Bundesliga souhrn - 26. kolo

28.03.2008, 22:25, aktualizováno 30.03.2008, 19:15
Komentáře a souhrny
Energie Cottbus pokračuje v dobrých výkonech na domácím stadionu a srdnatě se pere o záchranu. Tentokrát v Lužicku pohořela berlínská Hertha. V dalším nedělním utkání remizoval Stuttgart v Hannoveru 0:0.

Hansa Rostock - VfL Wolfsburg 0:1

28.03.2008 20:30

Góly: 90. Jacek Krzynówek

Hansa Rostock hrála v podprůměrném bundesligovém utkání s Wolfsburgem dlouho bez branek, v poslední možnou chvíli však přeci jen jedna padla. Skóroval Krzynówek a zařídil tak pro VfL těsné vítězství 1:0.

Od prvních minut muselo být divákovi jasné, že tady se žádné gólové hody konat nebudou. První příležitost měl v patnácté minutě po přihrávce Santany Hasebe, jeho střelu zpoza vápna směřující nejspíš do břevna vyrazil Wächter. Hostující Vlci byli mírně aktivnější, moc šancí si ale proti téměř bezchybné defenzivě Hansy nevypracovali. V jednatřicáté minutě poslal do pokutového území centr Marcelinho a hlavičku Gentnera reflexivně zneškodnil Wächter. Za tři minuty tentokrát Gentner centroval a našel hlavu Santany, jeho pokus však bez větších potíží lapil výborný Wächter. V závěru první půle se ke slovu dostali také domácí. Jejich největší šanci v první půli měl minutu před odchodem do kabin Bülow a Benaglio se musel hodně rychle pokládat na zem, aby jeho ránu z dvaceti metrů vyrazil.

Krátce po změně stran to po spolupráci s Kernem zkoušel střídající Menga, svou střelou ale mnoho starostí Benagliovi nenadělal. V padesáté čtvrté minutě se konečně povedl rohový kop Marcelinhovi, Dejagah ale hlavičkou branku přestřelil. Hra byla vyrovnaná, lepší šance si však ve druhé půli dokázali vytvořit domácí. V šestašedesáté minutě po spolupráci Yelena s Mengou zachraňoval hosty na poslední chvíli Josué, zhruba deset minut nato hlavičkoval po Pearcově centru Kern, pokus domácího kapitána ale vytáhl nad břevno Benaglio. Rozhodnutí nakonec přišlo v první minutě nastavení. Laas zleva poslal přízemní centr do pokutového území, míč se po odrazu od bránícího hráče dostal ke kopáčkám Jacka Krzynówka a ten mezi nohy propálil Wächtera – 0:1.

Okamžitě po jediné brance utkání přišel poslední hvizd hlavního rozhodčího Brycha. Vlci se před dalšími utkáními tohoto kola posunují před Frankfurt na sedmou pozici, Hansa zůstává čtrnáctá.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - MSV Duisburg 1:2

29.03.2008 15:30

Góly: 58. Diego - 32. Ivica Grlić, 41. Manneseh Ishiaku

Velká senzace se dnes odehrála v Brémách, Werder doma nestačil na Duisburg a prohrál 1:2.

Diváci, kteří v sobotní poledne navštívili brémský stadion, se při pohledu na uhlazený fotbalový pažit vůbec nenudili. Ba naopak. Šancí bylo víc než dost, především na straně domácích, tedy zelenobílých borců. Střelci Werderu ohrožovali svatyni Toma Starkeho velmi permanentně a v celkovém součtu na něj vyslali třiadvacet střel, z nichž však mezi tyče mířilo pouze sedm. Duisburg byl co se týče ofenzívy daleko méně aktivní, zato však o poznání efektivnější. Ze čtyř střel na gólmana Wieseho totiž hosté zužitkovali hned dvě z nich a mohli se radovat z vítězství.

V prvním poločase se první větší šance zrodila v minutě třinácté po střele chorvatského kanonýra Ivana Klasniče. Hosté zahrozili o pět minut později, kdy po centru Grliče nebezpečně hlavičkoval Adam Bodzek. Ve 25. minutě pak po přihrávce Hunta pálil nepřesně Baumann. Chvíli poté se o gól pokoušeli ještě obránci Jensen s Mertesackerem. Marně. V 32. minutě však pravačkou neomylně zavěsil aktivní Grlič, který nedal Wiesemu nejmenší šanci - 0:1. O štěstí se pak pokoušeli i Niculescu se Schlickem. Další gólová chvilka přišla čtyři minuty před koncem poločasu, když Mannaseh Ishiaku vstřelil branku, stejně jako Grlič, po rohovém kopu.

Trenér Thomas Schaaf do druhého poločasu vyslal na hřiště Sanoga s Rosenbergem a především prvně jmenovaný se v druhé půli řádně staral o rozruch před Starkeho brankou. Čtyři minuty po zahájení druhého poločasu jedovatě pálil také velmi aktivní Klasnič. V 58. minutě se konečně Brémy dočkaly. Po faulu Michaela Lameyho vstřeli brazilský kouzelník Diego branku z přímého kopu a vrátil svůj do hry o body. Brémy hrály vabank. O branku se postupně pokoušeli Diego, Klasnič, Sanogo i Fritz, leč bez efektu. Za hosty pak zahrozil Rumun Niculescu. Tlak Werderu sílil v závěrečných minutách, povedeně hlavičkoval Klasnič. Brémy však neuspěly a zkomplikovaly si boj o Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Karlsruher SC - Schalke 04 0:0

29.03.2008 15:30

Góly: -

Schalke si veze z horké půdy v Karlsruhe šťastný bod za remízu 0:0. Domácí byli po drtivou většinu utkání lepším týmem, svoji převahu ale nedokázali vyjádřit gólově.

Hosté s Gelsenkirchenu se dost možná šetřili na úterní čtvrtfinále Ligy mistrů, které sehrají doma proti Barceloně. Zato domácí se nemají na co šestřit a tak vlétli do utkání po hlavě. Ve druhé minutě se po přihrávce Hajnala dostal ke střele Freis, jeho pokus však Neuer jistým zákrokem zneškodnil. Okolo třicáté minuty přišla série šancí Karlsruhe. Nejprve ve 28. minutě potáhl míč Eichner, našel v pokutovém území Hajnala, domácí špílmachr ale mířil vedle. O minutu později svou šanci promarnil Iashvili a za další minutu i kapitán Eggimann.

I po změně stran šlapalo do pedálů hlavně KSC, hostující Königsblauen pokračovali ve velmi matném výkonu. V 51. minutě prozkoušel ranou z dálky Neuera Hajnal, o pět minut později zahrávali domácí přímý kop, ke kterému se postavil Buck a jeho nebezpečný pokus parádním zákrokem likvidoval Neuer. Jediným vážnějším ohrožením pro domácí branku byla dalekonosná rána Bordona čtvrt hodiny před koncem, kterou překvapený Miller stačil rukou vyrazit. V závěrečných minutách se už před oběma brankami nic neurodilo, a tak utkání skončilo bez branek.

Karlsruhe zůstává s osmatřiceti body na devátém místě, Schalke se díky překvapivým prohrám Leverkusenu a Brém dostalo na třetí příčku a na druhé HSV ztrácí stále dva body.

Více informací k zápasu

1. FC Norimberk - Bayern Mnichov 1:1

29.03.2008 15:30

Góly: 44. Zvjezdan Misimović - 81. Lukas Podolski

Bavorské derby tentokrát nemá vítěze. Norimberk byl sice v první půli lepším týmem a zásluhou Misimoviče šel do vedení, po obrátce ale Bayern zabojoval a devět minut před koncem Podolskiho gólem vyrovnal na konečných 1:1.

Ještě utkání ani pořádně nezačalo a už mohli vést hosté. Po deseti sekundách našel Zé Roberto v pokutovém území Toniho, šanci nejlepšího ligového střelce ale zneškodnil dobrým zákrokem Blažek. Bayern byl v první čtvrthodině lepším týmem, další šance ale přišla na domácí straně. Centr Kristiansena z levé strany našel Jana Kollera, hlavička českého dlouhána ale postrádala razanci. Ve 20. minutě musel Kahn vyboxovat nebezpečný centr Misimoviče a zneškodnit následnou střelu Saenka. O čtyři minuty později Pinolu neubránil Lahm, střela domácího obránce šla těsně vedle pravé tyčky.

Domácí byli i nadále nebezpečnější, Kristiansen svoji šanci promarnil, minutu před koncem první půle se ale domácí již radovali. Po rychle vhozeném autu nahrál Saenko před pokutové území Misimovičovi a bosenský záložník napálil skákavý míč nechytatelně do horního rohu Kahnovi svatyně.

Po pauze se hra vyrovnala, v 55. minutě mohli Mnichované vyrovnat. Ribéry vyzval střídajícího Podolského, jeho střela ale skončila na tyči. Za čtyři minuty centroval Vittek, od blokujícího Lella se míč odrazil k úplně volnému Kollerovi, který se šancí nenaložil dobře a Kahn jeho pokus chytil. Na druhé straně nebezpečně hlavičkoval Luca Toni a postupem času Bayern získával čím dál větší převahu.

V 72. mínutě vybídl Ribéry opět Toniho, jeho slabý pokus ale zneškodnil Blažek. V 81. minutě se hosté dočkali vyrovnání. Toni hlavou sklepl míč na Ribéryho, ten lobem uvolnil Lukase Podolského a německý reprezentant se sám před Blažkem razantní střelou nemýlil.

Více zajímavých momentů už utkání nenabídlo a tak se rivalové rozešli smírně. Bayernu zůstává díky zaváhání soupeřů v čele sedmibodový náskok, Norimberk je stále předposlední, zítra ho ale může Chotěbuz odsoudit na poslední příčku.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - Borussia Dortmund 3:3

29.03.2008 15:30

Góly: 3. Christoph Dabrowski, 9. Benjamin Auer, 42. Benjamin Auer - 37. Sebastian Kehl, 39. Mladen Petrić, 65. Tinga

V Bochumi padaly góly. V napínavém sobotním derby remizovala domácí Bochum s Borussií Dortmund 3:3. Pro VfL to byla po 90 minutách již 4. remíza za sebou a Borussia čeká již pět zápasů na výhru. Domácí tým si upevnil s 33. body pozici před Dortmundem.

V prvním poločase nabídly oba celky divákům velmi dobrou fotbalovou podívanou, ve které padlo 5 branek. Nejdřív šla do vedení Bochum a hned do dvougólového. Autorem prvního bochumského gólu byl Christoph Dambrowski (3.). Azaouagh poslal přímý kop na svatyni, brankář BVB Ziegler stačil střelu odrazit právě do místa, kde se nacházel Dambrowski, který stačil míč došoupnout přes barnkovou čáru. Po šesti minutách začal akci opět Azaouagh, zatáhl míč po pravé straně, obešel dortmundského Kehla a přihrál zpět na volého Auera. Ten ze čtrnácti metrů nedal Zieglerovi žádnou šanci. Hra měla nesmírné tempo. Borusia se nenechala zastrašit. Ve 37. minutě Sebastian Kehl nejlépe zareagoval na Dedeho přímý kop a hlavičkou snížil na 2:1. O dvě minuty později za stejné situace, po přímém kopu Dedeho, nejlépe situaci zhodnotil Mladen Petrič a srovnal skóre na 2:2.

Na tahu byla Bochum. Tři minuty před přestávkou se do šestnáctky soupeře prodral Auer. Neomylně pak poslal míč podél Zieglera do levého rohu jeho brány.

Po výměně stran se lépe do hry dostala Borussia. Po několika minutách převzala kontrolu nad zápasem. V 50. minutě přistála střela Petriče v Laštůvkově náruči. O čtvrt hodinky později však vyrovnávajícímu gólu nemohl zabránit. V 65. minutě poslal Petrič míč za soupeřovu obranu, kde jej čerstvě vystřídaný Klimowicz hrudí zpracoval a pokusil se ho přehodit přes vybíhajícího Laštůvku. Ten se míče sice dotknul, ale pevně nechytil. Míč se kutálel nezadržitelně směrem do brány, kam jej pomohl dotlačit přibíhající Tinga.

Oba týmy si vytvořily ještě několik nebezpečných situací, ale výsledek už do konce utkání neovlivnily.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Arminia Bielefeld 1:1

29.03.2008 15:30

Góly: 82. José Paolo Guerrero - 72. Markus Bollmann

Guerrero zabránil první domácí porážce Hamburku. V sobotním utkání 26. kola HSV proti kandidátovi sestupu Arminii Bielefeld zařídil Peruánec v 82. minutě spásné vyrovnání.

Arminii přivedl do vedení v 72. minutě Markus Bollmann. Pod své možnosti hrající domácí přišli v 64. minutě o záložníka Jarolíma, který za nedovolený zásah na Andre Mijatoviče viděl červenou kartu. Bielefeld přišel o hráče v 85. minutě, kdy za opakovaný foul musel opustit trávník Jörg Böhme.

Domácí nenašli od začátku na defenzivně laděnou Arminii žádný recept a předváděli snad nejslabší výkon v sezóně. Záložník Rafael van der Vaart nenabízel svým spoluhráčům žádné impulsy a ani nápady. Zbytek hráčů na tom nebyl lépe.

Teprve ve 26. minutě se podařilo díky kapitánu van der Vaartovi vystřelit na bránu soupeře. Jeho střela z otočky však nebyla pro brankáře Fernandeze větším problémem.

Arminii se dařilo čím dál tím více pouštět do nebezpečných brejků. To pocítil na vlastní kůži brankář domácích Rost, když musel v 25. minutě zasahovat proti Thorbenu Marxovi a v 30. minutě proti Arturu Wichniarkovi.

Po výměně stran se HSV pustil do hry s větším elánem a Guerrerovi se podařilo vytvořit další jasnou šanci, která mohla domácí přívést do vedení. V 62. minutě po van der Vaartově přímém kopu minul Guerrero hlavičkou bránu jen o vlásek. Zanedlouho pak přišel nepochopitelný zkrat českého záložníka Davida Jarolíma. Po skluzu se pustil do diskuze s Oliverem Kirchem a pak, když si myslel, že se nikdo nedívá, zasáhl Mijatoviče, který se k diskuzi přidal. Obránce se bolestí sesunul k zemi. Opodál stojící sudí pak už jasně vyměnil připravenou žlutou kartu za červenou a Jarolím odkráčel do sprch.

Arminia početní převahu využila rychle, když po standardní situaci hlavičkou otevřel skóre Bollmann. Domácí zesílili útok a podařilo se jim i přes oslabení vyrovnat. Čerstvý Mohamed Zidan napálil míč přímo do malého vápna, kde stál Guerrero. Radim Kučera se pokusil útoku zabránit, byl ale neúspěšný. Peruánec prostřelil z dvanácti metrů brankáře Fernandeze a zařídil tak vyrovnání pro domácí celek.

V 85. minutě pak opustil předčasně hříště Jörg Böhme po druhé žluté kartě za opakovaný faul a stav hráčů se vyrovnal. Hra plná napětí a emocí skončila zaslouženou remízou a oba celky se musí spokojit jen s jedním bodem, ovšem se ztrátou hráčů do příštího zápasu.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt 0:2

29.03.2008 15:30

Góly: 24. Stefan Kießling (vl.), 90. Vangelis Mantzios

Ve vyprodané BayAreně utrpěl Bayer Leverkusen svou druhou domácí porážku. Eintracht Frankfurt navázal na úspěch z úvodního zápasu proti Leverkusenu a přidal další výhru navrh.

Eintracht měl opravdu dobrý den a trenér Funkel slavil poprvé ve své kariéře vítězství na hřišti Leverkusenu, který ve 24. minutě vlastním gólem načal Stefan Kießling a v devadesáté minutě výhru hostí zpěčetil Evangelos Mantzios.

Bez osmi zraněných hráčů základní sestavy začali hosté překvapivě ofenzivně a bez jakéhokoli schovávání se na vlastní polovině připravovali domácím problémy svou kompaktní a svižnou hrou. Již po třinácti minutách měl kapitán Amanatidis vedení na kopačkách, trefil ale jen břevno. Za deset minut pak přemohl vlastního brankáře nešťastně Stefan Kießling, když po přímém kopu vyskočil nejvýše ve skrumáži před Adlerovou bránou a místo aby míč odvrátil, nasměroval jej do sítě.

Poté se Bayer vzchopil a začal útočit. I přes herní převahu ale nebyl schopen gólové šance zůročit. Dmitri Bulykin se dvakrát v krátkém sledu pokusil o vyrovnání. Nejdříve trefil míč břevno (31.) a krátce na to (33.) hlavičkoval těsně vedle. Krátce před přestávkou se na čele Friedhelma Funkela objevila vráska. Do té doby výborně hrající obránce Kyrgiakos se specielní obličejovou maskou, kterou navlékl po vyléčení dvojité franktury nosní přepážky, musel opět opustit trávník. Ukázalo se, že ještě není úplně v pořádku. Na jeho místo nastoupil Faton Toski. Krátce na to se Amanatidis objevil jako blesk z čistého nebe před Adlerovou bránou a namířil míč jeho směrem, Adler ale stačil odvrátit.

Po změně stran takticky vystřídal trenér Bayeru Skibbe nevýrazného Barbareze a červenou kartou ohroženého Sarpeie za čerstvé posily Artura Vidala a Paula Freiera, kteří přinesly do hry čerstvý vítr. Došlo ale sotva k jasným gólovým šancím, jen k několika rohovým kopům, které kompaktní frankfurtská obrana odvrátila. Tu nejlepší příležitost k vyrovnání měl Theofanis Gekas, ale jeho hlavička skončila jen v rukou Oki Nikolova (76.).

V první minutě nastavení pak načal pěknou akci Patrik Ochs, když zatáhl míč až k základní čáře, počkal si a přihrál, přehlížejíce Feninovo přání o pas, před bránu nabíhajícímu Mantziosovi. Ten už stačil jen dokopnout do sítě brány domácího celku.

Frankfurt využil chladnokrevně dvě ze svých třech šancí a v obraně byl kompaktní. To nedovolilo Bayeru si vytvořit dobré gólové příležitosti, i když měl herní převahu.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - VfB Stuttgart 0:0

30.03.2008 17:00

Góly: -

Nedělní souboj v Hannoveru mezi domácími borci a hosty ze Stuttgartu góly nepřinesl a oba týmy si tak mohou svorně gratulovat k zisku jednoho bodu za nepříliš kreativní utkání, které ani po devadesátiminutovém hledání vítěze nenalezlo.

Mírně aktivnějším byli domácí, kteří na stuttgartského gólmana Svena Ulreicha vyslali celkem čtrnáct střel, z nichž ale jen jedna směřovala mezi tři tyče. Podobně na tom se střeleckou aktivitou byl i Stuttgart. Svěřenci Armina Veha zásobovali brankáře Roberta Enkeho desíti pokusy, jen jeden z nich nebyl vystřelen mimo bránu. Byl to vyrovnaný, ale bohužel také poměrně nudný zápas, držení míče odpovídalo vyrovnanosti obou klubů. Hrálo se i velmi čistě, za celé utkání se totiž žlutilo pouze jednou, na straně domácích, kteří více i celkově faulovali vícekrát.

Zápas přitom začal ve svižném tempu, když se už ve třetí minutě utkání dral k zakončení ve formě hrající někdejší český reprezentant, Jiří Štajner. Ten hlavičkoval po centru Balische mimo brankové prostory. Chvíli poté pálil neúspěšně brazilský fotbalista ve službách Stuttgartu, Cacau, jehož střela byla zblokována. V patnácté minutě přestřelila branku domácích nejzářivější hvězda Stuttgartu, Mario Gomez. Ve dvacáté minutě se po přímém kopu Arnolda Brugginka pokoušel o štěstí Sergio Pinto, neuspěl však. Tentýž hráč ohrozil Ulreicha za dvě minuty i podruhé, opět ale neuspěl. V devětadvacáté minutě hlavičkoval znovu nejlepší kanonýr Bundesligy, Mario Gomez. Na konci poločasu se o gól pokoušel kdo jiný než Mario Gomez, jeho dvě hlavičky, ke smůle Stuttgartu, Robert Enke bez větších problémů zlikvidoval. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Na tom se nic nezměnilo ani ve druhé půli. Pět minut po začátku druhé části zápasu přihrával Jiří Štajner Maďaru Husztimu, který jeho povedenou asistenci nezužitkoval. Krátce nato pálil opět Gomez. Po chvíli diváky zklamali i Cacau a Sergio Pinto. Ve zřejmě nejslibnější šanci se celého zápasu se ocitl ofenzivně nažhavený Jiří Štajner, jemuž po asistenci Balitsche, s nímž si velmi rozuměl, nechybělo mnoho k překonání gólmana hostí. Do konečného hvizdu se toho už příliš neodehrálo, Vinicius s Maricou se ještě pokoušeli urvat pro svůj tým tři body, což se jim nepodařilo. V nastaveném čase stáhnul Veh z hřiště jednoho ze svých nejlepších mužů, Thomase Hitzlspergera a nahradil jej da Silvou. Na výsledku to však nic nezměnilo a střídání zůstalo bez efektu. I díky bodu se Stuttgart posunul alespoň o skóre na šesté místo před Frankfurt a jeho naděje na postup do Ligy mistrů stále žije.

Více informací k zápasu

Energie Cottbus - Hertha BSC 2:1

30.03.2008 17:00

Góly: 41. Ervin Skela, 63. Ervin Skela (pen.) - 21. Mineiro

Hertha potvrdila, že se jí ve východoněmeckém derby proti Chotěbuzi dlouhodobě nedaří. Na Stadionu přátelství sice vedla díky Mineirově trefě, domácí Skela ale z přímého kopu do půle vyrovnal a po přestávce gólem z penalty rozhodl o výhře domácích 2:1.

Domácí Energie začala od úvodních minut aktivněji, první šanci ale měli po sedmi minutách hosté. Pantelič přistrčil míč Mineirovi, ten ale z dálky pálil vedle. Domácí odpověděli technickou střelou Bassily, která ale šla těsně nad. V 18. minutě už měli domácí ruce nad hlavou po úspěšné hlavičce Jeliče, katovi Bayernu zpřed dvou kol ale byl odpískán neexistující ofsajd.

Ve 21. minutě však byl již gólový účet zápasu otevřen. Střelu von Bergena sice vyrazil Tremmel, navrátilec do sestavy hostí Pantelič ale míč zachytil, nahrál svému útočnému parťákovi Raffaelovi, který nabil Mineirovi a ten z dvaceti metrů povedenou přízemní ranou uklidil míč přesně k levé tyči – 0:1. Domácí byli jako opaření, dlouho nemohli na obranu Herthy nic vymyslet. Až přišla 41. minuta, kdy Skácel fauloval Riviče a z dobré pozice se kopal přímý kop. K němu se postavil Ervin Skela a přes nadskakující zeď se trefil nechytatelně k pravé tyči – 1:1.

Start do druhé půle byla v podání obou týmů dosti otevřený. Za Herthu střílel Lustenberger, na druhé straně se proti Jeličově přízemní střele musel vytáhnout Drobný. V 63. minutě přišla další Skelova chvíle. Piszczek poslal v pokutovém území k zemi Ziebiga a albánský špílmachr v domácích barvách se z penalty nemýlil – 2:1.

Ihned po brance začala honba Herthy za vyrovnáním. Panteličovi chyběli milimetry, aby se dostal k centru z levé strany, následně se dostal k míči Mineiro, ale bombou orazítkoval pouze břevno. O několik okamžiků později se postavil k přímému kopu Raffael, jeho střelu na první tyč jen tak tak zneškodnil Tremmel. Hertha i ve zbytku utkání tlačila a Energie čekala na brejk, nic dalšího se ale na hřišti neudálo a tak se z výhry mohou radovat o gól šťastnější domácí.

Chotěbuz přenechala poslední místo Norimberku a díky třem bodům se dostala i ze sestupových vod na patnáctou příčku, Hertha zůstává dvanáctá daleko od pohárových i sestupových příček.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayern Mnichov26159244:1554
2.Hamburger SV261211337:1947
3.Schalke 0426129540:2645
4.Bayer Leverkusen26135846:2844
5.Werder Brémy26135853:3844
6.VfB Stuttgart261331044:4042
7.Eintracht Frankfurt26119632:3142
8.VfL Wolfsburg26117842:3640
9.Karlsruher SC26108830:3338
10.Hannover 962698936:4235
11.VfL Bochum2689940:4133
12.Hertha BSC26951228:3332
13.Borussia Dortmund26871139:4431
14.Hansa Rostock26661422:3724
15.Energie Cottbus26581328:4323
16.MSV Duisburg26641627:4122
17.Arminia Bielefeld26571425:5122
18.1. FC Norimberk26481427:4220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
havrys99

hele vyděli ste za co dostal červenou Jarolím....přišel k němu proti hráč a von mu zmáčknul koule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

ty voe...to je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

viděls to? a zálezí co mu rikal ten hráč,a taky třeba Jarolim neunesl,že je 4 nejneoblibenejsi hráč BL

Reagovat
smazaný uživatel

hehe na tom co mu řek ten hráč vůbec nezáleží. Záleží jenom na tom, co má Jarolím v makovici

Reagovat
havrys99

piliny

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Marv

Reagovat
GEGE

Brémy

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí všichni hlavně Brémy a Leverkusen kerej mi zkurvil tiket.ale to nejsem asi jedinej

Reagovat
-Kopy-

To očividně nejsi.

Reagovat
Shevchenko

Mě Brémy a Hamburk.

Reagovat
Shevchenko

Mně Brémy a Hamburk.

Reagovat
-Kopy-

Jj, přesně.

Reagovat
M11

presne

Reagovat
dadoprso

Brémy a Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

jenom blázen by dal na Bayern......OMG už radši nesázej, akorát dotuješ tipsporty apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Norimberk škoda, tři body byly na dosah.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že zustalo u toho dosahu...

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy, Hamburg, Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

To byly zas tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy až 5. Hamburk taky zklamal,koukám že v německu je to stejný jak ve španělsk lize,titul nikdo nechce ikdyž bayern tolik neztrácí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by tyhle všechny výsledky čekal? Snad jenom Bochum a Dortmund šlo na remízu ale asi ne v takový gólový přestřelce.

Reagovat
herbage

já na Bundesligu koukám pravidelně a jediný co dokážu s jistotou říct je, že vsázet na ni nemá cenu. Prvni je schopnej prohrát s posledním, viz Bayern - Cottebus, jednou prohrál i s Bielefeldem 4:1 nebo kolik. Brémám se teď dlouhodobě nedaří, na ty by vsadil jen blázen. Duisburg teď hraje dobře, sice to nebylo vidět mco na výsledcích, ale v sestřizích kombinovali pěkně, žádný překvápko. Zkrátka bundesliga je pro mě nejvyrovnanější soutež a vsadit na výsledek bych si odvážil v maximálně 1-2 zápasy jedno kolo.

Reagovat
Shevchenko

Takže jsem blázen. Ale já si říkal že teď se už musí zvednout. Zmrdi nepřeju jim nic dobrého místo nich raději Hamburk (ikdyž mi to taky zku*vil) a Schalke, UEFA Leverkusen a Stuttgart, Intertoto Fenin.

Reagovat
Shevchenko

To jsem asi přehnal. Ale podle formy to tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsem se na tu německou ligu nevysral, hlavně Brémy s Duisburgem. Alespoň ten Norimberk měl vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji Vám zajít si na liga.cz/diskuse, protože si nemyslím, že je tato diskuse určitě pro zhrzené tipéry.

Reagovat
smazaný uživatel

*určena

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda. mohli jsme jít už do suveréního trháku ale i tak naši sokové to posra.......... takže spokojenost jinak už se připravujeme na getafe které odstřelíme!!!!!!!!!!!!!!!! FC BAYERN MUNCHEN STERN DES SUDENS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele