9. kolo
25.10.2008 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hannover 96 - Werder Brémy 1:1

V boji o Ligu mistrů opět ztratily Brémy, ve venkovním klání nedokázali porazit zachraňující se Hannover. Tým, ve kterém mimojiné působí též český forvard Jiří Štajner, se stává katem favoritů. Nedávno totiž obral i mistrovský Bayern a tyto body se možná budou v konečném účtování hodit.

Werder nezačal vůbec dobře a už po necelých deseti minutách dovolil soupeři se dostat do vedení. Nízký balón zprava vyslal Huszti na přední tyč, kde přetlačil Christian Schulz bránícího Boenischa a hlavou nedal brankáři Vanderovi nejmenší naději – 1:0. Brémy mohly vyrovnat po čtvrthodině hry, hlavičku Nalda ovšem skvěle zlikvidoval Fromlowitz. Za další tři minuty musel musel mladý brankář vytáhnout další neuvěřitelný zákrok, tentokrát proti přesné střele Rosenberga.

Hannover mohl navýšit po střelách Pinta a Krebse, avšak ani jedna příležitost z hranice pokutového území se neuchytila. Brémy ale rozhodně s ofenzivním tlakem nepřestaly, po hezké kombinaci Rosenberga s Huntem střílel těsně mimo Özil. Hosté se vyrovnání dočkali krátce před pauzou, po přihrávkách Vranješe a Özila se na pravé straně objevil Hugo Almeida, jenž vyslal nekompromisní ránu k levé tyči – 1:1.

Hned v úvodu druhého dějství promarnili domácí obrovskou šanci na otočení utkání, po narážečce s Pintem střídající Schlaudraff hostujícího gólmana v neuvěřitelné příležitosti nepřekonal. Po čtvrthodině hry za sebou zkoušeli překvapit Fromlowitze osvědčené duo Özil - Hunt, ale ani tentokrát svěřenci Thomase Schaafa nemohli zvedat ruce nad hlavu. Na druhé straně tváří v tvář nepřekonal Vandera Pinto.

Brémy stále tlačili, v 70. minutě nevyužil překrásně předloženou šanci od Özila Frings, v gólovce byl o něco později nepřesný též Rosenberg. Závěrečný tlak přišel v poslední desetiminutovce, jednou se snažil Pinto, dvakrát Schlaudraff, na remíze to ovšem nic nezměnilo.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele