Bundesliga preview - 6. kolo

26.09.2008, 08:19, aktualizováno 28.09.2008, 09:51
Previews
Frankfurt je zatím až na posledním místě, odlepit ze dna tabulky se bude chtít dnes proti Bielefeldu. Wolfsburg letos ještě neprohrál a sérii bude chtít prodloužit v Karlsruhe...
1. FC Köln - Schalke 04  (pátek 20:30)
Vedoucí celek tabulky bude chtít navázat na předchozí úspěšná utkání, Schalke letos ještě neprohrálo, pouze dvakrát remizovalo. To domácí nováček soutěže Kolín má na kontě jedno vítězství a už tři neúspěchy.

Domácí mají mizernou formu, prohráli totiž tři zápasy v řadě za sebou, po jasných propadácích s Bayerem a Bielefeldem nezvládli ani duel v národním poháru a po vyřazení od druholigového Mainzu v poháru končí. To Schalke z předchozích pěti zápasů remizovalo pouze jednou, snadno vyhrálo v Poháru UEFA a také v domácím poháru nad Hannoverem 2:0. Poslední klání obou soupeřů je datováno do roku 2006, tehdy postoupili domácí překvapivě z národního poháru po penaltovém rozstřelu.

Nesledovanějším mužem zápasu bude Albert Streit, který prožil v Kolíně velmi plodná dvě léta a nyní se musí postavit svému bývalému klubu. Odehrál zde celkem 78 utkání, než se přestěhoval do konkurenčního Frankfurtu. O svém předchozím angažmá mluví jenom v dobrém, na zápas se velice těší a nevylučuje ani návrat zpět: "Odehrál jsem skvělé dva roky v Kolíně a bude to pro mě hodně hektické. Našel jsme si zde manželku a moc rád se sem vracím, i dvakrát do týdne. Moc bych si přál se vrátit do Kolína v zimě, pokud mě klub samozřejmě uvolní." Jenže s tím tým z Gelsekirchenu moc nepočítá, za přesun totiž poslal Frankfurtu rovné 2 milióny eur.

Streit by měl v tomto zápase nastoupit, v záloze totiž nahrazuje potrestaného Fabiana Ernsta. Další ztrátou Schalke bude absence třiatřicetiletého brankáře Mathiase Schöbera, který má natržený sval. Hostující kouč Christoph Daum bude postrádat Ümita Özata (problémy se srdcem) a Manasseha Ishiakua, který je po složité operaci kloubů.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Mondragon - McKenna, Geromel, Mohamad, Wome - Matip, Petit - Radu, Antar, Chihi - Novakovic.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Rafinha, Bordon, Krstajic, Pander - Jones - Westermann, Engelaar - Farfan, Kuranyi, Rakitič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.40 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hannover 96 - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Velmi zajímavý duel bude v sobotu k vidění v AWD Aréně, oba celky mají totiž co napravovat z minulého kola. Hannover utrpěl drtivou porážku 0:4 v BayAréně, Bayern dopadl ještě hůře, prohrál 2:5 na své vlastní půdě a bude se muset moc a moc snažit, aby si udobřil své fanoušky.

Přitom se už zdálo, že je sezóna nastartovaná dobře. Po slabším úvodu a dvou remízách s Hamburkem a Dortmundem přišly dvě přesvědčivé výhry 4:1 nad Herthou a 3:0 nad Kolínem, jenže pak přišel právě výše zmiňovaný zápas proti Werderu, který slibný rozjezd rázně přibrzdil. Trenér Klinsmann dokonce v týdnu změnil rozestavení zpátky na 4-4-2, což by mohlo přinést úspěch. Ale dvě esa v rukávu si nechává až nakonec, do utkání vyrukuje s dvojicí Miroslav Klose a Franck Ribéry. Oba se již v týdnu objevili v pohárovém utkání s místním rivalem 1. FC Norimberk a velmi hru bavorského giganta pozvedli. Prvně jmenovaný nastoupil v soutěžním utkání po dvou týdnech, druhý jemnovaný dokonce po čtyřech měsících. Otázkou je, koho v sestavě nahradí. Adeptů je více, protože výkon v minulém týdnu byl od většiny hráčů prachbídný. Nejspíše zbyde černý Petr v rukou Daniela Van Buytena a Lukase Podolského, sedět by měl i kapitán Mark van Bommel, který zatím neosvědčuje své vůdcovské kvality, byl už dokonce jednou letos vyloučen. Jurgen Klinsmann se k tomu vyjádřil takto: "K soutěžení v Evropě a vyrovnáním se s rytmem poháru, Bundesligy a Ligy mistrů potřebujeme rotaci hráčů. Ne na každém postu, ale v určitých oblastech ano."

Hannover má zase jiné starosti. V poháru vypadli v duelu se Schalke04 a aby toho nebylo málo, trápí ho rozsáhlá marodka. Christian Schulz si natáhl sval, Arnold Bruggink má problémy s kotníkem, Steve Cherundolo má žaludeční potíže a Mikaela Forssella, Mika Hankeho a Jana Rosethala postihla chřipka. K tomu všemu se minulý víkend zranil francouzský obránce Valerien Ismaël. Zatímco posledně jmenovaný jistojistě nenastoupí, u zbylých je jistá šance, že k utkání nastoupí, zvlášť když v útoku není z čeho brát.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Enke - Cherundolo, Eggimann, Vinicius, C. Schulz - B. Schulz, Balitsch - Stajner, Schlaudraff, Huszti - Forssell.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Rensing - Oddo, Lucio, Demichelis, Lahm - Schweinsteiger, Ottl, Zé Roberto, Ribery - Toni, Klose
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.75 - 3.80 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hertha BSC - Energie Cottbus  (sobota 15:30)
V programu šestého kola je i východoněmecké derby mezi Herthou BSC a Energií Cottbus, které i přes svojí teprve osmiletou, tradici slibuje zajímavou podívanou. Favoritem jsou určitě domácí, toho času na devátém místě, tým z Lužicka je totiž zatím poslední.

Osm bodů z pěti utkání, toť bilance Herthy, která se proti rivalovi pokusí urvat své první letošní domácí vítězství, které by bylo v bundesligové historii klubu jubilejní dvěstěpadesáté. Berlíňané zatím zcela oproti zvyklostem vyhrávali pouze venku, minulé kolo po profesorsky zvládnutém utkání v Mönchengladbachu brali body za výhru 1:0.

Ve středu "Staré dámě" trochu pokazilo náladu vypadnutí z DFB-Pokalu, přes dobrý výkon totiž prohrála v Dortmundu 1:2 po prodloužení. "Musíme to rychle strávit a myslet na sobotu. Chceme hrát svůj zápas, ale Cottbus není slabý soupeř, což podvrdil již na jaře," uvedl trenér Lucien Favre.

A ví o čem mluví, od postupu lužického týmu zpět Bundesligy ho totiž Hertha ještě nedokázala porazit, a ba dokonce třikrát prohrála. Historie vzájemných soubojů na Olympiastadionu, která se datuje od října roku 2000, zatím dává k dobru vyrovnanou statistiku 2-1-2.

Energie se bude, ostatně jako vždy, snažit obracet naruby všechny předpoklady tak, jak se jí to dařilo v uplynulých dvou sezónách. Prašnikarovi hoši jsou opět zcela jednomyslně stavěni do role outsiderů, zatím totiž mají na svém kontě dvě remízy a tři prohry. "Samozřejmě jsme doufali ve víc, než ve dva body z pěti utkání," řekl Dennis Sörensen.

"Ale v tabulce je vše vyrovnané, po vítězství to bude vypadat znovu mnohem lépe," dodal dánský útočník, díky jehož brance, která byla pro tým první v sezoně, uhrál Cottbus před týdnem remízu 1:1 s Bochumí. V poháru však Energie zaválela, po jasné výhře 3:0 nad Gladbachem postoupila do osmifinále.

Co se týče marodek, jsou na tom o něco lépe hosté. Bojan Prašnikar nemůže využít služeb Rangelova, da Silvy a Riviće, stejná či hodně podobná sestava té pohárové se proto nabízí. To Favre musí oželet zraněných Fiedlera, Rodneie, Lúcia, Chermitiho a Hartmanna, po zranění se do tréninku sice vrátil Patrick Ebert, mladý záložník však zřejmě zůstane pouze na lavičce.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Drobný - A. Friedrich, Kaká (von Bergen), Šimunić, M. Stein - Piszczek, Kačar, Cícero - Raffael - Voronin, Pantelić
Energie Cottbus - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Pavičević, Kukielka, Cvitanović, Cagdas - Angelov, T. Rost - D. Sörensen, Skela, Iliev - Jelić
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Sedmé Brémy nemají v poslední době oslnivou formu, nicméně oproti nepovedenému startu začínají stoupat vzhůru. Propadák v Lize mistrů sice ještě nenapravily, avšak v domácí soutěži v posledních dvou zápasech vyhrály. Nyní na ně čeká houževnatý soupeř, nováček z Hoffenheimu je dokonce na druhém místě.

Werder v posledních dvou zápasech jasně dominoval, nejprve nedal šanci Chotěbuzi a před týdnem šokoval veřejnost neuvěřitelnou výhrou v Mnichově, kde proti domácímu Bayernu chvíli vedl i 5:0. Domácí zvládli též duel v národním poháru, druholigové Aue vyřadili po vítězství 2:1. Hoffenheim po debaklu v Leverkusenu chytil šanci za pačesy, bodík vyrval Stuttgartu a minule dokonce deklasoval sebevědomý Dortmund 4:1. Fantazii kazí akorát vyřazení z národního poháru, kde nováček nestačil na jinak tápající Frankfurt.

Největší posilou pro domácí je návrat Tortsena Fringse, který se vyléčil ze zranění a může opět rozhýbat záložní řadu. "Začal s plným tréninkem, v mančaftu zvedne kromě herní činnosti také psychiku spoluhráčů," uvedl s úsměvem trenér Thomas Schaaf. Po problémech s achilovkou nastoupí též Daniel Jensen, ze chřipky se výlečil stoper Per Mertesacker a bude také připraven.

Hosté jdou do boje i přes postavení v tabulce v roli outsidera, nicméně dobré výkony mohou i teď vést k překvapení. Trenér Ralf Rangnick své svěřence nabádá, aby jim nestoupla sláva do hlavy: "Budeme hrát opět svoji hru, hráči vědí, co po nich chci. Očekáváme bouřlivou atmosféru, můžeme ale bodovat." Do sestavy může nasadit udraveného Luize Gustava, nezapojí se ovšem mladíček Jonas Strifler, jenž léčí poraněné rameno.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiese - C. Fritz, Mertesacker, Naldo, Boenisch - Frings - D. Jensen, Özil - Diego - Rosenberg, Pizarro.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Özcan - Beck, P. Nilsson, Compper, Ibertsberger - Weis, Luiz Gustavo, Salihovic - Carlos Eduardo - Ba, Ibisevic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.10 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach  (sobota 15:30)
Hamburk nechce navázat na loňskou ne zase tak úspěšnou sezónu a zatím dokazuje, že bude bojovat i o prestižní Ligu mistrů. Prozatím totiž drží hezké čtvrté místo, prohrál pouze jednou. To nováček z Gladbachu je na šestnáctem místě a potřebuje sbírat body jako sůl, aby se vyhnul zpětnému sestupu do nižší soutěže.

Hamburk i v čele s kapitánem Davidem Jarolímem získal z minulých tří klání šest bodů, porazil Leverkusen a naposledy Bochum, nestačil akorát na Wolfsburg. Hosté naopak prohráli tři poslední duely, s Hannoverem 1:5, Herthou 0:1 a také Cottbusem 0:3, psychické rozpoložení není rozhodně ideální. Navíc Hamburk je velmi nepříjemný soupeř, body se od svěřenců kouče Jose Luhukaye příliš nečekají. Naposledy se oba celky střetly v HSH-Nordbank-Aréně téměř před dvěma lety, tehdy se rozešly smírně 1:1.

Zápas bude pikantní hlavně pro Marcella Jansena, jenž strávil v Gladbachu dokonce 13 let, než se v roce 2007 přesunul do Bayernu a letos v srpnu do Hamburku. "Mým cílem je se zlepšovat každý den. Bude velmi příjemné sledovat známé tváře na stadionu. Když dám gól nebo vyhrajeme, nebudu moc slavit," potěšil hostující diváky sám Jansen. Sílu soupeře nepodceňuje hlavně domácí trenér Martin Jol: "Gladbach vyvíjí na soupeře enormní tlak, je velice nevyzpytatelný." Do utkání v domácím dresu nezasáhnou Romeo Castelen (nevyléčené koleno) a Eric Maxim Choupo-Moting.

Trenér hostů Luhukay má ze soupeře respekt, naději ale nezatracuje: "Nemáme tak dobrý kádr, jaký by jsme si přáli, ale musíme se zvednout. Potřebujeme tvrdě pracovat, Hamburk disponuje výjimečnou silou, avšak šance na úspěch je vždycky." Kouč pošle na hřiště i uzdraveného Steva Gohouriho, neabsentuje nikdo.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
F. Rost - Demel, B. Reinhardt, Mathijsen, Atouba - Trochowski, Jarolím, de Jong, Jansen - Guerrero, Petrič.
M'gladbach - pravděpodobná sestava:
Heimeroth - M. Ndjeng, Callsen-Bracker, Daems, Voigt - Alberman, Paauwe - Matmour, Marin - Neuville, Friend.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.30 - 7.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfL Bochum - Bayer Leverkusen  (sobota 15:30)
Jedenáctý celek tabulky přivítá pátý, čeká se velmi vyrovnaný duel. Leverkusen má sice na kontě devět bodů, už však dvakrát prohrál. Stejný počet neúspěchů má i Bochum, jenže ta navíc pouze jednou vyhrála. Pro domácí může hrát fakt, že loňský poslední domácí zápas zvládli a s přehledem vyhráli 2:0.

Bochum vyhrála pouze první duel, pak už nedokázala navázat na úspěšný začátek a na konto si připsala pouze dva body. Navíc nedávno vypadla z národního poháru, nestačila na silný Hamburg. Leverkusen naopak naposledy přejel Hannover 4:0, dále dokázal v domácím poháru vyřadit druholigový Augsbsburg.

Navíc se jedná o prestižní duel, důležitost zdůrazňuje především trenér Bruno Labbadia: "Domácí tvrdí, že nejsou silnější než loni, přitom jsou. Zapojíme do boje všechny naše síly a uděláme pro úspěch maximum." V sestavě mu bude chybět Bernd Schneider, který je dlouhodobě zraněný a také Lukas Sinkiewicz, jenž má přetrhané kolenní vazy. Kvůli infekci byl v ohrožení start gólmana Reného Adlera, avšak pro klání by měl být připraven. Největší zbraní hostujícího týmu zůstává Patrick Helmes, je totiž nejlepším střelcem Bundesligy se sedmi zásahy.

Velkou sílu vidí v soupeři hlavně domácí trenér Marcel Koller, který své svěřence varuje: "Hosté jsou skvělí v týmové hře. Dávají hodně branek, k tomu jsou velmi odhodlaní a sebevědomí. Potřebujeme tohle získat, pak můžeme uspět." Koller nemůže počítat s Matiasem Conchou (poraněné koleno), Danielem Imhofem (problémy s meniskem), Reném Rennoem a Dennisem Grotem (nemoc).
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Fernandes - Pfertzel, Maltritz, Yahia, P. Bönig - Zdebel - Freier, Dabrowski - Azaouagh - Šesták, Hashemian.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
R. Adler - Castro, Haggui, Henrique, Kadlec - Rolfes - Renato Augusto, Vidal, Barnetta - Kießling, Helmes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Borussia Dortmund - VfB Stuttgart  (sobota 15:30)
Dortmund v úvodu sezóny působil obrozeneckým dojmem a vypadalo to, že se bude po dlouhých letech opět prát o příčky nejvyšší. Jenže jako kdyby někdo mávnul kouzelným proutkem a žlutočerní se rázem propadli do druhé poloviny tabulky. Nyní na ně čeká velmi těžký soupeř, předloňský mistr VfB Stuttgart.

Ten je k tomu na bronzové pozici, z pěti mačů prohrál pouze jednou. Dortmund naopak absolutně vyhořel v Hoffenheimu, předtím v lize vydoloval bod s vedoucím Schalke. Nepovedl se mu ani zápas v Poháru UEFA s Udinesse, prohra 0:2 nedává téměř žádnou naději na postup. Povzbuzující tak může být posun v domácím poháru přes konkurenční Herthu. Hosté zvládli domácí cup na jedničku, Bielefeldu nedali ani sebemenší šanci. V lize po překvpaivé remíze s Hoffenheimem vyhráli nad Karlsruhe.

Obnovenou premiéru zažije Jens Lehmann, který po pěti letech nastoupí v Dortmundu, tentokrát však v konkurenčním dresu. Lehmann působil na Signal-Iduna-Park v letech 1999 - 2003, poté odešel od londýnského Arsenalu. "Hrozně se na klání těším. Dortmund nepůsobil v poslední době jistým dojmem, snad se nám povede uspět," doufá veterán mezi třemi tyčemi VfB.

"Nemůžeme vrátit čas a napravit nepovedené zápasy, avšak chceme stále bojovat. Minule nám chybělo aktivní napadání a agresivita, nyní budeme obojí moc potřebovat," kontroval odhodlaně trenér Dormundu Jürgen Klopp. Klopp se však musí obejít bez Matse Hummelse (výron v kotníku), Dedého (problémy s kolenem), Jakuba Blaszczykowskiho (naražená holeň) a Mohameda Zidana (nevolnost). Stuttgartu chybí Yildiray Basturk (poraněný stehenní sval) a dále duo Pavel Pardo - Matthieu Delpierre (oba poraněné koleno). Fit ovšem budou Martin Lanig a Jan Šimák.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Weidenfeller - Y.P. Lee, Subotič, R. Kovač, Schmelzer - Kehl - Tinga, Kringe - N. Sahin - Valdez, Frei.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Lehmann - Boulahrouz, Delpierre, Tasci, Boka - Khedira - Hilbert, Hitzlsperger - Lanig - Cacau, Gomez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld  (neděle 17:00)
Souboj dvou týmů ze spodku tabulky uvidí frankfurtská Commerzbank-Arena, kde se střetne dvoubodový Eintracht s Arminií Bielefeld, která je na tom o tři body lépe.

Frankfurt má pro nadcházející utkání jediný cíl a tím je výhra, kterou by "Orli" potřebovali skutečně jako sůl. V Bundeslize jsou totiž po sobotní výhře Cottbusu již jediným týmem, který v nové sezóně neokusil sladkost tří bodů. Před týdnem Eintracht prohrál na Schalke 0:1, v týdnu zase vypadl z domácího poháru po prohře 1:2 v prodloužení s Rostockem.

"Zápas proti Hanse Rostock byl velmi špatný, ale pokud porazíme Bielefeld, budeme zpět ve hře," prohlásil kouč Friedhelm Funkel, který podle svých slov nemá problém s tlakem, který je na něho v souvislosti se špatnými výkony týmu vyvíjen.

"Není potřeba, aby mě někdo hájil. Nebudu z toho zničený a nepotřebuju, aby o mne v tomto ohledu někdo pečoval," dodal trenér hesenského týmu, který se stále musí obejít bez velkého počtu zraněných – Preuße, Vasoského, Bajramoviće, Korkmaze, Meiera a Amanatidise. Stopku kvůli červené kartě má navíc Chris.

To Arminia již své první vítězství zažila a zrovna minulý víkend, kdy doma porazila Köln 2:0. Před zahájením šestého kola tak východovestfálský celek byl na dvanáctém místě, což pro něj znamenalo určité uklidnění, to však mohlo být narušeno v DFB-Pokalu. Bielefeld totiž po prohře 0:2 ve Stuttgartu ze soutěže vypadl.

Konec pohárové poutě zřejmě odnese Jonas Kamper, který sice proti Kölnu vstřelil vítězný gól, ve Stuttgartu však zahrál pod psa. "Pro způsob, jakým hrajeme, je taktická disciplína velmi důležitá. To je něco, co se Jonas potřebuje naučit," upřesnil trenér Michael Frontzeck, co se mu na hře dánského záložníka nepozdává. Jeho tým je až na dlouhodobě zraněné Fernandéze a Mijatoviće kompletní, ve Frankfurtu se mu ale nedaří, v historii zde jen jednou vyhrál, dvakrát remizoval a devětkrát odcházel ze hřiště poražen.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Nikolov - Ochs, Bellaid, Galindo, Spycher - Russ, Fink - Köhler, Toski - Fenin, Liberopoulos
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Eilhoff - Lamey, Herzig, Kučera, Schuler - Kauf - Kirch, Tesche - Katongo, Halfar - Wichniarek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.30 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Karlsruher SC - VfL Wolfsburg  (neděle 17:00)
Wolfburg jede v nedělní dohrávce do Karlsruhe a bude určitě chtít prodloužit svojí bundesligovou sérii neporazitelnosti, která již čítá 13 zápasů v řadě. Po pomalejším začítku to vypadá, že se konečně probouzí střelci vlků. Nám dobře známý Edin Džeko dal dokonce v průběhu týdne čtyři góly v pohárovém utkání proti týmu FC Oberneuland.

"Doufám, že vstřelené góly mě povzbudí i v lize a že tam něco zítra spadne", vyjádřil se tento mladý 22letý hráč. Džekova střelecká forma nemohla ujít lodivodu VfL Felixu Magathovi."Předchozí zápasy v této sezoně, jako například zápas s Bochumí, jsme spálili příliš mnoho šancí. Tento problém jsem už nyní vyřešili. Je to otázka chladnokrevnosti v zakončení a zatím to vypadá, že ji naši útočníci znovu našli," uvedl bývalý kouč Bayernu Mnichov.

Felix Magath je před tímto utkáním optimistický, ačkoliv jeho nedělní soupeř hraje mnohem lépe, než říká ligová tabulka. "Nemají zrovna povedený start, ale druhá sezóna je vždy pro nováčka nejtěžší. Ale nemyslím, že by měli starosti se sestupem. Cestujeme do Karlsruhe s tím, že tam vyhrajeme, chceme si domů odvézt všechny tři body."

Zatímco Magtah bude mít k dispozici všechny své svěřence, Edmund Becker, trenér Karlsruhe, bude postrádat dvojici Edmond Kapplani (natažený sval) a Alexandr Görlitz, který je dlouhodobě zraněný. Nejistý je i start kapitána Mika Franze, který má rovněž jisté svalové problémy.

Karlsruhe vyhrálo z posledních 16 utkání jen dvě, proto pohárové vítězství 2:0 nad Offenbach Kickers by mohlo tým nakopnout. "Toto vítězství nám pomohlo," řekl Becker a dodal: "Jak můžete vidět, hlavní, co nám chybí, je stabilita výkonů."
Karlsruher SC - pravděpodobná sestava:
M. Miller - Celozzi, Sebastian, Franz, Eichner - Mutzel, Porcello - Iashvili, da Silva, Freis - Timm
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Riether, Madlung, Barzagli, M. Schäfer - Dejagah, Josué, Gentner, Misimovič - Grafite, Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Schalke 0453209:411
2.TSG Hoffenheim531110:610
3.VfB Stuttgart53118:410
4.Hamburger SV531111:1010
5.Bayer Leverkusen530215:89
6.VfL Wolfsburg523011:79
7.Werder Brémy522113:88
8.Bayern Mnichov522112:98
9.Hertha BSC52217:78
10.Borussia Dortmund52219:108
11.VfL Bochum51225:55
12.Arminia Bielefeld51227:95
13.1. FC Köln51134:84
14.Hannover 9651135:104
15.Karlsruher SC41033:73
16.Borussia Mönchengladbach51045:123
17.Eintracht Frankfurt40223:62
18.Energie Cottbus50231:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hannover - Bayern 0:4

Werder Brémy - Hoffenheim 3:1

Hamburg - Mönchengladbach 3:2

Hertha - Chotěbuz 0:0

Bochum - Leverkusen 1:2

Dortmund - Stuttgard 0:2

Reagovat
havrys99

Hannover - Bayern 1:2 (Forsell - Toni,Podolski)

Werder Brémy - Hoffenheim 3:1 (2 Rosenberg,Frings - Ibiševič)

Hamburg - Mönchengladbach 2:0 (Trochowski,Petrič)

Hertha - Chotěbuz 3:0 (Voronin,Pantelič,Kačar)

Bochum - Leverkusen 2:2 (Hashemian,Azaouagh - Helmes,Gekas)

Dortmund - Stuttgart 2:1 (Frei,Nuri Sahin - Hilbert)

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover - Bayern 0-2 ribery,toni

Werder Brémy - Hoffenheim 3-0 diego,rosenberg,rosenberg

Hamburg - Mönchengladbach 2-0 jarolim,petric

Hertha - Chotěbuz 2-0 pantelic , pantelic

Bochum - Leverkusen 1-1 Hashemian, - kadlec

Dortmund - Stuttgard 2-1 frei, frei- cacau

Reagovat
Slejdy

bayern 2

bremy 1

hamburg 1

kamon

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele