5. kolo
15.09.2007 15:30 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

1. FC Norimberk - Hannover 96 2:2

Remíza sice znamená ztrátu dvou bodů, zápas proti Hannoveru však může pro Norimberk hodně znamenat. Za prvé – domácí se oklepali z dvoubrankového manka. A zadruhé – prosadil se konečně Marek Mintál, který se poslední dobou trápil. Hosté nebyli moc vidět, ale už v půli vedli o dva gól. Dvakrát se totiž hlavou prosadil Mike Hanke. Poprvé ukázkově po rohu, podruhé s trochu štěstí stál na správném místě. Norimberk celý zápas tlačil, hráči však spalovali šance. Mintál hned v úvodu i díky faulu Tarnata minul, po faulu Kleineho na Charistease se měla hopat penalta, rozhodčí však nepískal. Stejnou křivdu museli strávit po faulu na Hankeho i hosté. V posledních okamžicích první půle pak Mintál trefil tyč. Na lepší časy se domácím začalo blýskat v 60. minutě, když se do odraženého míče hezky položil Misimovič. Následovaly další tutovky, a také vyloučení Schulze, vyrovnání však ne a ne přijít. Až v 89. minutě se zadařilo. Odražený míč se dostal k Mintálovi a ten jako za starých časů přesnou střelou k tyči skóroval.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele