základní část, 9. kolo
22.09.2018 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SFC Opava - FK Teplice 2:0

Opava dokázala podruhé v řadě uspět v brněnském azylu. Po minulé výhře nad Jabloncem tentokrát porazila Teplice. Ty dnes nepředvedly optimální výkon, který nemohl na srdnatě bojující Slezany stačit.

Úvod zápasu byl z obou stran poměrně nezáživný. Za první zajímavou situaci by se dal považovat únik domácího Kayamby z 21. minuty. Jeho střelu ovšem dokázal Ljevakovič srazit na rohový kop. O pět minut později se prakticky z ničeho nic prosadil Smola, jenž po centru Hrabiny zamířil přesně k tyči a poslal tak domácí do vedení. Opava mohla záhy přidat i druhou branku. Kayambova střela skončila na tyči a dorážející Kuzmanovič mířil pouze do Diviše. Na druhé straně z dálky pálili Vondrášek i Ljevakovič, jenomže ani jeden nedokázal překonat obranný val domácích. V závěru úvodní čtyřicetipětiminutovky střílel ještě vysoko nad aktivní Kayamba.

Vstup do druhého poločasu měli lepší domácí. Hlavičku Smoly ovšem Diviš lapil. V 62. minutě si odražený balón našel Tomáš Jursa a přesnou ranou nedal Divišovi žádnou šanci - 2:0 pro Opavu. O pár minut později se do další šance domácích dostal Zapalač, jehož pokus však skončil vysoko nad břevnem. Ke konci zápasu se přeci jen Teplice dostaly do tlaku. Jindráček ovšem na centrovaný míč do vápna těsně nedosáhl a ani Kučerova rána z 85. minuty snížení nepřinesla. Poslední minuty už si domácí dokázali pohlídat a mohli začít slavit výhru.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele