28. kolo
07.04.2017 20:30 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Werder Brémy 2:2

Hráči Brém pokračují ve fantastických výkonech z poslední doby a nyní znovu sahali po třech bodech na půdě konkurenčního Frankfurtu. O poločase vedli 2:0, ovšem houževnatý domácí výběr se po změně stran nevzdal a nakonec srovnal na konečných 2:2. Werder i tak získal z posledních osmi zápasů hned dvacet bodů za šest výher a jen dvě remízy, v Bundeslize je ve středu tabulky se šestatřiceti body.

Eintracht naopak nadále protahuje své čekání na tříbodový zisk v nejvyšší německé soutěži, na ten nedosáhl již devětkrát po sobě. I přesto se nachází v horní polovině s osmatřiceti body. Přitom Frankfurt vstoupil do utkání hodně aktivně, už po necelých deseti minutách vypálil z dobrých třiceti metrů Abraham a jeho pumelice orazítkovala břevno. Ihned na to se před odkrytou brankou natahoval k zakončení Hrgota a ve skluzu mu chyběly jen centimetry.

Po necelé půl hodině hry byli blízko ke vstřelené brance Mijat Gačinovič a následně též Hrgota, nicméně dva vynikající zákroky vytáhl brankář Wiedwald. Hosté z ničeho nic prorazili ve 37. minutě, když se po zpětném centru od Kainze opřel do balónu z voleje Zlatko Junuzovič a zamířil přesně pod horní tyčku nad gólmana Hradeckého. Za dalších šest minut zvýšil vedení Brém třicetiletý německý záložník Fin Bartels.

Ten si po hlavičce od Kruseho zpracoval balón na hranici pokutového území a poté chytrou šajtlí přehodil lehce vyběhnutého Hradeckého. V samém závěru první půle mohl snížit Marco Fabián, jenže Wiedwald byl u své tyče včas a míč vynikajícím způsobem vyrazil. Domácí se dostali zpět do hry o tříbodový zisk tři minuty po přestávce, po rohovém kopu z levé strany a hlavičce Abrahama usměrnil Gačinovič balón jemnou tečí přímo k pravé konstrukci.

Eintracht srovnal stav zhruba dvacet minut před koncem, kdy byl v šestnáctce Werderu stažen k zemi Hrgota a rozhodčí Bastian Dankert okamžitě nařídil pokutový kop. K němu se postavil Fabian a nabídnutou příležitost s přehledem proměnil. Ani ve zbývajících minutách tempo hry neopadlo, oba brankáři se museli činit, ale až do závěrečného hvizdu se výsledek nezměnil. Frankfurt příště zavítá na půdu favorizovaného Dortmundu, Brémy přivítají Hamburk.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HunterRomario

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Forma mluvi za vse, tabulka skoro az nerealna vzhledem k Bremam, ale pokud ted vyhrajou, muzou zachvili hrat o Evropu. Takze vyhra Brem nutnost

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele