5. kolo
15.09.2007 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hamburger SV 2:1

Eintracht už v letošní sezóně ukázal, že v závěrech zápasů je silný, proti Hamburku tak domácí vydřeli výhru. Brzký gól Meiera, který zužitkoval perfektní akci Streita s Weissenbergerem, posadil Frankfurt na koně. Hamburk musel tlačit a to se hostům příliš nedařilo. Naopak blízko skórování byl Streit a Weissenbergerův centr musel z brankové čáry vykopávat Kompany. Jedinou větší šanci měl de Jong, ale Pröll jeho hlavičku vyrazil. Až v závěru začaly padat branky. Po dvojnásobném držení ve vápně proměnil penaltu Van der Vaart, to však nebyl konec. Do role dnešního hrdiny se totiž pasoval Alexander Meier. Takřka z nemožné pozice, zády k bráně a ještě na rohu vápna, se opřel do míče a ten skončil k překvapení všech přesně u tyče.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele