Bundesliga souhrn - 10. kolo

28.10.2008, 22:07, aktualizováno 29.10.2008, 22:03
Komentáře a souhrny
Hoffenheim nenechal vedení Leverkusenu dlouho bez odezvy a vítězstvím v Bochumi se vrátil do čela tabulky. Hertha si poradila hladce s Hannoverem. Bayern vyhrál ve Frankfurtu a pomalu putuje tabulkou vzhůru. Kolín prohrál doma s Dortmundem.

Werder Brémy - Bayer Leverkusen 0:2

28.10.2008 20:00

Góly: 71. Arturo Vidal, 80. Manuel Friedrich

Žádné gólové hody se v utkání Brém s Leverkusenem nekonaly, fanouškům hostujícího týmu to ale nemusí vůbec vadit. Bayer totiž díky brankám Vidala a Friedricha ze druhé půle zvítězil potřetí za sebou 2:0 a minimálně do zítřka se posunul před Hoffenheim na čelo Bundesligy.

První poločas se hrál v celkem slušném tempu, obě obrany však byly až nečekaně pozorné, takže mnoho šancí nebylo. Začátek měl lepší Werder, hned ve třetí minutě rozehráli domácí nakrátko přímý kop, po němž levačkou vypálil Almeida a tvrdou ranou vyprášil Adlerovy rukavice. O něolik minut později utekl po levé straně Rosenberg, procpal přihrávku do pokutového území na Almeidu, ten ale z úhlu mířil těsně vedle.

S postupem času převzal otěže do svých rukou Bayer, za nějž jako první zahrozil po přímém kopu Kadlec, jehož přízemní pumelice šla ale mimo. Chvíli poté se na pravé straně prosadil Helmes a nahrál do šestnáctky Kießlingovi, jeho pramálo razantní pokus ale byl rovněž nepřesný. Ve 39. minutě se tak slova ujal sám Helmes, který si posunul míč kolem Mertesackera a vypálil, trefil ale pouze boční síť.

První minuty po přestávce se hrály stylem nahoru-dolů, žádná velká šance ale dlouho nepřichzela. Až v 68. minutě se naskytla Bayeru poté, co Vander nedokázal dobře vyřešit nepříliš těžký centr a vyrazil ho pouze ke kopačkám Schweglera, ten ale zbrkle přestřelil. V 71. minutě však již hosté svou drobnou převahu ve druhé půli zúročili. Castrův centr vrátil do ohně hlavou Helmes, Vander míč vyboxoval pouze před Vidala a ten ho jen uklidil do prázdné branky – 0:1.

Poté se do ofenzivy pustil pochopitelně Werder a v 79. minutě měl velkou šanci na vyrovnání, Rosenbergův parádní volej ale zneškodnil neméně povedeným zákrokem Adler. O minutu později tak bylo hotovo, po Barnettově rohu se míč dostal až k Rolfesovi, jenž trefil tyč, odraženého míče se ale ujal Friedrich a uklidil ho pod břevno – 0:2. Brémští se již na odpor nezmohli, navýšit naopak mohl střídající Gekas, který ale neproměnil samostatný únik. Přesto ho to ale mrzet nemuselo, jeho tým si veze tři body z Weserstadionu.

Více informací k zápasu

Arminia Bielefeld - Energie Cottbus 1:1

28.10.2008 20:00

Góly: 63. Artur Wichniarek - 31. Dimitar Rangelov

Souboj dvou aspirantů na sestup o patro níže, Arminií Bielefeld a Energií Cottbus, skončil zaslouženou dělbou bodů po výsledku 1:1. Lépe začali hosté z Lužicka, kteří po Rangelově gólu vedli, sám střelec byl ale poté vyloučen a ve druhé půli domácí zásluhou Wichniarka srovnali.

Utkání mělo od počátku průběh, jaký se celkem dal očekávat. Hra příliš rychlá nebyla, oba týmy hrály na jistotu, kvalitních ofenzivních akcí bylo poskromnu. První jakési příležitosti přišly formou střel z dálky, ve 14. minutě to takto zkusil domácí Halfar, Tremmel ale byl u tyčky včas. Na druhé straně obdobně vypálil Pavičević, Eilhoff se však ohrožen cítit nemusel.

O něco více dopředu hrála Arminia, ve 31. minutě ale přišla branka na druhé straně. Po zaváhání domácí obrany se k míči dostal Skela, který nacentroval přesně na Rangelova a ten svou hlavičku poslal nechytatelně k levé tyči – 0:1. Z hrdiny však byl rázem padouch minutu před odchodem do kabin, kdy Rangelov přejel nohy Halfarovi a od Rafatiho si tím vyskloužil druhou žlutou.

Do druhé půle tak vstoupili hosté pochopitelně s jasnou taktikou – bránit a občas zahrozit rychlým kontrem. Ten ale po dlouhou dobu nepřišel a tak mohl Bielefeld v klidu vymýšlet způsob, jak na obranu Energie vyzrát. Do pokutového území hostí lítal jeden míč za druhým, celou čtvrthodinu však nic. Až v 63. minutě přiťukl Kučera míč po Schulerově centru na Wichniarka, který ranou do horní částy branky překonal bezmocného Tremmela – 1:1.

Kdo pak z domácích fanoušků čekal od Arminie honbu za vítěznou branku, musel být zklamán. Naopak z dvou kontrů zahrozili hosté, Rivić ale mířil nad, o několik minut později Sörensen pro změnu vedle Eilhoffovy svatyně. V posledních minutách se domácí snažili, na nerozhodném výsledku ale také již nic změnit nedokázali a tak oba týmy berou po bodu.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach 3:0

28.10.2008 20:00

Góly: 40. Grafite (pen.), 55. Alexander Madlung, 75. Zvjezdan Misimović (pen.)

Wolfsburg si bez problémů poradil s Mönchengladbachem. Až na úvodní čtvrthodinu, kdy hosté několik gólových šancí vytvořili, byl jasně lepším týmem a chybující obranu Gladbachu náležitě potrestal třemi brankami.

Trenér Wolfsburgu Felix Magath udělal oproti minulému zápasu s Bayernem jednu změnu. Místo Santany se v záloze objevil Gentner. Mönchengladbach hrál se dvěma novými muži, v bráně se objevil místo Heimerotha trojka mužstva Löhe, která tak zaznamenala svůj debut v Bundeslize, na pravém kraji zálohy hrál místo Marina van den Bergh.

Domácí nezačali dobře, už ve druhé minutě hlavičkoval nebezpečně Matmour, leč neúspěšně. Wolfsburg měl první šanci zápasu v 9. minutě, před Misimovičem odvracel obránce Daems, Džeko následně pálil hlavou do tyče. Pak byl po dobré kombinaci ve slušné pozici Bradley, od té doby hosté nic nepředvedli.

Gólman Löhe zasáhl proti Džekovi, následnou Hasebeho dorážku z 25 metrů vyrazil vedle tyče. Wolfsburg skóroval zaslouženě ve 40. minutě. Gentner pronikl z levé strany do vápna a Svärd ho poslal k zemi. Rozhodčí nařídil penaltu, kterou proměnil Grafite. Hosty ke konci poločasu navíc nepotěšila zpráva, že Daems v souboji s autorem penalty přišel k roztrženému obočí a musel předčasně střídat.

Ve druhé půli pokračovali domácí v ofenzívě. Ve 48. minutě vyrazil s velkou dávkou štěstí Misimovičovu střelu z přímého kopu až brankář Löse, na hlavičku o sedm minut později Madlunga však už neměl. Za dvě minuty mohlo být hotovo, Grafite zachytil míč po střídajícím Brouwersovi, ale síť se mu rozvlnit nepodařilo.

Borussia, ačkoli prohrávala o dva góly, se jako by o zvrácení výsledku nepokoušela. Naopak svými projektily prověřili hostujícího gólmana postupně Gentner, Džeko a Zaccardo, nakonec v 75. minutě po přihrávce Gentnera skóroval Bosňan Misimovič.

Více informací k zápasu

Karlsruher SC - Schalke 04 0:3

28.10.2008 20:00

Góly: 15. Marcelo Bordon, 19. Kevin Kurányi, 68. Jefferson Farfán

Po nepříliš dobrých výsledcích v lize konečně zabralo Schalke, které doslova ovládlo hřiště v Karlsruhe a zaslouženě si odsud odváží tři body. Jasnou výhru 3:0 zařídili branky Bordona, Kuranyiho a Farfána.

Schalke mělo start do utkání, jaký je u týmu z Gelsenkirchenu často k vidění v domácím prostředí. Hosté dostali soupeře prakticky hned pod tlak a pochopitelně si vytvářeli i šance. Již v první minutě pálil po Jonesově nahrávce Kuranyi, jeho pokus ale vyrazil Miller. Domácí brankář se zapotil také o dvě minuty později, kdy musel řešit nepříjemnou situaci po teči svého obránce Eichnera. V osmé minutě to zkusil dalekonosnou ránou Jones, kterou Miller výborně vytěsnil mimo tři tyče, krátce nato zase hlavičkoval Westermann do boční sítě. Domácí zahrozili po Neuerově minele, kterou ale Kennedy s Iashvilim nedokázali potrestat.

Prim naopak hráli nadále Königsblauen, kteří se v 15. minutě dostali do vedení. Kobiashviliho centr přiťukl Bordon na Kuranyiho, ten mu míč na hranici pokutového území vrátil a kapitán hostí střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. Hned o minutu později mohlo být vyrovnáno, Kennedy hlavičkou již překonal Neuera, na brankové čáře ale odvrátil Westermann. V 19. minutě tak přišel druhý zásah hostů. Engelaar našel přímým kopem Kuranyiho a ten se hlavou nemýlil – 0:2.

Po druhé brance se hosté stáhli a do útoku se dostali také domácí. Ve 25. minutě našel Kennedy na zadní tyči Iashviliho, jehož příležitost ale vychytal Neuer. O pět minut později zahrál da Silva rohový kop na hlavu Sebastiana, ten ale minul. Do půle se ještě připomněli hosté, po kombinaci Kuranyiho s Rakitićem střílel druhý jmenovaný, Miller ale dobře zasáhl.

I první šanci po obrátce mělo Schalke, po rohu hlavičkoval Kuranyi, Miller byl ale opět bezchybný. V 56. minutě se domácí kapitán Franz dostal do slovní potyčky s hostující střídačkou a poté začal ukazovat i všemožná gesta vůči divákům, za což posléze viděl druhou žlutou a musel ze hřiště. Hosté dokázali převahu jednoho muže využít k další brance, nejprve sice vyhořel na výborném Millerovi Altintop, v 68. minutě ale našel Kuranyi v pokutovém území Farfána, se odpoutal od Eichnera a hlavou upravil na 3:0.

Krátce nato pálil těsně vedle Asamoah, poté se dostalo do útoku také KSC. Nejprve se po rohu da Silvy neprosadil Sebastian a po něm ani Freis, o několik minut později to zkoušel pro změnu Porcello, proti byl ale Neuer. Poslední dvě příležitosti měli hosté, když Miller odvrátil centr pouze ke Kobiashvilimu, ten ale prázdnou branku minul, krátce po něm trefil střídající Ernst břevno. Na tříbodovém importu do Gelsenkirchenu se však již nic změnit nemohlo, Schalke se tak alespoň do zítřka dostalo na třetí příčku. To KSC si připsalo již čtvrtou porážku v řadě a je velmi blízko sestupovým příčkám.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - TSG Hoffenheim 1:3

29.10.2008 20:00

Góly: 2. Dennis Grote - 64. Demba Ba, 70. Vedad Ibišević (pen.), 71. Carlos Eduardo

Pohádka celku z malého Hoffenheimu pokračuje. TSG tentokrát hlavně díky zlepšenému výkonu ve druhé půli zvítězilo 3:1 na hřišti Bochumi a po čtyřiadvaceti hodinách se vrací na čelo bundesligového pelotonu.

Bleskový start do zápasu ale mělo domácí VfL. Již ve druhé minutě dokázal Jaissle odvrátit Freierův centr jen ke kopačkám Groteho, který přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení – 1:0. Hned o čtyři minuty později se připomněla největší hrozba domácí ofenzivy Kaloglu, jeho střelu ale zlikvidoval Haas. Ve 20. minutě se dostal ke slovu také nejlepší střelec celé Bundesligy Ibišević, po nedůrazu domácí obrany ale mířil těsně vedle.

Poté domácího srážce tří tyči Fernandese otestoval Eduardo, ke konci poločasu pak přišly dvě šance na každé straně. Za domácí mířil Freier příliš vysoko a Azaouaghovu střelu vytěsnil Haas, na druhé straně po Obasiho hlavičce čaroval Fernandes, v poslední minutě první půle pak znovu Obasi pálil tentokrát mimo.

Krátce po obrátce na výborném Fernandesovi vyhořel také Ibisević, pak ale z hostující strany přišlo smrtících pár minut, kterými Hoffenheim skóre otočil. V 63. minutě nejprve ještě hlavou minul Commper, o minutu později se však po Eduardově přímém kopu prosadil ve vnitru pokutového území Ba a vyrovnal – 1:1. V 70. minutě pak na kraji pokutového území fauloval Grote Becka a následnou penaltu chladnokrevně proměnil Ibisević – 1:2.

To ovšem nebylo vše, hned minutu po vedoucí brance vyslal Ibisević do samostatného úniku Eduarda, který si zkušeně poradil s bezmocným Fernandesem – 1:3. Zápas byl v mnoha ohledech podobný tomu, který Hoffenheim odehrál předminulé kolo v Hannoveru. Kromě bleskového obratu byla i zde k vidění červená karta, v 76. minutě musel předčasně pod sprchy Dabrowski. Zdramatizovat utkání se poté pokusil Hashemian, kousek mu ale chyběl, na druhé straně zase svoji šanci neproměnil Ba. Hoffenheim tak triumfoval 3:1.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - VfB Stuttgart 2:0

29.10.2008 20:00

Góly: 17. Piotr Trochowski (pen.), 74. Joris Mathijsen

Utkání mezi týmy ze špičky tabulky ovládl domácí Hamburg, který hosty ze Stuttgartu díky brankám Trochowského a Mathijsena porazil 2:0 a je stále třetí. VfB se naopak propadlo až na devátou pozici.

Duel se hrál od počátku ve vysokém tempu a začali ho mnohem lépe domácí, kteří si první velkou šanci vypracovali v desáté minutě, kdy Guerrero posunul míč na Petriće, ten ale sám před Lehmannem mířil vedle. Úvodní branka přišla v 17. minutě a vstřelilo jí do té doby aktivnější HSV. V pokutovém území se po souboji s Hitzlspergerem poroučel k zemi Jarolím, následné penalty se zhostil Trochowski a počínal si suveréně - poslal míč doprostřed branky, zatímco Lehmann volil skok na pravou stranu – 1:0.

Hosté poprvé zahrozili o celých deset minut později, kdy do šestnáctky nacentroval Boka, Gomez byl ale o půl kroku pomalejší, než bylo potřeba. Za domácí to pak zkoušel Trochowski, který ale, stejně jako o pár minut později Pardo na druhé straně, svou dalekonosnou ranou přestřelil. Poté z dálky pálil také Hitzlsperger, Rost byl ale na místě, v 45. minutě pak málem přidali druhý gól domácí. Demel přešel přes Boku a Gomeze, razantně vypálil a VfB zachránil až skvělý reflex Lehmanna, který míč vyrazil na břevno.

Do druhé půle vstoupili aktivněji podle očekávání hosté, nejprve však neuspěl Pardo, za dalších několik minut skončily nad pro změnu střely Hilberta a Hitzlspergera. Na druhé straně Lehmanna vystrašil Guerrero, který vypálil těsně vedle pravé tyče. Krátce poté Hitzlspergerovu bombu zneškodnil Rost a v 74. minutě přišla druhá branka. Ve vnitru pokutového území se k míči dostal Mathijsen, rychle vypálil a bránící Gomez míč tečoval mimo Lehmannův dosah – 2:0.

Hosté z Bádenska, kteří byli po většinu druhé půle o něco lepším týmem, se již na odpověď nezmohli, naopak dvakrát jejich branku ještě ohrozil Olić, který ale za svoji aktivitu gólově odměněn nebyl. Mrzet ho to ale příliš nemusí, jeho tým si totiž do vyrovnané tabulky přispal vcelku zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Borussia Dortmund 0:1

29.10.2008 20:00

Góly: 65. Florian Kringe

Po třech remízách v řadě se vítězství konečně dočkal Dortmund a nutno říci, že hubená výhra 1:0 na hřišti nováčka z Kölnu je naprosto zasloužená. Tři body pro BVB zařídil gólem ze druhé půle Florian Kringe.

Do utkání vstoupili o něco lépe domácí Kozlové, kteří také měli první příležitost ve 13. minutě, kdy se po Breškově nahrávce ocitl sám v pokutovém území Novaković, míč ale nedokázal dostat pod kontrolu a tak bylo po šanci. Borussia se dostávala do hry postupně, ve 30. minutě ale málem udeřila. Po Kringeho pasu byl ve stoprocentní šanci Valdez, který nejprve hlavičkou nevyzrál na Mondragona a následnou dorážkou trefil tyč. Do poločasu ještě hlavičkoval vedle Blaszczykowski a v poslední minutě první půle z domácího pohledu odvrátil nebezpečí na brankové čáře Geromel.

Po obrátce pokračoval Dortmund v tlaku, nejprve hlavičkoval po rohu mimo Kehl, v 57. minutě pak centroval Blaszczykowski na Kringeho, který však trefil pouze břevno. V 65. minutě však již hosté vytěžili po zásluze vedoucí branku. Tinga poslal zprava míč do pokutového území, na přední tyči promáchl Hajnal, na té zadní ale byl ve správný čas na správném místě Kringe a do poloprázdné branky nezaváhal – 0:1.

O čtyři minuty později se o vyrovnání pokusil bombarďák Novaković, jeho dobrý přímý kop ale zneškodnil Weidenfeller. V 76. minutě nastřelil Chichi Subotiće a skoro celý RheinEnergieStadion jako jeden muž požadoval penaltu, sudí Fleischer ale přání domácích nevyslyšel. V posledních minutách si Köln vytvořil jakousi převahu, do žádné vyložené šance se ovšem nepropracoval a BVB tak výhru uhájilo. Hosté se díky třem bodům dostali na sedmou příčku, domácí i přes prohru zůstávají jedenáctí.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Hannover 96 3:0

29.10.2008 20:00

Góly: 62. Marko Pantelić, 84. Andrij Voronin, 90. Valeri Domovčijski

Ve vynikajících výkonech pokračuje berlínská Hertha, která si vcelku jasným způsobem poradila s Hannoverem 3:0 a osmnácti body se drží na pátém místě. Zato hosté jsou po tomto kole až čtrnáctí.

Oba týmy vstoupily do utkání opatrně, hra se v první čtvrthodině odehrávala převážně ve středu hřiště. První příležitost přesto přišla již v šesté minutě, po Pantelićově pobídce ale míč před brankou o kousek minul Kačar. Hertha pak přidala a vytvořila si další šance, nejprve Raffaelův pokus v pohodě zneškodnil Fromlowitz, v 25. minutě pak byli domácí k vedoucí brance o hodně blíže. Po Raffaelově rohu se míč přes Kačara dostal až k Dardaiovi, který tvrdě vypálil, trefil ale pouze levou tyč.

Krátce nato hlavičkoval sám Raffael, branku ale minul. Po půlhodině hry se dostali do hry také hosté, kteří dvakrát zahrozili prostřednictvím jediného hrota Forssella. Jeho střely ze střední vzdálenosti však byli nepřesné, šly vedle pravé, respektive levé tyče branky, kterou strážil Jaroslav Drobný.

Na začátku druhé půle dvakrát zahrozil střídající Schlaudraff, jenž nejprve vystřelil vedle, aby o chvíli nato mířil již lépe, Drobný byl ale na místě. Od tohoto momentu ale již existoval na hřišti na pěknou řádku minut jediný tým a to ten domácí. Nejprve našel Voronin Kačara, kterého ve stoprocentní šanci vychytal Fromlowitz, v 62. minutě však již udeřilo. Dardai vysunul na pravé straně Nicua, který našel před brankou Panteliće a tomu stačilo jen nastavit nohu – 1:0. Hned o čtyři minuty později mohl srbský útočník přidat druhou branku, jeho samostatný únik ale zneutralizoval výborný Fromlowitz.

O chvíli později střílel mimo pro změnu Nicu, pak ale byli blízko vyrovnávací branky hosté z Dolního Saska. Schlaudraff našel ve vnitru pokutového území Husztiho, ten však trefil pouze pravou tyč. Na druhé straně tak přišlo rozhodnutí, v 84. minutě našel Cícero rozběhnutého Voronina a ten svůj samostatný únik nadvakrát dokázal zúročit – 2:0. Hosté se již na odpor nezmohli a v první minutě nastavení jim Hertha přibalila ještě jeden kousek na cestu. Voronin našel na zadní tyči Domovchiyského a ten střelou do odkryté části branky uzavřel na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov 1:2

29.10.2008 20:00

Góly: 55. Martín Demichelis (vl.) - 65. Miroslav Klose, 70. Franck Ribéry

Bayern Mnichov se zase dostává zpátky na výsluní, po minulé výhře a prolomení série dokázal zvítězit i v dalším kole na hřišti zvedajícího se Frankfurtu, který se předtím díky dobré formě dostal ze sestupové zóny. Po prohře si ovšem udržel třinácté místo, Bayern naopak poskočil na pohárové pozice, je čtvrtý.

Po bezbrankovém prvním poločase se dostali domácí do vedení zásluhou vlastního gólu Demichelise, jenže pak udeřily dvě největší hvězdy hostujícího týmu Klose a Ribéry, proto si loňský mistr odváží velmi cenné tři body. Duel příliš akcemi nehýřil, hrálo se spíše defenzivněji a rozhodli individuální výkony hráčů. Dlouho se nic nedělo, v první vážnější akci Schweinsteiger, který dostal mistrovskou přihrávku od Ribéryho, nicméně německý reprezentant se snažil gólmana Nikolova přehodit, ten ale neuvěřitelným zákrokem vyšel z tohoto souboje vítězně.

Do dalších šancích se spíše se dostávali hosté, dělovka Borowskiho minula Nikolovou klec jen o metr, neúspěšný byl také pokus aktivního Holanďana van Bommela. Do konce poločasu už však Bayern nedokázal skórovat, a proto přišel v druhé půli nešťastný okamžik. Obrázek hry se sice nezměnil, svěřenci kouče Klinsmana na soupeře tlačili, po deseti minutách hry ale prohrávali.

Z úhlu zprava centroval Steinhöfer a Demichelis míč nešťastně tečoval k zadní tyči Rensingovy branky – 1:0. To ovšem bavorský tým nakoplo a konečně se mu začalo dařit i v koncovce. Za deset minut se totiž u základní čáry uvolnil nejaktivnější hráč na hřišti Ribéry, z pravé strany poslal míč na Schweinsteigera, který chytře prodloužil patičkou na Kloseho a ten ze šesti metrů rozvlnil pohodlně síť.

Duo Klose – Ribéry zařídilo také druhý gól, před Nikolovem se sám ocitl Klose, poslal ještě zpětně Ribérymu a francouzský kanonýr rozhodl přízemní střelou do levého rohu otevřené svatyně – 1:2. Frankfurt se snažil postupně vyrovnat, vymodlil si žluté karty pro Zé Roberta, Borowskiho a Riberyho, branku však vsítit nedokázal. Největší tutovku spálil stoper Russ, jenž ze tří metrů nedokázal překonat skvělého Rensinga. V příštím zápase bude hrát Bayern s Bielefeldem, Frankfurt jede na půdu Mönchengladbachu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.TSG Hoffenheim1071227:1522
2.Bayer Leverkusen1070324:1121
3.Hamburger SV1062217:1520
4.Bayern Mnichov1053222:1618
5.Hertha BSC1053214:1018
6.Schalke 041045115:817
7.Borussia Dortmund1045118:1517
8.VfL Wolfsburg1044223:1616
9.VfB Stuttgart1051415:1216
10.Werder Brémy1034323:2213
11.1. FC Köln104158:1213
12.Eintracht Frankfurt1023511:169
13.Karlsruher SC103078:169
14.Hannover 961023510:209
15.Arminia Bielefeld1015411:178
16.VfL Bochum1014513:187
17.Borussia Mönchengladbach102179:207
18.Energie Cottbus101366:156

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (47)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arne, jak jsi zatím spokojen s výsledky Herthy?

Reagovat
Arne

Vcelku jsem, je to dobrej start do sezóny, ale zase to nijak nejde přeceňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A co říkáš na Drobného? Opravdu se u vás vyšvihnul v top gólmana, myslím, že by v reprezentaci měl krýt Čechovi záda...

Reagovat
Arne

Jo, chytá spolehlivě, to už i minulou sezónu. Teď mi přijde, že k tomu přidává i nějakej zákrok navíc, to moc nebývalo... Takže fakt super.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát proti Dortmundu chybka no... ale jinak chytá opravdu dobře...

Reagovat
Arne

Jo, asi to byla chyba. Stejný jako proti Stuttgartu, neobsazená přední tyč při rohu.

Reagovat
Fedro

werder hrůza, a těšim se na hoffenheim co zas předvede

Reagovat
$dolar$

Bayer parada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to bude asi blbost ne?

Reagovat
honziss

OT: Chtěl jsem se zeptat, nevíte někdo jak to vypadá s Christianem Wörnsem? Vím, že mu v Dortmundu skončila smlouva.. Hraje ještě nebo už ukončil kariéru?

Reagovat
Arne

Po minulé sezóně skončil.

Reagovat
honziss

Díky.

Sakra, to je škoda, jeden z mých oblíbenců.

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle Bayer 04

Reagovat
Radin

Dobře Vlci,fakt škoda toho zápasu na Bayernu :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec hrál výborně-konečně máme po Grygerovi krajního obránce evropský třídy.

Jinak celkově velmi pěknej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Po Grygerovy?

Reagovat
honziss

Koukal jsem na první poločas HSV - VfB a . Pěkný zápas, Jarolím hrál velmi dobře.

Jinak - Hoffenheim . Už by jim měl někdo přistřihnout křidýlka.

Reagovat
smazaný uživatel

nejpozději v 17. kole

Reagovat
honziss

Hrajou s Bayernem co?

Reagovat
smazaný uživatel

tušim že jo

Reagovat
irik

omyl v 16. to si dobře pamatuju , mám na ten zápas lístky

Reagovat
honziss

NO 17. kolo je pozdě. Měl by je někdo rozflákat dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, to by zůlstali pořád první

Reagovat
honziss

Myslím, že stejně nemají šanci podávat nadpozemské výkony po celou sezonu, nemají na to ani kádr. Jednou prostě musí přijít krize. Tipl bych to tak kolem 10. místa na konci.

Reagovat
irik

omyl v 16. to si dobře pamatuju , mám na ten zápas lístky

Reagovat
irik

omyl v 16. to si dobře pamatuju , mám na ten zápas lístky

Reagovat
irik

pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před Hoffenheimem, před startem BL jsem s nima nesympatizoval, ale to není klub, co by se vydal ve stopách Blšan, tam jsou stokrát větší možnosti a ambice.

Ibiševič je fakt drak.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, ale r3sp3ct bayern. měsíc hrajou jak starší žáci z horní dolní a stejně jim ani vedoucí týmy nedokážou odskočit na nějakej pořádnej náskok, a teď už je dokonce čtvrtej

Reagovat
honziss

Tak u Bayernu to byla jen otázka času, kdy se zvednou.

Reagovat
irik

Tak ono , jako starší žáci 2 prohry, remíza to zas taková tragédie neni , u Bayernu jo , ale obecně v Bundeslize fakt ne

Reagovat
GEGE

Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Mam dotaz, ten Carlo Eduardo z TSG Hoffenheim , je to ten útočník fify 08 kde má 95 ??

Reagovat
smazaný uživatel

carlos eduardo je záložník a ještě k tomu hraje v hoffenheimu už dýl, takže jestli tamten neni v hoffu tak to on nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim

Reagovat
-Kopy-

Špatný Brémy špatný...

Reagovat
Fedro

Já si spíš myslim že mají, na to skončit na pohárových příčkách, ale uvidíme. Jinak paráda jak dalšího soupeře vyklepli

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jdu do tipsportu a koukám naty kurzy, tak si řikám, že prostě 1 klopítnout musí, i včera jsem si to řikal a dal jsem tam "jistotu" Arsenal... Příště ho tam asi fakt hodim

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož Bundesligu vůbec nesleduju a padlo tu jméno Kadlec, vím že harje stabilně, ale jaké podává výkony? Vstřelil už i něaky gol? Ve sparte byl totiz celkem produktivní.

Reagovat
irik

Gol zatím nevstřelil, ale hraje velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

a překvapili mě jeho přímáky... (myslel jsem, že má slabší střelu...)

Reagovat
smazaný uživatel

len tak dalej bayern......

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim ::thumbsup hraju veľmi peknu útočnu hru ... keby si angažovali kus skusenejšich obrancov bolo by to fajn. Ja tipujem že hoffenheim skonči tak do 5 miesta DO TOHO HOFFENHEIM (je to moj najobľubenejši klub s nemecka takže dufam že ma nesklamu)

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim je velmi sympaticky oblibil jsem si hrace Demba Ba

Reagovat
One-Real

Hoffenheim, Hertha skvělé výkony včera .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele