26. kolo
27.04.2018 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav 0:0

Druhý záchranářský souboj dne vítěze nepřinesl. Jihlava i Mladá Boleslav si připravily několik příležitostí na otevření skóre, avšak střelcům obou týmu zvlhl prach. Bod pro oba soupeře mnoho neřeší.

Do základní sestavy domácích se vrátil uzdravený kanonýr Ikaunieks. Toho doplnil další navrátilec do základu Zoubele. Hostující kouč Jozef Weber dal od začátku šanci stoperu Chalušovi. Své místo na slunci nalezli i Konaté a Přikryl. Ospalý úvod zápasu přerušil v 8. minutě domácí Mara, jenž ránou levačkou z dálky protáhl brankáře Poláčka. Ve 29. minutě to podobně jako Mara zkoušel boleslavský Mareš, ale našel jen rukavice gólmana Rakovana.

Ve 36. minutě se po souboji se Štěpánkem dožadoval penalty pro hosty Přikryl, ovšem sudí Ardeleanu zůstal ledově klidný. Tentýž hráč měl za dvě minuty dobrou příležitost po rohovém kopu, ale Rakovan podržel Vysočinu. Druhou půli zahájila Jihlava rychlým brejkem, který zakončil Ikaunieks nepřesnou střelou. Lotyšský forvard měl další možnost v 69. minutě, kdy se jeho ránou z úhlu nenechal Poláček zaskočit.

Hosté byli blízko vedení sedm minut před koncem, avšak Ladra hlavičkoval pouze do horní tyče Rakovanovy branky. Za tři minuty měl dobrou příležitost i Popović, jehož volej proletěl těsně kolem Poláčkovy tyče. Boleslavský gólman se musel činit ještě v 88. minutě, kdy zlikvidoval Marův přímý kop. Po řadě nevyužitých šancí se tak Jihlava rozešla s Mladou Boleslaví smírně.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele