Bundesliga - preview 24. kola

01.03.2016, 08:46, aktualizováno 02.03.2016, 08:38
Previews
Bayern Mnichov stále drží svůj osmibodový náskok a ten může dnes minimálně udržet - bavorský klub doma hostí Mainz, druhý Dortmund cestuje do Darmstadtu. Leverkusen přivítá Werder, Hertha hraje s Frankfurtem...
SV Darmstadt - Borussia Dortmund  (středa 20:00)
Středeční program německé Bundesligy nás kromě jiného zavede i na hřiště Darmstadtu, kde domácí ekipa přivítá dortmundskou Borussii. Ta jde do utkání jako jasný favorit, ovšem musí se mít na pozoru, neboť při prvním vzájemném měření sil uhrála pouze bod...

Mužstvo z jižního Hesenska si jakožto nováček počíná hodně slušně: Darmstadt zvládl ze třiadvaceti ligových utkání vybojovat 25 bodů, a jakožto jasný předsezónní outsider se drží mimo sestupové příčky, na které má aktuálně sedmibodový náskok (baráž čtyři body).

Domácí strana jde do utkání bez zábran, proti aktuálně druhému celku tabulky nemá vůbec co ztratit, spíše naopak. "Musíme se velmi dobře pohybovat, uzavírat prostory, zdvojovat hráče. Všech deset hráčů v poli musí organizovaně pracovat směrem dozadu," prohlásil Dirk Schuster.

Naproti tomu Borussen z posledních deseti ligových utkání prohráli jedinkrát, ztratili pět bodů a jako jediní alespoň z povzdáli vytváří tlak na suverénní Bayern Mnichov (osmibodový náskok). Na třetí Herthu BSC pak mají svěřenci Thomase Tuchela k dobru rovných 15 bodíků!

BVB jde do utkání jako jednoznačný favorit, jak už ovšem bylo řečeno, musí se mít na pozoru, což jasně ukázalo první vzájemné měření sil. Darmstadt se tehdy ujal vedení, nakonec však o náskok přišel, aby těsně před koncem srovnal na 2:2. "Nejdůležitější je pro nás, abychom se na zápas připravili psychicky," řekl Thomas Tuchel. "Musíme si dát pozor na standardky," nabádá.

Na marodce SVD stále zůstává se zraněným kolenem György Garics. Také na opačné straně barikády by měla být pouze jedna absence v podobě Sokratise (podkolenní šlacha).
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Jungwirth, Sulu, Rajković, Caldirola - Niemeyer, Gondorf - Heller, Rausch - Rosenthal - Wagner
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, S. Bender, Hummels, Durm - Ginter - Gündogan, Şahin - H. Mchitarjan, Reus - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bayern Mnichov - 1. FSV Mainz 05  (středa 20:00)
Bayern kráčí za dalším mistrovským titulem a další krok může udělat doma proti Mainzu. Bavorský gigant stále ještě nemá nic jisté; naopak hostující tým nabral skvělou formu a bude se ji snažit využít..

Situace je jednoduchá: O víkendu se Bayern utká s Borussií v nejostřeji sledovaném Der Klassiker za hodně dlouhou dobu. Oba týmy sbírají tolik bodů, že by jim to v naprosto drtivé většině případů stačilo na jasný titul; vyhrát ale může jenom jeden. A mnichovští mají v tuto chvíli osmibodový náskok. Dosavadní zisk 62 bodů znamená historicky druhý nejvyšší počet v této fázi sezony - Pep Guardiola tuto metu dokázal ještě překonat v sezoně 2013/14 (65).

Katalánský kouč láme bundesligové rekordy zdánlivě bez námahy; ještě nikdy se například nestalo, aby nějaký tým neztratil doma ani bod. Bayern k tomu zatím směřuje. Podaří se Mainzu jej zastavit?

Svěřenci Martina Schmidta nejspíš nejsou bez šance. Z posledních pěti zápasů vyhráli hned čtyři a reálně bojují o poháry; naposledy o víkendu přetlačili silný Leverkusen 3:1. Na druhou stranu je fakt, že historie mluví proti nim. Sedm porážek proti bavorskému týmu v řadě nevypadá příliš lichotivě. Naposledy se FSV z triumfu ve vzájemném zápase radovalo v listopadu 2011. Ve skutečnosti jediným koučem, který kdy dokázal Bayern zdolat, byl Thomas Tuchel - povedlo se mu to v letech 2009, 2010 a 2011. Nikdy jindy Mainz věhlasného soupeře nepřemohl.

Letos na podzim favorit vyhrál jasně 3:0 zejména díky Robertu Lewandowskému, autorovi prvních dvou branek. Polský útočník na tento zápas bude nejspíš vzpomínat do konce života; dovršil v něm totiž hranici 100 ligových gólů. Jeho forma napříč celou sezonou je excelentní - od roku 1973/74 a legendárního Gerda Müllera nepoznala Bundesliga v této fázi lepšího střelce. Populární 'Lewa' má navíc zrovna na Mainz spadeno, v posledních šesti zápasech mu vstřelil hned devět (!) gólů.

Kromě Lewandowského se na hřišti může objevit i Franck Ribéry, který toho letos sice moc nenahrál, kdykoliv byl ale v sestavě, přímo se podílel na gólu v průměru každých 29 minut. Problémy tak Guardiolu nadále trápí už jen v obraně, kde chybí zranění Badstuber (kotník), Boateng (přitahovač) a Javi Martínez (rekonvalescence). Na druhé straně fanoušci neuvidí pětici Bell, Berggreen (oba koleno), Bengtsson, Muto (oba kotník) a Soto.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Kimmich, Alaba, Juan Bernat - Xabi Alonso - Coman, Müller, Götze, Ribéry - Lewandowski
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Karius - Donati, Balogun, Bungert, Bussmann - Baumgartlinger, Latza - Clemens, Malli, Jairo - Córdoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 9.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Schalke 04 - Hamburger SV  (středa 20:00)
Schalke má problém. Špatná forma posledních týdnů může Königsblauen stát postup do pohárové Evropy, což by byl pořádný trapas. Svěřenci Andrého Breitenreitera se potřebují rychle zvednout, ideálně už dnes doma proti Hamburku..

Breitenreiter zatím nemusí zoufat - ačkoliv jeho tým nevyhrál třikrát v řadě, pořád se drží relativně blízko k pozicím zajišťujícím Ligu mistrů. To je ostatně také jeho proklamovaný sezonní cíl. Bude ale zapotřebí podat lepší výkon než ve Frankfurtu, kde Schalke o víkendu pouze remizovalo 0:0. Co se formy Hamburku týče, je to o něco složitější. Přístavní tým sice čtyřikrát v řadě neprohrál, tři z těchto zápasů však skončily dělbou bodů (naposledy 1:1 s Ingolstadtem). Kdybychom navíc počítali zisk z posledních devíti kol, bude HSV třetí od konce - pouze Hannover a Wolfsburg mají dlouhodobě horší výsledky.

Přesto se ale Labbadiův tým drží nad sestupovou zónou a má mnohem lepší šance na záchranu než v minulých letech, kdy musel hájit prvoligovou účast až v baráži. Dnešní výhra by hostům samozřejmě hodně pomohla. Zvláštní motivaci budou mít zejména dva hráči: Pierre-Michel Lasogga může nastoupit k jubilejnímu stému zápasu v Bundeslize, gólman René Adler zase čeká na pokoření této mety v dresu HSV.

Statistika ale favorizuje spíše Schalke. Domácí by s Hamburkem nejraději hráli pořád: porazili jej v celých 36 případech, což z něj dělá jejich vůbec nejoblíbenějšího bundesligového soupeře. Také gólů mu nasázeli ze všech nejvíce - 134. Deset z nich má na svědomí Klaas-Jan Huntelaar, jehož nicméně v podzimním vzájemném zápase zastoupil spoluhráč Leroy Sané, který vystřelil nejtěsnější výhru 1:0. Tehdy to byl pro Schalke čtvrtý triumf v řadě..
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Júnior Caicara, Matip, Neustädter, Kolašinać - Geis, Aogo - Sané, Belhanda, Meyer - Huntelaar
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Sakai, Djourou, Spahić, Ostrzolek - Kaćar, Holtby - Müller, Iličević - Drmić - Rudněvs
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bayer Leverkusen - Werder Brémy  (středa 20:00)
Bayer Leverkusen se kvůli prohře v Mohuči propadnul na šesté místo v tabulce. A ještě podle všeho až do konce sezony přišel o Kevina Kampla. Werder Brémy zase potřebuje bodovat, aby odvrátil hrozbu sestupu, protože by mohlo být otázkou času, kdy si kádr Hoffenheimu uvědomí své kvality a konkurenta v boji o udržení předežene.

Prohra s Die Nullfünfer byla pro Die Werkself už druhou v řadě. Mezitím naštěstí alespoň v rámci Evropské ligy opětovně vyzráli na Sporting Lisabon a v osmifinále je čeká další náročný soupeř z Pyrenejského poloostrova - španělský Villareal. Ani doma však pochopitelně nic není ztraceno - vždyť do konce sezony zbývá jedenáct zápasů.

Počet zraněných klíčových hráčů ale určitě trenéru Rogeru Schmidtovi přidělává vrásky na čele. Mimo Kampla jsou mimo ještě Charles Áranguiz, Omer Toprak, Kyriakos Papadopoulos a s největší pravděpodobností také Lars Bender a Stefan Kiessling, místo něhož by mohl naskočit Julian Brandt. Hakan Calhanoglu pak zřejmě bude zastávat více defenzivnější roli.

Viktor Skripnik se na druhé straně bude muset obejít bez Raphaela Wolfa, Arona Jóhannssona, Philippa Bagfredeho a Clemense Fritze. Do středu obrany by se tedy mohl stoupnout Alejandro Gálvez a Jannik Vestergaard se patrně posune na post defenzivního záložníka. Před ním by se mohl objevit prakticky kdokoliv z trojice Fin Bartels, Levin Öztunali a Laszlo Kleinheisler.

Ač je mezi fanoušky populární, jelikož s klubem slavil titul v roce 2004, vypadá to, že dny na lavičce Brém by mohly být pro ukrajinského trenéra Skripnika v případě dalšího neúspěchu sečteny. A nutno dodat, že ten je v případě tohoto duelu dosti pravděpodobný, neboť v nejprostupnější obraně v lize se znovu chystá dělat nepořádek hbitý čertík Javier "Chicharito" Hernández.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Jedvaj, Tah, Ramalho, Wendell - Kramer, Calhanoglu - Bellarabi, Brandt, Mehmedi - Chicharito
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, S. Garcia - Fritz - S. Yatabaré, Grillitsch - Junuzovic - Ujah, Pizarro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart  (středa 20:00)
Borussia Mönchengladbach bude proti Stuttgartu hájit čtvrtou příčku. Hosté, kteří v minulém kole v tomto roce poprvé zaváhali, si zase nebudou chtít zadělat na problémy.

Jenže z Borussia-Parku se body zpravidla nevozí. Své by o tom mohl vyprávět tým Werderu Brémy, který tu pětkrát inkasoval a zase jel "hanzovat" domů. Naposledy odtud odjeli s prázdnou kolínští Kozli, avšak na jejich obranu vyzrál pouze Mahmoud Dahoud. O víkendu pak Gladbach zajel do Augsburgu, aby nakonec vybojoval bod.

"Ten zápas jsou opravdu hodně chtěli vyhrát. Myslím, že to na našem přístupu bylo vidět už od samého začátku. Měli jsme dobré šance, ale ani Augsburg nezůstával pozadu. Proto to bylo tak atraktivní utkání. Ve druhé půli jsme nejprve byli až příliš pasivní, a proto jsme dvakrát inkasovali. Naštěstí jsme se hned zvedli a vyrovnali. Bod je tedy asi spravedlivý," nechal se slyšet Granit Xhaka.

A jeho nadřízený André Schubert dodal: "Začali jsme dobře, ale Augsburgští dobře bránili a dokázali, že tolik čistých kont v této sezoně neudrželi náhodou. Měli jsme více míč na kopačkách, avšak nedařilo se nám dostat se na dostřel. Těší mě, že jsme se po dvou rychlých gólech ihned oklepali a odpověděli."

Některá Hříbata jsou nadále zraněná - André Hahn, Nico Schulz, Álvaro Domínguez, Tony Jantschke i Martin Stranzl. Thorgan Hazard se tedy s největší pravděpodobností znovu posune na pravé křídlo, což není dobrá zpráva pro Ibrahimu Traorého, jenž proto asi poputuje na lavičku. Ofenzivu naopak po nucené jednozápasové pauze znovu podpoří Lars Stindl.

Stuttgart měl za sebou působivou sérii utkání bez prohry, která začala na konci listopadu a skončila o posledním únorovém víkendu, kdy svěřenci Jürgena Kramnyho nestačili na Hannover. Na gól inkasovaný v závěrečné desetiminutovce by sice byl ještě čas odpovědět, ale nikomu v dresu VfB se to zkrátka nepodařilo.

Trest za karty si odpykal Daniel Didavi, což je pro příznivce klubu z Bádenska-Württemberska nepochybně velice dobrá zpráva. Zato jeho jmenovec Ginczek, Federico Barba a Tima Baumgartl setrvávají mezi zraněnými. Gladbach sice v této sezoně už párkrát zaváhal (mizerný úvod do sezony nepočítaje), ale málokdo v Německu věří tomu, že by se tak mohlo stát i proti Stuttgartu.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, A. Christensen, Nordtveit, Wendt - Dahoud, G. Xhaka - Hazard, F. Johnson - Stindl, Raffael
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Großkreutz, Schwaab, Niedermeier, Insua - Serey Dié - Rupp, Didavi, Gentner, Kostic - Ti. Werner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.75 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hertha BSC - Eintracht Frankfurt  (středa 20:00)
Eintracht Frankfurt míří v rámci čtyřiadvacátého kola do hlavního města a stejně jako František Koudelka bude potřebovat silné nervy. Avšak z docela jiného důvodu, neboť se utká s tamní Starou dámou, která bude chtít uhájit třetí místo v tabulce. Soupeř tedy rozhodně budí respekt, zvláště když se celku Armina Veha příliš nedaří a má pouhý dvoubodový náskok na barážovou pozici, kterou už nějakou chvíli okupuje Werder Brémy.

Hertha BSC v minulém kole konečně zabrala a poprvé v letošním roce si na konto připsala všechny tři body. O výhře nad Kölnem rozhodl v závěru prvního poločasu bosenský útočník Vedad Ibišević, čímž přerušil svůj bez jedné minuty 600 minut trvající gólový půst. To znamená, že na svou sedmou trefu v sezoně musel čekat téměř sedm zápasů.

"Samozřejmě mě velice těší, že se mi podařilo skórovat. O to větší mám z gólu radost, protože nám zajistil všechny tři body," prohlásil účastník posledního mistrovství světa, na němž se v dresu rodné země gólově prosadil v duelu s Argentinou. Z jeho spoluhráčů nebudou moci do zápasu nastoupit Sami Allagui, Julian Schieber, Sebastian Langkampa a Johannes van der Bergh.

Do hry se naopak vrací Vladimír Darida, který se předminule proti Wolsburgu vykartoval a u následné výhry na Rhein Energie tudíž pochopitelně chyběl. Pohled na tabulku musí příznivce jediného prvoligového klubu z hlavního města (v Evropě jev vskutku nevídaný) těšit, třebaže matematicky mají ze třetí příčky blíže ke spodní trojce, než na vedoucí Bayern Mnichov. Taky nevídané.

To Frankfurt vstoupil do druhé poloviny sezony velmi dobře, když přehrál Wolfsburg, nicméně od té doby nastřádal z pěti zápasů jen tři body a v tabulce se nepříjemně propadá. Alexander Meier, loňský nejlepší střelec celé Bundesligy, sice pořád dělá, co může (prozatím nastřádal dvanáct branek), ale ani on nedokázal v posledních dvou střetnutích procedit balon za záda soupeřova brankáře.

Tak třeba to vyjde tentokrát, ačkoliv kouč Veh se nechal slyšet, že na samotný hrot útoku zřejmě opět postaví Harise Seferoviće a Meier bude hrát o něco více z hloubi pole. V dresu Orlů se jistojistě nepředstaví Anderson, Johannes Flum, Luc Castaignos a Stefan Reinartz. Makoto Hasebe se potýká s výpadkem formy, tudíž místo něj na pravém kraji obrany patrně nastoupí Yanni Regäsel.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser, Stark, Brooks, Plattenhardt - Lustenberger, Skjelbred - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisević
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Regäsel, Zambrano, Abraham, Oczipka - Russ - Stendera, Huszti - Fabian - Ben-Hatira - Seferović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - FC Augsburg  (středa 20:00)
Dva týmy, jejich letošní forma se od loňského roku výrazně propadla, se potkají v Hoffenheimu, kam přijíždí Augsburg. Hosté jsou v tuto chvíli o osm tabulkových pozic níže než na konci poslední sezony, domácí dokonce o devět. Místo bitvy o Evropu se tak fanoušci mohou těšit na tvrdý boj o záchranu..

Domácí kouč Julian Nagelsmann má na Bavorsko mnoho vzpomínek; sám vyrůstal nedaleko Augsburgu a za tamní klub dokonce i hrál, i když pouze v juniorce a rezervvě. Teď stojí na opačné straně a může využít toho, že Die Fuggerstädter v Sinisheimu nevyhráli více než dekádu. Naposledy se jim to povedlo 21. října 2005, v době, kdy oba týmy byly ještě ve třetí lize.

Nagelsmannovo angažmá vneslo do kabiny svěží vítr a hra Hoffenheimu se viditelně zlepšila; ještě nedávno poslední tým tabulky nyní může poprvé od října vyšplhat mimo automatické sestupové příčky. Musí samozřejmě zvítězit a navíc doufat, že konkurenční Brémy selžou proti Leverkusenu; to ale není vůbec nereálný scénář. Hoffenheim posledně předvedl navzdory prohře 1:3 dobrý výkon v Dortmundu a nyní má šanci poprvé v sezoně obhájit domácí triumf.

Na druhou stranu je nutno uznat, že Augsburg je na cestách hodně nepříjemným soupeřem. Svěřenci Markuse Weinzierla prohráli venku od 10. kola pouze jednou (na půdě Ingolstadtu), a pokud by se jim povedlo uspět i dnes, udělají ohromný krok k záchraně. Bilanci třinácti získaných bodů z posledních šesti výjezdu je více než slušná.

Případný triumf by pro hosty měl i příchuť pomsty: v podzimním vzájemném zápase zasypali soupeřovu branku neskutečnými 26 střelami, do sítě však prošla pouze jedna a výsledkem byla smolná domácí prohra 1:3. Kevin Volland tehdy vstřelil dva góly a může na ně navázat i dnes; naopak mimo hru jsou Elyounoussi, Herdling, Rudy a Joelinton. Na druhé straně chybí kvarteto Oettl, Callsen-Bracker, Baier a Feulner.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kadeřábek, Schär, Süle, Ochs - Strobl, Schwegler - Uth, Amiri, Volland - Kramarić
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Klavan, Stafylidis - Kohr - Koo - Bobadilla, Ji, Werner - Finnbogason
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Ingolstadt 04 - 1. FC Köln  (úterý 20:00)
Vložené kolo německé Bundesligy nám kromě jiných přinese i úterní souboj mezi Ingolstadtem a Kölnem. Dojde tak na střetnutí tabulkových sousedů, kteří mají blíže k pohárovým než k sestupovým příčkám a mohou tak do utkání jít s naprostým klidem...

Klubu z města Audi se jakožto nováčkovi daří a zatím se pohybuje uprostřed nabitého pelotonu. Bavorský celek má hodně nevýrazný útok (jen 17 vstřelených gólů), přesto dokáže z minima vytěžit maximum a zatím se dostal na hranici 30 bodů.

Podobně jsou na tom "Kozli". Ti dokázali zatím nastřádat o bod méně, ovšem tak jako tak mají blíže k pohárovým (šest bodů) než k sestupovým příčkám, což je pro celek z Dolního Porýní jistojistě velký úspěch, neboť prvotním předsezónním cílem nebylo nic jiného než záchrana.

Bilance vzájemných střetnutí není nikterak bohatá a hovoří vcelku vyrovnaně. Na podzim se obě strany rozešly remízou a stejný výsledek se dá očekávat i nyní.

Na straně domácí ekipy nejsou k dispozici zranění Tobias Levels a Danilo Soares. Köln se pro změnu musí obejít bez Hectora a Zollera (oba problémy se stehenním svalem).
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Özcan - da Costa, M. Matip, B. Hübner, Ro. Bauer - Roger - P. Groß, Cohen - Hinterseer, Lezcano, Leckie
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Olkowski, Maroh, Mavraj, Heintz - Risse, M. Lehmann, Vogt, Bittencourt - Osako - Modeste
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hannover 96 - VfL Wolfsburg  (úterý 20:00)
Druhým úterním zápasem bude malé severoněmecké derby mezi Hannoverem a Wolfsburgem. Ani jedna strana nezažívá ideální období, zatímco však hosté bojují o návrat na pohárové příčky, 96ky se strachují o holý život...

Hannover prožívá hodně špatnou sezónu: Dolnosaský celek z třiadvaceti ligových utkání vybojoval pouze 17 bodů, šestnáctkrát prohrál a krčí se tak na samém dně německé ligy. Na bezpečnou pozici přitom H96 ztrácí již šest bodů, sedmnáctý Werder má pak k dobru body čtyři.

O moc lépe na tom není ani druhá strana. "Vlkům" po vydařeném vstupu do sezóny začal docházet dech a z posledních deseti zápasů dokázali vyhrát pouze jednou jedinkrát, přičemž si na konto zapsali další čtyři nerozhodné výsledky.Hostující družina tak logicky vypadla z pohárových příček, na které nyní ztrácí čtyři body, na přímý postup do Ligy mistrů už pak propastných osm bodíků.

Celková bilance ze vzájemných utkání hovoří spíše pro VfL, ovšem "Šestadevadesátky" dokázaly z posledních deseti vzájemných duelů vyhrát hned šestkrát, další dva zápasy pak skončily bodovou dělbou a nikdo z Hannoveru by se nyní jistě nezlobil, kdyby pozitivní série pokračovala.

Na obou stranách zůstává hodně zraněných. 96ky z různých důvodů postrádají Andreasena, Becha, Benschopa, Huga Almeidu a Szalaie. Naproti tumu Wolfsburg stále nemá k dispozici brankářskou jedničku Diega Benaglia (žebra), Sebastian Jung dlouhodobě laboruje se zraněnými kolenními vazy a hrát nemohou ani zranění Naldo a Dost, Bendtner je nemocný.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - H. Sakai, S. Sané, C. Schulz, Sorg - Fossum, Hoffmann, Yamaguchi - Kiyotake - Karaman, M. Wolf
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Träsch, Knoche, Dante, R. Rodríguez - Arnold, Luiz Gustavo - Vieirinha, Draxler, M. Schäfer - M. Kruse
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov23202158:1162
2.Borussia Dortmund23173357:2554
3.Hertha BSC23116631:2439
4.Borussia Mönchengladbach23113945:4036
5.1. FSV Mainz 0523113932:2936
6.Bayer Leverkusen23105832:2635
7.Schalke 0423105831:2935
8.VfL Wolfsburg2387832:3131
9.FC Ingolstadt 042386917:2430
10.1. FC Köln2378824:2929
11.Hamburger SV2377926:3128
12.VfB Stuttgart23841135:4428
13.FC Augsburg23671026:3325
14.SV Darmstadt23671025:3625
15.Eintracht Frankfurt23581027:3723
16.Werder Brémy23561227:4621
17.TSG Hoffenheim23391123:3618
18.Hannover 9623521621:3817
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
úterý 20:00Hannover 96 - VfL Wolfsburg
středa 20:00Bayern Mnichov - 1. FSV Mainz 05

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (256)

Přidat komentář
stas87

Ked uz zajtra prehrame,nech prehra aj TSG,H96,SGE aj ubulenci.

Reagovat
db18

Hannover bod, jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

ale i dneska by mohli ubulenci ztratit

Reagovat
Rudnevs

Ubulenci

Reagovat
stas87

K comu vlastne Bayer pritiahol Ramalha? To je dost velke sklamanie.

Reagovat
Rudnevs

Teraz majú plnú marodku... Ramalho bol asi nejaká náhrada za Kohra, Wollscheidta, Rolfesa a Reinartza dokopy + teda prišiel Aranguiz ale ten sa zatiaľ nepresadil a prišiel aj Kampl s ktorým sa ale počítalo na post Sona.

Reagovat
Rudnevs

No a ešte na ten post DMC som zabudol Kramera...

Reagovat
božský John

Aranguiz se nemel kdy prosadit

Reagovat
Rudnevs

= nepresadil sa

Reagovat
božský John

Od zacatku sezony je zranenej. Ani nemel sanci se prosadit nebo neprosadit

Reagovat
Rudnevs

Viem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa mohol presadiť alebo nepresadiť, keď ešte kvôli zraneniu neodohral ani jediný zápas?

Reagovat
Rudnevs

Ide o to že aj keď sa zotaví tak bude bez formy, môže prísť ďalšie zranenie... Takže kým sa nejako presadí tak to bude približne v polke ďalšej sezóny, možno mu krivdím, možno naskočí a hneď bude top...

Ale logicky: nemal sa kedy presadiť = nepresadil sa... Ale chápem ako to myslíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podľa tej tvojej 'logiky' platí aj: nemal čas sa nepresadiť= presadil sa?

Reagovat
Rudnevs

Dobre uznávam moja chyba... Už nemám silu doťahovať sa o tom že ako skvelý je Aranguiz...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi prostě zapomněl že je zraněnej a teď to vokecáváš.

Reagovat
Rudnevs

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Uli ve stredu na stadionu

Reagovat
db18

Ale dneska určitě taky nevynechá basket, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To uz nevim ..jsem jen cetl o tom fotbale, ze bude pritomen

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
db18

DFL už zveřejnila termíny 26.-29. kola BL

A aspoň to 29. kolo je poskládáno pěkně. Jedno derby v sobotu od 15:30 (Stutgart Bayern) a další dvě v neděli: Schalke - BVB a následně Köln

Reagovat
Rudnevs

Aké budú vysielacie časy? Tak ako doteraz, alebo tak ako v minulom kole?

Reagovat
db18

Jako vždy.

Reagovat
Rudnevs

To je fajn, hoci časom by som si zvikol aj na to.

Ideál by ale samozrejme bol keby tam bola BL aj 2.BL od rána do večera a keby nebolo viac zápasov v rovnakom vysielacom čase.

Reagovat
cologneFC

Sme na ceste do Ingolstadtu. Come on FC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ste si teda vybrali zápas

Reagovat
cologneFC

Chodime casto. A toto je blizko. Na jar ideme Ingolstadt, Hannover, Bayern, Darmstadt, Augsburg a Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jen že od Ingolstadtu se moc fotbal čekat nedá

Reagovat
cologneFC

Ideme na FC

Reagovat
Rudnevs

Tiež dúfam že Kolín vyhrá.

Reagovat
db18

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Nuri Sahin: “There’s a saying in England: “Rainy Tuesday in Stoke”. You didn’t enjoy going there. Darmstadt might be our Stoke City.”

Reagovat
frank

No, herně má původnímu Stoke určitě blíž Ingolstadt.

Reagovat
Jan Horáček

Dnes jsem četl docela zajímavý článek o fair play v kopané, kde se autor mj. vrací k chování Schmidta a Völlera v zápase Leverkusenu s Dortmundem.

http://www.faz.net/aktuell/sport/fussball/bundesliga/von-rudi-voeller-bis-roger-schmidt-fussball-regeln-selten-beachtet-14092774.html?printPagedArticle=true#pageIndex_2

Reagovat
Rudnevs

Inak síce som tu už niekde písal ale nejaký tréneri sa zastali Schmidta ( myslím že Labbadia a Schaaf )

Reagovat
smazaný uživatel

V 39 utkání této sezony jsme nastříleli 100 gólů.

Reagovat
Rudnevs

Pekná bilancia

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer má teda pěknou marodku, aby je z EL nevyřadil už ten Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

Se bojim, že ten je vyřadí tak jako tak. Mají slušnou formu (ponorky) a v lize to potvrzujou. Na místě pro LM maj celkem solidní náskok

Reagovat
Rudnevs

Už som im neveril pri ankete od Poseidona

Btw: Pozerali ste teraz cyklistiku na ES, pekný výkon od mladého Belgičana z Treku. Aj keď dobrý závod šiel aj Boonen. Inak ten Trek už začína loviť v Amerike - sponzor Segafredo, Hesjedal, Stetina... Keď to bol ešte Leopard boli ozaj top.

Reagovat
db18

+ Leverkusen na Španěly neumí

Reagovat
Rudnevs

No ešte aj to... Hoci je pravda že aj cez tie zranenia tá zostava ešte stále môže vyzerať dobre.

Reagovat
Rudnevs

Nezabúdať na Kicktipp v tomto " neobvyklom " čase.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mohli dát Bayern dneska, nebude BVB v televizi

Reagovat
Rudnevs

Práve že som rád že to nie je furt len Bayern a BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, ale že by zrovna Hannover s Wolfsburgem měl být nějaký supr fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych se radši podíval na VfL se Stuttgartem.

Reagovat
Rudnevs

To tiež môže byť fajn futbalček, rovnako ako Schalke - HSV.

Reagovat
Rudnevs

Práveže možno aj hej a po dlhom čase uvidíme HDI - Arenu.

Reagovat
Rudnevs

Môj druhý príspevok bol reakcia na Poseidona - 17:45

Reagovat
smazaný uživatel

Favre do Brém?

Reagovat
Rudnevs

To nevezme, podľa mňa Keller, Luhukay, Slomka, Gisdol ( ak nie je dohodnutý s RB, inak tiež byt tam asi nešiel, rovnako ako Favre )... Kto je ešte voľný? Magath, Funkel?

Reagovat
Rudnevs

Inak teraz sa Werder pomerne intenzívne zaujíma o Rzatkowskeho... Posila by to bola skvelá ale aby Werdee počas jedného prestupového obdobia získal oboch najlepších hráčov St. Pauli tak to nie. Konkurentom je VfB Stuttgart...

Reagovat
stas87

Citas na TM?Ja som si precital cca tyzden,mozno dva spät na nasich strankach,ze si ho fanusikovia praju ako Nr. 1. Z toho zoznamu co vypisal Rudnevs,je Favre optimalna volba.Dokaze pomerne rychlo konsolidovat obranu ci vo bec defenzivu,plus prida hru na brejky a efektivitu.My nemame tim zlozeny na drzanie lopty a postupny utok.V nasej re vidim skor chaos,snahu o co najrychlejsi prechod do utoku a zbrklost.Kopu akci pekne zacneme,ale ked ma prist pas ci kolmica za obranu,prevedenie väcsinou nevyjde. Slomka,Keller aj Luhukay su vylozene defenzivni treneri.To moze byt v nasom pripade a momentalnej situacii vyhra,no do buducna to neslubuje planovany posun vpred.To podla mna zaruci prave len Favre.Mozno si ho len prilis idealizujem. Gisdol nema vobec material ku svojej hre,to by bol dost velky ulet pre obi dve strany.

Reagovat
Rudnevs

Čo sa týka Rzatkowskeho tak som čítal na TM... Favre by bol skvelý tréner len neviem či by to vzal, ako som písal.

Reagovat
Rudnevs

TSV 1860 München Kai Bülow

Reagovat
Rudnevs

H96: Zieler - Sorg, Schulz, Sané, Sakai - Yamaguchi, Hoffmann, Fossum - Kiyotake - Wolf, Karaman

WOB: Casteels - Rodriguez, Dante, Knoche, Träsch - Gustavo, Guilavogui - Schürrle, Arnold, Draxler - Kruse

Hannover obrana v štýle Mainzu.

Reagovat
Rudnevs

FC: Horn - Sörensen, Mavraj, Maroh - Heintz, Risse - Vogt, Lehmann - Gerhardt, Bittencourt - Modeste

FCI: Özcan - Bauer, Hübner, Matip, da Costa - Roger - Cohen, Groß - Leckie, Hinterseer - Lezcano

Reagovat
Rudnevs

Hráči pripravený na striedanie

FCI - Nyland, Bregerie, Suttner, Christiansen, Hartmann, Kachunga, Lex

FC - Mesenhöler, Mladenovic, Olkowski, Jojič, Švento, Hosiner, Osako

WOB - Grün, Schäfer, Vierinha, Azzaoui, Caligiur, Henrique, Putaro

H96 - Tschauner, Milosevic, Gülselam, Klaus, Prib, Schmiedebach, Szalai

Reagovat
db18

Snad se ukáže, že to Köln zvládá i bez Hectora na CM (v posledním utkání tam stejně hrál špatně )

Reagovat
smazaný uživatel

ale mám ho ve fante

Reagovat
db18

...akorát by mne zajímalo, jak dlouho ještě nechá Stöger vzadu 4 stopery... přece jenom musí dát gól a na lavičce mají hráče, kteří by zvládli lépe podporovat ofenzivu....

Reagovat
Rudnevs

Hrá na troch. Tiež si myslím že je to debilné... Stöger si s kúpou Mladenoviča skôr zavaril... Aj keď on je dobrý, ten Mladenovič možno už predčasná náhrada za Hectora ktorý ide asi za Kloppom. Inak od Liverpoolu skvelý ťah s Kloppom, teraz im tam bude chodiť takmer každý mladý hráč BL....

Reagovat
db18

Heintz (LB), Mavraj, Maroh, Sörensen (RB)

A už Modeste srovnal Pěkná akce.

Reagovat
db18

...akorát jsem čekal, že dolů půjde Maroh, který už má žlutou kartu

Reagovat
Rudnevs

Heintza a Risseho som bral ako stredopoliarov...

Reagovat
db18

Ale hráli tak jak jsem psal nahoře. Risse hraje pravé křídlo (ani teď nešel dozadu a hrají pořád 4-2-3-1, nalevo byl Bittencourt)

Reagovat
Rudnevs

Aha, mne vadilo to debilné rozostavenie 5-2-2-1 ktoré sa hrá len kvôli Mladenovičovi a kvôli Hectorovi. Tebe šlo o to aby nehrali v obrane 4 stopéri ( Sørensen, Maroh, Mavraj, Heintz ) lebo by to chcelo gól, lenže zrovna vtedy ho Modeste dal.

Reagovat
db18

No, dal ho až po příchodu Mladenovice

Reagovat
Rudnevs

Aha

Reagovat
Rudnevs

Posledné upozornenie pre užívateľov petr2448, Boban a dory99. Kicktipp!!! Bola by škoda keby ste mali stratu kvôli vloženému kolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Schürrle pěkně!

Reagovat
Rudnevs

Schürrleeeee. Skvelý zápas hrá

Reagovat
Rudnevs

4:0 Smolné pre Hannover...

Reagovat
Rudnevs

Wolf nehrá nič, Yamaguchi má nejaké náznaky, Kiyotake celkom fajn, Fossum v Stuttgarte dobrý, teraz nič... Mne sa celkom páčil St. Maximin. Almeida tiež nič moc, Miloševič neviem...ale vraj je tak hrozný že na stopérovi musí hrať Sané alebo Hoffmann . Sorg a Klaus polovičný oproti SCF. A mohol by hrať aj Benschop, ten mi prišiel dobrý.

Btw Guilavogui po sezóne vracia do Madridu?

Reagovat
Rudnevs

Krásne hrajú Schäfer a Träsch.... Rodriguez je polovičný oproti nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdu domu z tréninku a čumim teda se Schurrle nějak pomátl ne?

Reagovat
Rudnevs

Hral skvelo, aj s Träschom a Draxlerom.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky to je dobře, Andrého mam hodně rád

Reagovat
Rudnevs

Zrovna včera som chcel napísať že by sa ho mohol ujať Leverkusen a mohol by reštartovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen má málo křídel?

Reagovat
Rudnevs

V prípade odchodu Calhanoglua alebo Bellarabiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Calhanoglu nie je krídlo

Schürrleho cenovka a plat sú pre Leverkusen absolútne nereálne. Navyše, Brandt ho môže kvalitatívne čoskoro preskočiť, po sezóne sa vráti aj Öztunali...

Reagovat
Rudnevs

Aha...

Reagovat
db18

Jinak, co to je za blbost, že chce Gladbach odvolat Schuberta?

Reagovat
db18

BVB šetří hráče na víkend, ne? Ale fajn sestava

FCB: Neuer - Rafinha, Benatia, Alaba, Bernat - Vidal - Robben, Coman, Thiago, Ribéry - Lewandowski

Mainz: Karius - Balogun, Bungert, Hack - Donati, Baumgartlinger, Frei, Bussmann - Clemens, Malli, Jairo

...taky fajn sestavička Jen bych tam rád viděl ještě někde Rodeho (místo Comana nejspíš), ale snad dostane aspoň poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Až na toho Bernata super

Reagovat
smazaný uživatel

šetří a dost.. jestli s tímhle vyhrajeme bude to mazec

Reagovat
db18

Měli byste tý lavičce dávat víc šancí, ať pak máte větší šance v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

však už dává dost, podle mě

Reagovat
slovaňáák

BVB: Weidenfeller, Subotic, Gündogan, Hummels, Aubameyang, Ramos, Castro, Ginter, Passlack, Weigl, Durm

Passlack si připíše první soutěžní start za Borussen. Jinak sestava celkem pěkná, klidně mohl naskočit i Leitner od začátku. Z křídla snad Auba a ne Ramos.

Reagovat
db18

je dobře, že místo Leitnera hraje Castro

Reagovat
slovaňáák

To, že hraje Castro je dobře, já jsem rád za každý jeho start. Leitnera jsem myslel místo Weigla nebo Gündogana.

Reagovat
Rudnevs

HSV: Adler - Ostrzolek, Spahič, Djourou, Sakai - Jung, Kačar - Drmič, Holtby, Müller - Lasogga

S04: Fährmann - Aogo, Neustädter, Matip, Caicara - Geis, Højbjerg - Meyer, Belhanda, Schöpf - Huntelaar

Reagovat
andrew96

Hoši, máte někdo stream na Lilien-BVB?

Reagovat
Rudnevs

Darm98: Mathenia - Caldirola, Rajkovič, Sulu, Jungwirth - Niemeyer, Gondorf - Rausch, Vrancic, Heller - Wagner

Reagovat
andrew96

Neustädter

Reagovat
Rudnevs

Mülleeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Aogo Bych z něj brečel...

Reagovat
andrew96

Thorgan ale celá akce krásná.

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu klidně písknout mohl

Reagovat
db18

Kde zas byl Bernat? (...a na druhé straně Rafinha?)

Reagovat
PavlíčeQ

zas průser přes Bernatovu stranu

Reagovat
blackhawk88

dufam, ze ho po sezone predaju..tragicky hrac odkedy ho Pep pritiahol do Bayernu

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
blackhawk88

vsetci utocia a nikto nebrani

Reagovat
smazaný uživatel

Bernat prohrál ten hlavičkový souboj myslím? Pak to klasicky vypustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám vlastně, Neuer jedinej Němec v sestavě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

aspoň lavička je dobře složená a tři se snad na hřiště podívají (Tasci, Judas, Rode)

Reagovat
smazaný uživatel

Tasci měl jít od začátku, Alaba nalevo a byl klid ..Götze se tam snad dostane a dle vývoje zatim to vidim na Müllera.

Reagovat
db18

Jak teď Lewa "sklepnul" do volného prostoru pro Thiaga, který to bohužel nepochopil... to byla akce akorát pro Thomase

Reagovat
Marv

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rudnevs

Mainz Samperio

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik nedorozumění a chyb. Ten tým prostě nešlape. Ani nevím jestli jde vinit jednotlivé hráče, protože každý si jede svoje a nikdo není na stejné vlně

Reagovat
Rudnevs

Schalke myslíš? Inak ako hrá Lasogga ( snáď zle )

Reagovat
smazaný uživatel

jj Schalke. Lasoggu moc vidět není, protože HSV je většinu času na své polovině

Reagovat
Rudnevs

Diki.

Reagovat
smazaný uživatel

Bernate táhni už fakt...dozadu marnej a dopředu snad ještě víc...

Reagovat
blackhawk88

on tam je len do poctu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale fakt neskutečný, jak je nepotřebnej

Reagovat
db18

Kdyby byl aspoň nám do počtu...

Reagovat
smazaný uživatel

Max Konečně někdo, kdo to nekopne doprostřed branky

Reagovat
monty25

Meyer

Reagovat
Rudnevs

Mayer

Reagovat
slovaňáák

Uf, už jsem se bál, že to Ramos nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramooooooos. Pískej koneeec

Reagovat
PavlíčeQ

Ramos gól, co se to děje

Reagovat
smazaný uživatel

druhý zápas za sebou - he scores when he wants

Reagovat
PavlíčeQ

Docela vyučuje no

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať si zvýší prodejní cenu

Reagovat
One-Real

Sleduje někdo Leve? Jak to vypadá?

Reagovat
blackhawk88

to je otrasna hra bayernu, pomale to je

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hrůza

Reagovat
One-Real

Bez Xabiho to zkrátka nejde.

Reagovat
db18

Chtělo by to ještě více zpomalit hru a přidat pár zpětných přihrávek

Reagovat
One-Real

Xabi - základ úspěchu.

Reagovat
db18

Bernat - základ neúspěchu...

...a Bernat > Xabi, takže by byl beztak zbytečný (a základem úspěchu je Müller )

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi někam s těma znamínkama, sme tu snad v anglický sekci?

Reagovat
db18

Porovnávám vliv na hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Mats jako ofenzivní záložník

Reagovat
andrew96

Djorou Rozhodčí bez lítosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně hloupý zákrok. A ještě o tom zkouší diskutovat..

Reagovat
monty25

Poločas proti deseti. Tohle jestli Schalke nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

ale musí do hry Leroy..

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhý půle bych se s tim nesral a poslal tam Götzeho s Mullerem rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zápas rovnou ukončil a zároveň Bayernu kontumačně odečetl deset bodů za nasazování Bernata.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Bayern spí??Čo im jebe?Alebo to budú otáčať pred koncom??Veď to je strašná hra!!!Bernat zbytočný a Guardiola zase hlavou asi v Manchestri!!!Proti BvB to nevidím ružovo...

Reagovat
smazaný uživatel

stejně zase vyhrajou..

Reagovat
Rudnevs

HSV

Reagovat
smazaný uživatel

vysmátý Uli

Reagovat
smazaný uživatel

on sundá Comana

Reagovat
smazaný uživatel

ty krááávo.. to je škody, Auba

Reagovat
smazaný uživatel

Duuuuuuurm

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná celá akce ... ale hlavně náběh Erika a finální přihrávka Gonza byly vynikající

Reagovat
andrew96

DURM!!! Skvělý náběh a Castrova ulice taky krásná.

Reagovat
slovaňáák

Další supr pas od Castra.

Reagovat
blackhawk88

Boze, uz nech pride Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

Auba toho góla dneska nedá a neda

Reagovat
db18

Piza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blackhawk88

Clovek sa tesi na futbal a oni si len prihravaju a su bez pohybu

Reagovat
blackhawk88

Bernata stiahni ty vole

Reagovat
andrew96

Ufff,,,,,měla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhá

Reagovat
Pipo123

Bayer hraje strašné hovno, taký pokles formy to sa len tak nevidí

Reagovat
db18

Robben

Reagovat
blackhawk88

Robben ..podme Bayern

Reagovat
monty25

No konečně! Huntelaar

Reagovat
smazaný uživatel

Z ofsajdu

Reagovat
monty25

Máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Že si já kretén říkám, že by to mohlo být po sobotě jen o dva body...

Reagovat
db18

Mitch

Reagovat
Bayern +

Dnes až na Costu nemecká lavička. Za to v základe okrem brankára ani jeden...

Reagovat
db18

Uli si musí říkat, že by se snad raději vrátil zpátky

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Bayern +

Ale stále verím, že to Carlo dá do poriadku. Síce nie národnosťou, ale aspoň každý bude na svojom mieste ako za Juppa a nebudeme mať už žiadneho Bernata, Rafinhu a podobne.

Reagovat
blackhawk88

setri ich na BVB

Reagovat
db18

Rode, Tasci, Götze a Kimmich zrovna potřebují pauzu no...

Reagovat
blackhawk88

nj, ale hlavne, ze ani Alonso nie je v zaklade

Reagovat
db18

U něj mám pocit, že ho ze základu vykopl rozhodčí, když ho nesmyslně vyloučil... od té doby hraje hlavně Vidal.

Reagovat
Bayern +

Koho, tých náhradníkov?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pro druhé místo si dojdeme s dvacetibodovým náskokem... nedavá se za to nějaká medaile?

Reagovat
db18

Šetřete se na EL

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si pičus myslel, že bychom to ještě zdramatizovali ale on ho tam ještě Müller v 87 minutě šoupne

Reagovat
Rudnevs

Tak, tak ale Nicolai.

Reagovat
andrew96

To, co dostane Bayern nikoho nezajímá.

Reagovat
Rudnevs

Rudnevs do hry!!!

Reagovat
andrew96

Sakra Auba

Reagovat
db18

Sundej toho Bernata... vždyť už ho ignorují i spoluhráči...

Reagovat
smazaný uživatel

měl včera narozeniny vole

Reagovat
Bayern +

Presne, u nás na dedine chalan zvykne hrať konštantne lepšie, keď je po ťažkej kaľbe.

Reagovat
monty25

Schöpf To je dobře, že nevyhrajem díky gólu z ofsajdu.

Reagovat
andrew96

Zambrano jak kolem kuželu.

Reagovat
Rudnevs

Kužel neni taký nervák....

Reagovat
andrew96

Tak jak kolem Flokiho.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Arne

V první půli si ho ještě líp obhodil Ibišević, jen to teda nedopadlo gólem. Zambrano býval solidní stoper, šel hrozně dolů.

Reagovat
andrew96

Taky si ho pamatuju lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

stas je někde pod stolem opitý, ne?

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal na DM je ok, ale jak začne vymýšlet, tak je to špatné.

Reagovat
Bayern +

Ja mu stále verím proste, ale pod Pepkom nebude mať post nikdy. U nás odohral zatiaľ najlepší zápas na čistokrvnom DM ba až na stopérovi, kdežto fanúšci Juve písali, že Vidal na DM nikdy nehral a je to vyslovený box-to-box, ba až AM.

Proste chce to už Carla a zafixovanie postov.

Reagovat
db18

Tak v Leverkusenu začínal na stoperovi a k nim šel ještě jako DM (ač dynamické)

Takhle vzadu se mi taky líbí

Reagovat
smazaný uživatel

S Juve toho rozehrávače, jak se stahoval vlastně až na stopera, tak hrál super

Reagovat
Pipo123

Leno čo zápas to nejaká hrubka, strašný brankár

Reagovat
Arne

Loni byl možná nejlepší v lize, letos o hodně horší.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl milimetrový ofsajd, to se občas pouští

Reagovat
Rudnevs

Cordobaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Costa... Bernat... Vidal... Benatia

Reagovat
Bayern +

To bol výkvet proste... Benatia neviem, ale tí traja to pripravili slušne.

Reagovat
db18

Ten se aspoň snažil lehnout do střely no... ale jinak neskutečný... (i když... být to mimo vápno, tak ho Vidal pošle na zem )

Reagovat
smazaný uživatel

jak kužele

Reagovat
andrew96

To kokso!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pičovoleeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blackhawk88

Uz teraz sa tesim na sobotu a necudoval by som sa keby po sobote bol naskok len 2bodovy..otras vykon

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec

Reagovat
Rudnevs

Spomineko na sezonu 2010/11!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Schöpf zatím vypadá nadějně. Snad časem nespadne do průměru

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie time

Reagovat
Rudnevs

Tak čo aj dnes vám vadí nedostatok nadstaveného času? Čo to je za hrôza , okrádanie fanúšikov, čistá katastrofa ža iba 4 minúty.

Reagovat
db18

Gojko

Reagovat
smazaný uživatel

Matip už je myšlenkama v Liverpoolu

Reagovat
monty25

To už ukázal v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem naštěstí neviděl

Reagovat
db18

2 střídání - takhle se jede na výhru...

Reagovat
TonCZek

Přijde mi, že Guardiola už ignoruje nejen Rodeho, ale i Gotzeho, chápu že je po zranění, ale i tak ho tam mohl poslat.

Reagovat
db18

Reagovat
AndR

A Tasciho. Ten se sice v prvním zápase neuvedl dobře, ale Bernat to kurví zápas od zápasu. Na LB neumí bránit a jenom stínuje, na LM neumí útočit, protože akorát přešlapuje nad míčem, a pak ho posouvá zase dozadu.

Do toho máme na hřišti pořád 3 křídla, aby některé z nich hrálo na AM tužku nebo se pletlo ostatním do jejich hry.

Reagovat
TonCZek

Prohrává se, je nastavení a my si pořád hrajem to bago

Reagovat
Rudnevs

Kacaar!!! este podme Nur Der HSV

Reagovat
Bayern +

Ešteže som prišiel len v 80. minúte. Ale čo, aspoň nás Dortmund ponaháňa ešte a nebudeme hrať vypúšťacie sračky, snáď...

Reagovat
blaugrana

Bayern zarobene.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, Nádhera, Nádhera....

Reagovat
smazaný uživatel

Před tímhle kolem jsem si tak v duchu říkal, že by Mohuč vzhledem k formě, kterou má, mohla alespoň bod uhrát a bál jsem se nás v Darmstadtu, ale dopadlo to před sobotou naprosto ideálně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, mam si dělat na sobotu naděje nebo dostaneme čtyři nula?

Reagovat
Bastaron

1:2 bode stačit

Reagovat
vaala

snad nebude TT moc experimentovat se sestavou a postaví co je osvědčené..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno (době není ) ale jde hlavně o to, že takhle ten zápas bude mít ještě o hodně větší náboj. A já zrovna o víkendu jsem v Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeš? Ty kráso, ty se máš.

Reagovat
smazaný uživatel

jo.. ale ne na zápas tam nebylo možné se dostat. Ale i tak ta atmosféra ve městě bude zase nažhavená. A co teprve, kdyby se i vyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Mainz ...jen ať spadneme na držky zas, tohle byl dneska humáč prvního kalibru. Snad u jedinýho Vidala jsem viděl takovou snahu to vyhecovat a strhnout tým, ale zase ten se pak nachomejtne ke gólu ...no nic, v sobotu to neuvidim a možná že tak dobře, nebudu se u toho nervovat jak dneska. Pokud BVB vyhraje, tak možná nebudem po 3 letech hrát poslední dva měsíce totální hovno a hrát zápasy na 50%..jestli by tomu týmu celkově nepomohlo, kdyby tu ligu vyhrál někdo jinej pro změnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi objektivní a máš správné názory

Reagovat
Rudnevs

Tiež som rád že si tu, Mates28... Vyzerá že si rozumný a vieš o čom je reč.

Inak keď sme už pri tých užívateľoch tak v poslednej dobe som tu nevidel HSV1887 bol síce skvelý fanúšik ale... taktiež posledné dve kolá zmizol dory99 čo je škoda, kedže sa s ním dalo hodiť dobrý kus reči.

Reagovat
smazaný uživatel

Oj, danke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele