5. kolo
16.09.2007 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

MSV Duisburg - Hertha BSC 1:2

Oba týmy se netajily ambicemi vyhrát důležitý zápas, všechny body nakonec bere Hertha. Domácím se vymstily zbytečné chyby, které soupeř dokázal potrestat. Úvod utkání patřil Duisburgu. Po hezké kombinaci zakončoval Ishiaku, mířil do boční sítě. Nevedlo se ani Maiconovi, jehož tečovaná střela se takéž mezi tři tyče nevešla. Hosté zahrozili dvakrát Panteličem, avšak také bez gólového efektu. Skóre se měnilo až ve druhém poločase. Domácí Tararache ztratil míč ve středu hřiště, Gilberto jej rychle poslal Panteličovi a ten díky teči Santose překonal brankáře. Hertha záhy vedla o dvě branky, a znovu s přispěním štěstí. Chahedův centr prošel až k Panteličovi, do jeho střely se vložil Lamey a domácí gólman na jeho pokus opět nedosáhl. Duisburg pak soupeře zatlačil, ale domácí vstřelili jen jednu branku. Po Williho centru se ukázkově hlavou prosadil Lavrič.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele