základní část, 7. kolo
01.09.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:0

Zápas mezi Libercem a Baníkem branku nepřinesl. V první půli diváci na stadiónu diváci příliš šancí neviděli. Ve druhé už se především Liberec do několika příležitostí dostal, gól však střelit nedokázal.

Hned v první minutě se uvolnil domácí Malinský, jeho razantní střela ale skončila mimo. Na druhé straně Holzer technickým pokusem protáhl Hladkého. Slovan byl v úvodu zápasu lepším týmem, obrana Baníku si však s veškerou snahou domácích dokázala poradit. Postupem času začala i Ostrava hrát aktivněji, ale i přes vysoké tempo byl zápas na šance skoupý.

Ve 29. minutě si na Malinského přetažený centr naběhl Potočný, jenž vracel míč na volného Mashikeho, před kterým na poslední chvíli zasáhl Laštůvka. Baník si o pět minut později vypracoval svoji první vážnější příležitost. Hrubý po Fleišmanově centru ale z nadějné pozice mířil mimo bránu. Závěr prvního poločasu už víc zajímavých akcí nenabídl.

V prvních okamžicích druhé půle hlavičkovali Vukliševič a Potočný, ani jeden ovšem Laštůvku příliš nezaměstnali. V 57. minutě si ostravský brankář poradil s dělovkou Potočného. Připomněli se také hosté. Diop z dobré pozice trefil pouze boční síť. Byl to ale Liberec, kdo tahal za delší konec.

Mikula ani Potočný branku hostů neohrozili. Malinského individuální pokus pro změnu chytil Laštůvka. Obrovskou šanci měl Slovan v 82. minutě. Střídající Pešek našel přesným centrem hlavu Potočného, jenž mířil těsně vedle pravé tyče Laštůvkovy svatyně. Na konci zápasu ještě pálil z voleje Ševčík, jenže ani on nebyl úspěšný, a utkání tak skončilo nerozhodně.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (2)

Přidat komentář
dextroza_m

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele