Bundesliga - preview 3. kola

28.08.2015, 08:33, aktualizováno 30.08.2015, 09:03
Previews
Borussia Dortmund je zatím nezastavitelná. V posledních čtyřech soutěžních kláních včetně dvou bundesligových nasázela 19 gólů a zarazit se jí nyní bude snažit Hertha. Navečer se potom v Brémách představí pro změnu ošklivě kulhající fotbalisté z Mönchengladbachu...
Borussia Dortmund - Hertha BSC  (neděle 15:30)
Nový kouč Dortmundu Thomas Tuchel zatím válí - v sedmi soutěžních zápasech neztratil jeho tým dosud ani bod, nasázel skvělých 27 gólů a po poslední ligové výhře 4:0 v Ingolstadtu si někdejší lodivod Mainzu navíc užívá status nejúspěšnějšího trenérského nováčka v klubové historii. Nyní jej čeká další zkouška v podobě berlínské Herthy..

Naposledy měla Borussia podobný start v sezoně 1994/95, kdy pod vedením Ottmara Hitzfelda nastřádala v úvodních třech kolech skóre 12:2. Tehdy se v Dortmundu nakonec slavil titul. Pro fanoušky, kteří loni touto dobou trpěli při katastrofálním úvodu, je současná situace hotovým balzámem na duši. Optimismus ve žluto-černém táboře ostatně cítí i sám Hitzfeld.

"Borussia hodně těží z jakéhosi 'Tuchelova efektu'. Hráči chtějí novému kouči dokázat, že na to opravdu mají," všímá si slavný stratég. "Nejde jen o to, že zatím má BVB šest bodů a spoustu branek na kontě, ale i o celkové výkony, které jsou výtečné. Nyní už se nedá říct, že by Dortmund byl brejkovým mužstvem. Pod Tuchelem tým kontroluje hru, drží míč ve své moci, je trpělivější, přesnější, techničtější. Na hráčích je vidět, že si to užívají," chválí Hitzfeld.

Radikální změna po úspěšné éře Jürgena Kloppa tak zatím funguje: Borussia nejenže letos plánuje útočit na nejvyšší příčky v Bundeslize, ale ráda by získala i trofej pro vítěze Evropské ligy. Alespoň to tvrdí Marco Reus, jehož hattrick pomohl týmu k drtivé výhře 7:2 v odvetě předkola s norským celkem Odd BK. Ve skupině C budou dortmundští jasnými favority; Kubaň Krasnodar, PAOK a Gabala FK představují hratelnou konkurenci.

Překážek v cestě za konečným úspěchem je však pořád hodně - a Hertha si do Dortmundu rozhodně nejede pro hladkou porážku. Hitzfeld sice nepochybuje o tom, že domácí nakonec uspějí a zařadí se tak po bok Bayernu jako jediný další stoprocentní tým, ale hosté jim to plánují co nejvíce ztížit. Koneckonců také svěřencům Pála Dardáie se start do nové sezony vydařil, po dvou kolech mají na kontě čtyři body a vypadají zatím mnohem lépe než loni.

"V Dortmundu musíme hrát tak, aby vynikly naše přednosti. Především tedy držet pohromadě jako tým. Musíme kolektivně následovat trenérův taktický plán, neklást žádné zbytečné otázky a skutečně odevzdat vše, co je v našich silách. Každý vybojovaný míč se počítá, každá šance, kterou nám domácí přenechají, musí být potrestána," odhaluje berlínskou strategii záložník Valentin Stocker a dodává: "Jedno je jisté - jakmile se Borussia dostane do ideální formy, je jen nesmírně těžko k poražení."
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Ginter, Subotić, Hummels, Schmelzer - Weigl - Gündogan, Kagawa - Reus, Aubameyang, Mchitarjan
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Kraft - Pekarík, Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Skjelbred, Lustenberger - Beerens, Darida, Stocker - Haraguchi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - Borussia Mönchengladbach  (neděle 17:30)
Brémy a Mönchengladbach mají dvě věci společné - zaprvé jsou to ambiciózní týmy, jejichž letošním cílem je útočit na evropské poháry. Zadruhé po dvou kolech stále čekají na první vítězství. Zejména hostující Hříbata prožívají frustrující start do sezony a kouč Lucien Favre si uvědomuje, že je zapotřebí se před reprezentační pauzou razantně zvednout..

Po excelentním loňském ročníku, zakončeném třetí příčkou a přímým postupem do Ligy mistrů, přišel strmý pád - alespoň prozatím. Do Brém jedou Favreho svěřenci s nulou na kontě, a jestliže úvodní debakl v Dortmundu by až takovou tragédii sám o sobě nepředstavoval, poslední domácí prohra s Mainzem už vznáší nepříjemné otázky.

"Cítíme tlak, což je normální, když prohrajete první dva zápasy," prohlásil švýcarský kouč na tiskové konferenci. "Musíme urychleně začít sbírat body. Proti Dortmundu a Mainzu jsme nehráli dobře v obraně, nechávali jsme soupeřům příliš místa," dodal. Skóre 1:6 skutečně není příliš lichotivé. V Lize mistrů by podobné výkony na postup určitě nestačily - zvlášť při pohledu na jména vylosovaných soupeřů.

Gladbach totiž čekají duely s obhájcem stříbra Juventusem, loňským vítězem EL Sevillou a Manchesterem City, které na prahu nového ročníku Premier League našlo perfektní formu. "Je to skupina smrti," uvědomuje si Favre. "Když se dostanete na tuto úroveň, musíte se popasovat se špičkovou konkurencí. Teď se ale soustředíme na Brémy, což je také nebezpečný tým. Naším cílem nicméně zůstává získat první letošní bundesligové body. Klíčem je zůstávat za všech okolností pozitivní," zakončuje.

Werderu se zatím nedaří o moc lépe - svůj premiérový bod díky remíze s Herthou už sice získal, úvodní prohra 0:3 se Schalke však dosud není zapomenuta. Aktuálně čekají brémští na vítězství už pět ligových zápasů, což je nejdelší období 'sucha' od nástupu trenéra Viktora Skripnika. Pokud se Favre navíc rozpomene na listopad 2011, kdy právě proti Werderu zaznamenal nejvyšší výhru své bundesligové kariéry (5:0), mohou se domácí propadnout do regulérní krize.

Skripnikovi stále chybí brankář Wolf a levý bek Santiago García, jejich náhrady si však zatím vedou nad očekávání dobře: jak Wiedwald, tak Ulisses García podávají na citlivých postech mazácké výkony. Na druhé straně zůstávají mimo hru Dominguez a Johnson, spolu s dlouhodobě zraněným kapitánem Stranzlem, který by se měl vrátit po reprezentační pauze. Favre však může počítat s uzdraveným Hahnem a Nordtveitem, jemuž vypršel disciplinární trest. Naštěstí pro hostující fanoušky je v pořádku talisman Raffael: brazilský forvard se zatím za Borussii prosadil ve všech třech zápasech proti Brémám. Celkově jim nasázel už čtyři branky a Hříbata doufají, že v této tradici bude pokračovat i dnes..
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, Lukimya, Vestergaard, Garcia - Bargfrede - Fritz, Junuzovic - Eggestein - Johannsson, Ujah
M'gladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Korb, Schulz, Jantschke, Wendt - Xhaka, Nordtveit - Herrmann, Traoré - Raffael, Stindl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
VfB Stuttgart zatím i v nové sezoně tápe. A frankfurtský Eintracht na tom není o mnoho lépe.

Trenér domácích Alexander Zorniger proti Kölnu i Hamburku sledoval, jak jeho svěřenci v útoku pálí jednu příležitost za druhou, zatímco ti v obraně dělali chyby, které stály celek z Bádenska-Württemberska lepší výsledky. Hned pět z celkových šesti inkasovaných branek padlo do stuttgartské sítě v závěrečné dvacetiminutovce.

Proti HSV tomu navíc vůbec nepomohl Florian Klein, jenž se v 53. minutě nechal vyloučit. Pro duel s Orly jej tedy na pravé straně obrany nahradí Daniel Schwaab a k dispozici by už měl být i Serey Die, letošní vítěz Afrického poháru národů s Pobřežím slonoviny. Mezi zraněnými tak zůstává už jenom brankář Mitchell Langerak, jehož místo opět zaujme Przemyslaw Tytoń.

Na hřiště by se mohla dostat i čerstvá akvizice Toni Šunjić, jenž si loni v barvách Bosny a Herzegoviny vyzkoušel atmosféru MS v Brazílii. Ve středu obrany by měl nahradit Antonia Rüdigera, v této sezoně hostujícího v římském AS. "Jsme rádi, že se nám podařilo Toniho podepsat. Má výbornou fyzičku a stylem hry výborně zapadá do toho našeho. Jedná se o chytrého hráče s mezinárodními zkušenostmi, které jistě zúročí," prohlásil sportovní ředitel Robin Dutt.

Armin Veh na druhé straně barikády nadále netrpělivě očekává návrat Alexandra Meiera. Loňský nejlepší bundesligový střelec se však s největší pravděpodobností zapojí do zápasového koloběhu až po reprezentační přestávce. Mimo bude i Sonny Kittel. Zato příchod Marka Stendery by mohl být setsakramentsky znát. S ním totiž přichází kreativita, jež doposud týmu z Commerzbank-Areny chyběla.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Tyton - Schwaab, Baumgartl, Hloušek, Insua - Serey Dié, Gentner - Didavi, Kostic - Harnik, Ginczek
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Chandler, Zambrano, Abraham, Oczipka - Russ - Hasebe, Reinartz - Stendera - Aigner, Seferovic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Augsburg - FC Ingolstadt 04  (sobota 15:30)
Augsburg kouče Markuse Weinzierla mívá tradičně slabé začátky sezon, letos by však chtěl bavorský celek "vklouznout" do ideální formy rychleji než posledně - první krok už udělal, když ve druhém kole na hřišti nebezpečného Frankfurtu uhrál první bod, a dnes by doma proti nováčkovi z Ingolstadtu rád navázal premiérovou výhrou..

Papírově je to poměrně jednoznačná situace - na straně domácích pohárový tým, který má v zádech nejlepší sezonu celé své historie, na druhé zase absolutní benjamínek, jehož celkové prvoligové zkušenosti čítají dohromady 180 odehraných minut. Jenže hned první kolo nové sezony ukázalo, že to tak jednoznačné být nemusí: Augsburg v něm před vlastním publikem podlehl Herthě 0:1, Ingolstadt zase stejným poměrem vykradl stadion Mainzu. Možná se tak dočkáme překvapivě vyrovnaného duelu.

Automobilový celek sice minulý víkend dostal nařezáno od Dortmundu (0:4), to jej ale v celkovém součtu věcí příliš trápit nemusí; chce-li se úspěšně zachránit, potřebuje především pravidelně sbírat body proti týmům ze středu tabulky. Do této skupiny bude podle mnohých letos patřit i Augsburg, zejména proto, že jej premiérově čekají navíc i boje v Evropské lize (a to rovnou v těžké skupině s Bilbaem, Alkmaarem a Partizanem).

"Bude to hodně důležitý zápas," míní tradičně obezřetný Weinzierl. "Zaprvé je to derby," připomíná blízkou vzdálenost mezi oběma městy, "a zadruhé nám může před vstupem do Evropské ligy ukázat, jak na tom doopravdy jsme. Jsme maximálně soustředění. Chceme - ne, potřebujeme toto utkání vyhrát, abychom soupeře přeskočili v tabulce."

Domácí kouč si také neodpustil lehké rýpnutí do faktu, že Ingolstadt není typickým fotbalovým klubem s bohatou historií, nýbrž jakýmsi 'dítětem' mocné automobilky Audi. "Gratulujeme hráčům Ingolstadtu k pokroku, který v posledních letech učinili. To je skvělé. I když určitě hodně pomohlo mít v zádech firmu jako Audi," prohlásil Weinzierl, nicméně dodal, že mezi oběma týmy vidí jednu paralelu: "Stejně jako my je i Ingolstadt bojovným, sevřeným mužstvem. Ve vzájemném souboji chceme ukázat, že jsme v Bundeslize mnohem déle, a zúročit svoje zkušenosti."

Výraznou posilou pro domácí útok je návrat Raúla Bobadilly, který si proti Frankfurtu odpykával disciplinární trest, a také uzdraveného Tima Matavže. Určitě naopak budou chybět Daniel Opare a Piotr Trochowski, zatímco nad startem Konstantinose Stafylidise se vznáší velký otazník. Hosté se musejí obejít bez tria Ortag, Danilo, Engel.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Hong, Klavan, Max - Baier - Esswein, Kohr, Altintop, Werner - Bobadilla
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Özcan - Levels, Matip, Hübner, Suttner - Groß, Roger, Morales - Hartmann, Hinterseer, Leckie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Köln - Hamburger SV  (sobota 15:30)
Hamburk minule dokázal v domácím prostředí porazit Stuttgart. Ovšem na hřištích soupeře, tam je to docela jiná písnička. Köln navíc doma pokaždé těží s maximální oddanosti svých příznivců.

Hned šestadvacet z posledních devětadvaceti zápasů venku HSV prohrálo! Celek z Kolína nad Rýnem oproti tomu na Rhein Energie Stadionu nenašel přemožitele už jedenáctkrát za sebou. Na první pohled to tedy vypadá, že o vítězi tohoto vzájemného střetnutí je už předem rozhodnuto. Tým z přístavního města však už několikrát ukázal, že umí překvapit. Navíc jej po barážových zkušenostech z předchozích dvou sezon každá porážka pálí dvojnásob, tudíž se jim svěřenci Bruna Labbadii chtějí za všech okolností vyvarovat.

Také proto v týdnu kádr posílil levý obránce Seo Young-Jae, korejský reprezentant do 19 a 21 let. Prozatím však začne v rezervním týmu. Ze severu Německa v ten samý den definitivně zmizel i Petr Jiráček, který se na čtyři roky upsal Spartě, a na hostování do druholigové Fortuny Düsseldorf zamířil turecký záložník Kerem Demirbay.

Hamburk by tedy ve svém vlastním zájmu měl do konce přestupového termínu ještě nějakého kvalitního/hotového hráče přivést. To kolínský lodivod Peter Stöger zdá se býti se stávající soupiskou spokojen. Starost mu dělají pouze zranění Dominic Maroh, Mergim Mavraj a Yuya Osako. Pouze první jmenovaný však nastoupil při lednovém vzájemném střetnutí, které Kozli vyhráli 2:0.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Olkowski, Sörensen, Heintz, Hector - M. Lehmann, Vogt - Risse, Jojic, Bittencourt - Modeste
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Diekmeier, Jung, Spahic, G. Sakai - Ekdal, Kacar - Holtby - Olic, Schipplock, Ilicevic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FSV Mainz 05 - Hannover 96  (sobota 15:30)
Ostudná domácí prohra z prvního kola proti Ingolstadtu je zapomenuta, nyní je nálada v mohučském táboře nesrovnatelně pozitivnější - před týdnem totiž svěřenci Martina Schmidta senzačně vykradli stadion Borussie Mönchengladbach (2:1). Nyní plánují revanš před vlastními fanoušky, v cestě stojí Hannover..

Die Roten měli na úvod sezony podobný los: nejprve nevyzpytatelný nováček, poté účastník Ligy mistrů. Souboje s Darmstadtem a Leverkusenem jim však přinesly jediný bod, takže pokud chtějí svého dnešního soka v tabulce přeskočit, musejí v Coface Areně zvítězit. To nebude nic jednoduchého.

Hannover totiž zaznamenal nejhorší start do nového ročníku za uplynulých šest let a jeho kouč Michael Frontzeck volá po zlepšení. Defenziva prý funguje obstojně, směrem dopředu je to ale zatím mnohem slabší. "Musíme hrát lépe v útočné fázi," nezastírá jednapadesátiletý lodivod, který se však dnes nemůže spolehnout na služby nové posily Mevlüta Erdinga; turecký forvard si v týdnu při tréninku poranil lýtko. "O víkendu hrát nebude," zněla jasná koučova slova.

Jinak se ale Frontzeck na zápas těší. "Bude to trochu šílené," nepochybuje, "v Mohuči je vždy výborná atmosféra. Domácí mají velice dobře složený tým, což jsme viděli proti Gladbachu. Hráli účelně, disciplinovaně a efektivně. Musíme si dávat velký pozor na jejich protiútoky." To je poměrně důležitý faktor - Schmidt totiž zásadně nefandí vysokému držení míče, posledně to bylo pouze 35 procent. Na výhru to ale stačilo.

"Defenziva nám funguje, takže musíme v první řadě zůstat kompaktní před vlastní bránou a potom se soustředit na zlepšení ofenzivy," plánuje Frontzeck, který možná nasadí své nové eso v rukávu: dvaadvacetiletý dánský křídelník Uffe Bech, letní posila z Nordsjaellandu, má reálnou šanci odbýt si svůj debut v novém dresu. "Uffe je pro nás jednou z možností," uzavírá hostující šéf.

Kromě Erdinga bude Die Roten chybět i Kiyotake, kterého trápí zraněné chodidlo; rovněž Schmidt se musí obejít bez dvou borců, mimo hru jsou totiž Beister (kotník) a Soto (koleno).
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Karius - Brosinski, Bungert, Bell, Park - Baumgartlinger, Frei - Clemens, Malli, Jairo - Muto
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - Sakai, Marcelo, Schulz, Sorg - Schmiedebach, Sané - Karaman, Saint-Maximin, Klaus - Benschop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SV Darmstadt - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Hoffenheim věří proti Darmstadtu v první letošní body, zatímco ligový nováček si hodlá udržet neporazitelnost.

Hoffenheim, který v minulé sezoně skončil na výborném osmém místě, neměl na začátku sezony příliš dobrý los. Nicméně jak s Bayerem Leverkusen, tak s Bayernem Mnichov, odehráli svěřenci Markuse Gisdola velice vyrovnaná utkání. Pokaždé vstřelili brzký gól, nicméně pokaždé z toho také byla nakonec prohra 1:2.

Trefa proti obhájci titulu byla dokonce tou vůbec nejrychlejší v historii Bundeligy. Díky chybě Davida Alaby se o ni zasloužil Kevin Volland, přičemž mu k tomu stačilo pouze 9,3 sekund od úvodního hvizdu. "Byla to prostě velká chyba hráčů Bayernu. Manuel Neuer uklouznul, když vybíhal a já jsem si počkal na tom správném místě. Chtěli jsme na ně prostě vlétnout hned po rozehrávce a takhle to dopadlo," popsal rekordní zásah jeho šťastný střelec.

Volland a spol. v týdnu přivítali nového spoluhráče. Stal se jím Eduardo Vargas, jenž byl kmenovým hráčem italské Neapole, ale většinu času putoval po hostováních. Die Kraichgauer údajně stál 5 milionů eur a smlouvu podepsal do roku 2019. V klubu si od něj slibují, že zacelí mezeru, která vznikla po odchodu Roberta Firmina do Liverpoolu.

"Netěším se jen na fanoušky, stadiony a vynikající atmosféru, kterou je německý fotbal proslulý. Ze všeho nejvíce se totiž těším na to, že budu moci předvádět svou agresivní a útočnou hru v jedné z nejlepších lig na světě. Jsem přesvědčený o tom, že působení v Hoffenheimu ze mě udělá ještě lepšího hráče. I proto, že styl, kterým se mužstvo prezentuje, je podobný tomu, jaký praktikuje národní tým mojí rodné země," prohlásil Vargas, jenž právě s Chile letos opanoval turnaj Copa América.

Dirk Schuster z Darmstadtu si takovou posilu asi dovolit nemůže, nicméně alespoň jej může uklidňovat fakt, že má k dispozici všechny hráče svého kádru. Jeho svěřenci se zatím prezentují solidní obranou, ale když je třeba, nezapomínají ani na ofenzivu. Na Stadion am Böllenfallton by to tedy mohlo být divácky atraktivní utkání.
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Garics, Sulu, Caldirola, Holland - Gondorf, Niemeyer - Heller, Rausch - Sailer - Stroh-Engel
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kadeřábek, Schär, Süle, J.-S. Kim - Schwegler, Polanski - Volland, Uth, Schmid - Kuranyi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bayern Mnichov - Bayer Leverkusen  (sobota 18:30)
Sobotní program 1. Bundesligy zakončí zřejmě nejsledovanější zápas celého kola - mistrovský Bayern Mnichov přivítá ambiciózní Bayer Leverkusen, který loni skončil čtvrtý. Oba týmy zatím neztratily ani bod, kdo si tuto bilanci udrží i nadále?

Zatímco fotbalisté Bayernu se mohli celý týden připravovat na sobotní vrchol, Leverkusen čekala těžká šichta v play-off Ligy mistrů proti Laziu Řím. Z italského hlavního města si družina Rogera Schmidta přivezla porážku 1:0 a před vlastními fanoušky tak musela dotahovat. Bayer předčil všechna očekávání a po vynikajícím výkonu a vítězství 3:0 se může znovu těšit na milionářskou soutěž. Středeční představení svých svěřenců si trenér Schmidt pochvaloval: "Stále je prostor pro zlepšení, samozřejmě. Ale výkon po gólu na 2:0, kdy jsme napadali a drželi míč daleko od vlastní brány, se blížil k označení perfektní." "Pokud budeme hrát stejně jako s Laziem, máme šanci i v Mnichově," myslí si pro změnu záložník Hakan Calhanoglu.

Turecký mistr v zahrávání přímých kopů během týden přišel o jednoho ze spoluhráčů, Jihokorejec Heung-Min Son totiž odchází do Tottenhamu Hotspur. Klub z farmaceutického města ovšem okamžitě sehnal náhradu, z Borussie Dortmund přestoupil Slovinec Kevin Kampl. Někdejší záložník Salcburku by se v sobotu mohl objevit alespoň mezi náhradníky, pokud se tedy do té doby povede transfer administrativně dotáhnout.

Pep Guardiola musel se svým týmem trénovat především souhru zadních řad. V sobotu večer totiž nemůže počítat s vykartovaným Jeromem Boatengem ani se zraněným triem Mehdi Benatia, Holger Badstuber, Javi Martínez. Na odchodu je navíc Brazilec Dante (paradoxně prý právě do Leverkusenu), a tak podle německých médií nastoupí ve středu obrany Xabi Alonso. V defenzivě ho pak ještě doplní Rafinha s Davidem Alabou - nutno dodat, že toto složení opravdu nevypadá skálopevně. "Je to obrovský problém," okomentoval trefně situaci se stopery Guardiola.

Španělský stratég se obává především již zmiňovaného Hakana Calhanoglua, jenž v nové sezóně nastřílel již tři góly. "Musíme ho zastavit nejlépe, jak umíme, bude to však těžké," ví bývalý kouč Barcelony.

Jeho protějšek Roger Schmidt se musí také vypořádat se ztrátami v obraně, pro zranění jsou mimo hru zadáci Ömer Toprak a Tin Jedvaj. K dispozici není ani nová posila Charles Aránguiz, jenž si krátce po svém příchodu přetrhl achilovku a na první start v novém působišti si ještě dlouho počká.

Očekávaný šlágr třetího kola začne v Allianz Aréně v sobotu v 18:30 hodin, na dodržování pravidel bude dohlížet velezkušený Florian Meyer, přímý přenos pochopitelně vysílá Eurosport 2.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Rafinha, Xabi Alonso, Alaba - Thiago, Lahm, Vidal - Robben, T. Müller, Douglas Costa - Lewandowski
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Hilbert, K. Papadopoulos, Tah, Wendell - Kramer, L. Bender - Bellarabi, Calhanoglu - Kießling, Mehmedi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
VfL Wolfsburg - Schalke 04  (pátek 20:30)
Třetí kolo německé nejvyšší soutěže odstartuje pátečním šlágrem mezi druhým týmem loňského ročníku Wolfsburgem a Schalke 04, které přes léto obměnilo kádr a s novým trenérem chce útočit na nejvyšší příčky.

Dva zápasy, čtyři body. To je dosavadní bilance obou pátečních soupeřů v nové sezóně. Die Knappen na úvod až nečekaně vysoko zvítězili na půdě Werderu Brémy 0:3 a o to větší zklamání pak fanoušci zažili při domácím klání s nováčkem z Darmstadtu, když Schalke pouze remizovalo 1:1. Stejným skóre dopadlo i poslední utkání Wolfsburgu, který se tímto výsledkem rozešel smírně s Kolínem nad Rýnem, přičemž v prvním kole porazil Frankfurt 2:1.

Jedním z cílů Königsblauen do nové sezóny bylo prezentovat se mnohem ofenzivnějším fotbalem, než bílomodří předváděli pod Robertem Di Matteem. Určitý progres je určitě znát, což dokazují i statistiky. Loni Schalke v průměru za zápas vystřelilo na bránu jen dvanáctkrát, nyní průměr činí devatenáct pokusů.

Trenér André Breitenreiter na tiskové konferenci uvedl, že svým hráčům toho po výsledkově nepovedeném duelu s Darmstadtem nemá mnoho co vytknout. "Angažovanost, motivace, ochota bojovat o míč a vůle vyhrát - to vše tam bylo. To jsem také chlapcům řekl, ale také tam samozřejmě byly věci, které nebyly tak dobré. O nich jsme hovořili a proti Wolfsburgu je budeme chtít zlepšit," uvedl někdejší kouč Paderbornu.

Breitenreiter stále postrádá stoperskou dvojici Matija Nastasić - Benedikt Höwedes. Zatímco prve jmenovaný bude pro přetrženou achilovku ještě dlouho mimo hru, kapitán Höwedes už trénuje a na trávníku se objeví v průběhu září. Ve středu obrany tak v pátek zřejmě znovu nastoupí Joël Matip a Roman Neustädter.

Také Wolfsburg očekává brzký návrat německého reprezentanta. André Schürrle pro problémy se stehenním svalem vynechal začátek sezóny, už se ale zapojil do tréninku a v pátek by se již mohl objevit alespoň mezi náhradníky. Dieter Hecking ovšem při skládání sestavy už nemůže využít svou největší hvězdu, Kevina De Bruyneho, který již údajně odletěl do Manchesteru, kde byl měl absolvovat zdravotní prohlídku. K dispozici není ani zraněný brankář Diego Benaglio.

"Stadion je vyprodaný, proti sobě se postaví dva týmy, které sezónu začali velmi dobře. Osobně se opravdu velmi těším na tento zápas a očekávám vzrušující souboj," prohlásil lodivod WfL Dieter Hecking a tato slova můžeme brát jako tu nejlepší pozvánku na páteční utkání. Pískat bude zkušený Dr. Felix Brych, přímý přenos vysílá Eurosport 2.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Vieirinha, Naldo, Klose, R. Rodriguez - Arnold, Luiz Gustavo - Hunt, M. Kruse, D. Caligiuri - Dost
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Junior Caicara, Matip, Neustädter, Aogo - Choupo-Moting, Goretzka, Geis, Draxler - di Santo, Huntelaar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.60 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund22008:06
2.Bayern Mnichov22007:16
3.Bayer Leverkusen22003:16
4.Schalke 0421104:14
5.1. FC Köln21104:24
6.VfL Wolfsburg21103:24
7.Hertha BSC21102:14
8.1. FSV Mainz 0521012:23
9.FC Ingolstadt 0421011:43
10.Hamburger SV21013:73
11.SV Darmstadt20203:32
12.Hannover 9620112:31
 Eintracht Frankfurt20112:31
14.FC Augsburg20111:21
15.Werder Brémy20111:41
16.TSG Hoffenheim20022:40
17.VfB Stuttgart20023:60
18.Borussia Mönchengladbach20021:60
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30VfL Wolfsburg - Schalke 04
sobota 15:301. FC Köln - Hamburger SV
sobota 18:30Bayern Mnichov - Bayer Leverkusen
neděle 15:30Borussia Dortmund - Hertha BSC
neděle 17:30Werder Brémy - Borussia Mönchengladbach

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (373)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už je to oficiální - Kampl jde do Leverkusenu. Zrovna to potvrdilo i BVB

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nevim, abysme nelitovali

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer se zajima o Hojbjerga na hostovani

Reagovat
db18

Bayern jim ho nechce poskytnout, pravděpodobnější je, že ho získá Schalke.

Reagovat
Rudnevs

V hre o Højbjerga je aj AC Miláno a Augsburg.

Reagovat
smazaný uživatel

AC je kec. To už je reálnější ta hostovačka v Dorii. Spíš to ale vidím na setrvání v Německu.

Reagovat
db18

Stindla už tipují na podhrotu za Raffaelem... To by Gladbach ještě mohl zkusit Pizzu - zkušenosti by se jistě hodili...

Ale Nordtveit dostane zase šanci na DM

Reagovat
Rudnevs

Stindl je fajn hrač ale ťahá ho to dopredu a Kramerova pozícia bola viac vzadu. Pizzu vraj chce opäť Werder. Gladbach ale mohol skúsiť miesto Kramera ziskat naspäť Neustädtera ktorého Schalke chce predať.

Reagovat
Hyrax

Nordtveit

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

podolski

Reagovat
db18

Jogiho Odonkor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je tragicka.

Reagovat
smazaný uživatel

stačil by Lahm a bola by parádna

Reagovat
Rudnevs

Za mna by to bolo takto

Brankári:

Manuel Neuer

Marc- André Ter Stegen

Bernd Leno

Obranci

Benedikt Höwedes

Mats Hummels

Jerôme Boateng

Bastian Oczipka

Jonas Hector

Niklas Süle

Marcel Schmelzer

Stredopoliari:

Emre Can

Mario Götze

Marco Reus

Bastian Schweinsteiger

Toni Kroos

Sami Khedira

Christoph Kramer

Lars Bender

Johannes Geis

Julian Draxler

Útok:

Max Kruse

Phillip Hofmann

Alex Meier

Pri zostave som nebral ohľad na aktuálne zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahma bys nevzal? Volland by podle me mohl uz obcas dostat prostor.

Reagovat
db18

Lahm už ukončil kariéru, na to ohled bral. (na formu už ale ne... )

Reagovat
Rudnevs

Mal som tam este Vollanda a Müllera len az teraz som zistil ze ked som niekoho zabudol tak som ich vymazal a uz nedopisal

Reagovat
Rudnevs

Vzal. Keby neskončil

Reagovat
smazaný uživatel

Müller nic?

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rudnevs

Zabudol som dopísať Mullera a Vollanda berte to tak ze tam sú

Reagovat
smazaný uživatel

Vlachodimos? Ty vole, ešte niekedy včera som pri ňom videl grécku vlajku

Reagovat
smazaný uživatel

Tá záloha a útok to je proste paráda

Reagovat
Rudnevs

Minulý rok tam boli asi traja z Lauternu aj ked ani jeden z nich uz nie je v Lauterne mohli ich povolať. Vlachodimos ma tiez prekvapuje tym ze je Nemec ale aj tým ze takých bránkarov do 21 je dosť lepších ako on.

Reagovat
db18

To jsem si taky myslel, ale teď koukám, že Marius Müller (Lautern) už má 22 a Schwolow dokonce 23 A pak Hofmann s Heintzem už mají taky 22 let, takže jsou moc staří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nominace je po MS čím dál horší.

Reagovat
slovaňáák

Kde je Schmelzer?

Reagovat
smazaný uživatel

práve teraz chýba keď sa opäť rozbehol

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeňte na kicktipp

Reagovat
stas87

Majstrovsky zahrata standartka od Unionu. A Selke sa evidentne trapi..

Reagovat
smazaný uživatel

ako to tam vyzeralo herne? Dnes som 2BL nestíhal

Reagovat
stas87

Union dal gol,zatiahol sa a chcel to uz ukopat.RB nemalo prakticky ziadne väcsie sance.Gol prisiel po dobrej prihravke striedajuceho Kalmara na Quaschnera,akcia pekna.Domaci do toho niekedy isli az moc tvrdo,taky Brandy mohol byt vyluceny.Celkovo to nebol prilis dobry futbal,asi najslabsi zapas co som tuto sezonu zatial v 2.BL videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka, teraz som videl zostrih v TV a nakoniec to bol vlastný gól na 1:1. Ale som rád aj za remízku, keď takto RB občas postráca bodíky tak im ten postup kľudne môže utiecť. Inak špekulácia v nemeckej TV, Klopp horúci kandidát na trénera RB

Reagovat
stas87

RB ma pomerne dost mladikov so slusnym potencialom.Ich dorastenecke timy su dost uspesne a pracovat s mladezou vedia,rovnako ako TSG.Samozrejme to pre Kloppa nie je dostatocne lakava ponuka,on aj tak caka na koniec Guardiolu. Ale ak by to teraz zobral,verim ze by z tych talentov poskladal fungujuci a vitazny tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidno, že tam angažovali kvailtných ľudí do klubu na prácu s mladými. Tie výsledky mladých a zastúpenie v mládežníckych repre som si všimol a je to pozoruhodné a celkom ma štve, že to dokážu práve tam.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Allofs confirms that they will find an agreement with Manchester City "today or tomorrow morning". #WOB

Reagovat
smazaný uživatel

Unsere Startelf für #WOBS04: Casteels - Träsch, Naldo, Klose, Rodriguez - Gustavo, Guilavogui - Vieirinha, Kruse, Caligiuri - Dost.

Unsere Reservebank: Grün, Bendtner, Schäfer, Hunt, Schürrle, Arnold und Knoche.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zrejme odchádza aj Perišič, jeho trošku nechápem no...

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke 04 XI: Fährmann - Riether, Matip, Neustädter, Kolasinac - Geis, Aogo - Choupo-Moting, Draxler - Sane, Huntelaar.

Auf der #S04-Bank: Gspurning, Caicara, Meyer, Goretzka, Di Santo, Höger, Ayhan

Reagovat
stas87

Schalke moze potopit ta dvojka Geis-Aogo. G+G to podla mna ovladnu,

Reagovat
smazaný uživatel

ten Caicara sa mi zatiaľ veľmi páčil, škoda, že dnes sedí, vyzerá byť super prospekt

Reagovat
smazaný uživatel

On je hodně ofenzivní, to by do dnešní taktiky nesedělo. Jednou by se zapomněl vepředu a hotovo

Reagovat
db18

Jako teď Sané - a to není bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní sestava na 442. Ale Sané asi bude hrát podhrota, to by pak celkem sedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Bas

Reagovat
stas87

Hm,ako som predpokladal...Gecka v drese domacich valcuju Geisa a Aoga.Ti hraju daleko od seba,pozicne je na tom lepsie Geis,drzi poziciu ale Aogo mu nepomaha,navyse Aogo nedostupuje vcas hracov,nechava im priestor na to spracovat,otocit sa a prihrat.Zatial sa mi velmi paci pohyb Vieirinhu,ten je vsade a robi napohlad ten rozdiel. Caligiuri dost nevyrazny na druhej strane..

Reagovat
smazaný uživatel

Aogo zatím celkem zmatenej

Reagovat
smazaný uživatel

Sané tam ten útok tahá sám a nikdo mu není schopnej naběhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Leroye jste fakt marní.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašné přihrávky, neschopnost zpracovat míč... Vlci polevili, ale nejsme schopni toho využít

Reagovat
monty25

Koukal jsem jenom trochu, ale vidím to tak, že jediným pozitivem 1. poločasu je Leroy v základu...

Reagovat
stas87

Zvlastny polcas od oboch....vlci hraju +- to co sa cakalo,nicim neprekvapili,Schalke Sanem ano.Co sa mi zatial paci,je pevna defenziva na krajoch ihriska.Caligiuri s Rodriguezom prakticky nie su vidiet smerom dopredu ale dobrym pristupom prakticky znechutili CH-M,Riether sa pre istotu dostal len do jedneho prieniku.V zaciatkoch ked este uradoval Sane bol u vlkov problem to,ze Träsch aj Vierinha hrali dost vysoko,otvarali tu stranu a Sane s Kolasinacom toho vyuzili,potom ale prislo preskupenie radov a domaci zacali ovela lepsie branit.Kolasinac to asi nezaregistroval,obcas ho clovek videl aj na LW..a Sane zacal byt doslednejsie braneny.Zo zaciatku nebehajuci Aogo sa zlepsil,uz nehral tak daleko od Geisa a ta prevaha uz nebola tak zrejma ako v zaciatkoch.V subojoch ale domaci dominuju,v tomto hostia dost zaostavaju.

Reagovat
Uwe háže buly

Schalke koupilo dalšího mladýho golmana?

Reagovat
Uwe háže buly

Jinak ty odchody z BL, to je hrůza.. De Bruyne ok, je to dobrá nabídka, to se dá pochopit, ale jinak si týmy z BL podkopávaj svojí vlastní ligu. Son za 30 mega, cena vzhledem k jeho věku a zkušenostem mi přijde nízká, každej trochu talentovanej hráč z Portugalska jde za větší částku, stejně tak Draxler, jesli přestoupí.. Kolasinac podle komentátora má jít do AS Roma, to bude částka kolem 10 mega, uplně to vidim a Perisice Wolfsburg taky vůbec nemusel prodávat, když už vydělal na De Bruynem. Takhle se to nikam neposune, zas přijdou další talenty a zas za rok odejdou další dospělí hráči. Hůř je na tom z těch lepších lig snad jenom L1.

Reagovat
Arne

De Bruyne není k udržení za takový peníze a Kolasinac mi nepřijde jako někdo, koho by muselo Schalke za každou cenu držet, jeho odchod je bolet nebude... 30 mega za Sona mi přijde naprosto snová částka, nebýt to Anglie, je to 20. A Perišićovi se není moc co divit, že chce z Wolfsburgu zdrhnout, takové kvazikluby nemůžou dobré hráče dlouhodobě udržet.

Reagovat
db18

Draxlera nikdo nezaplatí, takže ho Schalke asi ani neprodá.

Reagovat
Uwe háže buly

Snad, to by byla hrozná škoda, když má i vzhledem k zraněním všechno před sebou..

Reagovat
db18

Nemá někdo slušně jdoucí stream? Nejsem doma a našel jsem z realstreamunited/drakulastream a strašně často vypadává

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukám tady http://livetv.sx/en/eventinfo/325156_wolfsburg_schalke_04/#webplayer_ifr|287476|325156|287476|36|1|en

Snad ten odkaz pojede

Reagovat
db18

díky, zatím jede v pohodě (původní stream mi vypadl zrovna na penaltu kdo jí jak zapříčinil? )

Reagovat
smazaný uživatel

Po rohu zajel Kolašinac skluzem do nohou myslím Gustava

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Kolasinac,siel do sklzu proti Gustavovi,loptu netrafil ale nohy supera ano.Teraz zasa rozohral Rodriguez presne na Klose,ten trafil z voleja presne,branil ho Huntelaar.

Reagovat
db18

Ještě že ho mám na lavičce...

Reagovat
stas87

Neviem preco som dnes ignoroval dvojku od vlkov. Ani som si na nich nespomenul.

Reagovat
db18

Já jsem si říkal, že Naldo není ve formě a S04 ho prověří trochu víc... a na Arnolda jsem zapomněl (u tebe se ale divím, že dostal přednost Kimmich...)

Reagovat
stas87

No mne proste Wolfsburg uplne vypadol z hlavy. Rodrigueza som este stihol ale neveril som mu dneska,potom co som videl v Kölnu..jedine ze by nehral Brosinski.

Reagovat
db18

A hlavně Rodriguez tě může mrzet, když Alaba bude muset nastoupit na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eurosport HD, Sky De, BT UK..ale musíš mať nainštalovaný acestream...

http://www.iptvsaga.com/bundesliga-wolfsburg-vs-schalke-04-08-28/

Reagovat
db18

to sice nemám, ale do budoucna si to dám do záložek, protože v průběhu roku se to ještě bude hodit, takže doinstaluji...

Reagovat
Coutinho10

pres Acestream to nema moc cenu ne ? to je porad sami buffering.....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to záleží na rýchlosti tvojho internetu, aj keď taký HD 4000 kbps prenos sekne aj mne ale to už je hustá kvalita, tie 2000 kbps mi idú bez problémov a je to dosť rozdiel oproti nejakým flashovým streamom na realstreamunited alebo drakulastream...

Reagovat
Coutinho10

no ja prave nwm...mam net od UPC...rychlost sem nezkoumal, ale pomalej by bejt nemel a pamatuju, ze Acestream sem zkousel nekolikrat a z 90 % vzdycky nacitani kazdych 20-30 vterin....ale je fakt, ze se nasly i zapasy, kdy mi to jelo bez nacitani....prevazne MLS (2-3 roky dozadu) nebo nakej match LM....ale kdyz sem zkousel napr. nakej match spanelsky, anglicky ligy, tak porad klasika (i dnes Villarreal po delsi dobe sem zkusil tenhle program)....jinak na PL a anglicky tymy v EL, LM koukam pres StreamTorrent od Anguse a tam mi to jede v pohode bez sekani bez nacitani...takze si nemyslim, ze by to melo bejt tim, ze mam pomalej net

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ja mám dobré skúsenosti s acestreamom, pozerávam prenosy hlavne cez torrent-tv.ru a to je všetko na acestream a ide mi to dobre (sky sports, bt sport) a teraz dosť rozšíril ponuku aj arenavision.in, často krát tam je prenos na bein sports alebo na nemecký sky (tiež cez acestream alebo sopcast) a ide mi to dobre, neviem potom v čom by to mohlo byť, máš najnovšiu verziu acestreamu?

Reagovat
Coutinho10

j tak to asi nemam jakou mas ty...diztak zkusim stahnout novejsi

Reagovat
smazaný uživatel

3.0.12 http://acestream.org/

a skús si potom spustiť nejakú stanicu z http://torrent-tv.ru/channels.php - tie mi vždy idú dobre, máš tam napr. aj nova sport, sport 1 cz, sport 2 cz atď..

ináč aj celeb píše v španielskej sekcii, že má dobré skúsenosti s acestreamom

Reagovat
Coutinho10

ok dobre diky...zitra zkusim a dam vedet

Reagovat
Coutinho10

tak ja fakt nwm ....odinstaloval sem si starou verzi, stahnul tuhle i z nekolika jinych zdroju a nejde mi spustit instalacka ani po restartu (to sami se mi povedlo najit na jednom foru starsi verzi nekdy z ledna 3.1.0-rc4), ale stejnej problem....tak fakt nechapu

takze asi zustanu u StreamTorrentu, se kterym mam ty nejlepsi zkusenosti a ikdyz tech lidi, co vysilaj neni tolik, tak si vystacim s vetsinou PL zapasu (krom tech od 16:00) a anglickych/skotskych tymu v EL,LM ci repre

Reagovat
Uwe háže buly

Jde tam i LM?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, napr. anglické prenosy idú na BT Sport Europe..

Reagovat
monty25

Tak to je v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, penalta jasná...

Reagovat
monty25

Hlídání centrů ze strany Schalke je na úrovni okresu...

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky celá hra...

Reagovat
monty25

Takhle budou mít co dělat i se Spartou...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si z toho něco vezmou především hráči. Při takovém výkonu nejde ani objektivně ohodnotit taktická stránka

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo dvacet

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

komentator Eurosportu ohledne Rodriqueze

Reagovat
smazaný uživatel

Šíma

Reagovat
Coutinho10

to rozsekal stim supermarketem

Reagovat
db18

Copa povídal?

Reagovat
Coutinho10

ze kdyz predminulou sezonu videl poprvi Rodriqueze, ze mu prisel nevyraznej, ale ted po golu rikal, ze se hodne zmenil a rekl...kdybyste ho potkali pred supermarketem, tak by vam neprisel jako nejaka hvezda, ale kdyz navlikne dres Wolfsburgu, tak je to hned nekdo jinej

Reagovat
Uwe háže buly

mam pocit, že přímo říkal, že vypadá jak pobuda ne?

Reagovat
Coutinho10

j naky takovy divny slovo

Reagovat
db18

Reagovat
cristiano.K.

spíš řekl,že se mu nelíbil jeho pohyb a pochválil jeho kopací techniku, což musí vidět i blbec,že jí má suprovou. Spíš se pozastoval,že to je druhý nejdražší hráč pod TM

Reagovat
Coutinho10

jj a rikal to jakoby by byl zaskocenej

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou se mi Šíma podle komentáře jeví jako velký sympaťák

Reagovat
Uwe háže buly

Docela jo, akorát sem se musel smát, jak byl na začátku záběr na Nalda a on spustil o Matipovi a pak se to strašně snažil zamaskovat

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, já si to taky říkal.

Ale jeho komentář je věcný, výstižný...říká spousty zajímavostí. Bohatá slovní zásoba, velice vyspělé vyjadřování. Neříká tisíckrát omílané fráze viz Čapek, Zelenka. Za celý zápas nezavře pusu a komentář má hlavu a patu, přestože má takový "ňoumovský" hlas...nejlepší komentátor ES2 týkající se fotbalu.

Reagovat
stas87

A co by som este specialne vybral u neho je to,ze absolutne neposobi dojmom cloveka co zjedol salamunove hovno.Zapas s nim prijemne plyne,nerobi obecne zavery a nema snahu poucovat.Ja som si v tyzdni pozeral komentovane zostrihy predkola CL a tam v prvych troc zapasoch tri hrubky.Spliest si cernocha s belochom a ani sa neopravit pri opakovanom zabere..

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas s Tvou větou, že s ním zápas příjemně plyne Má ve světě fotbalu velký přehled a nemá nutkání to někomu "cpát". Už jen jak na začátku mluvil o přestupových spekulacích...jak vidno, fotbal ho baví.

Reagovat
Coutinho10

j posloucha se dobre a obcas i pobavi, takze jeho si vzdy rad poslechnu

Reagovat
stas87

Ani jedna minuta nadstavenia? Nehoraznost a podfuk na fanusikov.

Reagovat
stas87

Ani jedna minuta nadstavenia? Nehoraznost a podfuk na fanusikov.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Uwe háže buly

Sané opět dobrý výkon, i když je tam spousta nepřesností a splašenosti.. Naopak Draxler nic moc, stejně jako všichni ostatní hráči Schalke..

Reagovat
smazaný uživatel

Straašné niečo

Reagovat
stas87

100. pre zajtrajsi debakel pristavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
cologneFC

Staci, ze prehraju, nemusi to byt debakel

Reagovat
db18

Reagovat
cologneFC

Dnes to bude tazke, ale cakam vyhru. Hamburg sice vyhral nad Stuttgartom, ale vykonom prepadli. My sme mali Wolfsburg na lopatkach minuly tyzden. Ak vyhrame, tak to bude start na jednotku.

Reagovat
Rudnevs

Čo už

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové Wolfsburg nemůžu nakupovat? Prodal De Bruyneho a teď chce prodat i Perišiče, proč nepořídí nějakou náhradu?

Reagovat
stas87

Uz kupili asi za 10 milionov euro Praeta z Anderlechtu.Dufam ze sa zapoji do bitky o Jarmolenka a obnovi zaujem o Mertensa z Neapolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stopérska trojica Rafinha, Alonso, Alaba tak nato sa dnes teším haha. Ak tam nevyhrá Leverkusen dnes, tak už nikdy.

Reagovat
blackhawk88

tak na toto sa tesim aj ja Bayern by mal podpisat noveho CB, len oni to neurobia. Aspon podla toho co Sammer povedal, ze nebudu podnikat ziadne kroky tymto smerom. No mozno po dnesnom zapase to prehodnotia.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že vždy stoja za Dantem

Reagovat
blackhawk88

OT: Allegri potvrdil Comanov presun do Bayernu. Malo by to byt hostovanie s opciou

Reagovat
smazaný uživatel

Tento transfer nečakal asi nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

Univerzál v ofenzivě se Bayernu bude hodit. Věřím že se prosadí

Reagovat
stas87
Reagovat
cologneFC

Reagovat
bayern987

Reagovat
stas87

https://pbs.twimg.com/media/CNk5RLEWwAAVd8Z.jpg

Netusim ako tu ofenzivu chce HSV branit,uz na papieri to vyzera velmi dobre,proti Wolfsburgu aj na ihrisku,nemyslim si ze by Stöger Hamburg podcenil.Pre mna tutova jednotka ktoru si pozriem.

https://pbs.twimg.com/media/CNk28YjWwAA9n7B.jpg

Hitz - Verhaegh, #Hong, Klavan, Max - Baier - Bobadilla, Kohr, Altintop, Werner - Caiuby

https://pbs.twimg.com/media/CNk44kzWoAAAb55.jpg

FCA by mal vyhrat,je to sice derby ale kvalita je na strane domacich.

https://pbs.twimg.com/media/CNk6PTuWsAAJk0y.png

https://pbs.twimg.com/media/CNk5U4oWgAAFFoY.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CNk4g8UWcAA4N10.jpg

Hradecky,Chandler, Russ, Zambrano, Oczipka, Reinartz,Hasebe,Stendera,Aigner,Seferovic,Castaignos

Zostavu TSG som zatial nenasiel,vela zmen by v nej mat nebolo.Ak ale aj dnes sklamu,je mozne ze niekto si po repre pauze posedi na lavicke.

Reagovat
stas87

Baumann, Kaderabek, Schär, Polanski, Schwegler, Zuber, Uth, Kim, Kuranyi, Süle, Volland.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by som nenazýval tesné prehry Hoffenheimu s Bayernom a Leverkusenom sklamaním, v oboch tých zápasoch nemali ďaleko k bodu a to boli jasní outsideri, dnes už ale skutočne musia bodovať, dvojku vidím ako veľmi reálnu...

Reagovat
stas87

Zle som sa vyjadril,mas pravdu.Ak by dnes sklamali,zmeny zrejme pridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Muto

Reagovat
smazaný uživatel

tak češi se zatím dobře trefují

Reagovat
fantomas

MUTOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
PavlíčeQ

Hloušek zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Hloušek, to už u fans nerozchodí..

Reagovat
PavlíčeQ

Musí to dvěma góly otočit, jinak to už bude špatný no

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment ostal v rezerve?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl dneska ani na soupisce rezervy..

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak asi zranenie nejaké..

Reagovat
smazaný uživatel

nikde právě jsem právě nic nenašel, tak nevím..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole muto

Reagovat
fantomas

MUTOOOO, mwahahaha to je borec

Reagovat
stas87

Zlepsil koncovku?

Reagovat
fantomas

Nn, vždycky jí měl dobrou.

Reagovat
db18

Ten druhý gól nemohl netrefit.

Reagovat
db18

Muto (a já ho mám jen na lavičce )

Reagovat
fantomas

Reagovat
db18

Nebyl ani v jedné předpokládané sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal som zapínať ten Kolín s HSV asi. Presne som vedel, že to bude takýto polonudný zápas...ešte som aj tipoval 1:0...

Reagovat
smazaný uživatel

děsná bída, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Ivana zase ani na lavičke Darmstadtu, ten si tam v BL moc nekopne tak to vyzerá.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

HOLTBYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že Holtby no....Kozlov by to malo nakopnúť už konečne

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrůza od domácích

Reagovat
db18

Mainz

Reagovat
smazaný uživatel

Schipplock jasná žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Köln zatím 1 střela

Reagovat
db18

Darmstadt - Hoffenheim je úplně bez střely na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cologneFC

Toto je hanba co hrame

Reagovat
smazaný uživatel

Ta atmosféra musí bejt neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne to trochu ožilo, slušné rány od Ilivičeviča a Modesteho do brvna

Reagovat
smazaný uživatel

Audi tyjo, jak oni mohli dát gol

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné, v Mainzi udržali nulu a ten gólik nejak dali a dnes detto v Augsburgu...

Reagovat
smazaný uživatel

A krize vfb pokračuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tá výsledkova no, oni herne nie sú nikdy až tak strašný, práve naopak. Som zvedavý na zostrihy, ako to vyzeralo dnes, štatistiky opäť ukazujú v ich prospech...

Reagovat
stas87

Strasny kontrast oproti vlkom. Tam im horela trava pod nohami,divaci ich vyhecovali.Dneska pride pristav a domaci si asi mysli ze ked je to len nejaky pristav,tak ho porazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevieš ako sa dostanem k tej funkcii, kde si vyhľadávam komentáre a akékoľvek slová od užívateľov na EF v diskusiách? Nemám na mysli ten prístav, na ktorý raz hodil odkaz Oli či kto, len mi to v súvislosti s tým práve napadlo

Reagovat
Rudnevs

Efsearch owny

Reagovat
smazaný uživatel

Diki moc

Reagovat
db18

Hosiner

Reagovat
stas87

Hosinerrrrrrrrr Hectorov center. A teraz zacne peklo.

Reagovat
db18

Mitch je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo.. na pěkně dlouho prý..

Reagovat
db18

Tak snad se aspoň Odiseas předvede a třeba si ho někdo bude chtít v zimě vypůjčit.

Reagovat
smazaný uživatel

má ísť na operáciu a minimálne 6-8 týždňov bude chýbať

Reagovat
db18

To už jsem si klepal na hlavu, na co Modeste čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle rudá?

ale jako proč nee

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, on zakopne o balon a cervena

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste pecka k tomu

Reagovat
stas87

Bol to faul?

Reagovat
db18

Čekal jsem, že Modeste dostane žlutou... Tohle bych chtěl vidět z pohledu sudího, protože jsem tam nic nedovoleného neviděl.

Reagovat
stas87

No ja som necakal ziadne prerusenie hry teda. Uvidime v opakovacke,Aytekin si ale bol isty kedze vytiahol redku a odpiskal penaltu.

Reagovat
db18

Já taky ne, ale když už pískl, tak jsem si myslel, že se Modeste vzteká a sudí mu dá žlutou (přece jenom to přerušil až po delší době)

Reagovat
smazaný uživatel

ani trochu

Reagovat
stas87

Modeste ale dneska spatny.Ak minule pristav bol daleko horsi a haluzcky vyhral,dneska lepsi ako Köln a prehrat si nezasluzili vobec.

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme Köln ješte jeden - na kicktippu mám 3:1

Reagovat
cologneFC

Nehrame nic! A vedieme.... Udrzat!

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhrali ste

Reagovat
stas87

Aytekin pri striedackach,hostia v dobrej sanci. Kameraman netusi.

Reagovat
db18

Cléber ten měl tolik prostoru, že si mohl klidně balon i zpracovat.

Reagovat
cologneFC

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer - Thiago, Lewandowski, Robben, Costa, Alonso, Bernat, Lahm (K), Vidal, Müller, Alaba

Reagovat
smazaný uživatel

já tam nevidím žádné obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba, Bernat?

Reagovat
Ángel di María 22

To já jo, spíš žádnýho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

2-5-3

Reagovat
smazaný uživatel

nebo 0-7-3

Reagovat
db18

Proč asi...

Reagovat
DieFohlenBMG

oba gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak buď trojobrana Bernat, Alonso, Alaba...alebo ešte je možnosť, že bude stopérska dvojka Alonso, Lahm

Reagovat
db18

To by byl na stoperu Xabi s Alabou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podľa Pepa Lahm môže nastúpiť hocikde takže kto vie ....tešííím sa

Reagovat
db18

Aspoň, že tam je Lewa a nehrajeme 0-10-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer Leverkusen XI: Leno - Hilbert, Tah, Papadopoulos, Wendell - Kramer, Bender - Bellarabi, Calhanoglu, Mehmedi - Kießling

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream na Bayern přes ustream? dík

Reagovat
smazaný uživatel

Wendell.. naprosto zbytečná a ještě v 6.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Hneď žltá? Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

a bernat udělá to stejné

Reagovat
db18

Ten dneska dostane červenou.

Reagovat
penepi

Ten Bayern asi fakt treba brať tak, že Neuer hrá sweepera.

Reagovat
blackhawk88

Bernat zatial docela tragicky

Reagovat
blackhawk88

Kramer mohol dostat kludne cervenu..faul odzadu, nevyzeralo to pekne

Reagovat
stas87

Rozhodca. Tych sklzov je tam abnormalne vela.Ak ale Bayer bude hrat cez Karima,Bernat nedohra lebo je pomalsi a hlupy na to spravit faul za zltu je dost.

Reagovat
db18

Zatím se ale docela bojí něco zkusit... proti Barce to zase bude potupa.

Reagovat
smazaný uživatel

žádný ofsajd

Reagovat
db18

Thomas

Reagovat
PavlíčeQ

Costa opět výborně

Reagovat
blackhawk88

Costaaa

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný ten costa

Reagovat
stas87

26 minut nie je Müller vidiet a potom da gol.

Reagovat
blackhawk88

Vyber miesta ma neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude mít asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hilbert

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas 200 zápasů v BL a 75 golu

Reagovat
smazaný uživatel

a 75 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Chyba Taha,Papa sa stiahol ku Costovi a Tah na chvilu podcenil situaciu,potom bolo neskoro uz.

Reagovat
blackhawk88

Treba poichvalit aj Alonsa ..ten pas na Costu bol paradny

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

V BL on hrať falošného stopéra môže, to je ale všetko.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Fiha

Reagovat
smazaný uživatel

Costa víc jak parádní, nechápu jak mohl tolik let hnít v ukrajinský lize, byt´ solidním klubu.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kincl

Alaba stoper :? :D

Reagovat
db18

Už normálka...

Reagovat
Kincl

Zas jsem si uvědomil že Boateng, Badstuber a Benatia jsou out :)

Reagovat
db18

A Martinez a Kirchhoff...

Reagovat
Kincl

Takže se moc neni čemu divit :D přece jenom Lahm nebo Bernart na stopera když mají tak 150cm :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky chtěl hrát ve středu hřiště, tak mu to Pep splnil.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tam Jedvaj. Hilbert je průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Typy ako Costa mam rád proste behá, je ho celé ihrisko, riskuje aj ked to niekedy nevíde

Reagovat
stas87

Asi jediny hrac co sa priblizuje umeniu Juninha.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm je dneska nějaký mimo

Reagovat
smazaný uživatel

to měl dát na dlouhou tyč na costu

Reagovat
smazaný uživatel

Hilbert pred tým gólom pozerá na telo Costu namiesto toho aby odkopol loptu do 20 radu na 2.poschodie. LOPTA Hilbert, sleduj loptu do prdele

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
stas87

Perfektny obranny blok Bayernu.Rozdiel medzi Bayernom a Bayerom je prave v pozicnom braneni.Kym ma Bayer loptu na nohe,hraci Bayernu okamzite rozoberu superov tak aby neprisla kolmica,spätna prihravka alebo prihravka do stredu ihriska,tym v podstate akciu zabrzdi alebo nechaju Bellarabiho s loptou na nohe ist do dvoch superov.Ten je prinuteny skusit vybojovat maximalne roh a konci tak jeho ofenzivna snaha pretoze hraci domacich bleskovo stihnu obsadit aj pripadneho spoluhraca co si nabieha.Hilbert hra strasne daleko od Costu,Bayern ma evidentne nacvicene dlhe pasy na jeho stranu a Hilbert nestiha.

Reagovat
Pospovič

Celkem vyrovnaný zápas ale Costa hraje zas výborně Každý Mulleruv gol mě těší dvojnásob, přidat ještě jeden a bude to v poho. Alonso se poslední zápasy celkem zlepšil když už teda musí hrát

Reagovat
Pospovič

A ten Coman co je vůbec zač? vypadá to, že je to už upečené

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern ho už přes půl roku sleduje, tak snad za to bude stát.

Reagovat
blackhawk88

Skauti bayernu ho sleduju este ked bol v PSG. Bude mat 2 roky aby presvedcil o svojich kvalitach. Potencial na to ma, sam som na neho zvedavy

Reagovat
Pospovič

a bude to hned přestup? Někde jsem zaslechl, že to snad má být hostování s opcí

Reagovat
smazaný uživatel

asi

Reagovat
Bayern +

Však to je dobre, za rok zistíš, či bude mať na to a ak by vyhorel, tak 26 mega máš ušetrené.

Reagovat
blackhawk88

Malo by to byt 2rocne hostovanie za ktore juve zinkasuje 7 mil. A opcia by vraj mala byt 21 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se divím, že by s tím Juve souhlasilo.

Reagovat
db18

V Juve taky zrovna moc šancí nedostává...

Reagovat
Bayern +

7 mega za dva roky je super.

Reagovat
db18

To zase jo, ale přijde mi jako docela zbytečný hráč...

Reagovat
Pospovič

to určitě

Reagovat
Bayern +

Vidal zatiaľ nič moc, ale tak aspoň zaberá miesto Lahmovi a Alonsovi.

Reagovat
blackhawk88

Costova akceleracia je neskutocna

Reagovat
smazaný uživatel

Karim pojď... obehrej i Neuera

Reagovat
Kincl

Ten Robben takovou dobu nehrál prostě a vodí si to tam :D a přesprintuje je :D

Reagovat
smazaný uživatel

a pak spadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Arjen se konečně probudil.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná redka

Reagovat
Kincl

Sice tomu přidal, ale jako hráč ve výskoku a on mu dá ruce na záda vocas :D

Reagovat
db18

dneska mají sudí den...

Reagovat
stas87

Hilbert to je blb.

Reagovat
stas87

Hilbert to je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ale Hilbert celkem debil no..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hilbert je retard ale za toto penalta v takom zápase?....OK

Reagovat
db18

Reagovat
blackhawk88

Ved ho strcil. Konecne uz niekto aj strknutie odpiska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Müller mohl mít hattrick a on se tam sere Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Hilbert

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Hilbert si snad musel vsadit na přesný výsledek 3:0. On toho snad nenechá

Reagovat
db18

MOTM Bayernu: Roberto Hilbert...

Reagovat
Rudnevs

Kruté pre Bayer aj teraz tá Kruseho ruka aj Hilbert ako taký.

Reagovat
smazaný uživatel

njn... hraje Leverkusen alespoň něco? Přišel jsem pozdě, nestihl jsem velkou část zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti exekutori maj jako co za system? Nebo Muller nechtel hattrick se dvema pentlema?

Reagovat
Pospovič

3:0 škoda, že ji nekopal Thomas

Reagovat
blackhawk88

Dante rozluckovych 20 min ?

Reagovat
Rudnevs

Hilbert ešte nedal vlastný gól to by mohol byť teraz jeho cieľ. Alebo penaltový hattrick?

Reagovat
db18

Reagovat
Kincl

Jak ho posadil na zadek :D :D Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Arjen dnes ve velkém stylu

Reagovat
PavlíčeQ

Lewa moc hezky, škoda

Reagovat
db18

Jenom se na to pak nemusel vysrat, ve vápně byl pořád volný Robben a doběhl tam Müller... ale než doběhl k odraženému míči, tak už bylo pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa Boze to je nechutny sebec

Reagovat
Kincl

Robben radši dolů aby se nezranil a Gotze by mohl dát 4tého :D

Reagovat
PavlíčeQ

Costa

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Bych blil..Rodemu da 10 minut aj ked po druhom gole bolo rozhodnute.

Reagovat
smazaný uživatel

On nic nenastavil ani v poločase ani v druhé půli. To je zlodejna na diváky

Reagovat
stas87

Uz som si vravel kde si.

Reagovat
AndR

Bayern s přehledem. Nečekal jsem, že obrana to bude mít takto pod kontrolou. Alonso na stoperovi lepší než na DM. Nedovolí si tam vymýšlet nesmysly. Naopak ten nákop na Costu byl milimetrový. Na stoperovi podpořeném rychlými hráči mě moc bavil. Na DM naopak otřes.

Zajímavé

Costa je neskutečný. V plné, až neuvěřitelné rychlosti, ale míč se mu od nohy nehne. Super kličky, v každém zápase někoho vykoupe.

Já jsem s rozběhem spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho teda nebude čekat podobný osud jako jeho kámoše z Poolu Mascherana

Reagovat
Bayern +

Práveže všetci Bavori si prajú, aby ho ten osud aj dostihol. Na DM je otrasný permanentne, na stopérovi je v BL (obzvlášť v domácich zápasoch) vynikajúci. No a v LM on už nemôže hrať nikde, maximálne od 60. min. na ukľudnenie hry, ani o chlp viac.

Reagovat
Bayern +

Do bodky súhlas. Alonso buď v obrane, alebo na lavičke.

Costa dokonalosť, pri zranení Neymara a blbej forme Hazarda jednoznačne najlepšie odštartované krídlo tejto sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomôže im

Reagovat
Rudnevs

Aspoň Terodde ostane v Bochumi.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Ibiševič byl s Herthou spojován snad půlku léta. Takže zas takové překvapení to není.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni vubec překvapení, už Kliment v rozhovoru na otázku na pozici řikal, že jsou s Wernerem backup na Ginczeka s Harnikem a s Ibiševičem uz se nepočítá

Reagovat
pepinho2

Dante oficiální

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
smazaný uživatel

BVB: Roman Bürki - Matthias Ginter, Sokratis, Mats Hummels, Marcel Schmelzer - Julian Weigl - Ilkay Gündogan, Shinji Kagawa, Henrikh Mkhitaryan - Pierre-Emerick Aubameyang, Marco Reus

budou hody

Reagovat
smazaný uživatel

Bürki - Ginter, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Weigl - Reus, Gündogan, Kagawa, Mkhitaryan - Aubameyang

očekáváná a snad i vítězná. Věřím, že MARK zase bude úřadovat - Auf gehts Dortmund!!!

Reagovat
db18

Weigl Nečekal jsem, že se takhle chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nikdo - zatím je opravdu skvělé, jak to zvládá. Hraje jako starý mazák

Reagovat
Arne

Kraft - Pekarik , S. Langkamp , Brooks , Plattenhardt - Lustenberger , Skjelbred - Darida , Stocker , J. van den Bergh - Haraguchi

To bude solidní beton, ještě že to neuvidím.. Nevím, co si Pál slibuje od Genkiho na hrotu - i kdyby jim tam utekl, tak se stejně splaší a nic hmatatelného s míčem neudělá.

Reagovat
db18

Darida prohozený se Stockerem/vdB, ne? (A nakonec teda na tom hrotu stejně bude Darida )

Reagovat
db18

OT: Petrák dneska není ani na lavičce, o zranění žádné zprávy... vypadá to na odchod...

Reagovat
db18

Jozko si tu grafiku ještě neprosadil.

Reagovat
stas87
Reagovat
db18

Ale brankář to taky měl mít...

Reagovat
Pipo123

Kagawa hraje parádne

Reagovat
Ángel di María 22

Ausgezeichnet

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přišel, kdo je dnes nejlepší a nejhorší z BVB?

Reagovat
stas87

Wiedwald - Theo, Luki, Vestergaard, S. Garcia - Bargfrede, Fritz, U.Garcia, Junuzovic - Jóhannsson, Ujah.

Santi je spät!!! Zaujimava zostava.

https://pbs.twimg.com/media/CNqejo4WoAAXZsY.jpg

Trosku som dufal ze tam Favre hodi oboch mladikov ako v prvom kole.

Reagovat
db18

U.Garcia na CM?

Reagovat
stas87

Ano,zhusteny stred a on na strane so Santim,v strede Bargfrede a na druhej strane ako vypomoc Theovi Clemens,pred nim Zlatko a Ujah s Johannssonom.Nepaci sa mi ale odstavenie Fina na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

sice to mohlo být už tak 5:0, ale pojdme teda zabojovat o plichtu berlin

Reagovat
slovaňáák

Ofsajd, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ty rozhodci to je amaterismus dneska

Reagovat
smazaný uživatel

bída

Reagovat
smazaný uživatel

no, na body to asi dnes nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bomba

Reagovat
db18

Důvěra v Schulze je zatím docela provar...

Reagovat
stas87

Schulz tu nohu takto Ujahovi dal uz druhy raz,predtym z toho bol trestnak,teraz penalta.Ujah tomu samozrejme pridal ale rozhodca si bol 100% a nevahal.

Reagovat
stas87

Wiedwald to mohol kopnut uplne inam a nie do autu.Satnak to sakra zamrzi..

Reagovat
smazaný uživatel

Spitzenreiter, Spitzenreiter, HEY! HEY!!

Zápas jsem bohužel neviděl, takže hned si jdu pustit záznam. Každopádně 3 body jsou doma a co jsem slyšel, tak hra zase byla dobrá a mělo to skončit větším rozdílem.

btw: Bürki dostal gol?

Reagovat
Centrofixka

nedostal

Reagovat
stas87

Dansky dynamit udrel. Zasluzene vedieme.Len este keby Johannsson nestracal tak hlupo lopty.

Reagovat
stas87

Nepaci sa mi posledne minuty.Zaliezli sme a Gladbach moze pri tych stratach vpredu hrozit z brejkov,teda to co vedia najlepsie.

Reagovat
stas87

Kolko tych sanci Fine potrebujes? Kriste,taka sanca rozhodnut..

Reagovat
stas87

Tak a pokojne rozhodnut. Xhaka sa nemusel proti pristavu vykartovat.

Reagovat
smazaný uživatel

komentantor eurosportu sem chodi na stranky ne

Reagovat
Rudnevs

Tiež si myslim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele