14. kolo
28.11.2012 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Augsburg prohrál i ve Stuttgartu a prodlouží si tak pobyt na dně

Osud Markuse Weinzierla se po další porážce v Mercedes-Benz Areně dost možná definitivně naplnil, FCA sice dokázalo srovnat krok, podruhé již však odpovědět nedokázalo a zůstává s pouhými sedmi body poslední.

Hned od prvního uvedení míče do hry mohli natěšení diváci pozorovat dokořán otevřená stavidla, která přinášela jeden zajímavý moment za druhým. Přece jen mírně navrch měli Švábi, Molinaro, Harnik a Holzhauser však skóre otevřít nedokázali. Zaslouženého vedení se však VfB nakonec dočkalo v jedenácté minutě, kdy po skvělé individuální práci Ibiševiče dopravil balón na místo určení Traoré - 1:0.

Po tomto momentu se ovšem hra výrazně zklidnila a k vidění byl spíše boj ve středu pole, který sice udržoval domácí ekipu v relativním klidu, avšak to nemuselo platit věčně. FCA se pořád dokola pokoušelo dlouhými nákopu hledat osamoceného Mölderse, ten se však do zakončení prakticky nedostal, natož pak do šance. Ve 44. minutě však napřáhl z 25 metrů Koo a parádní ranou k levé tyči srovnal na 1:1.

Vyloženě ofenzivní podívaná neustala ani po obrátce. Hned záhy našel Sakaiův centr Traorého, ten však tentokráte z hranice penalty neuspěl! Tempo ale začalo s přibývajícími minutami opět ochabovat a zajímavých momentů tím před oběma brankami logicky ubývat. Chystaná zápletka ovšem nakonec dorazila v šedesáté deváté minutě, kdy se po volném přímém kopu Traorého, dostal přes Callsen-Brackera k hlavičce Ibišević a z ideální pozice nedal Amsifovi šanci - 2:1. Teprve po tomto okamžiku se do šancí začali dostávat i hosté, ovšem Stuttgart za velkého přispění Ulreicha těsný náskok udržel.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele