1. kolo
16.08.2008 15:30 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Arminia Bielefeld - Werder Brémy 2:2

Loňští vícemistři z Brém udrželi v Schüco Aréně alespoň bod. Nebylo toho příliš mnoho k vidění, přesto byl zápas dramatický až do samého konce.

První půlce toho věru moc nenabídla, za zmínku stojí snad jen Wichniarkova střela mimo po příhře Kircha a Rosenbergova střela nad břevno po pěkném průniku Sebastiana Boenische na levé straně hřiště. I přes slaší výkon Werderu v dosavadním průběhu utkání, byl to právě tento celek, který se ujal jako první vedení a to přesně po hodině hry. O postaral se o ni Markus Rosenberg. Thorsten Frings kopal rohový kop, Hugo Almeida míč hlavou prodloužil až k právě reprezentantovi Švédska a ten už věděl, co s míčem dělat. Brémám se ale nepovedlo udržet nadějný výsledek a o vedení přišli o 14 minut později zásluhou Artura Wichniarka. Tento polský kanonýr dostal dlouhý pas z vlastní poloviny hřiště od Jonase Kampera, zanechal chladnou hlavu a pokořil Tima Wieseho. Za dalších 6minut, tedy v 80. minutě, se stav měnil znova a to ve prospěch hostů. A na listinu střelců se opět zapsal Markus Rosenberg. Bielefeld ve středu pole lehce ztratil míč, střídající Sanogo ho vyslal na zteč a ten si z 18 metrů dokázal poradit.

Avšak o minutu později bylo zase srovnáno a na světelné tabuli svítil stav 2:2. A aby nebyl Rosenberg jediným dvougólovým střelcem, tak stejný kousek se povedl i domácímu Wichniarkovi. Na gól mu přihrával Tesche, polský internacionál s lehskostí sobě vlastní zamířil mezi Wieseho nohy a jeho pobídky využil. Utkání tedy skončilo nerozhodně, z čehož budou mít větší radost jistě domácí.

Autor: Jaromír Eybl / Goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bremy vyhraji 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bremy vyhrajou 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele