8. kolo
23.09.2017 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 0:2

Viktoria Plzeň je nadále bez ztráty bodu a navíc navyšuje své vedení v tabulce. Rozhodla o tom výhra na půdě neoblíbeného soupeře Mladé Boleslavi a zaváhání Slavie. Vrbovi svěřenci předvedli parádní začátek zápasu, během kterého se dvakrát prosadil Michael Krmenčík.

Lepší start už si Viktoriáni stěží mohli představit. V Mladé Boleslavi jim stačily pouhé tři minuty, aby se ujali vedení. Přitom domácí začali hodně aktivně a ještě před inkasovanou brankou stihli nebezpečně vypálit Matějovský s Chramostou. Nebylo to nic platné, ve třetí minutě nacentroval šajtlí Limberský a Krmenčík parádní ranou z voleje překonal Vejmolu. Navíc za jedenáct minut opět zafungovala spolupráce Limberského s Krmenčíkem a vytáhlý útočník na zadní tyči zvyšoval na 2:0.

S Mladou Boleslaví to vypadalo bledě, nicméně domácí se i za tohoto stavu nevzdávali a tlačili se dopředu. Petr Mareš mohl snížit z volného přímého kopu, avšak zamířil těsně vedle tyče. Stejný hráč pak pálil i ve 23. minutě a Kozáčik schoval balón v rukavicích. První poločas ještě nabídl tutovku Petržely, který postupoval sám na Vejmolu, ale k další změně skóre už nedošlo.

Zajímavé šance byly k vidění i ve druhém poločase. Mladá Boleslav se snažila o kontaktní branku, ale Kozáčikova svatyně jako by byla zakletá. Slovenský brankář dobře zasáhl proti hlavičce Stronatiho a Přikrylovu ránu vyrazil na rohový kop. Čtvrthodinu před koncem mohl završit hattrick a definitivně rozhodnout o vítězství Plzně Krmenčík, po rohu ale vypálil vedle. Také většina dalších akci končila jen mimo branku a zkrátka Plzeň si už vítězství 2:0 vzít nenechala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
boryland

0:1..................Baky...............

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

0:2

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
vanGomm

Boleslav už má doma 3 prohry,takže tipnu X.

Reagovat
hradec

Oh pán je tipér

Reagovat
HunterRomario

Po bitvě je každý generál. Příště hoď svůj tip před zápasem, uvidíme, jak ti to půjde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele