29. kolo
07.04.2012 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Kozli znovu neuspěli a po remíze s Brémami zůstávají na dně

Pozice Staleho Solbakkena v Kölnu zůstává i po dnešní remíze s Brémami nadále velmi ohrožena, to však celé umocňuje ukotvení tradičního celku na barážové pozici. Nepolepšil si ani Werder, jenž sice drží šesté místo, za sebou má ale nadoraz hned několik hladových vlků.

Hráči Kölnu dostáli svým slibům a od prvních minut se do Werderu pořádně zakousli, první šance na sebe nenechala dlouho čekat: Podolski rozehrál standardku, Lanig ale nedokázal přesně zakončit. To hosté zaměřili své úsilí především na pevnou obranu, což se jim sice dařilo, zato ovšem nefungovala hra směrem dopředu, kde bylo až příliš mnoho nepřesností a chyb. Nicméně ve 24. minutě vymyslel Marin pas pro Rosenberga, a ten premiérovou střelou na branku prostřelil Rensinga - 0:1. Odpověď přišla z kopaček Podolskiho, Wiese byl ale u tyče připraven.

Po půlhodině hry se neujala ani spolupráce Geromel - Lanig a už to pomalu vypadalo, že domácí toto budou mít o poločasové přestávce opět hodně na jazyku. To možná měli i tak, každopádně Podolski rozehrál rohový kop, Junuzovič neuhlídal Jemala a šest minut před odchodem do kabin bylo srovnáno - 1:1.

Nastoupený trend pokračoval i po obrátce: Kozli měli výrazně uchopené dirigentské kormidlo a hned záhy mohli utkání zcela otočit, Podolskiho rána se však o fous do prostoru branky nevešla. Ještě více zmatku přinesl do brémské obrany čerstvý Jajalo, jenž o přestávce nahradil nevýrazného Peszka. Byl to právě chorvatský středopolař, kdo se po hodině prezentoval pěknou individuální akcí, tu však poté pohřbil nedbalou přihrávkou na Podolskiho. V 65. minutě rozehrál standardku Marin, ale do prostoru branky nezamířil. A když o deset minut později Clemense vychytal Wiese, rozešli se soupeři pro obě strany nic neřešící dělbou bodů.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele