15. kolo
17.12.2016 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Werder Brémy - 1. FC Köln 1:1

Favoritem utkání v Brémách byl pochopitelně Kolín, jemuž v tabulce před dneškem patřilo šesté místo a míří do pohárové Evropy. Svěřenci Petera Stögera se také dostali do první větší šance, když se k zakončení po nepovedeném odkopu Saného dostal v šestnátce Rudnevs, jeho střela však v brance Jaroslava Drobného neskončila.

O deset minut později se ovšem útočník hostí prosadil. Německý reprezentační levý bek Jonas Hector našel krásnou přihrávkou Modesteho, jenž si ovšem vylámal zuby na skvěle vyběhnuvším českém gólmanovi - míč se pak ale dostal k Rudnevsovi a ten už měl před sebou jednoduchý úkol v podobě odkryté branky. Kolín tak šel ve dvacáté osmé minutě do vedení 1:0.

Werderu se podařilo srovnat o dvanáct minut později. Clemens Fritz poslal přesný pas na Gnabryho, a bývalý hráč Arsenalu krásnou střelou, jenž zamířila k levé tyči Kesslerovy branky, udělal radost domácím fanouškům - zelenobílí tak ustanovili poločasové skóre na 1:1 a oba týmy si šly na čtvrt hodiny odpočinout do kabin.

Po návratu z kabin mohli jít brémští do vedení, avšak Kruseho střela v padesáté třetí minutě branky Kolína minula. Deset minut před koncem utkání se potom podruhé v zápase mohl prosadit Rudnevs, ale jeho hlavička skončila bezpečně v rukavicích českého zkušeného gólmana v brance Werderu. Kolín tak bere z utkání s Werderem pouze bod - Anthony Modeste navíc počtvrté v řadě vyšel gólově naprázdno a na Aubameyanga už v čele tabulky střelců ztrácí už čtyři branky.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele