11. kolo
19.11.2016 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Augsburg - Hertha BSC 0:0

Souboj mezi Augsburgem a Herthou nepoznal ani vítěze, ani žádného střelce. Remíza bude určitě více mrzet Starou dámu, která hraje o přední příčky v tabulce a navíc má k dispozici respekt vzbuzující útočné duo Vedad Ibišević/Salomon Kalou.

Jako první se ale o slovo nepřihlásil nikdo z nich, nýbrž jejich spoluhráč Alexander Esswein, proti němuž se musel činit Marwin Hitz. I nadále byla útočná tykadla poněkud neviditelná. A těsně před vypršením úvodní třetiny utkání musel řešit nebezpečnou situaci Rune Jarstein. Více pozoruhodného úvodní dějství nenabídlo.

Ani v tom druhém to rozhodně nebyl festival gólových šancí. V 68. minutě se připomenul Valentin Stocker, jenže Hitz se znovu vyznamenal. Kalou střídal už šest minut předtím. A nejvýraznější Ibiševićův moment? Bohužel nepříliš dobrý, neboť po souboji s ním musel odstoupit Hinteregger a na jeho místo přišel Gojko Kačar.

V 78. minutě se do vyložené příležitosti dostal Stocker, nicméně Marwin Hitz svou svatyni prostě uzavřel. Hertha byla i ve zbytku zápasu aktivnější, ale ze své převahy nevytěžila prakticky vůbec nic, takže na další tři body bude muset počkat minimálně na duel s Mohučí. Na Augsburg čeká rozjetý Köln, jenž v tomto kole porazil Borussii Mönchengladbach.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele