23. kolo
17.02.2018 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Köln - Hannover 96 1:1

Köln a Hannover se rozešli smírně, což Kozlům nemůže vyhovovat. Hannoverští naopak stále mohou doufat v celkové umístění na příčkách zaručujících pohárovou Evropu.

Během úvodní dvacetiminutovky se na Rhein Energie Stadionu urodil jen jeden nebezpečný pokus. Na svědomí ho měl Ihlas Bebou, avšak na Timo Horna si nepřišel. První trefa přišla na pořad odpoledne ve 29. minutě. Po Hectorově centru se balon odrazil k Osakovi, jenž si udělal prostor a tvrdou ranou levačkou z ostrého úhlu překonal Philippa Tschaunera - 1:0.

Svěřenci Andrého Breitenreitera nechtěli zůstat pozadu a začali se hnát do útoku. První tři dobré šance ještě obrana domácího celku přečkala, nicméně na akci ze sedmatřicáté minuty už byla krátká. Niclas Füllkrug převzal na hranici šestnáctky míč od Ivera Fossuma a přízemní střelou překonal gólmana - 1:1.

Do konce úvodního dějství ještě asistent u vyrovnávací trefy pobídnul ke skórování Beboua. Ten ale s díky odmítnul a svou ránu nasměroval nad břevno. Po změně stran se jako první připomenul Simon Terodde. Tschauner se ale překvapit nenechal. V následujících minutách hra postrádala myšlenku a oběma celkům vázla kombinace.

Po hodině hry trefil Salif Sané do hlavy právě Teroddeho, který musel střídat a na jeho místo přišel Simon Zoller, jenže se hned uvedl střelou mezi tři tyče. Chvíli poté dokonce skóroval, avšak v době převzetí míče stál v ofsajdu. A protože Horn vychytal Karamana, Osako mířil vedle a Harnikovy snahy opět kontrolovala domácí jednička, rozešli se oba soupeři smírně.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele