6. kolo
27.09.2008 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach 1:0

Domácí HSV nakonec vydřel proti nováčkovi z Mönchengladbachu zaslouženou výhru 1:0.

Začátek zápasu byl plný nepřesností, hlavně hosté kazili většinu svých postupných útoků nepřesnými kombinacemi. V 10.minutě se zranil Matmour na straně Gladbachu, toho musel nahradit Coulibaly.

Hamburk se dočkal vedení už po dvanácti minutách. Přímý kop Nevese nešťastně prodloužil Paauwe na zadní tyč, kde stál nikým nekrytý Petrič a poslal domácí do vedení. Vstřelená branka dodala HSV sebejistotu. Hráči severoněmeckého celku přebrali v této fázi kompletně iniciativu nad zápasem.

Ve 23.minutě měl Olič na noze druhou branku, ale na poslední chvíli mu do střely skočil Daems. Hosté se stále o nic nepokoušeli, bránili převážně v šesti a více lidech a snažili se vyrážet do rychlých brejků. Stav o pauze byl 1:0.

Začátek druhé půle byl totožný s tím prvním. Obě mužstva kazila kombinace, nedařil se jim plynulý přechod do útoku, a tak se místo na fotbalový zápas diváci koukali na boj o každý metr na hrací ploše.

V 72.minutě měl skvělou příležitost k vyrovnání Marin, který z hranice šestnáctky orazítkoval břevno. Závěrečná fáze zápasu byla stejně nezajímavá jako většina zápasu. Na druhé straně byl jediným aktivním hráčem mladý Marin, ale sám toho proti obraně HSV moc nezmohl.

V 90.minutě měli hosté další z malá šancí k vyrovnání. Po centru Marina se k hlavičce dostal Friend a jen těsně minul branku domácích.

Zápas tak rozhodl svou brankou chorvatský reprezentant Mladen Petrič a HSV porazil Gladbach 1:0.

Autor: Michael Künzel / sport1.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hamburk vyhraje 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele