22. kolo
31.03.2018 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 2:1

Diváci na Střelnici viděli pěkný fotbal, ve kterém ale za delší konec tahali celou dobu domácí borci. Ti tedy po zásluze vyhráli 2:1 a nadále na jaře neztratili ani bod.

Hned po pár vteřinách Jovovič krásnou střelou přinutil Fryštáka k výbornému zákroku. Jablonec vletěl na svého soupeře a dál ho tlačil. Kubistovu ránu Fryšták vyrazil a Doležalovu střelu z malého vápna hostující brankář také zneškodnil. V 16. minutě po závaru ve vápně hostí se k míči dostal Holeš, ten však z bezprostřední blízkosti napálil pouze břevno. O deset minut později se už domácí dočkali. Na Trávníkův roh si naskočil špatně hlídaný Lischka a přesnou hlavičkou nedal Fryštákovi šanci.

První větší šanci si Klokani vypracovali až ve 33.minutě. Tetteh poslal nadýchaný míč Kocičovi, ten se zbavil Masopusta, v dobré pozici však napálil míč těsně nad. Na druhé straně mohl zvýšit náskok Masopust, v zakončení ale selhal. V 43. minutě Reiter dobrým balónem našel Haška, tomu se povedlo z první prostřelit Hrubého a srovnat tak na 1:1.

Do druhého poločasu vstoupila lépe Bohemka. Tetteh po individuální akci střílel těsně vedle. Otěže zápasu však brzy přebral zpět Jablonec. Hostům se dařilo úspěšně bránit jablonecké výpady až do 62.minuty. Jovovič kopl nádherný přímý kop a strhnul tak vedení zpět na stranu domácích. V 70. minutě aktivní Jovovič našel na penaltě Chramostu, tomu však branku sebral výborným zákrokem Fryšták.

V 83. minutě měl na noze vyrovnání Tetteh, který využil nedůrazu obrany. Hrubý ovšem výborným vyběhnutím šanci zmařil. V závěru měl ještě jednu obrovskou šanci Tetteh, Hrubý byl však opět úspěšnější.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele