21. kolo
09.02.2013 15:30 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

Stuttgart ani na čtvrtý pokus neuspěl a vysoko podlehl Werderu

Bruno Labbadia si po prodloužení smlouvy jistojistě představoval poněkud jiné výsledky, než jaké jeho mužstvo momentálně předvádí - Švábi prohráli i s Brémami a ve druhé polovině sezóny zatím nebodovali.

Domácí strana podle očekávání začala lépe a držela otěže utkání ve svých rukou. Ibišević již ve druhé minutě vyslal ke zteči Sakaie, ten ale mířil nad branku. Záhy to zkoušel Traoré, ani on však Mielitzovi větší potíže nepřidělal. Poté se začaly osmělovat také Brémy. Konkrétně to byl aktivní de Bruyne, kdo měl obrovskou šanci, ale nejdříve z voleje napálil jen levou tyč a poté si pro změnu vylámal zuby na Ulreichovi!

Po půlhodině hry oslovil Ekici na druhé straně pokutového území osamoceného Elie, tomu se však již nepodařilo z úhlu usměrnit mičudu do odkryté branky! Hrálo se nahoru dolu. Hned nato měl velkou příležitost i Junuzović, ale z vápna na domácího brankáře recept nenašel! Nakonec se však Werder přece jen dočkal: de Bruyne oslovil volného Ekiciho, který už měl snadnou úlohu - 0:1. Dvakrát mohl odpovědět Harnik, ale netradičně hlavou balón do sítě nedostal.

Také druhá polovina začalo pod taktovkou VfB. Navíc tentokráte se už stuttgartští hráči zaslouženě radovali: Gentner i s trochou štěstí propasíroval míč k Traorému, jenž následně svým druhým zásahem v sezóně vyrovnal na 1:1. Radost domácího mužstva však neměla dlouhého trvání. Po chybě Kvista vyslal Petersen tváří v tvář na Ulreicha kapitána Hunta, který si poradil naprosto bezchybně - 1:2.

Labbadiovi svěřenci se snažili o odpověď, ale většina jejich akcí postrádala moment překvapení a rovněž přesnost ve finální fázi. Ibišević z ojedinělé možnosti hlavičkoval nad branku. V 74. minutě pak bylo definitivně jasno: Ekici rozehrál přímý volný kop naprosto bezchybně a mičuda se od břevna odrazil za čáru, načež Ulreich při sebevětší snaze reagovat nemohl - 1:3. Už v nastavení přidal čtvrtý zářez de Bruyne!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HunterRomario

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele