12. kolo
19.11.2017 18:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Werder Brémy - Hannover 96 4:0

Sice to trvalo dvanáct kol, ale Werder Brémy konečně vyhrál. Nečekaně snadným způsobem si poradil s Hannoverem a vyhlíží lepší zítřky. Hosty to příliš mrzet nemusí, stále jsou v těsném kontaktu s pohárovými příčkami.

Svěřenci Floriana Kohfeldta si připsali první pokusy mezi tři tyče. Nejprve to zkoušeli Theodor Gebre Selassie a Maximilian Eggestein. A následně se musel Michael Esser vytáhnout proti přímému kopu Zlatka Junuzoviće. Po nepřehledné situaci, kdy si Veljković málem vsítil vlastní gól, přišly další dvě příležitosti Brémských. Nejprve nepřesně hlavičkoval Bartels.

Ale o sedm minut později ten sam hráč zužitkoval přihrávku za obranu, kterou mu naservíroval muž zápasu Max Kruse. Domácí šli tedy do šatny s náskokem. Na začátku druhé půle se nejdříve musel vyznamenat Jiří Pavlenka, aby mohl 55. minutě Kruse zaznamenat svou první trefu v tomto atraktivním střetnutí.

Philipp Bargfrede vystihnul ve středovém kruhu rozehrávku Sebastiana Maiera a spolu s Krusem se hnali k bráně. Přihrávka vyšachovala posledního obránce a devětadvacetiletý záložník levačkou z voleje zvýšil na 2:0. Nalomená obrana dolnosaského celku dostala třetí zásah o pouhé čtyři minutky později.

Tentokrát přihrával Bartels. Kruse zaseknul a se štěstím procedil balon pod Esserem - 3:0. Čtvrtou trefu mohl přidal Eggstein, nicméně hlavičkoval mimo. Bylo tedy na Maxi Krusem, aby zkompletoval hattrick. Stalo se tak v 78. minutě tohoto duelu. Výraznou roli v akci sehrál opět skvěle hrající Fin Bartels.

Jednoduše a hlavně včas pobídnul Kruseho. Brankář možná trochu zaváhal, čímž dal hráči s číslem 10 příležitost, aby vcelku pohodlně zamířil pravačkou přesně k levé tyči - 4:0. Werder se na výsledek i výkon pokusí navázat za týden v zápase s RB Lipsko. Hannover naopak bude chtít zapomenout na domácím trávníku proti VfB Stuttgart.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Krausio_Real_M

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele