5. kolo
16.09.2007 17:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Karlsruher SC 1:2

Ani Felix Magath zatím nedokázal probudit tápající Wolfsburg. Domácí přitom měli nakročeno proti nováčkovi z Karlsruhe k výhře. Po rychlé rozehrávce za faul se k míči dostal Krzynowek a před vápnem zvolil nejlepší řešení – přesnou střelu k tyči. Zbytek poločasu dohrál Wolfsburg s přehledem, pouze Carnell zahrozil prudkou ranou. Domácí byli lepší a blízko branky byl Boakye, zblízka však zády k bráně přestřelil. Po změně stran se však poměr sil na hřišti náhle změnil a na domácího brankáře Jentzsche se začal valit jeden útok za druhým. Tutovku Tomka musel vlastním tělem odvracet Josué, Görlitz pak zblízka přestřelil. Netrvalo to však dlouho a domácí byli za svou pasivitu potrestání. Nejdřív si na přímý kop nejlépe naskočil Egimann a hlavou vyrovnal. Snahu Karlsruhe korunovala nenápadná akce po které Eichler hlavou zamířil přesně k tyči.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele