17. kolo
17.02.2018 18:30 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Zbrojovka Brno 1:0

Domácí Bohemians si poradila s Brnem, i když posledních zhruba 25 minut hráli pouze v deseti. Brno se dnes nedostávalo do šancí, a tak zápas rozhodla jediná branka, tu vstřelil Mašek z pokutového kopu.

Do první šance se dostali domácí, konkrétně Reiter v 16. minutě po přistrčení Lutse pálil těsně vedle levé tyče. Zápas byl na šance velmi skoupý. Za zajímavou příležitost by se dala označit Vraštilova střela, která ale taky skončila vedle. Na druhé straně byl podobně neúspěšný Nečas. V 33. minutě se po pravé straně prohnal Reiter, jeho centr však Nečas promáchl a Luts ho přeběhl, takže ani z této šance nic nebylo. Ke konci poločasu ještě mohlo z brejkové situace zahrozit Brno. Polák měl spíše asi střílet, ale radši přihrál Ziklovi, tomu už se ovšem pořádně ohrozit Fryštáka nepodařilo.

Hned na začátku druhé půle mohl otevřít skóre Hašek, jeho střela z otočky ale minula cíl. Po hodině hry Hašek krásně vysunul do úniku Maška, kterého Melichárek zastavil ve vápně nedovoleně, a sudí Franěk nařídil pokutový kop. Sám postižený Mašek ho s přehledem proměnil. Chvilku po brance došlo ke kontroverzní situaci, souboj Jindříška a Poláka vyhodnotil rozhodčí jako faul Lutse, jenž v tom byl zřejmě nevinně. Jenže pro Estonce tento "faul" znamenal již druhou žlutou kartu a tedy vyloučení. Brnu se ale ani proti 10 srdnatě bojujícím klokanům nepodařilo vytvářet šance. Naopak navýšit skóre mohl v závěru Kabajev, jeho střelu ale Melichárek vyrazil na roh.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele