišla největší šance hostů v prvním poločase. Misimovič se krásně ve středu hřiště uvolnil a vyslal nezjištně Grafiteho do sólového úniku. Ten si všiml, že brankář Miller stojí poněkud dále od své branky, tak se ho pokusil lobnout. To se mu ostatně podařilo, ale s Millerem přehodil i bránu.

V minutě 33. se tito dva hráči střetli znova. Gentner přihrál Grafitemu do vápna, kde se Grafite chytrým zpracováním odpoutal od svého strážce a tvrdě levačkou vypálil. Rána šla Millerovi nad hlavou a jen instinktivně jí vyrazil nad sebe. To bylo vše, co bylo v prvním poločase k vidění.

Trenér Magath byl odhodlán odvézt si všechny tři body, které by Vlky katapultovaly na druhé místo, a poslal na hřiště Edina Džeka. V druhé půlce se poprvé do šance dostali domácí a hned se prosadili gólově. Ze stadardní situace zahrávané ze zajímavé pozice tvrdě vypálil Massimo Porcello a míč zastavila až třpotající se síť. Gólman Benaglio se nehnul ani o píď. Ono nebylo chytat zrovna co, protože míč letěl příliš rychle a trefil přesně skulinku, kde se zeď rozestoupila.

Tímto gólem padla taktika Vlků a rázem to byli oni, kdo musel útočit, což domácím vyhovovalo, navíc v 71. minutě srazil Grafite nevybíravě k zemi domácího gólmana Millera, poprávu uviděl druhou žlutou kartu v utkání a šel pod sprchy. Pět minut nato domácí definitivně zlomili ochromenému soupeři vaz. Eichner utekl po levém křídle, přihrál pod sebe na Iashviliho, který si ještě hodil míč směrem k brankové čáře a nacetroval po zemi na vzdálenější tyč. Tam si zaběhl Freis a do odkryté brány s přehledem zavěsil.

VfL se ale přeci jen nevzdalo a za dvě minuty snížilo. Misimovič zahrával stadardku, nacetroval do klubka hráčů před bránu Karlsruhe a jeden z hráčů prodloužil na zadní tyč. Tam už si naběhl střídající Ricardo Costa a zcela osamocen koníčkem poslal míč k bližší tyči do sítě.

V 84. minutě se znovu kopala stadardka na straně hostů, ale tentokráté nebyla nebezpečná pro branku domácích, ale pro jejího strážce. Misimovič znova centroval do ohně a střídající Saglik se po vzdušném souboji ošklivě střetnul s Millerovou hlavou, následně se oba aktéři bezmocně skáceli k zemi. Zatímco Saglik se po chvíli otřepal a zvedl, Miller dopadl podstatně hůře a domácí hráči divoce gestikulovali směrem k zdravotnímu personálu, aby co nejdříve přiběhli. Vypadalo to na otřes mozku, možná zapadlý jazyk, každopádně muselo dojít ke střídání a Miller byl mezitím viditelně otřesen odnesen na nostíkách. Doufejme tedy, že se mu nic vážného nestalo.

Po této hrůzostrašné vložce se opět začalo hrát, ale Jean-Francois Kornetzky, který Millera vystřídal neměl až do konce utání skoro žádnou práci. Na druhé straně měli domácí několik nebezpečných brejků do zcela odkryté obrany VfL, ale už se skóre neměnilo. Karlsruhe tedy jako první celek porazilo Wolfsburg a nutno řící, že zcela zaslouženě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Hamburger SV641112:1013
2.Bayer Leverkusen640218:1012
3.Werder Brémy632118:1211
4.Schalke 0463219:511
5.Borussia Dortmund632112:1011
6.TSG Hoffenheim631214:1110
7.VfB Stuttgart63128:710
8.VfL Wolfsburg623112:99
9.Bayern Mnichov622212:108
10.Hertha BSC62227:88
11.1. FC Köln62135:87
12.Hannover 9662136:107
13.Arminia Bielefeld61328:106
14.Karlsruher SC52035:86
15.VfL Bochum61237:85
16.Energie Cottbus61232:85
17.Eintracht Frankfurt50324:73
18.Borussia Mönchengladbach61055:133

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ale kolin hral lepe..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo?

Reagovat
herbage

Proč se divíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolín sice vyhrál, ale hrál lépe.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy, paráda

Reagovat
M11

Bayern teda jede

Reagovat
smazaný uživatel

5:4.

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN JEDE DO PEKLA I S KLINSNEM

Reagovat
$dolar$

Juchu Bayern prohral

Reagovat
smazaný uživatel

juchu arsenal prohraje

Reagovat
-Kopy-

Hm tak Bayern jsem přecenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem myslel, že po tom výprasku se vzpamatují.

Reagovat
smazaný uživatel

v obraně jo, ale do útoku to nejelo

Reagovat
Tomanatura

Výborně Brémy, to je aspoň fotbálek

Reagovat
smazaný uživatel

Joo Sesto zase gool..je super ..stano sestak

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern a kolin to sou my ale věci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je kolo...

Reagovat
Arne

Ať už Cottbus spadne, nebo fakt nevim... Derby, které zas až tolik lidí nepřetáhne a vždycky ho prohrajeme, je na ho.no...

Jinak ale Köln, Bayern a galapředstavení v Brémách

Reagovat
božský John

Co jste to v ty Chotebuzi delali..jeste ze jsem na vas nemel vsazeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha je fakt šílenej tým

Reagovat
Arne

Nevim, poprvé, co tady píšu, jsem nechtěl report Herthy, byl bych nebyl schopen napsat. Takže nemůžu blíž říct...

Reagovat
smazaný uživatel

horší je že to dělali v Berlíně

Reagovat
smazaný uživatel

Cottbus často umí uplést z ho*na bič, dnes to opět potvrdila i přes slabý kádr se v Bundeslize držej jak blechy v kožichu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že jsem neviděl ty Brémy, ale největší zklamání je Bayern. Takovej tým si nemůže v tak slabé konkurenci dovolit prohrát 2x za sebou...

Reagovat
Arne

Jeden komentář lepší než druhej...

Reagovat
Tomanatura

Proč? Konkurence je dobrá. Navíc největší zklamání bych vzal spíš Hertu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bože, co to hraješ, mnichove?

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra Bayernu vždycky potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga

Reagovat
GEGE

Dortmund Bremy

Reagovat
smazaný uživatel

Super za Bayern zas nevyhral,HSV jede,Bremy 2 zapasy po sobe 5 golu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele