24. kolo
03.03.2012 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Černá série Lauternu nebere konce. Proti Vlkům bere alespoň bod

Kaiserslautern opět nedokázal prolomit svou největší zhoubu, a to střílení branek, tentokráte měl falcký celek proti Wolfsburgu dostatek příležitostí, ale ztroskotal pro změnu na efektivitě. Domácí sklouzli tím pádem na poslední příčku a musí urychleně zabrat.

Rudí ďáblové začali hodně aktivně, hráli s velkým nasazením, ovšem jejich hru až příliš často brzdili nepřesnosti. Ovšem ani druhá strana nepůsobila zrovna dvakrát nejjistěji, vyjma Chrisova pokusu z velké dálky, jenž se stal pro Sippela snadnou kořistí jsme se tak v prvních dvaceti minutách takřka ničeho zajímavého nedočkali. První velká možnost potom z ničeho nic přišla o deset minut později, Benaglio vyrazil Tiffertovu ránu jen před sebe, další pokus kapitána Lauternu už byl ale zablokován. Hra se rozběhla až těsně před odchodem do kabin: Derstroffovu tutovku ale zneškodnil Benaglio, na opačné straně potom zasahoval Sippel proti Helmesovi.

Po přestávce se pokračovalo v domácí režii. Volný přímý kop rozehrál Tiffert, Šimůnek se ještě snažil dostat balón k Dickovi, před ním ale včas zasáhl obětavý Dejagah. Koncernový tým ale v dalším čase vyrovnal hru a dokonce mohl v 62. minutě otevřít skóre. Situace paradoxně vznikla po standardce ze strany FCK, tu zablokoval Helmes, jenž následně míč vyvezl přes půlku, našel čerstvého Orozca, jemu však rána nesedla a z celé akce tak nic nebezpečného nebylo.

Závěrečná půlhodina, jakoby z obou stran strhla zbytečné zábrany, hra konečně dostala volný spád a k vidění byla jedna šance za druhou na obou stranách. Na straně Vlků neuspěl hlavičkující Felipe, a po něm ani uzdravený Hitzlsperger, či Mandžukić. Za domácí mohl otevřít skóre hned dvakrát hlavičkující Wagner, ale ani jednou nedokázal dostat balón do prostoru ohraničeného třemi tyčemi. Šimůnek pak ztroskotal pro změnu na wolfsburgské defenzivě. Největší příležitost přitom měl takřka dvacet minut před koncem talentovaný Wooten, do cesty se mu však postavil Mandžukić.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Hubna

Neví někdo, jak je na tom Jiráček po tom Irsku?

Reagovat
poz3n

natrženej břišní sval, prej tak 2 týdny mimo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele